כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל הנה פתיח: (אחיה רצה לשים מאורר במפרצים של ה5.25 רק שמעלייהם יש דלת אטומה והמאורר בעצם לא יוכל לקחת אויר מחוץ המארז) המארז הוא נזקסט אפולו והנה השיחה אחיה אזולאי (06:38 PM) : יהיה יפה מאוורר עם אור חלש אדום אחיה אזולאי (06:38 PM) : שיראו שהוא מסתובב כזה אבירם אוחנה (06:38 PM) : אתה לא תראה אותו מסתובב אתה תראה תאורה קבועה אבירם אוחנה (06:38 PM) : וזה ירעיש כי אין לו מאיפה לקחת אויר אחיה אזולאי (06:38 PM) : יהיה לו אבירם אוחנה (06:39 PM) : מאיפה ? אבירם אוחנה (06:39 PM) : ואיך תשים אותו שמה ? תקדח במפרצים ? אבירם אוחנה (06:39 PM) : פעם הצעתי לך שאני יביא לך שני מפרצים מחוברים כאלה שיש להם חור כבר מוכן למאורר 80 זוכרר? אבירם…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שבת שלום ושקטה לכולם בקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD 22" והמחשב שלי לא משהו, די חלש..AMD64 3200@ 7800GT 2G זיכרון. עכשיו, לגלישה וקריאת טקסט אני יודע שלא תהיה לי שום בעי והכל ירוץ חלק. אבל,משחקים, לא נראה לי שאני אצליח להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך.. בכל אופן, השאלה שלי אם במשחקים אני אכוון את הרזולוציה על 1280X1024 לדוגמא, אזי המסך יציג עיוות מסויים? דברים יראו גדולים מדי ורחבים מדי? או שהוא יראה את הכל בסדר? נ.ב סרטים, אני אצליח להריץ בצורה חלקה? 720P..
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]מונדיאל 2014[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca החלק השביעי מתוך הסיפור. מקווה שתהנו, תגובות! מי שרוצה חלקים קודמים שיבקש
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
למה כל הטרוריסטים הם ערבים?? כולם גם שואלים למה הטרוריסטים הערבים מוכנים תמיד להתאבד. באו נחשוב על כך בהיגיון 1. אצלם אין זונות 2. אצלם אסור לשתות אלכוהול 3. אצלם הברים אסורים 4. אצלם הטלוויזיה אסורה 5. הגלישה באינטרנט אסורה 6. אסורים משחקי ספורט, אצטדיונים,מסיבות המוניות וכ"ו 7. אסור לצפצף באוטו 8. אסור לאכול בשר חזיר 9. חול בכל מקום ואין אפילו מכונית בוגי אחת לרפואה כדי להתבדר 10. ניסיתם פעם לדוג בנוה מדבר? 11. להתעטף בסדין במקום בגדים? 12. לאכול רק ביד ימין כי ושמאל מיועדת רק לניגוב תחת, כאילו שהחיים לא מספיק מסובכים גם כך 13. לשמוע הנחות כאב מהשכן שלך כי אין רופאים בסביבה 14. אסור להת…
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם זה חינם לגמריי ? או שהפסקית יכולה פתאום לחייב על זה? כלומר מי משלם על הדף שאנחנו שולחים ? איך זה חינם ? האתר הזה http://www.freefax.co.il/ חינמי לגמריי ?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו טוב ואמין? תודה
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי חברים .. רציתי לדעת אם מבחינה חוקית אני יכול לשים מסך LCD קטן שישמש לבחירת מוזיקה וכדומה על הדשבורד ברכבי ..
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, במהלך החודש האחרון חשבתי לקנות מחשב נייד שאמור לשמש אותי ללימודים. אני הולך למכינת בגרות (לשפר ממוצע וכו..) בכמה מיקצועות ואני פורס את זה לשנה (זה הסיבה העיקרית שאני חושב על מחשב נייד) עכשיו מבדיקה מול כמה אנשים אני חלוק בדעתי... מחשב נייד ללימודים מבחינתי זה שבזמן השיעורים אני יקליד הכל למחשב במקום לכתוב על דף... עד כמה זה פרקטי לדעתכם? (אני מקליד מספיק מהר כדי ש"יכתיבו" לי בעת הצורך) מה שגם יעזור לי מאוד בזמן למידת החומר לקרת מבחנים, במקום לחפש במאות הדפים שהצתברו, אני פשוט יבצע חיפוש בכל מסמכי הטקסט. האם יש עוד אנשים שעושים את זה וכמה זה נוח\יותר נוח מהשיטה הישנה והטובה? הבעיה היחידה שאני רואה עם זה, זה זמן סוללה... מה שדיי יחייב אותי למצוא מקום ישיבה עם שקע (ו…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בגג עוד חודש.. לחכות(תהיה הורדת מחירים?)לסוף חודש ינואר? אם כן תהיה הורדת מחירים, זה יהיה לאיזה חומרה?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
www.thedarkknightpuzzle.com הצלחתי כשנותרו לי 43 שניות. מי מהאדונים המובחרים מבינכם מסוגל ליותר?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסקים (גם DVD וגם CD ) מהאתר Amazon אבל יש לי קודם כמה שאלות: 1)הבנתי שיש אמזון UK ואמזון COM .איזה עדיף,ומה ההבדל ביניהם? 2)כמה עולה משלוח לארץ (נגיד של דיסק DVD או CD)? 3)האם הקניה שם בטוחה?(גם מבחינת קבלת מוצר תקין וגם האם הם בכלל נחשבים אמינים?) 4)ביצוע תשלום - אילו אפשרויות תשלום יש שם ? (PAYPAL וכו..) תודה רבה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
המון זמן טיפטפו לנו מכל עבר שאין פתרון צבאי ורק דף נייר, הסכם (אפילו שנעשו הרבה כאלה בעבר) יכול להכריע. אבל הקונספציה הזאת מוטלת בספק מאד כבוד לאור הצלחות צה"ל מה אתם חושבים? http://www.facebook.com/group.php?gid=41871347519
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://motobike.co.il [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אחרי שיוני, ונסה, שחר ועוד משתתפים מהאח הגדול זכו לככב בפרסומת של חברת בזק, שפרה, הזוכה הגדולה לא נשארה חייבת. EA חתמו איתה על חוזה למשחק מחשב חדש בכיכובה שיצא בקרוב. עד עכשיו יצאה תמונה של הדמות שלה במשחק - ;D המשחק החדש יכיל אתגרי סריגה, מבוכים וכמובן קרב נגד הבוס הגדול מכולם - ה"אח הגדול"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל זה לא דיון שמתבכין על משהו לאפך עומרי אם אתה קורא את זה אז באמת כל הכבוד על החלק הזה באתר :yelclap: בכל מקרה קוראים אחרים זה לא דיון על מכירות פה אז בלי אני מוכר את זה קונה את זה בכל מקרה רציתי להמליץ פה על משהו וזה לפתוח בTradeZone חלק שמוקדש למכירת קונסולות כולל אביזרים ומשחקים וכולל משחקי מחשב אני חושב שיש באתר הזה הרבה אנשים שמתעצבנים על פירטיות ודברים בסגנון ודווקא חלק כזה יכול מאוד לעזור כי יהיה נוח יותר לקנות\למכור משומש לי יש מחשבות שלי על דברים שאני רוצה לקנות בתחום הקונסולות אבל לא רוצה לשלם את הסכומים הגבוהים למוצר חדש בארץ ואני בטוח שיש רבים אחרים שרוצים לקנות ולמכור משומש בכל מקרה זה ההמלצה שלי ואני מקווה שזה יתקבל
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
אני יודע לפתור את סעיף א' שבתמונה בדרך שלי, שהיא די מסורבלת וקרוב לוודאי שתוריד לי ניקוד. הדרך שמפורטת בתמונה נראית לי הרבה יותר כדאית, רק שלא הבנתי ב-100% איך הם עשו את כל ההצבות בטבלה! מישהו יכול בבקשה להסביר? :-) עריכה: אני רק רוצה לחדד שהבנתי כבר שבעמודה השלישית הציבו פשוט את הנקודות שהתקבלו. הבעיה שלי היא עם העמודה של נקודות הציון, שהבנתי רק מאיפה הנקודה הראשונה (שבה הציבו תמיד X=0 כי מדובר בנקודת חיתוך עם ציר Y), אבל מאיפה הפליצו את הנקודה השנייה? סתם המציאו X ומצאו דרכו את Y? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן, כן אני יודע שהשאלה הזויה, אבל בואו אני אסביר: פיניתי בחדר קיר בשביל להדביק אליו תחתיות בירה.. אחרי שנה בה אספתי מעל 100 תחתיות בירה שונות, החלטתי שהגיע הזמן לעשות את ה"קולאז'" שלי בכל אופן, אני מתכוון להדביק את התחתיות על הקיר וליצור ריבוע גדול שמורכב מתחתיות שונות. תהיתי באיזה דבק הכי כדאי להשתמש ע"מ לא להסב נזק לקיר עם הסרת התחתיות? באיזו צורה מומלץ להדביק את התחתיות? אודה לכל מי שיעזור...
-
- 29 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
כן אני יודע שזה מצטרף לרשימת הפוסטים ההזויים והלא קשורים אבל יש בפורום הזה מלא אנשים ובטוח שחלק קטן פה מבין... אז ככה: תקציב עד 600ש"ח(עדיף שתיהיה כמה שיותר זולה אבל זה התקציב) צריך שיהיו לה דרגות חיתוך וגם דרגה שהחיתוך שלה הוא טוטאלי...נגיד אם אני רוצה להוריד תמערבולות שיער האלה בעורף או להוריד זקן...וחוץ מזה שיהיה לה כמה שיותר דרגות חיתוך.. בטריה או חיבור לחשמל לא משנה לי... שתדרוש כמה שפחות"טיפול" ושתחזיק לאורך זמן..
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש בפיירפוקס פורטאבל אבל זה עובד ממש לאט ביחס לדפדפן שמותקן על המחשב. אמנם כל הסיסמאות שמורות עליו אבל קשה לגלוש כך. יש אפשרות לשמור סיסמאות באופן אחר ופשוט לשלוח אותם לאתר הספציפי (למשל חשבון מייל, יוזרים באתרים שונים...)?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום שאפשר לעשיג בו פוסטרים ענייקים ...בגודל של תחנות אוטובוס בערך לחדר.. כי בהפנינג הם ממש קטנים..
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-