עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by liram21,

שלום לכולם, אני נער, גיל 16 .. ואני רוצה להתחיל ללמוד את הנושא הקשור לרשתות להיכנס יותר לעומק העיניין לחקור ולעשות קורס ומשמה לפתח לעוד ועוד קורסים ולהרחיב (מה שנקרא) בעתיד .. אז ראיתי את מכללת NESS ו- SEE SECURITY קראתי קצת על הקורסים שלהם .. אבל הם רושמים שצריך להתחיל ממשהו, אבל אני לא יודע ממה ! הייתי שמח לדעת קצת יותר, ממה כדאי להתחיל ? עוד קורסים באזור השרון - מרכז שיש לכם להציע .. נ.ב.- אחת מהמכללות הנ"ל מבצעות קורסים לנערים בגילי ? תודה !

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Revertigo,

יש לי כמה זימונים\מועמדויות בצבא, ואני רוצה לדעת אם חלק יחסמו אחרים: שחקים וחבצלות - שלחו לי מכתב בהתחלה ומילאתי שאלון אינטרנט תלפיות - שלחו לי מכתב ושלחתי פקס בחזרה גאמא - סתם התווסף באתר של המודיעין, אבל קיבלתי בדואר שאלון בנושא מחשבים (תכנות, מערכות הפעלה, גרפיקה וכו') אז אני מנחש שזה קשור תפקיד יעודי בתחום המודיעין החזותי - סתם התווסף חובלים\צוללות - נשלח לי מכתב למיון שיהיה בעוד חודש עקרונית אני הכי נוטה לכיוון תלפיות, אבל מן הסתם אני רחוק מלהתקבל עדיין, אז אני מעדיף לשמור על שאר האופציות פתוחות (למרות שבעיבוד חזותי או בחובלים\צוללות אני ממש לא רואה את עצמי), אז יש משהו פה שיחסום לי משהו אחר? תודה :-*

• 15 תגובות
    • 16.6k צפיות
  3. Started by rednit,

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by DarkMoh,

ככל הנראה הפרופיל הרפואי שלי (פלטפוס, בעיות בברכיים, משקפיים במס' גבוה) ימנעו ממני להתגייס ליחידה קרבית. למרות זאת, אני מחפש תפקיד שיהיה איכותי לא פחות מתפקיד קרבי ברמת השירות שלו. אני מחפש משהו שיתן לי סיפוק, אתגר וסביבה נהדרת במסגרת הצבאית. כרגע אין לי ממש מושג לאן לפנות ובגלל שרוב האנשים כאן אחרי גיוס אשמח לקבל המלצות. חשבתי על מצ"ח, מודיעין (שלא קשור בתיכנות), תפקידי ניהול שונים (כוח אדם וכו') או אפילו מראיין פסיכוטכני. שירות בשב"ס נשמע כמו חוויה מאתגרת, אבל האיכות הכללית של התפקיד, הסביבה האנושית והמשמרות נראים קצת נמוכים. תפקיד מעניין נוסף שחשבתי עליו הוא המשטרה, כלומר פשוט להיות שוטר. אם למישהו יש משהו ספציפי להציע, או סתם "כיוון כללי" אשמח לשמוע אותו.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by Kidney_stonE,

אני לא יודע מה אתכם, אבל אני די מתעב דפים עם פרסומות (פלאש..) מרצדות ומרקדות. היום נראה לי שבפעם הראשונה נתקלתי בקונספט הזה: http://digg.com/tech_news/Firefox_and_Chro..._stability_bugs למקרה שזה יעלם מתישהו בקרוב הנה גם סקרינשוט הפרסומת סטטית (תמונה) טמועה ברקע של הדף מאחורי האתר... לא מציק לעין, מושך תשומת לב ואפקטיבי לפחות לדעתי - מאוד. אם יש צורך בלינק, אז אני בטוח שיש דרך לגרום רק לחלק קטן מהרקע (ה"כפתור") להיות לחיץ ואין צורך ברקע שכולו לחיץ ב 100%. (אפשר לדחוף בצד שם גם טפסים שלמים, ולהפוך את רקע האתר כולו להיות טופס "מלא פרטים ונחזור אליך" -רק שלא יהיה בצבעים צעקניים מדי עד כדי הצקה לעין) ה down side היחיד שאני רואה הוא ה % הקטנטן של האנשים שבבעלותם מסך רחב, אבל …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לכל מי שיש בגרות ביום שישי בהיסטוריה (כיתות י"א) מי שעושה, את היסטוריה (לימודי חובה) - חלק ב', 022106 כנסו לאתר שלי ושל חבר שלי, יש שם סיכומים לבחינת הבגרות בהיסטוריה ויהיו גם לבחינת הבגרות בתנ"ך הכתובת היא: www.yud-1.up.co.il

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by מכבי חיפה,

בואו נסכם את השנה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Xeyd0,

אבא שלי פשוט היה חייב לקנות בחנות הג'נרי הזאת שהבטיחה הנחה ענקית (עלק) ובסוף קיבלתי תוספת נחמדה של 500 ש"ח למחיר (חבר של אבא שלי עובד שם או משהו :) הייתי צריך לאלץ אותו להזמין לי את המחשב מ-SKYPC, אבל לאאאאא. הוא היה חייב להזמין משם. המפרט שהרכיבו לי שם כלל מסך LG 20", מעבד C2Q, לוח אם P35-DS3, מארז GIGABYTE TRITON, הארד דיסק של WD, זכרונות ג'נרי של TranScen, צורב של LG וכרטיס מסך זמני הכי זול של 8500GT. הכל עלה 6500 ש"ח. אה וספק כוח של Hec 450W :\ כמה שבועות לאחר מכן, קיבלתי את ה-8800GTS, הכל סבבה, הכל עלה ביחד כ-7500 ש"ח. (הכרטיס יד 2) עכשיו באתי לבנות מפרט מ-SKYPC, ואני פשוט עומד לבכות על איזה טיפש הייתי שלא חיכיתי עוד זמן, הרכבתי שם מפרט ב-6300 ש"ח שפשוט כופל את ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DXT,

כמו הת'רד ההוא... Herzeliya OWNZ 8)

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by BetZeFer,

שלום,אני רוצה את המשפט הזה שקרטמן אומר באנגלית כל הזמן להציל את הרשויות או משהו כזה. תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by AC/DC,

מה עושים בצב ראשון ? פירוט מלא ווקשה למה לא טכני ? (טכשוו'יץ)

• 45 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by Karos,

קיבלתי SMS מהמספר ICQ 223459071 במקביל אחרים קיבלו SMS כאילו ממני (כמובן שלא שלחתי כלום) גם דרך ה ICQ עשיתי חיפוש על המספר וברור שהשולח הוא לא בעל המספר ICQ הזה. מופיע גם nickname בתחילת ההודעה אבל חיפוש עליו באתר של ICQ לא מביא תוצאות... יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת מי השולח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by avinatbezeq,

אני יודע שנושא הפרשי המחיר בין הארץ לחו"ל נטחן עד דק. אבל בכל זאת. בבדיקה שערכתי על חלקים שאני חושב לקנות למחשב שלי הבדלי המחיר הם כ-50% (לא כולל משלוח). החלקים הם לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD7 , מעבד Core 7 920 , שני דיסקים 2 x VelociRaptor 300GB , וזכרון OCZ3RPR1866LV6GK OCZ 12GB DDR3. המחיר בחו"ל הוא כ-6000 ש"ח ובארץ כ-8800 ש"ח (כולל מע"מ). היות שהחלקים האלו אינם כבדים לא נראה לי שעלויות המשלוח מצדיקות כאלו פערי מחירים, בפרט שאני מניח שהיבואנים פה לא קונים את זה באותם מחירים שהצרכן הסופי קונה את זה בארה"ב. אני חושב שזה שיש פה מפרטי מחשב זה נהדר, אבל האתר היה יכול לתת שירות יותר טוב אם היינו מגדירים "מחשב-hw" אחד חזק, ויוצאים עליו למכרז הפוך. המשמעות של זה היא לא קניה משו…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום חברי פורום נכבדים נחמד לחזור לכאן מעולם המתים בתור תלמיד יב' שרוצה קריירה של איש מחשבים דרך הצבא (עתודה, קבע ומצידי עד הפנסייה להישאר בצה"ל) התחלתי להתעניין בדרישות הקבלה של אוניברסיטאות שונות וממצאי הראו שהדרישות של אוניברסיטת חולון נמוכות משאר מתחרותיה (הנתונים הם לגבי מסלול מדעי המחשב) פסיכומטרי 550, מתמטיקה ברמה של 4 יחידות עם ציון 80 פלוס ואין שום דרישה לפיזיקה 5 יח"ל השאלה שלי היא- למה הנתונים כל כך נמוכים? התואר שמבטיחים לתת שם הוא BSC, אבל עד כמה התואר מוערך בשוק העבודה? משיחות פה ושם התברר לי שאוניברסיטת חולון התחילה בתור מכללה, כיום היא נושאת שם של "מכון טכנולוגי" זה מוסיף איכשהו ליוקרה? או שהמיתוג המחודש שלה לא השפיע רבות על תכליתה והיא עדיין מכ…

• 44 תגובות
    • 5k צפיות
  15. Started by aldema,

מצטער על הכותרת הכללית.. רציתי לדעת איזה יחידות בצבא של מחשבים יש שלא צריך שום ידע מוקדם ושהיחידה עצמה תעזור מאוד באזרחות.. יחידה כמו שתיארתי זה ממר"ם לדוגמא נכון?? מלמדים אותך הכל שם לפי מיטב הבנתי .. אם יש לי פרופיל קרבי אז אני עדיין יכול ללכת לממ"רם או ליחידות מחשבים אחרות?? מי שהולך לקד"צ של ממר"ם זה רק אנשים עם ידע מוקדם?? אשמח גם אם תפרטו על יחידות 8200 ,שחקים ול"א.. תודה וסליחה על חוסר הידע.

16. נוריות האזהרה הראשונות בקניותי בפנדה ושהתעלמתי מהן : 1. היכרותי הראשונה עם פנדה הייתה עדין במקומם הישן,הזמנתי גוף קירור של זלמן ולאחר זמן מה נאמר לי שיש אותו במלאי, אני בדרכי מהצפון לדרום, נהגתי לקחת באופן אישי את הציוד שאני קונה בפנדה וניגשתי אליהם שם המוכרת אמרה לי כי יש טעות והוא לא במלאי, עזבתי אותם, שבוע לאחר מכן התקשרתי שוב ושוב נאמר לי כי יש אותו במלאי (וכך גם היה מדווח באתר שלהם) שוב נסעתי לשם בסוף היום ושוב המוכרת בדקה ואמרה לי כי יש טעות והמוצר כבר לא במלאי, כמעט כבר עזבתי, אבל לפני זה התעניינתי אצל אחד הטכנאים לגבי ביצועיו של גוף קירור אחר ואיך שהוא התגלגלנו לעניין הגוף של זלמן אותו חיפשתי, קח אותו הוא אמר לי ואז עניתי לו שזה מה שאני מחפש אבל אין במלאי, מה אין…

• 54 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by EagleX2,

ההורים שלי, בצעד מפתיע, החליטו לקנות לי טלוויזיה לחדר. המחיר לא צריך לעלות על 1500, על LCD או פלסמה אני אפילו לא שואל. אשמח אם תמליצו לי על משהו, ואם אפשר, אז גם על חנות. תודה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  18. שלום לכולם, עבר עלי יום די קשה - והחלטתי להוציא את כל העצבים על לוח אם - לא ידוע וכרטיס מסך - Geforce 5 תמונות: כמובן שחצי מהלחקים נשארו ב-''זירת הפשע''. נו... מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Sym,

שלום חברים אני עושה עבודת גמר במנהל עסקים על חברת גוגל ורני זקוק למספרר של המשרדים שלהם אני עושה עבודה על השפעת התרבות הארגונית על הצלחת הארגון ובחרתי בגוגל ואני דיי זקוק למישהו אנושי אשר יוכל לדבר איתי אשמח למספר טלפון מאוייש אשר אני יוכל לדבר עם מישהו אשמח אפילו לשיטה איך להשיג את המספר

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by KoDkOd,

את התמונה הזאת 8)

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by roniok,

היי. כולם מכירים את כל קלפי הסופרגול וכול האלבומי קלפי מדבקות. אז אני חשבתי מה דעתכם על אלבום איסוף של קלפים בנושא כל מה שקשור למחשב חומרה\תוכנה.? כל מי שיודע לערוך תמונות יכול להכין לי דוגמא של קלף הומוריסטי (דוגמא AM486 #56 )

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by lev-27,

אני רוצה לקנות dji air 2s ואני מנסה להבין לעומק איפה מותר/אסור להטיס רחפנים. https://www.icd.org.il/noflyzones לפי האתר הזה אסור להטיס רחפן בגובה מעל 50 מטר. אבל באזורים במפה שמסומנים בירוק דורשים גובה מינימום מעל 500 מטר גובה. זה לא סותר אחד את השני? מותר לי עד 50 מטר גובה או מינימום 500 מטר גובה? ומה זה האיסור הזה על הטסת רחפן בפארק לאומי? מדובר במשאב ציבורי. אסור לי לצלם פארק לאומי בנגב ממעוף רחפן?!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל אופן אני לא הבנתי איך מאשרים חשבון PAYPAL... זה מבקש ממני ארבע ספרות שאני לא מבין מאיפה אני אמור להשיג אותם תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yigal33,

שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים