כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
-
שאלה מנוע גוגל נדבק בוירוס ? כל שם שמחפשים בגוגל ולא משנה איזה באנגלית ובעברית יש הודעה בגוגל "אתר זה עלול להזיק למחשב שלך." מה זה אמור להביע
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן, ברגע שאלך לצבא אהיה בחיל האוויר (אני בן 15 - אבל צריך לחשוב על העתיד), שמעתי שיש אפשרות לעבוד בתור מתכנת ששם התנאים הכי טובים בעיקרון. יש לי ידע נרחב ביותר בתחום התכנות והמחשבים בכללי (סיימתי קורס C++ באוניברסיטה) ושמעתי מאדם שעבד כמתכנת בחיה"א שצריך פרופיל 64 ומטה, אני לא מתכוון להוריד פרופיל או משהו שכן אין לי שום בעיה בריאותית בכלל. למישהו יש עוד מידע בנושא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גוגל התחיל לעשות בעיות, הרבה אתרים מסומנים כ "This site may harm your computer." (למשל YOUTUBE וכאלה, לא אתרים של WAREZ או משו) וזה ממש מחרפן!!!!!!!!!!!!! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: יש איזשהי דרך לעקוף את זה? כי כל תוצאה שאני לוחץ עליה מביאה אותי לאיזה עמוד שאי אפשר לעשות איתו כלום.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
בחופש הגדול אני יוצא עם המשפחה לטיול של חודש בארה"ב.... חשבתי ללכת לאיזה מופעה. אני חולה על מטאליקה! וגם RHCP חזקים והם מתאימים לכל המשפחה. נכסתי לאתר של מטאליקה ראיתי שכל ההכרטיסים להופעות עד ל30/7/09 נמכרו! פאק?! איך אני אמור להשיג כרטיס במיוחד שהטיול עדיו לא מתוכנן ככה שאני לא יודע על תאריך מדויק ומדינה מדי שניהיה... לRHCP בכלל לא מצאתי מידע על הופעות עתידיות... מישהו יכל לעזור לי!?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מדובר על המשחק הזה: http://flashgamesite.com/play1501game.html יש כאן מישהו שהצליח לעבור את המשימה השלישית?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
תרגיל 66 בעמ' 694 מתמטיקה 005 של בני גורן: בסדרה חשבונית 15 איבריםץ סכום חמשת האיברים האמצעיים הוא 300 וסכום חמשת האיברים האחרונים הוא 500. צריך למצוא את סכום הסדרה את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה אז הגעתי לנוסחה שסכום הסדרה שווה ל15A1+105D וזה שווה לסכום הסדרה כולה וכאן נתקעתי באיך להמשיך ניסיתי לחבר עם שאר הנוסחאות של האיברים האמצעיים והאחרונים ולא הצלחתי תרגיל נוסף תרגיל 72 עמ' 695 בסדרה חשבוןנית סכום האיברים הוא 144ץ האיבר הראשון הוא -10. והפרש הסדרה הוא 4. חשב את סכום האיברים במקומות הזוגיים. הבנתי שיש N/2 איברים בסדרה הD שווה ל8 כי צריך תסכום רק של האיברים הזוגיים וזהו פה נתקעתי באיך להמשיך תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעודי מחכה למיונים של גאמ"א, הצבא החליט לשלוח לי צו גיוס חדש, לעוד חודש, כלומר לפני שהמיונים בכלל מתחילים. שלחתי טופס דחיית שירות ללשכה, החזירו לי ציור של ז**, בלשון המעטה. מה אני עושה עכשיו? מתקשר לחיל המודיעין ומבקש שהם ידחו לי ת'גיוס? או פשוט לא מתייצב?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום אך שלי קנה מחשב חדש עכשב הוא הציא לי להחליף היתו. עכשב אם אני מחליף אני לא קונה מחשב בקיץ הנה המפרט שלו: זכרון: 2GB DDR2 CEON כרטיס מסך: gf9800gt 512mb דיסק קשיח: Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB מעבד : q8300 לוח אם: ATZ1700OB\RAID\DVI\HDMI\FM P6NG;צורב nec x22 אוו להישאר אם שלי ולקנות בקיץ המפרט שלי: CPU: Core 2 Duo E6600 @ 2.4Ghz Mother Board: Intel Westchester DG965WH Hard Disc: ST3250410AS 320GB Video Card: Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 Memory: 4GB 667 Mhz Ceon Power Suplly: Cooler Master eXtreme Power 500W OS: Windows Vista Ultimate 64 bit Service Pack 1 Key Board: Wirless Optical Desktop1000 HeadPhones: Cyber Acoustics 3095 Screen: Samsung…
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אז הסיפור הוא ככה.. בא אלינו לבית הספר מישהו שהרצה על פרוייקט מיכא"ל שבעצם "מלמד איך ללמוד"... (הממצוע שלי הוא 72...כיתה ט') רציתי לדעת האם מישהו היה הפרוייקט או מכיר מישהו שהיה בו ומה דעתכם/דעתו על זה? זה בעיקרון 14 מפגשים של 4 שעות אחרי הלימודים.. הינה לינק לאתר שלהם: http://michael.org.il/index_he.php תודה לכולם.
-
- 23 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c משהו מדהים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה תוכנה אתם משתמשים להדפיס עטיפות לקופסאות DVD ?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני כבר בין 17 וחודשיים ועדיין לא הלכתי לצו ראשון . לפני כמה שנה עברתי דירה אבל לא שיניתי את הכתובת בתעודת זהות. יש לנו בבית ספר חיילת(מדנית או משהו בסגנון) . דיברתי איתה והבאתי לה את הכתובת שלי והיא אמרה שהיא תשלח להם את זה והצבא ישלח לי צו לכתובת החדשה. אתמול קיבלתי צו והיה רשום בו התראה לפני מעצר . לפני כמה ימים חתמתי בבית ספר על חוזה להמשיך יג יד בשביל להמשיך ללמוד במגמת רכב . וכשחתמתי על החוזה היו שם חיילים , ואמרו שהצבא יממן לי את המשך הלימודים (יג יד ) . האם הצבא יכול לעשות לי בעיות עם המשך הלימודים בגלל שלא הגעתי בצן הראשון ? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני עוד שבועיים משתחרר ואני מעכשיו חושב על להתחיל ללמוד. אני בן 19 וחצי כרגע [קיבלתי פטור רפואי מהצבא אבל התנדבתי לשנה וקצת - קיצר עכשיו אני משתחרר] ואני חושב שלא כדאי לבזבז זמן ולהרשם כבר מעכשיו ללימודים. שלשום החלה ההרשמה ללימודי חורף בטכניון והיא תגמר בעוד פחות מחודש. זה אומר שאם אני רוצה ללמוד שם אני חייב להרשם בקרוב. בעקרון התכנית שלי היא לללמוד הנדסת ביו-רפואה - סכם נדרש בין 89 ל-91. הסכם שלי 89.88 - זה אומר שאני אתקבל? כדאי ללכת ללמוד ביו רפואה או שיש דברים מעניינים יותר? שמעתי שאפשר מקסימום בשנה הראשונה לעבור למקצוע אחר כי בכולם השנה הראשונה זהה כמעט לחלוטין. רציתי לקבל מידע פה מאנשים שלומדים\למדו בטכניון - עצות בקשר להרשמה, דוגמת עניין המגורים ובחירת מקצ…
-
- 21 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
נניח שאני קונה מחשב חדש בחנות אבל לא קונה ממנה חלק מהותי למחשב (לדוגמה, כונן קשיח שיש לי כבר) אבל אני כן משלם על הרכבה לחנות. אני גם לא מתכוון לקנות מערכת הפעלה (כי כבר יש לי אחת מקורית בבית או שאני מתכוון להתקין לינוקס). 1. האם בחניות מסכימים בכלל לבנות מחשב "לא מושלם"? 2. חנויות שמאפשרות הרכבה, מציעות לפעמים גם בדיקת מאמץ או\ו אוברקלוקינג בחנות. איך הם מבצעים את זה בלי כל החלקים (או לצורך השאלה עם כל החלקים אבל בלי רכישה והתקנה של מערכת הפעלה)? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי דוח שכתוב בו שרכבי צולם חונה במקום כחול לבן ללא תג חנייה, עכשיו לא משנה שזה היה ליד בית חולים לקחתי את אמא שלי לאשפוז וניתוח דחוף שממש הראש שלי לא היה במקום (btw הניתוח עבר בהצלחה), אבל בפרטי הדוח רשום מאזדה כסופה בעוד שלי יש טויוטה כסופה. האם אפשר להתחמק מתשלום הדוח הזה באופן כלשהו? המספר של הרכב המופיע בדוח הוא כן נכון.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
באייס רוצים עליו 50 שקל,נראה לי קצת מוגזם,מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות בו. ועוד משהו,איך זה נקרא באנגלית,חיפוש של emergency stop sign לא בדיוק מניב תוצאות
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום כולם... ראיתי אתמול את הסרט דמדומים, ודי אהבתי את הרעיון... אני בטוח שהספר יותר טוב מהספר, ואני רוצה לקרוא את הספר השני בסדרה. מה גם שאני צריך לקרוא ספר באנגלית לבי"ס, אז חשבתי לבחור את זה. עכשיו השאלה היא אם הוא קשה לקריאה? אני עכשיו בי"א, אין לי אוצר מילים כזה רחב אבל אין לי בעיה לחפש כמה מילים במילון, למרות שאם יש יותר מדי מילים קשות והשפה מורכבת אני מעדיף לא להתחיל עם זה... אז, לדעת קוראי הספר, כדאי לי לקרוא אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לגשת לבגרות במועד חורף 2009 (בערך בעוד חודשיים) בהיסטוריה א'. מעולם לא למדתי את הנושא לפני כן. האם למידה עצמית בחודשיים תספיק? באילו ספרים מומלץ להשתמש? יש סיכומים מומלצים מהאינטרנט?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים לראות את הפרופיל שלי אני כבר שנים חבר ב WHZONE והיתי חבר מאוד פעיל פעם אני פשוט נכנס כל פעם לפורום ונדהם מחדש מההתיחסות של המנהלים למשתמשי האתר באיזה קלות וזלזול הם מתיחסים לגולשים וזה ממש כואב לי סוגרים הודעות במקום לענות תשובה קצרה ועניינית מצפים מהגולשים לקרוא פוסטים של 50-100 דפים בשביל שאלה קטנה חברה אתם איבדתם את העיניין ואיבדתם את המושג של פורום HWZONE הוא לא אינציקלופדיה שצריך לקרא בה יומים בשביל לקבל תשובה אתם פה כדי לענות על שאלות וגם אני פה כדי לעזור לאחרים מה לעשות שכל פעם יש אנשים חדשים וכל פעם צריך לענות על אותם שאלות? אז מה זה פורום בשבל זה אתם פה ובשביל זה יש לכם גולשים שעם השנים משום מה התחלתם לזלזל בהם. פניתי בעבר למנהלי האתר. לא קבלתי תש…
-
- 81 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
התערבתי עם חבר איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עוד מעט אני וחברה שלי שנה ביחד רציתי לדעת מה אני יכול לעשות/לקנות לה ב1000 שקל ? למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בלי הרבה מילים, אני ממש אהבתי הראשון- ה- Fugue: והשני - הקאנון רוק המוכר, בגרסא מרשימה במיוחד : גיטריסט מהסוג שאני אוהב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-