עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לפני כמה ימים שביקרתי בחנות מחשבים כלשהי ראיתי על אחד מהמסכים שומר מסך מגניב כזה בשומר מסך השולחן עבודה נשאר אותו דבר רק שיש מלא בועות כאלה מקיפות אותו וזזות מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג שומר מסך כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. חברים שלי עשו סרט סטודנטים כפרוייקט סיום עבור שנה א' של לימודי קולנוע (וגם אני עזרתי קצת!) צפו בו, זה מצחיק (טוב נו, אני טיפה משוחד) http://www.kesher-movie.co.il

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

CS 4REAL

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  4. מצאתי את החשבונית כשאז בזמנו קניתי את המחשב... אשמח אם תרשמו לי את כל הפרטים כאילו שאתם בונים את המפרט הזה... אני רוצה לרשום לעצמי מסודר במחשב מה יש לי בתוך המארז כשאם ביום מין הימים ארצה להחליף, אדע מה יש לי בדיוק, ואני לא כל כך מזהה מה זה מה... :-X אז אודה לכם מאוד. ובנוסף אשמח לדעת מה אתם חושבים... המחשב הוא למשחקים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  5. אני כבר שעה יושב ומנסה לאכול איתם! איך מיליארד סינים עושים את זה? ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי בגוגל אבל

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  6. ראיתי הרבה כאן בפורום את IQPC שהם הכי זולים אפילו יותר מאייבורי וKSP שזה מוזר... יש עוד חנויות טובות באיזור אשדוד עד ראשל"צ?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  7. שלום לכלל חברי הפורום. ברצוני לשתף אתכם ב"חוויית" הקניה בחנות KSP של הרדיסק חדש מסוג SEAGATE 1TB . אחרי שראיתי מודעה בעיתון סופ"ש ש KSP מתחייבים למחירים הכי נמוכים נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהם מוכרים הרדיסק מסוג SEAGATE 1TB ב 560 בזמן שבחנות אחרת מוכרים אותו ב 525 . החלטתי לבדוק את ההתחיבות של KSP בעיניין וקפצתי לחנות בראשל"צ. לאחר ויכוח רב עם המוכר בחנות החליט המוכר כן לממש את ההתחיבות שעליה מתחייבת החברה, אך בצורה חלקית ולמכור לי אותו ב 525 גם כן, עם הצעה מגוחכת של "אם אתה רוצה אני יכול למכור לך אותו ב 524" כשבטלפון אמר המוכר "תבוא לחנות נעשה לך מחיר טוב יותר מהחנות המתחרה" תסכימו איתי שהנחה של 1 שח היא לא "מחיר יותר טוב" זה פשוט לצחוק ללקוח בפנים.... בסופו של דבר בגלל …

• 66 תגובות
    • 8.3k צפיות
  8. Started by Oranili,

אני עובד על קווי וה2 האחרים על אלחוטי - נטו גלישה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by Xsender,

http://il.youtube.com/watch?v=dpgsU-iRXfU אין רצח אותי מצחוק הם טובים

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  10. אני מחפש אתר דרכו אפשר להיכנס לאתרים אחרים שחסומים אצלי בעבודה לא מדובר על אתרי סקס unblockall.net לא שווה כלום, פותח לי רק את העמוד הראשון מישהו מכיר אתר אחר שכן עובד טוב ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כנסו להצביע ממי אתם מעדיפים לקנות? מי לדעתכם יותר אמין?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Totalost,

פתאום היום אני רואה הודעה שהערוץ יסיים את פעילותו ב4.1 אחלה ערוץ למי יש תשובה לחידה המוזרה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by 1_Nike_1,

https://www.pandas.co.il/

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by aviram20,

יש לי רישיון מזה שנה ו11 חודשים בקרוב אני צריך לחדש את הרישיון שאלתי היא כזאת יש לי כמה דוחות שלא שילחמתי בסכום מצטבר של 2-3 אלף שקל האים אני חייב לשלם תחילה את הדוחות על מנת לקבל רישיון חדש? או שמא אני יקבל בלי שום קשר לדוחות הללו?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by E-R-P,

מהי ההגדרה של פרוסה בקוביה ההונגרית? והשאלה היא לכמה פרוסות ניתן לחתוך את הקוביה ההנוגרית?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by ariel-ro,

שלום אתמול נכנס לי סוס טרויאני למחשב, והוא נמצא בתקיה של המערכת הפעלה, והאנטי ווירוס לא מצליח למחוק אותו. המערכת הפעלה אמרה להוריד את הwindows defender ולמחוק, הורדתי זה מצא אבל אי אפשר למחוק כי צריך רשיון בשבילו. בבקשה תעזרו לי! איך מוחקים אותו! ניסיתי את התוכנות שיש במדריך באתר, הם לא עזרו. אשמח לעזרה, אריאל

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by danielzy,

כותרת... סתם לשם העניין נניח בחנויות כמו TMS\SKYPC\PANDA\NOA

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

הjoker? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by LOOSE,

כותרת ......

• 4 תגובות
    • 8.1k צפיות
  20. Started by composite,

אני רוצה להזמין זוג נעליים מ- zappos.com, נעליים שלאחר חיפושים הגעתי למסקנה שאין בארץ. לצערי Zappos לא שולחים לארץ, אז תהיתי - האם יש איזושהי חברה אשר מוכנה לתווך ביני לבין החנות ולשלוח לי את המוצר לארץ? (בתשלום כמובן) אני זוכר שהייתה חברה מסוג זה פעם, אבל שכחתי איך קוראים לה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Xilver,

לא הגיוני... יוסי עשה את התוכנית, בתכלס אף אחד לא היה רואה אותה בלעדיו ובלי ה"מזרחי-אשכנזי". שפרה וליאון היו סתם פיהוק אחד גדול

• 72 תגובות
    • 7.2k צפיות
  22. Started by avi1231231900,

עשיתי היום טסט נהיגה,וכאשר הגענו לכביש בין עירוני במהלך הנסיעהה הוא אמר לי לפנות שמאלה,אז אותתי שמאלה וכיוונתי את ההגה קצת לכיוון שמאל,ראיתי שיש משאית ולא פניתי אבל ברגע שהפנתי את ההגה קצת הוא ישר צעק ואמר לא מסוכן,ולא פניתי-הוא לא נגע לי בהגה או בבלמים. האן הוא יכשיל אותי על דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by huber,

שיחה בין בן לאביו אבא חרדי ליטאי מסביר -אבא, איך ניצחנו את היוונים ? -בעזרת השם. -אז בשביל מה המכבים? -הם היו רק החיילים . השם עזר להם בעזרת השם, וברוך השם הם ניצחו . -המכבים היו חיילים? -אה... חיילים של השם, צבאות השם. -אז המכבים היו חב"דניקים -לא! לא! חס וחלילה!! הם היו ליטאים. -ליהודה המכבי היה נשק ? -כן . -אז יהודה המכבי היה חילוני או גוי ? -חס ושלום, מה פתאום חילוני או גוי? -אבל רק חילונים וגויים הולכים לצבא -פעם גם דתיים היו הולכים לצבא. -למה המכבים הלכו לצבא ואנחנו לא? -כי היום התורה שומרת עלינו . -ואז התורה לא שמרה עליהם ? -אולי תלך עם מוישי לקרוא קצת משניות? -המכבים למדו משניות? -למדו תורה. הרבה תורה . -ולא עבדו? -חס ושלום. -אז אנטיוכוס נתן…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by david32,

מכיוון שיותר אנחנו לא מקבלים אינטרנט מהעבודה צריך להחליט בין 2 ספקיות: 012 ונטוויזן. יש למישהו המלצות?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by ofirr,

חג חנוכה שמח לכולנו. כי באנו חושך לגרש. תהנו, תאכלו סופגניות ולביבות, תהנו מהיופי של החנוכייה והנרות הדולקים ותהנו שוב. לא כל יום חג, אז תנצלו. :alcoholic:

• 6 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים