עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הייתי בספרייה וראיתי שם ארונות ספרים מלאים ספרים (משקל של כל ארון בערך טון) הארונות נמצאים בתוך מסילות ואפשר להזיז אותם עם ידית שנעה במעגל שנמצאת בחזית של הארון. ילד בן 10 יכול להוזיז 10 ארונות צמודים (10 טון!!!) ע"י הוזזת ארון אחד בעזרת הידית והארון הזה דוחף את שאר הארונות. המנגנון מכני אין שם חשמל, איך זה עובד?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by eliranl,

שלחתי הודעה למישהי "מה המצב מאמי?" והיא החזירה "הכל בסדר..." מה היא רוצה?! כאילו מישהי שלא רוצה לא עונה פשוט! ואין לי מושג למה אני שואל את זה פה!

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by mrsph666,

שלום - אני אמור לטוס עם הסבים שלי בשבוע הבא, ב-17.07 למינכן שבגרמניה. תכננו להגיע לשם, לשכור מכונית, ולנסוע ברחבי אירופה, לבקר באיטליה, צרפת ועוד מספר מדינות. עכשיו, אני לא מכיר כל כך הרבה אתרים לגבי תיירות - ובגוגל הוא מוצא לי הרבה פורומים, שאותם אני לא צריך. אנא, אם אתם מכירים אתרים טובים, ושלא יהיו יקרים כל כך, ששם ניתן לרכוש כרטיס טיסה בלבד למינכן החל מ-17.7 ועד 30.7, אשמח מאד! תודה רבה! (תוקן - טעות שלי! )

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. והכל נפלא ומגניב ובלתי נתפס ו......

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הגיע עד לאתר התרבות האינטרנטית 4chan והנה תמונה :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by shlomi7293,

שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תעשייה וניהול. מבקש רעיונות לבחירת מוצר קיים, איך הייתם משדרגים את המוצר? מה הייתם משנים? מה הייתם מוסיפים/מורידים? רק על תחשבו על כיסא סטודנט .. זה צריך להיות משהו קל וקולע. רעיונות ...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Sting,

היי חבר'ה אני מחפש מכונת גילוח איכותית, חשבתי על החדשות של פיליפס אבל לא שמתי לא מה ההבדלים כל כך בין כל דגם, מה גם שקראתי בהמון מקומות שהג'ל מאוד יקר והופך את הכל ללא משתלם. יש למישהו המלצות לדגם מסוים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, אני נוסע לגמניה באוקטובר במסגרת חילופי תלמידים. אני יודע שיחסית המחירים באירופה גבוהים (של כל הדברים) אבל מה כן באמת כדאי לי לקנות שם, שיהיה זול יותר מהמחיר בישראל? דרך אגב מישהו מכיר רשתות של חנויות מחשבים בגרמניה? אני רוצה לברר גם מחירים של מחשבים תודה רבה ניב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by HaEsrimVeArba,

אבא מחזיר בקרוב את הרנו לליסינג, והעבודה נותנת לו לבחור בין שתי המכוניות הנל. מה אתם חושבים שמומלץ ולמה? הגיר הרובוטי נשמע לי די מעניין. ידני זה קצת מעצבן אוטומט זה קצת מרדים.. ורובוטי זה בעצם באמצע, לא? אז מה אתם אומרים? אשמח לשמוע חוות דעת על שתי הרכבים מאנשים שנהגו בהם.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by arkady,

היי ^^ יש לי שאלה קטנה, מאיזה גיל אפשר לקבל כרטיס אשראי? [יש לי חשבון בנק ואני בן 17 וקצת]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Dimka,

שלום כולם, לומד אינפי כרגע, ויש שאלה שמשום מה לא מוצא חומר על המקרה שלה, יש לי פונקציה הבאה: (1-sinx)/cosx השתמשתי בזהות והפכתי אותה לדבר הבא: 1/cosx - tanx כאשר X שואף ל-pi/2 יוצא אינסוף פחות אינסוף שזה אסור. 1/cosx * (1-sinx) המכפלה שלהם 0, אבל אסור לי לרשום אינסוף כפול 0 שווה 0 או משהו כזה... יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? בסוף אני צריך להוכיח שהפונקציה רב"ש בין 0 ל-pi/2... (את זה אעשה לבד) משפטים: 1. מכפלה של פונקציה חסומה בפונקציה ששואפת ל-0 שווה 0 (1 חלקי קוסינוס לא חסומה). הערה: אסור לי להשתמש בנגזרות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לציין שאותו דבר מוצע גם ביס.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by XCG120,

מחפש המלצה לרכישת מחשב נייד 17 אינצ' לשימושים די כלליים וקצת משחקים. עדיפות לחברת אסוס או HP במחיר של סביבות 3000 ש"ח. אשמח להמלצות עדיפות למחשב קל משקל דק ועים כרטיס מסך של NVIDIA עדיפות שיהיה בו יציאות של 3. USB וUSB C תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לא מבין בזה כלום. מחפש לדודה שלי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לא יודע אם אתם מכירים את הקטע הזה, אותי הוא פשוט קרע מצחוק. http://video.google.com/videoplay?docid=-1076713759276842524&q=unreal+tournament+german+kid בואו נאמר שגם אם הקטע מבויים, אז אני מצדיע לילד על כישורי משחק מעולים

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

הספק עבודה כולל של 750 וואט (2 סאבז 12" 350 וואט/6 קומפוננטים 400 וואט). המגברים : RF PUNCH 400A4 & RF POWER 350A2!!! לפרטים נוספים... www.rockfordfosgate.com עוצמת רעש בפנים הרכב : 151.3 דציבלים. עוצמת רעש מחוץ לרכב (במרחק של 5 מטרים) : 92.6 דציבלים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כמו שכתוב בכותרת - השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף חלקים בחומרה (ספציפית - מעבד ולוח אם, כי אני יודע שכרטיסי זיכרון אפשר להוסיף ואני מניח שאפשר גם להוריד בלי שום בעייה) בלי לגעת בדיסק הקשיח? או שזה סתם יעשה בעיות? תודה איל

18. Started by Proww,

חג שמח, יש ברשותי תיבת אימייל בנטוויז'ן (הכתובת מסתיימת ב 013.net). אני לא כל-כך משתמש בתיבה חוץ מחשבוניות שנשלחות לי לשם. בין היתר יש לי אימיילים חשובים. אני רוצה לדעת איך אני יכול "למשוך" את ההודעות אימייל שקיבלתי (החשובות) אל Hotmail למשל. יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MightYaad,

אני עוד כמה ימים עובד חדר ומעניין אותי לדעת איך הייתם מסדרים אותו כי אני צריך רעיונות .... צריך למקם בו את כל הדברים הרגילים כמו: מיטה, מחשב, טלויזיה, שולחן והכי חשוב: איך הייתם ממקמים מערכת סטריאו/סראונד (הכוונה גם לרמקולים מן הסתם). חשוב לציין שהדלת הארון החלון וכו' לא בולטים כלומר החלון נמצא בתוך הקיר...כנ"ל גם על הארון והדלת. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Static,

בגלל שאני הולך ללמוד באונברסיטה רחוקה מהבית החלטתי שהגיע הזמן לקנות אוטו עם הכסף שחסכתי בעבודה.. אז אני צריך כמה דברים קטנים 1. אתרים של מחירוני רכב (אתרים חינמים) 2. אנשים שיש להם רכבים קטנים (נפח מנוע עד 1400) שימליצו לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום חברים, נושא שלישי או רביעי כבר שבו אני מתוועץ בעניינים שקשורים ב SANSA CLIP . למי שראה את הנושא האחרון בעניין מימוש אחריות : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420802.new#new אין עדכון. בעקבות סרטון שראיתי היום ביטיוב, פתיחת האריזה של המכשיר, והצגת כל התכולה ראיתי באמת שאין שם אחריות: http://www.youtube.com/watch?v=ijz1HMfJi6Y כתבתי מייל לסאנדיסק, פירטתי את הבעיה ואני ממתין לתשובה. עד כאן בנושא עניינים קודמים. לבעייתי הנוכחית: האופן שבו המכשיר מציג את הקבצים שאני מעתיק אליו מאוד לא מוצא חן בעיניי (ת'כלס מבאס לי ת'תחת). אין אפשרוצת שבה אני יכול לדפדף בתקיות שנמצאות על המכשיר, אלא רק לבחור שירים על פי אמן מבצע, אלבום, ג'אנר או דירוג אישי שלי שזה מטרד אמיתי. …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yotam360,

איפה אני יוכל לדעת כמה יעלה לי להביא לארץ (מכס) את הג׳ויסטיק החדש של לוג׳יטק G940 ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Mantis,

מדענים בדקו השפעות של סמים שונים על התנהגות עכבישים ויכולת בניית הקורים שלהם. התוצאות מאוד מעניינות...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by antraks,

איזה קטנוע 50 סמק אחי שווה לכנות עד מחיר 5000 אלף??? אני חושב ש ספיד פייט וטייפון מה אתם אומרים מה אחי שווה ליכנות מפחנית דלק חלקים והכול??? הדגובות שלכם יעזרו לי מאוד!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by h2o,

יש תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.