כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
אחי גר בארה "ב ואמור לבוא לביקור בפסח האם כדאי שיקנה לי חלקי מחשב שם (אני מתכוון לשלם מכס)אם כן אשמח לקבל המלצות על חנויות מקוונות שניתן לרכוש חלפים אלו תודה !
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מתכנן מסע ברכבות ברחבי אירופה,שמעתי שיש כרטיס גלובאלי שמשלמים בשבילו פעם אחת ואני יכול לנסוע ברכבות ברחבי אירופה. האם זה באמת קיים,ואם ניתן להשיג פרטים נוספים על הכרטיס ומחיר וכן הלאה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
היי, אני תלמיד תיכון ושמעתי על האוניברסיטה הפתוחה שמקבלת אנשים ללא בגרות\פסיכומטרי. ורציתי לקבל את הצעותכם בנוגע לאם שווה לקחת קורס במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה או לא? אנשים שכבר היו.. מה המסקנות שלכם ?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
מדובר במבצע לקידום האלבום החדש של U2 שיוצא לחנויות. המבצע: http://glz.msn.co.il/newsArticle.aspx?newsid=35755 היוצר שהתבטא נגד ישראל: http://en.wikipedia.org/wiki/Brian_Eno#Politics דבריו בהפגנה שנערכה בלנדון בפני 20 אלף איש מהשנה (בזמן המבצע): http://www.youtube.com/watch?v=mWsv4-_UX4g הבחור הזה הוא מהמפיקים הראשיים של הלהקה לאורך השנים, משפיע באופן ניכר על הלהקה ועל האלבום הזה סצפיפי ואומן מוכר בפני עצמו. http://en.wikipedia.org/wiki/No_Line_on_the_Horizon (הוא גם הפיק, וגם כתב חלק ממילים ולחני השירים באלבום) לא רק זה, אלא שהבחור חתם על מסמך שקורא להחרים את ישראל מבחינה אקדמית ותרבותית. http://www.guardian.co.uk/world/2006/dec/15/israel.guardianletters האם גוף של המדינה…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם יש כאם מישהו שמכיר את המסלול של לימודי מדעי המחשב בבינתחומי ויכול לומר על זה כמה מילים, או שחושב ללמוד שם שנה הבאה. חשוב לי לדעת אם זה מסלול מעמיק (אני מניחה שכן, הבינתחומי הם מהמכללות היותר רציניות שיש היום), אם זה באותה רמה כמו האונ'. אם יש התמחויות מסויימות שכדאי לחשוב עליהן. אני אשמח לדעת את זה לפני היום הפתוח כדי שלא יבלבלו אותי שם תודה.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות בטרייה ניידת לאייפון שלי דור ראשון מהאתר DealExtreme (הכי זול שמצאתי עם משלוח לארץ). מצאתי את שתי האפשרויות הללו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18059 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18197 אני לא שואל איזה מאלו מתאים לאייפון,אלא איזה מאלו עדיף לקנות (עזבו את הפרשי הסנטים האלו).. כלומר , איך אני יודע איזה מוכר עדיף ? וגם ראיתי שאם אני קונה 3 יש הנחה כלשהי .. זה נכון? (עוד שני חברים שלי רוצים גם אז זה יוצא מעולה אם יש הנחה ).. ודבר אחרון - המשלוח,האם הוא באמת בחינם \ כמה זמן לוקח בממוצע לחבילה להגיע (אני פשוט צריך את זה דחוף לנסיעה בעוד חודש בערך).. תודה רבה רבה מראש!
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ואו פשוט עד שאתרים עולים....... לא זז
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם אני יכול (בית ספר אינטרני) לכפות על בית הספר שלי להגיש אותי לבגרות מסוימת במועד כלשהו? הסיבה היא שהכיתה שלי לדוגמה עושה תנ"ך בחורף יב' כי כרגע עוברים פרק בחודשיים ואין שום סיכוי שנספיק את החומר (מה גם שאנחנו עדיין במלכים, הנושא הראשון בבגרות). רציתי לדעת אם יש אפשרות (חוקית כלשהי) שכופה על בית הספר להגיש אותי לבגרות השנה הזאת אם אני מבקש. כששאלתי מורים אם אפשר להגיש אותי הם אמרו שזה ניתן "רק במקרים מיוחדים" ושלא כדאי לי. הם מנסים להמנע מלהגיד כן בכל אופן אפשרי, ואני ממש לא מעוניין לנקוט בטקטיקת הניג'וס היומי. יש לציין שאני רוצה ללמוד לבגרות לבד, לקבל מתכונת מהמורה כמה שבועות לפני הבגרות ולהפוך אותה לציון המגן שלי. כל המורים משום מה חושבים שזה נוח להגיש בחורף יב', וזה…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בהיסטוריית הודעות שלי אני גם לא רואה את ההודעות שלי בו. זה נראה כמו העלמת ביקורת שלילית על חנות מסוימת...
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מתלבט מה כדאי לי ללמוד לתואר ראשון - הנדסת מכונות ביו רפואה או חשמל ואלקטרוניקה העניין הוא שאני רוצה לעסוק בפיתוח של עזרים רפואיים דוגמת רובוטים קטנים שנכנסים לעמוד השדרה ומתקנים אותו... דברים בסגנון הגשתי כבר בטכניון בקשה לביו רפואה מקסימום אפשר לשנות... יום חמישי יום עיון בת"א ונראה כבר... בעקרון הבנתי שביו רפואה בתואר ראשון היא כללית מידי בהרבה נושאים הגם שאין ביקוש בשוק למהנדסי ביו רפואה בתואר ראשון. זה ממש בעייתי כי זה בעצם התואר המושלם בשבילי שכולל הכול - יכול להיות שזה החסרון שלו שזה כולל המון דברים אבל ברמה בסיסית בגלל זה חשבתי ללכת על מכונות או חשמל כתואר ראשון ואחר כך לתואר שני ביו רפואה. אני לא יודע מה עדיף כי האמת מכונות אני אוהב [רובוטיקה וכד'] אבל חשמל ז…
-
- 6 תגובות
- 10k צפיות
-
-
עוד מישהו שם לב, שהחברה המושמצת ביותר פה בפורמים היא אותה חברה שהבאנרים שלה מתנוססים פה באתר לאחרונה? די מבדר לראות איזכור שלהם כהחברה שלא נוקבים בשמה (לשלילה) ומעליה, באותו עמוד פרסומת שלה.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי משחק טריוויה שאני צריך להשמיע צליל שיבטא "תשובה נכונה" או "תשובה שגויה" בהתאם לאופי שהמשתמש ענה. אני צריך צלילים בפורמט WAV באורך של לא יותר מ- 3-4 שניות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לפי מה שידוע לי, סיווג ביטחוני תלוי (בין היתר) בארץ המוצא של ההורים. אז אם אבא שלי עלה לארץ מאיראן, יחד עם כל המשפחה שלו, ואין להם שם עוד קרובים (בכלל, שאלתי את סבתא שלי ), או מישהו שהם בקשר איתו. זה יכול לפגוע לי בסיווג הביטחוני ? עד כמה ??? תודה.
-
- 31 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
אני כרגע עוסק בצבא בפיתוח חומרה\תכנה ב VHDL + ALTERA חיפשתי הרבה בגוגל אבל לא מצאתי פורום בו אני יכול לשאול שאלות בנושאים הנוגאים לפיתוח כמו שיש ל שפות תיכנות. מישהו מכיר פורום פעיל כזה?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי את מה שאני צריך. עשיתי חשבון ב PAYPAL עכשיו ראיתי שירד לי כסף מהבנק בסך של 8.51 ש"ח. עכשיו אני אמור להכניס איזה קוד של 4 ספרות שהם הורידו ממני כסף. איפה אני מוצא את הקוד הזה? טוב עזבו זה לא הסכום הנכון שהורידו לי. אגב מתי אני אמור לראות חיוב של PAYPAL בויזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסיפור הזה כבר לא עקרוני כי מצאתי פתרון, אבל אני משאיר אותו-קראו חופשי והמנעו מלרדת עלי אם הירידה לא תהיה ממש קורעת... אוקיי.. אז זה הסיפור.. היום באחד השיעורים, המורה העבירה איזה ילד (שאני בקושי מכיר, בדיוק עברתי לתיכון) לידי. הרחתי ריח חזק של סיגריות, ונפלט לי מהפה :"איכס מה זה הריח הזה? יש פה ריח של סיגריות פתאום", ואסור לעשן בביה"ס. הייתי בטוח שהמורה לא שמעה את זה כי היה רעש (שיעור דרמה), והילד לחש לי :"חכה חכה אחרי הבית ספר אני קובר אותך". הייתי בטוח שהוא ציני, אז צחקתי (הרושם הראשוני שקיבלתי ממנו הוא שהוא סתם ילד טוב עם 80 איי קיו). אחרי זה, במשך כל היום הוא עושה לי תנועות של "חכה חכה". לא שאני מפחד ממישהו (אני בג'ו ג'יטסו כבר חמש שנים, אבל אני לא יכול לסבול אלימות)…
-
- 161 תגובות
- 17.1k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח בקשת הצטרפות לתוכנית השותפים של Google AdSence רשום שם שניתן להזין פרטים רק עם תווים שמקורם בערכת התווים ISO Latin-1 ??? הם רושמים- "נא להשתמש באחד מהתווים השייכים לערכת התווים הבאה למילוי השם והכתובת שלך". לא נמצאת שם שום ערכת תווים... מישהו יכול לעזור בעיניין?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם המפרט הבא מאוזן, ואם לא איזה רכיב לא מאוזן, מהווה צוואר בקבוק, ובאיזו צורה (הוא חזק/חלש מידי?) אני מדבר על מיצוי יכולת המערכת בעבודה עם הרכיבים שיש לה, כלומר האם הרכיבים ישיגו את היכולת המקסימלית שלהם בעבודה אחד אם השני ולכן לא רלוונטי המטרה של המערכת. 1) לוח אם GIGABYTE GAEP45DS3R 2) מעבד Intel core 2 quad Q9550 Box 3) קירור למעבד OCZ Vendetta2 4) משחה טרמית OCZ Freeze Extreme Thermal Conductivity Compound 5) זכרונות G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI 2X2GB 1066MHz CL5 6) מארז COOLERMASTER HAF 932 7) כרטיס מסך SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB (קירור שחור) 8) ספק OCZ600SXS 600W 9) תודה.
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עכשיו צריך לראות אם נכלל גם מה שלא כתוב במפרט: - דיסקים לתוכנות של הלוח, צורב, כרטיס מסך והצ'ופרים הנלווים למוצרים האלה - אביזרים שלא הותקנו אבל עשויים להיות שימושיים בעתיד (כבלים, מאוורר מקורי אם לא הותקן וכו') - חומר כתוב, manual וכל הניירת שבאה עם מרכיבי המפרט. לטעמי, החנות צריכה לספק את זה מבלי שהקונה יבקש. האם זו הנורמה שכל מה שבא בקופסה של מרכיבי המחשב מועבר ללקוח ונחשב כשלו או שיש חנויות שמתחמקות מכך?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש חנויות בארץ שאפשר להזמין דרכם ספרים מחו"ל (amazon לרוב) תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הגיע הזמן לשלוח מנילה ואני רוצה להתגייס לגבעתי. הבעיה היא שאומרים שהאנשים בגבעתי זה ערסים שעושים שכונה ויש הרבה בעיות משמעת, ואני רוצה לשרת עם אנשים נורמלים. מישהו שמכיר יכול לאמת אם הרוב שם באמת ערסים או לא? ויש פה עוד מישהו שאמור להתגייס ביולי הקרוב ורוצה לגבעתי?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, נכנסתי היום לת'רד בנושא הבעיות עם Giganews ובזק והתחלתי להתעניין. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה (או בהרחבה D: ) על כל העסק. על Usenet, על השרתים שמאחסנים את מה שיש ב-Usenet (זה מה שאתרים כמו Giganews עושים, נכון? אם לא, מה כן?). מה זה ה-binary retention days? לפי הבנתי, זה הימים שקובץ מסוים נשאר בשרת, זה נכון? זאת אומרת שאחרי X ימים לאחר העלאתו הקובץ ימחק מהשרת? בכללי, כמו שאתם מבינים - אני ניוב בנושא, אשמח אם יסבירו לי את מה שצריך לדעת כדי לקחת חלק בזה יום נעים, גיא.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה מן המניין. אני כרגע מחזיק בדומיין בינאלומי = com. האם אני יכול להכניס את הדומין שלי לכל אתר של איחסון אתרים חימני? כלומר, להשתמש באיחסון החימני כאיחסון והאתר יהיה על הדומיין הפרטי שלי. האם הדבר אפשרי? תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מגזינים מחו"ל (נדירים כאלה, שלא רואים בדר"כ בכל חור בסופר), אני בטוח שקיימת חנות כזאת באיזשהו חור בתל אביב. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 6.5k צפיות
-