עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

הי לכולם. אני רוצה לקנות שק שינה, וכבר חודש אני מחפש משהו לא יקר במיוחד שנפתח בצורת מעטפה ולא מומיה... אני לא צריך משהו חם במיוחד (0~2 מעלות יספיק). יש למישהו הצעות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Notter,

היי אני בספק שמישהו ידע איך לעזור לי, אבל שווה לנסות, אולי יש פה מישהו שעובד בהוט בכל אופן, קניתי טלויזיית LCD של Infinity ורציתי לסנכרן את השלט של הוט איתה, אבל באתר שלהם לא מופיע הקוד לטלויזיה. התקשרתי לתמיכה הטכנית, ואמרו לי לנסות את הקוד 991, כי זה קוד כללי לסריקה או משהו. זה גם לא עובד. מה עוד ניתן לעשות?

• 10 תגובות
    • 38.6k צפיות
  3. Started by ofer1928,

http://youtube.com/profile?user=pixilated1928 תכנסו לסרטון clown

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  4. למי שמכיר מהצבא או מטיולים לחו"ל קם אתר אינטרנט למשחק האגדי יניב!! אפשר לשחק עם שחקנים ברשת בכיף ומהר :smile1: www.yanivgame.com למי שלא מכיר את המשחק ממולץ לנסות אבל רק שתדעו שזה ממכר, שלא תגידו שלא אמרתי לכם ;D הנה הוראות לאיך משחקים יניב: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%91_%28%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%29

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by J0HNiE,

Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6.0-6-6-18 @ 400 MHz) (5.0-5-5-15 @ 333 MHz) (4.0-4-4-12 @ 266 MHz) X2 ATI Radeon HD 2900 GT (256 MB) WD 500GB Gigabyte G31M-S2L זה סתם report שלקחתי דרך everest...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, רציתי לדעת איך יכול להיות שהמחיר של כול עותק במכירה הקבוצתית שלנו לCOD 6, שעומד על 165 ש"ח, זול יותר מהמחיר של עותק בחול (60$). איך אפשר לדעת שזה אמין לגמרי? תודה לעונים, אלון

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אמנם בורגראנץ' מצאו תשובה (די עלובה) ללאפה הצולעת של מקדונלדס, אבל למה שימי תבורי?! אחד הדברים היותר פתאטיים שראיתי, במקום לעשות לי חשק לנסות את הדבר הזה... הוא רק מרתיע. אחת הפרסומות ה-ג-ר-ו-ע-ו-ת.

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by pergola,

נורא אשמח אם אנשים יביאו לי שירים שאוהבים.. בתקווה שגם אני יאהב ;D אם יש רשימה של שירים עוד יותר טוב.. (אם למישהו יש גם טראנסים טובים אשמח אם תביאו לי שם..)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום . אז ככה שלחתי SMS בשביל לקבל קוד לשרת הזה (עומס עלק) . ולקחתי את החבילה של ה7 שקל לשבוע שלם . http://www.fileflyer.com/he/smsmoreinfo_rec.aspx עכשיו כל שבוע זה יחייב אותי ב7 שקל ? ראיתי שיש שם אפשרות ביטול חבילה . הביטול עולה כסף ? ואם אני מבטל את החבילה אני יכול עדיין להוריד דברים בשבוע הזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by דנדן,

HOT לוקחים נציגים טיפשים יותר ויותר כל הזמן, כנראה. בדירה שלי בב"ש, אני שנה שנייה ברציפות מחובר אליהם, ובתחילת שנת הלימודים השנייה נתנו לי הטבה של אינטרנט 5MB במחיר של 2.5, לחצי שנה ואחר כך מחיר רגיל (ואם אני רוצה אני יכול לחזור ל2.5 בלי בעיות). קיצר, החצי שנה נגמרת מחר מחר בערך, אז אני התקשרתי אליהם בשביל להוריד את המהירות (בבזק בינלאומי נשארנו על 2.5 מגה, אבל קיבלנו 5MB), קיצר נפלתי על נציגה ממבחר הנציגות הטיפשות שם, שבמשך 10 דקות, מנסה להבין מה היא רוצה לעשות בכלל, ואחר כך שמה אותי על המתנה כ5 דקות, ובסופו של דבר סכמה את הנושא. הטמטום שלה התחיל עם זה שהיא רצתה לחייב אותי לשנה מחדש, כי היא לא שמה לב שאני בהתחייבות בכלל, אחר כך המשיך בזה שהיא לא ידעה את המחיר של חבילו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Electric Boom,

ינואר מגיע אוטוטו ואיתו יום סיירות. יהיה מעניין לדעת איך כל אחד מתאמן לקראתו אז שתפו

12. Started by DaTHE,

שלום, קודם כל אני אפתח ואומר שאינני יודע אם זה הפורום הנכון (הנושא הנכון). שבוע הבא יש לי ראיון קבלת עבודה לחנות מחשבים קטנה שמתעסקת באיתור תקלות ופתרונן ותכנון והרכבת מחשבים לבתי עסק (כולל פירסה של קווי תקשרות וכדו') עכשיו לפי מה שהבנתי אני נדרש לדעת כמה דברים: 1. לפרק ולהרכיב מחשב מאפס (דבר שאני מאמין לא קשה במיוחד) 2. איתור תקלות במחשב לפי הכוונת מצד הלקוח (יש רעש כזה, המסך כחול, מריח ריח שרוף מהכרטיס מסך וכדו') ברצוני לדעת איכן אני יכול ללמוד בקצרה את הבסיס לדברים האלה? - אני יודע דברים בסיסים כמו - אם לא יודעים במדיוק איפה הבעיה מעלים את הלוח אם עם המעבד ואז לאט לאט מוסיפים את הרכיבים עד שעולים על הבעיה. - לעמיס עם תוכונת OCCT PRIME ושות' כדי למדוד טמפ' וכדו.. - לעד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, בתור אחד שבא מתחום המטאל הידע שלי במוזיקה אלקטרונית דיי מצומצם, מבקש המלצות לפסיי כבד, ברמה גבוהה, לא של ערסים לא אסטריקס, גם לא מת על סקאזי דברים בסגנון S.U.N PROJECT, Four Carry Nuts Talamasca Safi Connection Damege דברים טכניים, כבדים, רצוי עם הרבה גיטרות ולגבי DNB, פה אני חייב עזרה, אני לא מכיר אומן אחד אפילו, בבקשה תעזרו לי, ושוב, הטעם זהה, כבד, ברוטאלי, ולא של ערסים תודה מראש גיא! נ.ב מי שצריך המלצות למטאל מכל הסוגים ומכל העולם אשמח לעזור

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי חבר'ה, אני רוצה להזמין כמה חולצות פולו איכותיות מחו"ל לקיץ, אני לא סגור על איזה מותג בדיוק (ראלף\טומי\אברקומבי...) וגם לא לגבי באיזה אתר הכי כדאי להזמין. יש לי כבר חשבון ב eBay וגם ב pay-pal. רציתי לשאול אנשים שכבר מנוסים בעניין מספר שאלות 1. איך אני יודע אם זה מקורי או לא? 2. מה המחירים ההגיונים בשוק? ולמה? (שמעתי על חנויות עודפים וכו') 3. איזה חברה הכי כדאי? מבחינת האיכות של החולצה. 4. מאיזה אתר הכי כדאי? 5. אם יש למישהו המלצה למוכר ספציפי שהוא כבר מכיר וקנה אצלו בהצלחה אני אשמח. 6. מה לגבי עלויות נוספות של מכ"ס ושאר עושקים אחרים? תודה רבה מראש חבר'ה

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. שלום רב לכל מכובדי הפורום! כתוב לי משהו על התקרה (לא משנה כרגע) ואני צריך להוריד את זה. מה עושים? כדאי לציין שאבא שלי למד כימיה אז יש לו כל מיני חומרים כימיים... והאם צבע לבן של טמבור יכסה את זה בצורה איכותית שלא יראו מה כתוב מתחת? תודה רבה! Vega

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by amd@ati,

שלום לכל חברי הפורום המכובדים, סליחה שאני מטריד אתכם עם מתמטיקה ברמה של תיכון, אך בכל זאת אשמח לקבל מכם עזרה. אני צריך להוכיח את המשפט: "קטע היוצא מקודקוד המשולש ועובר דרך נקודת מפגש התיכונים חוצה את הצלע שממול לקודקוד (תיכון)" אשמח אם תעזרו לי בהוכחתו של המשפט ללא שימוש בגיאומטריה אנליטית וכו' (גיאומטריה "פשוטה") תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Gilo2005,

היי חברים, אני עובד בבית מלאכה - הבנתי שעבודה בבית מלאכה בתעשייה נחשבת לעבודה מועדפת. בעל העסק הוא קרוב משפחה, למען האמת סבא. האם זה יכול למנוע ממני לקבל את מענק המועדפת?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. טוב , אז בגלל שאני ילד מבחנה אני עשיתי שטות ולא למדתי למבחן בגרות שלי בלשון קצת מזל היה לי וקיבלתי 30 ... המגן שלי היה 63 .. בהבעה ( לא עשיתי משולבת אלא 2 בחינות ) קיבלתי ציון בגרות 65 ומגן 75 .. משוקלל עם המגן זה 70 * אני בכיתה י"א רציתי לדעת אם אני צריך לעשות מועד חורף היות ובכיתה י"ב יש בחינת בגרות בחיבור.... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by YogiBear,

עיר הנוער בחיפה 2008... קצת פרטים- מה מרכזית תכלול מופעי אמנים מהשורה הראשונה בארץ: להקות נוער צעירות, שבק ס` , התקווה 6, אלכס, יוני בלוך, אביב גפן, רן דנקר ועילי בוטנר, אינפקטד משרום, DJ VOID . מתחמי פעילות המרחב בו יתקיים האירוע יחולק לרחובות של פעילות עפ"י נושאים, וביניהן מתחמים מרכזיים של אטרקציות שונות. "הכפר הירוק" - מתחם איכות סביבה: · פיסול סביבתי - קבוצתי מחומרי פסולת. · הצבת פחי מחזור - ענקיים לפקקים, פחיות ובקבוקים. · עמדת אומנות ממוחזרת - יצירת תכשיטים מחומרי פסולת, כגון פקקי בקבוקי זכוכית. "שימושונוער" - מתחם מידע: דוכנים של ארגונים המספקים פעילות ומידע רלוונטי לנוער - ארגוני נוער וארגונים חברתיים וסביבתיים, תוך התמקדות בבני הנוער בחי…

20. אני תלמיד בתיכון ככה שאל תופתעו אם אני לא מבין כל כך במושגים בתחום הכלכלה... אני רוצה לדעת איך פועל התשלומים בכרטיס אשראי. נגיד לדוגמא עכשיו אני רוצה לקנות משהו בסך 5,000 ש"ח ויש לי מסגרת של עד 1500 ש"ח בכרטיס אשראי ואני רוצה לפרוס ל10 תשלומים, האם זה אפשרי? כל חודש ירד לי מהכרטיס 500 ש"ח עד סיום התשלום ואני עדיין יוכל להשתמש בשאר ה1000 ש"ח של הכרטיס? אם הבנתי נכון ברגע שאני מבצע את הקנייה ופורס לתשלומים, העסק מקבל את כל הכסף אליו ישירות ואז התשלומים זה ביני לבין הבנק בלבד? ניסיתי לחפש בגוגל תשובה אבל מסתבר שאין בשום מקום פירוט על זה...

21. Started by Vidati,

אהלן, אני משרת כרגע בשיריון, דווקה נהנה, אוג' 08. הבעיה היא שעם תחילת השרות התחילה לי בעיה של לחץ בחזה בעט מאמץ פיזי בינוני/קשה, דיווחתי למפקד והוא הפנה אותי למרפאה בבסיס, עברתי בדיקת AKG ומשם נשלחתי לבקום ועברתי בדיקה נוספת של אולטרה סאונד כזאות שבבדיקה הזאות הרופא טען שיש לי לב גדול, לאחר מכן הוא שלח אותי לתל השומר לעבור בדיקה "קרדיואלוגיה + מאמץ).. לאחר 3 חודשים עשיתי את הבדיקה (תודות לצבא המופלא שלנו), ותוצאות עדיין לא קיבלתי אבל על המוניטור היה רשום את קצב הלב שלי, ומה שמדאיג אותי זה שבהליכה רגילה יש לי דופק 135 ו הליכה מהירה יש לי 155 ובריצה קלה 181. עכשיו איך הצבא מקבל את זה? הבדיקות עדיין לא הגיע לידי הצבא, בקרוב זה יגיע. שמעתי שמוציאים מקרבי, או שנותנים חצי ש…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אני גר ביוסטון , טקסס אני רוכש את המוצרים ישירות מהמפיצים הגדולים של כל יצרן בתחום האלקטרוניקה והמחשבים. שמתי לב שיש המון חלקי מחשב , מחשבים ניידים , מארזים מיוחדים , זכרונות מיוחדים , כרטיסי מסך , SSD ועוד ועוד....... או שאין בארץ או שמאוד קשה להשיג , או שהמחיר כפול. מבחינת אחריות , אפשר לשלוח אליי כל מוצר תקול ואני אדאג להחליף אותו בחדש או לתקן אותו אצל היצרן. יצרני מחשבים כמו ASUS , DELL ועוד נותנים אחריות בינלאומית ותמיד תוכלו לתקן בארץ במעבדות של היצרן. בתרד' הזה כל אחד יוכל להציע מוצר מסויים שהוא מעוניין בו ושאר חברי הפורום יחשבו אם מתאים להם להצטרף לקנייה הקבוצתית של אותו מוצר. כדי לקבל מחיר טוב מהמפיצים הכמות צריכה להיות 10 יחידות ומעלה (כמות משוערת - תלוי במוצר ה…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שמעתי יש ביטוח זה נכון? נגיד מישהו קנה משהו ב5 אלף מה קורה אז?

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  24. אהלן אנשים, לאחרונה נתקלתי במשהו שממש התמיהה אותי. הלכתי לתומי ברחוב וראיתי סניף של בנק דיסקונט. התקדמתי עוד כקלימוטר וראיתי סניף של בנק מרכנתיל עכשיו אתם תוהים מה כ"כ מוזר? תסתכלו על הלוגואים ותבינו לבד! האם מרכנתיל זה חלק מדיסקונט? או שסתם במקריות מוחלטת מדובר בלוגו זהה ב-100%? אני מניח שמישהו פה ידע את התשובה לעניין...

25. Started by imac,

Personal Computer לא ומה זה PPC?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.