כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
מצד אחד ילדותי ואולי קצת מצחיק ומצד שני מאוד פוגע ומעליב. למה שיקימו נגדי תנועה?מי העז לחשוב על הרעיון הזה אפילו? אני קורא למקים התנועה להגיב כאן, למחוק את התנועה המטופשת הזו משם ולהתנצל. כרגע אנעי פותר בעייה במחשב שלי ולכן אני מגיב מהלפטופ של אמא שלי,אבל זה פוגע יותר מאשר מצחיק לפתוח נגדי תנועה. סיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ואני רוצה להמשיך ללמוד שם ואני קורא הרבה ת'רדים באתר הזה כבר שנים,וגם חומר מהאתר כמו כתבות,מדריכים, ביקורות,מאמרים וכו', ואנשים פה במקום לעזור לי ולהתחבר איתי פותחים נגדי תנועה. אני לא חדש במחשבים, כי את רוב החומר של הקורס אני מכיר כבר שנים, ואנשים פה יכולים לעזור לי להתקדם הלאה בתחום המחשבים בנוסף לחומר שבאתר ובמקום זה הם פותחים נגדי תנועה. אם התחב…
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=sd26jIBunZc ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס לי מהצליל הישן שלי (מייל מאדרפאקר) והחלטתי לשנות, אבל עד עכשו לא שמעתי משהו מעניין יותר מדיי באנשים שמקבלים SMS מסביבי. שתפו במה אתם משתמשים!
-
- 39 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
התקרה ברכב "הפאר" שלי, פיאט טיפו, גמורה. הרכב היה שנים רבות בידי העובדים של אבא שלי, שעישנו ברכב וגרמו להרס התקנה. צירפתי תמונות להמחשה. חשבתי לרכוש ספריי דבק (קיים כזה דבר?) ולעבור על התקרה לפחות כדי שהיא לא תתפורר עלי בזמן נהיגה. אחר כך אקנה צבע אפור מיוחד ואעשה צביעה. לדעתי יותר גרוע לא יהיה. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם מישהו יודע את שם השיר (הראשון) או מי מבצע בקטע הבא : http://www.youtube.com/watch?v=Q450mXF7yrM&feature=related
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, מישו פה מבין בנושא הזה? יודע מה ההבדל בין הכרטיסים? הצורך שלי הוא לא מי יודע מה.. אני צריך כרטיס שבו ישולם אינטרנט, פלאפון, גיהוץ פה ושם, לא משו רציני. חשוב שיהיה כרטיס בינלאומי, לרכישות מסטים וסקייפ, לדוגמא. יש המלצה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בזמן ניקיון הדירה במעונות נתקלנו מתחת לכיור בחפץ מוזר זה פלסטיק אפור עם נוזל בפנים וסוגר מנייר אלומיניום לא רשום עליו שום דבר ולכן אין לי מושג מה זה לא פתחנו את הסוגר לכן אני לא יודע עדיין מה הוא אותו נוזל אני פשוט חייב לדעת מה זה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
למישהו יש מידע קונקרטי האןם יס תשדר את הסופרבול השנה בHD? אני יודע ששנה שעברה שודר בלי פירסומים מקדמים. האם גם השנה זה יהיה ככה..?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז עם בוא השנה החדשה יש לי resolution להפסיק לעשן. אם יש לכם ניסיון או עצות אז בבקשה לשתף... תודה מראש ובהצלחה לי.... כבר 47 שעות בלי סיגריה...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש אתרים טובים חינמיים ומעודכנים לחיפושי עבודה . תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מחפש אתר שיספק לי לפי שם השיר את: ז'אנר השיר, השנה בו הוא יצא, אלבום. קיים אתר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסיפור (אני מקצר) הוא כזה אחותי הוכשרה לתקופה ליהיות סמבצ"ית (סמלת מבצעית) מפה לשם מתוך 100 שהוכשרו שלחו אותה ועוד 3 חברותיה ליהיות תצפיתניות מכאן ואילך מכריכים אותן בתוקף לתצפת ללא הכשרה מוקדמת+ ענישות על לא עוול בכפן שום דבר לא עוזר, דיבורים עם המג"ד , כולם שם מצפצפים על ההורים שלי שמנסים לעזור שום דבר לא עוזר בקיצור צריך עזרה פה של מישהו שיכול להזיז משהו אני אשמח אם תרשמו פה משהו תורם
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בעזרתם האדיבה של חברי הפורום, ויש לי שאלה: איזה חנות הכי אמינה וזולה בירושלים? הבנתי שאייבורי לא כדאי... הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 או gGskill DDR2 4096MB (2*2048MB) 800Mhz ck 4-4-4-12 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe או של club3D צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
altec lansing vs2421 טוב אז כאמור אתמול קניתי את הרמקולים המדוברים הסתכלתי על התגובות באתר זאפ ראיתי שהרוב משבחים את הרמקולים אך יש משהו כמו חמישה אנשים שאומרים שיש בעיה ברמקולים עם כל מיני תיקתוקים ברמקולים הבאתי את הרמקולים חיברתי אותם ולהפתעתי הינה גם אצלי רמקולים כחדשים מהיבואן הרשמי קרט עם רעשים נוראיים שאי אפשר פשוט לסבול עניין אותי נורא מה הבעיה של הרמקולים התחלתי לנתק מכשירים חשמליים סביבו והגעתי לראוטר האלחוטי שלי כאמור איך שמתנקים את הראוטר מהחשמל התיקתוקים נעלמים מה גם שיש בעיה עם פלפאון למי שבחברת אורנ'ג מכיר יותר את הבעיה כאשר מישהו מתקשר אלייך הרמקולים מתחילים לעשות רעש ובכן אני בסלקום ועד עכשיו עם הרמקולים הקודמים שלי של לוגיטק לא היה את הבעיה איך שהבאתי א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיוני ששפטו מ"כ מהמחלקה שלי ל21 יום מחבוש על שימוש בחשיש\מריחואנה שלא במסגרת הצבא? אא"לט ספרו לי משהו על 6 חודש מחבוש תיק פלילי אזרחי ועוד...
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כפי שהובטח, עקב הצפיות הרבות ומספר התגובות אני מפרסם לכם את החלקים הבאים מתוך הסיפור מי שהחמיץ את החלקים הקודמים, או שסתם מעוניין לקרוא שוב, מוזמן להכנס ללינק הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377123.0 החלקים החדשים: [glow=red,2,300]חלק 5 - 'שובה של השושלת'[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca [glow=red,2,300]חלק 6 - 'עד שהגברת הזקנה שרה'[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca מצפה לכמות גדולה בהרבה של תגובות מהטופיק הקודם, ומקווה שתהנו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני רוצה להתחיל להתאמן בריצה בבית. יש לי תקציב 3000. ואני מחפש מכשיר סוס עבודה, בלי קישקושים כמו מד דופק, מד שריפת קלוריות, טיימר וכו' פשוט משהו אמין חזק .. עם תמיכה טובה אם יש תקלות. אשמח לקבל המלצות איפה אפשר באזור המרכז להביא מכשיר ריצה כזה! תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאלה שעשו את הבגרות בספרות... אני חייב להשלים אותה החורף ברמת 2 יחידות, ועוד לא התחלתי ללמוד אפילו. השאיפה שלי לקבל ציון גבוהה, אבל בסופו של דבר גם 55 יעשה את העבודה. אתם חושבים ש-24 יום יספיקו לי ללמידה בשביל לקבל מינימום ציון עובר? לא הייתי בשיעור ספרות מאז 2003
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הסרט הזה עם דניאל קרייג, אולי לא כזה שחקן טוב אבל הסרט פשוט מדהים! אחד הסרטים הטובים שראיתי... מבוסס על סיפור אמיתי- על מלחמת העולם השניה או הראשונה איך 3 אחים עוזרים ליהודים לחיות בבלרוסיה נדמה לי, משהו טו-פא*ינג-ובבבב! יש אקשן יש מכות יש מתח אין הרבה חפירות, קיצר אחד הסרטים.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חבר'ה, אני צריך להוכיח כי לפונ' f(x) = (x² + x³)/sin³x אין גבול. מספיק לי להראות שהגבול הזה שווה לכפל הגבולות של 1 חלקי sin³x וX²+X³ כאשר X שואף לאינסוף, ואז קל להראות שלsin³x אין גבול (ה+ ו- נשמרים בגלל החזקה האי זוגית) ואז אם לאיבר אחד אין כפל אזי המכפלה לא מוגדרת ולכל הביטוי אין גבול? תודה מראה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
הכוונה היא לדוגמא אני ניכנס לשולחן שם הימור ואחרי כמה זמן זה פשוט עושה לי לבד פולד, כאילו שהמשחק מתקדם בלעדי יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-