כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
למי שמזהה את הכינוי ולמי שלא, אני הבחורצ'יק האומלל מהאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374042.120 האמת? לא ממש התקדמתי מאז..אני די מוגבל מבחינת הכרויות בעולם האמיתי, חשבתי..אולי אפשר להכיר וירטואלית? אבל לא רק פייסבוק וכאלה..אלא אתרים שיכולים לקרב בין אנשים ע"י אותם תחומי עניין או אפילו פעילות משותפת וכו'..מקווה שהבנתם אותי, ותודה לעוזרים.. אחחח החיים בזבל
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב. ניסיתי לחפש באינטרנט מעמד לדיסקים... אבל לא מצאתי שום-דבר. מצאתי רק ספריות... אני מתכוונת לדיסקים שבאים באריזות הגדולות [של משחקים] ולא דיסקים באריזות הדקות החצי שקופות. מין מעמד כזה שניתן לשים שם את הדיסקים בשורה וכל פעם לשלוף אחד... כבר מתחיל להאסף לי ואין לי איפה לשים אותם. מישהו מכיר או ראה היכן ניתן להשיג? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין להוריד פרופיל, ואני לא ממש יודע איך העניין מתבצע. מישהו יכול להסביר לי על התהליך? תודה...
-
- 53 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי ב4.12 טלוויזיה של סמסונג A550 ולאחר שקניתי הובטח שתגיע אחרי 10 ימים עם טכנאי שישים לי אותה על הקיר כי אחרת אני לא יכול לפתוח אותה לבד כי תרד האחראיות.. היום ה24.12 קיבלתי אותה סוף סוף אבל רק הגיע השליח שמביא את הטלוויזיה בלי איזכור לטכנאי והוא לא ידע על זה דבר. התקשרתי למספר השרות של חברת הטכנאים ובהתחלה ענו לי פעם אחת ואמרו להתקשר למספר אחר ומאז לא עונים ואין עם מי לדבר. מה ניתן לעשות? אולי לדבר עם סמליין? תודה רבה. אלון.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איפה הכי משתלם לקנות מוזיקה באינטרנט? מדובר במוזיקה לועזית, עברית אני יודע איפה לקנות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כאמור אני צריך המלצות לסרטי איימה טובים אבל לא מהמגעילים סטייל בית קברות לחיות וכו' תודה
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז מה זה קשור לפורום הזה בטח תשאלו? או - זהו, שהחומרה ששימשה לפיתרון הבעייה הייתה שרת המורכב מ 16 יחידות של PS3: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34739
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך לקחת בחשבון מכס אני מניח... מחשב נייד אני מביא בטוח (עם שנה אחריות בינלאומית שאפשר לממש בישראל). אני גם מתכנן קנית גיטרה חשמלית לאחרונה,כדאי להביא משם ?
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קורה לי כמעט בכל האתרים.... לא רק בHWZONE
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי האם יש מכס כולשהו על סרטי DVD מיובאים? אני מעוניין לרכוש את הסידרה "אחים לנשק" ואנני יודע אם יש מכס על סרטים :\ http://buy.ebay.co.il/buying/il/display/180315271105_Band-of-Brothers-DVD-Tin-Box-6-DVD-Box-Set-Sealed-HBO
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
וגם מי מאלו שלא חברים שלי ? (אני מתכוון ממש לדעת מתי וכמה פעמים לא רק אם כן או לא) תודה.
-
- 15 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
וכל השירים של הלהקה הזאת.מאוד אהבתי את הסגנון ואני מחפש עוד להקות בסגנון. חשוב מאוד שזה לא ילווה בגראולים\סקרימים, יש לי כבר מספיק מוסיקת דת' ובלאק.. אני מחפש דום כדי להרגע. (נא לא לתת סגנונות מרגיעים אחרים, בינתיים זה מה שאני מחפש) תודה מראש, עמרי.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו פה שמע על השיטה המדוברת? לשפר את האנגלית בלייב דרך האינטרנט... ביררתי כבר את כל הפרטים זה נשמע לי דיי טוב אבל לא שמעתי מישהו שעשה את זה זה באמת עובד טוב?...
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, אספר מקרה שקרה לי היום אתמול עם "הדקה ה-90". לכל מי שנוהג להזמין באתר כרטיסים בדרך קבע אולי זה נשמע מוכר (מי שאין לו שום עניין בצרכנות והדברים למטה נשמעים כמו חפירות מוזמן לעבור הלאה). מצאתי אצלהם באתר כרטיסים במחיר טוב ובצעתי הזמנה. הנציג שחזר אליי הודיע לי שהכרטיסים האלה כבר לא קיימים. בתשובה לשאלה "אם הם לא קיימים אז מדוע הם מפורסמים באתר?" הסביר כי היו ואזלו (מה שאמור לגרום להסרתם מהאתר או עדכון המחיר). אבל, למרבה הפלא, הסביר שיש לו כרטיסים *לאותם תאריכים ואותם שעות המראה ונחיתה* (כלומר אותה טיסה) אבל במחיר יקר יותר. אמרתי תודה ושאחשוב על זה, וכעבור שעה הזמנתי כרטיסים דומים במחיר דומה למחיר הראשוני באתר מתחרה. היום התקשר נציג אחר (שנשמע כמו אחראי על משהו) מהדקה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מצאתי את החשבונית כשאז בזמנו קניתי את המחשב... אשמח אם תרשמו לי את כל הפרטים כאילו שאתם בונים את המפרט הזה... אני רוצה לרשום לעצמי מסודר במחשב מה יש לי בתוך המארז כשאם ביום מין הימים ארצה להחליף, אדע מה יש לי בדיוק, ואני לא כל כך מזהה מה זה מה... :-X אז אודה לכם מאוד. ובנוסף אשמח לדעת מה אתם חושבים... המחשב הוא למשחקים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני כבר שעה יושב ומנסה לאכול איתם! איך מיליארד סינים עושים את זה? ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי בגוגל אבל
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
ראיתי הרבה כאן בפורום את IQPC שהם הכי זולים אפילו יותר מאייבורי וKSP שזה מוזר... יש עוד חנויות טובות באיזור אשדוד עד ראשל"צ?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני עובד על קווי וה2 האחרים על אלחוטי - נטו גלישה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב שרת שיעבוד עם Windows 2008 ושיריץ אפליקציות אינטרנט (כולל כמובן בסיסי נתונים ועוד שרותים). השרת צריך להיות יציב, אמין ומהיר אבל אין צורך להשתגע לרמות של יתירות דיסקים ויחידות גיבוי וכזה. אני רוצה לחסוך בכסף אז בינתיים אני אשאר ברמה של דיסק אחד ואגבה על הרשת - כשיהיה צורך נוסיף שרת יותר רציני (וכנראה נצא לחווה). השאלה שלי היא לא כ"כ לגבי מפרט מסויים אלא יותר עקרונית - מה ההבדל בגישה בין להרכיב מפרט כזה ללהרכיב מפרט הביתה? ברור שאין צורך להשקיע בכרטיס מסך חזק, אבל חוץ מזה?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, אני מתנדב כבר בבי"ס יסודי, ולאחרונה המאמן שלי בהאבקות הציע להביא לי טופס שפוטר אותי מההתנדבות. (שכן אני לא עושה שם שום דבר וזה סתם בזבוז זמן כי רוב הזמן אני וחבר שלי יושבים ומשחקים קלפים :) על הטופס רשום שאני נמצא אצלו בימים א'-ה' בשעות 5-8 (שזה נכון), הבעיה שאני מתנדב ביום שישי בבוקר... השאלה שלי פה, האם זה פוטר אותי מההתנדבות, או שזה כביכול אני "מתנדב" אצלו? אני שואל את זה פה כי האחראי למחוייבות האישית מגיע פעם ב...והמחנך שלי לא מעוניין לענות (?!) שכן "שיגעו אותו כבר עם זה".
-
- 49 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הקשיבו נא ילדים לסיפור קצר: יש לי קרובי משפחה המתגוררים לא מעט שנים בבניין לא חדש במיוחד, שיש בו חניה פרטית לכל דירה הרשומה על שם הדיירים. לקרובי המשפחה האמורים אין ולא היה רכב, אך עדיין החנייה נרכשה כחלק מהנכס והיא בבעלותם. בקומת הקרקע של אותו בניין פועל עסק קטן. לאותו עסק יש מקום חניה אחד השמור לו ברחוב, אך היות ויש בו יותר מעובד אחד בעל רכב ומדובר באזור שיש בו מצוקת חנייה לא קטנה, מחפשים פתרונות יצירתיים - וכתוצאה מכך, אחת העובדות היתה חונה באופן קבוע במקום החניה של אותם קרובי משפחה מבלי שהדבר הפריע למישהו. הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד באו לבקר חברים בעלי רכב. הם הגיעו כשהעסק היה סגור, ומן הסתם חנו במקום החנייה הנידון שהיה פנוי באותו רגע. למחרת בבוקר כשהעסק נפתח התעו…
-
- 111 תגובות
- 21.6k צפיות
-
-
-
פתאום היום אני רואה הודעה שהערוץ יסיים את פעילותו ב4.1 אחלה ערוץ למי יש תשובה לחידה המוזרה?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש אתר דרכו אפשר להיכנס לאתרים אחרים שחסומים אצלי בעבודה לא מדובר על אתרי סקס unblockall.net לא שווה כלום, פותח לי רק את העמוד הראשון מישהו מכיר אתר אחר שכן עובד טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-