כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
יצא לי לצאת עם איזה מישי לאחרונה ו....גיליתי שאין לה שיערות בידיים ושאלתי למה? אז היא אמרה מממה אתה לא יודע שמורידים שיערות בידיים.? ניתקלתם בזה?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע יהיה לי יותר מדי זמן פנוי, ואני מחפש איזהו ספר עם הקשר ומשמעות לחיים לקרוא, דוגמת (אבא עשיר, אבא עני \ תורת המשחקים) עדיפות לספרים באנגלית.. ו.. *אהם*.. שיהיו .. "קלים להשגה", אלקטרונית.. *אהם* מה אתם ממליצים ?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
החברה רוצה ללמוד את זה בתיכון. מישהו יודע מה זה? מה הקטע של בחינת הקבלה? איך עוברים אותה?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן צריך המלצה לחנות באזור נתניה. בנתניה יש את אייבורי ואת KSP (של כ"כ ממליצים עליהם) אם אני מדרים קצת יש את (IQPC ואת SKYPC שמככבים כאן) האם אפשר לקבל המלצה לחנות טובה ואמינה?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
התחלתי להתאמן לפני חודשיים בערך ואני מעונין לשפר את התפריט היומי, ולהוסיף מקורות חלבון. אני מחפש את החלבון במאכלים, ולא במשקאות איזוטונים, אבל אני לא מצליח להגיע לתפריט טוב כדי לקבל את כמות החלבון הדרושה. אני צריך כ75 גרם חלבון ביום, ואני לא אוהב טונה שהיא עשירה בחלבון, ובנוסף הבנתי גם שלא טוב לאכול דברים עשירים בסידן, כי זה מעכב ספיגה של החלבון. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דברים עשירים בחלבון, ולעזור לי להרכיב תפריט. תודה (מישהו השתמש בסמיילי הזה אי פעם?)
-
- 95 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
קיצר אני צריך המלצות לחברות איחסון שמאכסנות אתרים : שם חברה,כמה עולה,טובה לא טובה . : תודה .
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי איזה אתר, ואני רוצה לגרום לחשיפה (זה לא אתר מכירות או משהו) קהל היעד הוא אנשים מחו"ל (וזה גם לא פוליטי), איפה לדעתכם אפשר לפרסם? (בחינם)
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אינני יודע אם כל העניין מפוברק או לא,סרטון שווה יותר מאלף מילים- http://il.youtube.com/watch?v=AUIasV5FT3I&feature=related
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2 חבילות מארה"ב שלא הגיעו וכבר עבר חודש... פעם זה היה לוקח שבוע.. מה קורה פה ? האם יש אישזהי החמרה במכס שאני לא יודע עליה או קושי מסויים בזמן האחרון? אני מדבר על חבילות בגודל בינוני מעל 50 דולר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אם אתם מכירים, מדובר באחת הבירות הכי טעימות שקיימות, ואחת הטובות ביותר שיצא לי לטעום. (לא אוהב כהות כמו גינס לף וכו') אני גר בדימונה, יש כאן פאב נחמד שהיה מביא את הבירה בחבית וכרגע, כנראה שהפסיקו לייבא אותה לארץ או שזו רק שמועה? אני לא מוצא מקום נורמלי בו אפשר לשתות את הבירה הנ"ל...מישהו מכיר? יודע אם במקרה יש כאלו בבקבוקים? הבנתי שבחו"ל יש בקבוקים של הבירה הנ"ל אבל בארץ לא יצא לי לראות... תודה
-
- 63 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
חברה שלי חטפה חיידק בקיבה סלמונלה לצערי ולצערה ה' ישמור אותה. רציתי לדעת , למבינים שבניכם : האם החיידק מדבק? האם הוא עובר ברוק? שורה תחתונה- האם אני יכול להתנשק איתה??
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש משחק מוכר שבו אתה נקודה/ריבוע ואתה פשוט צריך לברוח מריבועים ונק' שמסתובבים. משחק דו מימד עם רק לבן... פשוט ביותר אבל אני צריך אותו...
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=212&msgid=126020685 חחח תראו איזה השפלה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
http://il.youtube.com/watch?v=3NjabZ2tnhQ ירי של חמאס על כוחותינו עם טוויסט קטן בסוף ;D
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את מספר המוקד של סלקום, אני מחפש כבר כמה דקות באתר שלהם ומסתבר שלכל שירות ומבצע יש מספר... מישהו יכול לתת לי את המספר של המוקד שלהם או משהו? תודה. באיזה חברה אתם? אתם מרוצים? כמה יוצא לכם בערך חשבון?
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת מדבקות ממספר דגמים. אין לי מושג מה המחירים שלהם בארץ ואני מעוניין למכור אותם. איך אפשר לדעת מה ערכם? הדגמים הם : Brother P-Touch One Brother P-Touch 1250 Brother P-Touch 210-E DYMO Label Manager 100 DYMO Label Manager 200 DYMO LETRA LAG XM למישהו יש מושג? זה פשוט חדש לחלוטין בקופסא ואין לי שימוש בזה והסיבה היחידה שאני לא מוכר היא כי אני לא יודע ת'מחירון... תודה רבה! נ.ב אם זה יותר מתאים לפורום אחר תעבירו בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה - אני צריך להחליף את הנאט של הגיטרה שלי, אבל לא ממש יודע איפה(אני יודע על כלי זמר, אבל תמיד יש עוד אופציות). אם מישהו יודע על מקום שעושים בו עבודה טובה (והמחיר גם כן סבבה) תחלקו עם כולם תודה.
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך שולחן מחשב..היה דגם ספציפי באתר של Office Depot שאהבתי..מהגבוהים האלה קראו לו Pavilion אני רואה שהורידו אותו מהאתר ואני לא מוצא דגמים אחרים שמוצאים חן בעיניי באופיס דיפו. איזה עוד חנויות ואתרים שווה לבדוק? התקציב הוא סביב ה-400 והשולחן צריך להיות דיי רחב(מסך 22 אינץ', 2 רמקולים לצידי המסך ומעדיף שיישאר עוד טיפה מקום) עריכה: הנוכחי שלי 122 ס"מ רוחב סתם בשביל הרקורד תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3658238,00.html עוד חנות פושטת רגל :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
למי צריך לפנות כדי לעבוד ביום הבחירות (סדרן/משגיח/כל דבר) ? הבנתי שיש כסף טוב בזה
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אני בקרוב הולך למבחן אצל בזק (תומך תכני) והבנתי שיהיו לי שם מבחן פסיכוטכני. מישהו יכול לתת לי דוגמאות לשאלות שישאלו שם? אתר שאפשר להתאמן בו? מה זה בוחן בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבנתי שניתן היום לעשות כבר בגיל 16 כרטיס אשראי (אני בן 16, עוד חודשיים 17). רציתי לדעת איזה מגבלות חלות על כרטיס כזה? מה לא ניתן לבצע איתו שכן ניתן עם כרטיס "רגיל"? האם אני חייב שתהיה לי הכנסה חודשית קבועה בשביל לפתוח אחד כזה? תודה
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-