עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by webber44,

אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. http://news.walla.co.il/?w=/1/1741767 ומה עם פעילי שלום שקיבלו אזרחות לפני כניסת החוק החדש לתוקף, אם הם ישתתפו בפעילויות הומניטריות יש מצב שישללו להם את האזרחות?

3. Started by C991Now,

היי HWZone אני מחפש סרט שראיתי,די ישן,בערך בשנים 1999-2005[אני יודע שזה לא כזה עוזר] בכל מקה,הסרט מספר על נערים , בנים ובנות שהולכים ל כמו סאמר קאמפ כזה, קייטנה לגדולים,שהילדים שם הם אלה שמלמדים..איכשהו הדברים שם משתבשים כלומר בהתחלה הכל נורמלי ואז ההורים עוזבים את המקום...והרבה סמים סקס ואלכוהול מתערבבים..כן אני לא זוכר הרבה מהעלילה[בעיקרון כלום] בכל מקרה,אם מישהו מכיר...אשמח לדעת את השם תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. רוצה להתחיל לראות SCI. מאיפה אתם ממליצים להתחיל? לראות מההתחלה? או שיש אולי עונות מומלצות (או שהעלילה קשורה ואז חייב לראות לפי הסדר?) מה לגבי CSI MIAMI ו- CSI NY? תודה למגיבים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Zeev86,

התקשרתי לתמיכה תכנית של HOT. הם שואלים אותי מה המספר טלפון של המנוי. בגלל שנרשמתי איתו לפני 5-6 שנים אני לא זוכר אותו, ובפעמים הקודמות שיצרתי איתם קשר, תמיד קיבלו את תעודת הזהות שלי. הרגע, הנציגה של תמיכה הטכנית אמרה שהמספר תעודת הזהות שלי לא קיים אצלהם במערכת טוב, החלטתי להציע לה שאני אתן לה את המספר ספרה ספרה, אבל היא מצדה טענה שהיא יודעת עברית הגענו למבוי סתום שאני לא יכול להזדהות והיא לא יכולה לעזור לי. האם החיפוש אצלהם לא כזה משוכלל שהם לא יכולים למצוא את המנוי שלי על פי פרטים כמו: 4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי, מגורים? מה לעזאזל אני עושה עכשיו? למה אצל החברות הישראליות, פרטי הזדהות צריכים להיות תמיד מספר טלפון? אני החלפתי השנה ארבע מספרים. (אל תשאלו למה). (ו…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. איך קוראים לאתר הזה שמצעים בו מחיר עם אגורות ומי שלוקח זה זה שהציע הצעה הכי גבוה ושאף אחד לא הציעה? נכנסתי אליו פעם ושכחתי איך קוראים לו יש מישהו שיודע?:\ תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אחי מחפש רכב חדש. התקציב בסביבות ה-50,000 שקלים. אפשר קצת יותר אם התוספת מוצדקת. בעיקרון אני רוצה רכב שיש לו מוניטין של רכבים לקשישים כי זה מקטין את האפשרות שאיזה צעיר עם פוזה קרע לרכב ת'צורה. צעירים לא אוהבים רכבים לא "מגניבים" ששמים דגש על בטיחות ואמינות על חשבון המראה החיצוני. לכן מכוניות כמו סיאט איביזה, פיאט פונטו (שנתון נמוך), גולף, הונדה סיוויק, אקורדה ועוד כמה רכבים נופלים. הדרישות נוקשות: לא אמריקאיות, לא קוריאניות (בשום פנים ואופן. פיאט טיפו שלי שנת 95 נוסעת יותר טוב), לא אירופאיות למעט גרמנית, איטלקית וצ'כית. מה יש להציע?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי קראתי פה בפורום המלצה על שני טלפונים. אחד של פנסוניק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786178 ואחד של UNIDEN http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812264 על איזה הייתם הולכים? בנוסף מה זה אומר שלוחה נוספת? שמקבלים שני מכשירים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by omerha,

http://click.conduit-emails.com/?qs=6faa744f696b2bcc316d7d5fa7d84f165d3b90e027193608d79c57a02102a5571ac1208d217e13b0 תנסו, עם זה יהיה מוצלח נייצר מודל לפורום

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by wraithLord,

משהו עשה פה קורסים בשוק ההון? או יש לו מידע על זה? אפשר לעשות מזה כסף?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. יש לו חיבור רשת וUSB חשבתי אולי לחבר לרשת לנסות אבל אני לא יודע איך להתחבר ניסיתי לעשות פינג לפי הכתובת MAC שרשום מאחורה (לפחות זה נראה ככה )

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by The_overclocker,

http://www.youtube.com/watch?v=n9jJyhu0qOw

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by amit_amit,

שלום לכולם, יש המלצה למכונת גילוח בסביבות 600 ש"ח?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by MishaK,

הרג אותי!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yoav9,

הפורום כנראה יסגר היום בערב, מקסימום מחר, אני רק צריך שהיא תראה את זה קודם וכרגע אני באי וודאיות. אני אכתוב פה שוב כאשר אחזור מביה"ס. אם למישהו יש עוד משהו יפה לכתוב יש עוד זמן!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. עומד פה לידי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ בעוד שלי יש 4 1.5. המחשב הזה הוא של ילד מהכיתה שלי שאני לא כל-כך מחבב והוא כרגע נמצא אצלי בתיקון, עכשיו, עלתה לי בראש המחשבה של "להלוות" ממנו את המעבד ולהשים על הלוח שלי, יש לי כבר תוכנית לאם הוא ישים לב לזה שהוא עובד עם מעבד אחר: הוא יגיד לי: כפיר למה המחשב שלי מזה את המעבד כ X כשקניתי מעבד Y ? ואז אני יגיד לו: תביא את המחשב אליי ואני יסדר לך את זה, אולי הלוח אם שלך לא מזהה טוב את המעבד... ואז הוא יביא אותו אליי ואז אני יחזיר לו את המעבד שלו (בלי שהוא ידע, כי הוא לא יהיה באיזור באותו זמן) ואז נגמר הסיפור והוא יחזור הביתה עם המחשב שמח וטוב לב... עכשיו, יש לי כמה התלבטויות: 1) מה אתם הייתם עושים בצב כזה שיש אדם שממש אין לו מושג במחש…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי אני רוצה לבנות מעין מכשיר שיש לו שתי כניסות ויציאה אחת של סאונד. אני רוצה שבכל כניסה יכנס מכשיר סי די. הפעולה שאני רוצה שהמכשיר יעשה זה שיהיו בו 2 כפתורים. אם אני לוחץ על כפתור אחד הסאונד שנכנס מכניסה 1 יצא מהיציאה לאוזניות או למכשיר אחר. אם אני אלחץ על הכפתור השני הסאונד המכניסה השנייה יצא מאותה יציאה. זה כמו במיקסרים עם כפתור הcue למי שמכיר. צירפתי שירטוט שינסה להבהיר למה אני מתכוון. אני מקווה שיש בינכם אנשים שמבינים באלקטרוניקה כזאת שהיא, לפי דעתי, ממש לא מסובכת

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c משהו מדהים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן, יש לנו 2 משרדים חשובים שרחוקים אחד מהשני אבל צריכים תקשורת בכל רגע נתון בינהם, המנכל היה מעוניין שיהיו 2 מסכי 32" בכל אחד מהם, עם וידאו-אודיו בינהם, באופן קבוע. אנחנו לא מעוניינים להשתמש בקומבינות/פתרונות שיכולים להיות בעייתיים/שלא נבנו למטרה הזאת כמו סתם להתקין סקייפ על שניהם ולהשאיר תמיד פתוח. האם יש פתרון יציב/אמין יותר לשימוש הזה? רעיונות יצירתיים אחרים? תודה (:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shark1011,

אז ככה.. אני מתכנן טיסה לקוס ביוון עם עוד חבר\שני חברים. שנינו בני 20, בצבא, מחפשים לנוח, להשתזף, ליהנות, לפגוש בנות, לצאת לפאבים, מועדונים... בקיצור חופשה. אנחנו רוצים לטוס לשבוע ומחפשים מלון טוב שיהיה קרוב למרכז העיר ושיהיה ממוקם גם ליד חוף שנחשב לטוב שם. אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם ומוכנים לפרט קצת על מה שהולך שם, מה יש לעשות איפה שווה להיות וכל זה. תודה!! עריכה: אנחנו רוצים לטוס ל6 ימים והגבול שלנו למחיר למלון וטיסה סה"כ הוא בערך 700 דולר...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

נתמקד יותר באיכות העדשה. הייתי אתמול באופטיקנה ושמתי עין על משפי שמש של ריי-באן ב950 שקל אחרי הנחה. מצד שני מצאתי משקפים לא פחות טובות ב450 שקל באירוקה, נידמה לי הם היו של אירוקה. מבחינת איכות, המשקפים של אירוקה לא נפלו מהם בהרבה. מה פשר הפרש המחירים הזה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Jeka90,

שבוע הבאה אני נוסע לאילת ואני רוצה לקנות שם רמקולים למחשב ועכבר טוב. מישהו מכיר חנות מחשבים טובה באילת?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לנוחיות שלכם הסיפור מסופר ב2 גרסאות (+ אני משועמם ורוצה לשרוף קצת זמן) ויהיה הנער בן 18 וילך הנער לצבא [ מה לעשות, חייבים, כשאתה בן 18 המדינה לוקחת ממך 3 שנים] וירצה הנער לשרת בX אך לא נבחן הנער בכלל [המסכן נפל בין הכסאות, בין מחזורים של בחינות ולכן אין לו ברירה בכלל] ויבוא הנער לקצין המיון ויראה כי גורלו קבוע [ בא לקצין המזדיין וקיבל הלם קרב, הוא נדפק, משטרה צבאית] וילך הנער לבה"ד 13 ויעשה טירונות [ הוא הלך לגהנום שבסוף העולם ימינה וטחן חודש של שטיפת מוח ומשמעת צבאית נוקשה] וילמד הנער להיות חוקר [ ואחרי חודש טירונות, מרוב חוסר ברירה הלך להיות חוקר מניאק וטחן שלושה חודשים של... טחינה] ויגיע החוקר למצ"ח צפון וישובץ ברמה"ג [ אחרי כל הז…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לא יודע אם אתם מכירים את הקטע הזה, אותי הוא פשוט קרע מצחוק. http://video.google.com/videoplay?docid=-1076713759276842524&q=unreal+tournament+german+kid בואו נאמר שגם אם הקטע מבויים, אז אני מצדיע לילד על כישורי משחק מעולים

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Shasoosh,

דיונים חדשים בפורומים