כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
מחר אני נוסע עם משפחתי לאמסטרדם לטיול של כשבוע.. כעיקרון כבר תכננו לעצמנו תוכנית של מה מבקרים ומתי אבל רב האתרים הם מספרים שאמא שלי קנתה וכאלה ככה שאני שואל אתכם, את מי שביקר בהולנד ומכיר שם מקומות מיוחדים וכיפיים שאסור לפספס להמליץ לי על יעדים שאסור לפספס.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אתרים מומלצים ישראליים (אין לי כרטיס אשראי בינלאומי) למשלוח פרחים לגרמניה. ביליתי זמן רב בחיפושים ושיטוטים ומצאתי כמה אופציות אך חשבתי לעצמי שחייבת להיות אלטרנטיבה טובה יותר לאתרים החובבניים והלא-ברורים שמצאתי. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי במציאת אתרים כדאיים שיאפשרו לי לשלוח זר פרחים לגרמניה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
WWW.heavy.com אתר גדול! מלא בשטויות ודברים מצחיקים. יש גם מוזיקה טובה ברקע (תלחצו על POP UP RADIO בפינה למעלה) לא היה יפה מצדי לשמור אותו לעצמי. תחפשו את הקטעים על בוש יש שם שיר שנקרא GAY BAR, גדול! תהנו... אם יש לכם אתרים אחרים מצחיקים יותר שתפו אותי.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
דחיתי את זה כבר הרבה זמן אבל הגיע הזמן שאני אתחיל להרכיב משקפיים. אני אשמח להמלצות היכן לעשות את בדיקות הראייה, בחנויות כמו אופטיקנה, אצל רופא עיניים או שאולי עדיף אצל האופטימטריסטים המורשים של משרד התחבורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.!! אני צריך המלצות לבצפר למכונאות רכב באזור המרכז לכיתה ט'.!! תודה אחים שלי.!!!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש למישהו המלצות לאיזה בושם טוב בשבילי? המחיר כרגע לא ממש משנה רק שלא יהיה ממש ממש יקר.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אז עם בוא השנה החדשה יש לי resolution להפסיק לעשן. אם יש לכם ניסיון או עצות אז בבקשה לשתף... תודה מראש ובהצלחה לי.... כבר 47 שעות בלי סיגריה...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש דשא לגינה בייתית, שיראה יפה כל השנה, בעיקרון באזור שהוא אמור להיות בו רוב היום יש שמש, עכשיו יש שם רשת צל, אבל סביר להניח שזה ישתנה אז הדשא צריך להיות עמיד גם לרוב היום שמש וגם לצל, יש למישהו המלצה לסוג דשא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לחברי הפורום . אם אפשר בבקשה תמליצו לי על הרכבי האוס מוצלחים אבל רק את המוצלחים והאיכותים , בבקשה אל תתנו לי שמות של הרכבים לא איכותים תודה חבר'ס
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
אהלן חברייה, אני וחברים מתכננים נסיעה לקמפינג על הכינרת בפסח, ואנחנו זקוקים להמלצות לחופים איכותיים. לא ניקח איתנו מכוניות כך שאנחנו תלויים באוטובוסים - לחופים נגישים תחבורתית יש עדיפות רצינית. כמו כן אנחנו מחפשים חוף נוח לקמפינג, זול אם אפשר, שיש סיכוי לפגוש בו קמפרים אחרים. אם הוא קרוב לסופר\ חנות שאפשר לקנות בה אוכל ושתייה מה טוב. אשמח לשמוע חוויות אישיות שלכם וכן דעות על חוף לבנון \ חוף גופרה אם מישהו היה או גר באזור ומכיר. תודה מראש, יונתן
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצות לחנויות שעוסקות במוצרים לחיות מחמד.. לא ממש אכפת לי איפה החנות תשב כל עוד היא עושה משלוחים.. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש ולצערי יש לי רק ניסיון רע עם חנויות לא רציניות. אשמח לשמוע על ניסיון טוב שלכם, מספקים נותני שירות מקצועיים.
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אפשר המלצה על חנויות לשולחנות מחשב איכותיים ברושלים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה לסוע ברביעי-חמישי לטייל בירושליים עם החברה המלצות למסלול כללי איפה כדאי להיות יתקבלו בברכה, וגם דברים ספצפיים כמו איפה לאכול וכו'
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה ואסור שתהיה רחבה יותר מ 70 ס"מ. לפי מה שראיתי 21 אינץ' זה מה שאני צריך. התקציב הוא 1000-1200 בעיקרון אבל קבעתי אותו רק לאחר התבוננות בטלויזיות בגדלים האלו. אני יכול להגדיל/להקטין אם אני אראה שיש סיבה טובה. ממש לא משנה לי אם הטלויזיה היא LCD או לא מבחינת הגודל כי היא תהיה בתוך ארון כך שהנפח שתתפוס לא משנה בכלל. בנוסף, אם אני אקח LCD המחירים יוכפלו ויגיעו ליותר מ 2000 וזה לא הכיוון שלי כרגע(דרך אגב, ההבדל באיכות הצפייה בגדלים האלה בין lcd למסך רגיל משמעותי?). חשוב לי שהטלויזיה תהיה איכותית (מבחינת איכות הצפייה, תוצרת של חברה טובה ואמינה וכו'). אם למשל העלאת התקציב תקפיץ את הרמה של הטלוויזיה אז תסבירו למה בבקשה ותתנו המלצה גם לתקציב שכתבתי כאן וגם לטלויזיה מ…
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות לטרקים, הרכבים ולהקות שעוסקות בתחום של מוסיקה אלקטרונית - טראנס בעיקר... יש למישהו המלצות אולי? בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך המלצות לטראקים טובים ולאלבומים טובים של טראקים וטראנסים ואתם יודעים משהו קצבי וטוב אשמח לשמוע כל הצעה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לטראקים/טראנסים יפים לא כבדים כאלו עם מנגינות כאלה יפות וגם חלק חזקים ממש ! אני רוצה דברים מוכרים אם הפשאר לא איכפת לי חדש או ישן שיהיה דברים אששש! תודה!
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה נשמע? אז ככה, אני ממש לא מעודכן לאחרונה בשירים שיש, ונמאס לי כבר לשמוע את אותו שירים כל פעם, אותו פלייליסט, אז רציתי לחדש קצת.. יש לכם שירים טובים להמליץ? חוץ ממטאל ורוק כבד, משהו יותר קל.. תודה, כל הצעה תתקבל..
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
: ישראליות כמובן.. תודה מראש.. Install
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה המצב יצורים? אני מחפש עכשיו מוזיקה טובה ואיכותית בסיגנון מטאל והאבי (גם power metal). כול הלהקות יתכבדו בשמחה גם ישנות וגם חדשות. להקות כמו iron maide, dream theater, rammstein וsonata arctica (למי שמכיר, למי שלא ממש מומלץ, גם הדיסק החדש שלהם שעוד לא יצא אבל אפשר להשיג אותו ברשת :saint:) נ.ב. השפה ממש לא חשוב...אפשר גם יפאנית למי שיש :-* תודה מראש יצורים
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Skazi - Astrix - Astral Projection - Alien Project - Infected Mushroom - Chemical-Crew - כן כן, בעיקר טראנסים, ושיתאימו לספורט. עכשיו האוסף שלי די מצומצם והייתי רוצה להרחיב אותו. הייתי גם שמח לעוד המלצות מאותו הז'אנר ה"אלקטרוני", וגם מוזיקה רגועה יותר באה בחשבון. ומה עם שירים של aphexTwin? תודה רבה מראש מאור
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-