עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by club_501,

גמר חתימה טובה, מה פירושו? : מי יודע ויכול להסביר? ???

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by R0ck,

http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/screens.html?page=18 התמקדו בתמונה ושימו לב מה מונח לו על השולחן...

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  3. אני מחפש את המשפט מהסרט פורסט גאמפ. life it's like a...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by yot,

8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האם היצרן, ברגע שהוא מייצר מוצר כלשהוא, האם הוא יודע כמה זמן המוצר אמור לעבוד בתנאים רגילים? למשל, ידוע לי שמעבדים אמורים לחיות לפחות 10שנים בתנאים רגילים, ע"פ היצרן. מעניין אותי לדעת את תוחלת החיים של רכיבי-מחשב מסויימים, בתנאים רגילים, כגון: דיסקים קשיחים כרטיסי PCI וAGP למיניהם סידירומים וצורבים מקלדות ועכברים נושא נוסף שהייתי רוצה לדון עליו הוא: האם זה נכון שרכיבים ישנים מחזיקים זמן רב יותר מאשר רכיבים חדשים? אני מכיר הרבה אנשים שיש להם עד היום מחשב P1 שעובד טוב. יש לי כרגע בחדר HD בגודל של 85MB, ענתיקה של ממש, משנת 91 שעדיין מעלה את הWindows 95 שיש בתוכו... של חברת Western Digital (מישהו אמר אמינות?) אנא הביעו את דעתכם בנושא.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by PingLOst,

בממיר הדיגיטלי יש יציאה שהיא בדיוק אותה יציאה שמסך מתחבר אליו , מה זאת היציאה הזאת? יש גם חיבור של רשת , זה בטח מתחבר למודם כבלים אבל מהי היציאה הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. תראו מה המצב: אני צריך להכין עבודה באנגלית על בית ספר תאורטי (שאני החלטתי שיהיה ללימוד המיומנויות בשביל להיות טרוריסט) אני צריך רעיונות בשביל הדברים הבאים: * מיומנויות הדרושות בשביל להיות טרוריסט * קורסי חובה * קורסי רשות בבקשה תכתבו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by wow,

1 Let's head across the floor. 2 Bauer's 5'11", blond hair,160 pounds. 3 This is Hayes. Possible 20 on Bauer.|How would you like me to proceed? 4 Then about the key card. I didn't know this|was gonna happen. You have to believe that.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by NuXeR,

שלום שלוםםםםם אני צריך עזרה בזיהוי שיר סגנון MTV פופ כזה.. הולך בערך : it makes you wanna scream.... such a beautiful face... אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי שם , שמעתי גם שבקליפ יש ג'ינג'ית ששרה... :-\ תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Vega,

חזרתי לביתה המאובזר והצנוע לאחר שבוע אינטנסיבי של אשפוז בבית החולים לאחר ניתוח לתיקון עקמת בגב (כל המעוניין: נא לחפש scoliosis בגוגל, נא להצטייד בפרוזאק). בכל אופן, נאלצתי לשכב על הגב במשך שבוע שלם, עקב כך, התנוונתי קלות וקצב העדכון שלי יקטן במעט. בכל אופן, הניתוח הוכתר כהצלחה (אם אפשר לקרוא לדבר כזה הצלחה). וכן, זה כאב. בכל מקרה, אני שמח לשוב לחיקכם, ואולי אפילו אעדכן את היומן מתישהו.. (לא בקרוב לצערי, משהו כמו שבועיים אני חושב.) שלכם, 10 centimeters taller, Vega.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by idok,

קישור לכתבה לקניית מחשב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2783498,00.html האנשים שם לא יודעים מהחיים שלהם! בטח עכשיו האנשים העשירים המסכנים ירוצו לקנות את ה"RADEON 9900" החדש, או את הGF4 MX-440 ב200 דולר... ולא יבינו למה אין אותם בחנויות....הרי YNET אמרו שיש! :-\ ציטוט המכתבה: "איזה כרטיס לקחת - זו שאלה שאפשר להפליג בתשובות עליה בלי סוף. כל התשובות, כמובן, נגזרות משתי שאלות המפתח: למה אתה זקוק וכמה אתה מוכן להוציא. מי שמחפש כרטיס שיעניק לו את חוויית המשחק האולטימטיבית, ומוכן לשלם, ימצא את מבוקשו באחד הכרטיסים האחרונים מבוססי Radeon 9700-9900 או GeForce FX 5600-5900. מי שהדרישות שלו צנועות יותר, יכול בהחלט להסתפק באחד הכרטיסים מסדרות Radeon 9500 או GeForce …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם אהמ אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה קצין שלישות קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס מדריך נוער מרחב רכז מתגייסים חובש פקח טיסה מפעיל מערכות מחשב תכניתן חוקר מודיעין אויר מפענח תצלומי אויר וזה משהו מוזר בסעיף האחרון רשום לי ככה: תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור ואולי עוד שאלה בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. Started by someone,

כי מישהו אמר לי שחייבים לעבור לפחות חודשיים בין הזמן שאני עובר את התיאוריה לזמן שאני מקבל את הרשיון (או עושה טסט) מישהו יודע אם זה נכון?..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Milk-Inc,

רציתי לדעת אם בארצות הברית אני יוכל לקנות פלאפון NOKIA 3300 שיש בו טכנולוגיית GSM, כי באורנג' אמרו לי שאני יוכל לעשות כרטיס sim בפלאפון מיובא מחו"ל רק אם הוא תומך בטכנולוגייה הזאת. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by ofir123,

אתמול הלך לי המעבד לעולמו! לא נגעתי בו בכלל והוא נשרף, כאשר המעבד בלוח אז המאוורר עושה חצי סיבוב ונכבה, כאשר אני מוציא אותו אז המאווררים והכל עובד. החנות שקניתי ממנה סגרה ): פניתי לאזטק והם אמרו שהדבר היחידי שאני יכול לעשות זה לשלוח מייל לAMD העולמית והם צריכים לצור קשר עם אזטק ולתת אישור להחליף. פניתי גם לזיגזאג בתקווה שאולי הם יוכלו לעזור לי, הם אמרו שהם ידברו עם אזטק ויראו אם אפשר להחליף. ממש כל הכבוד לזיגזאג על השירות למרות של קניתי מהם את המעבד!

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by Sikamikanico,

אחרי התלבטות קשה בחרתי לוח אם. הזמנתי. קיבלתי אותו היום - ויש בו פגם! אחד החיבורים שנקרא "Surround Center Connector" הגיע מולחם רק בשני פינים מתוך חמישה - ז"א שהוא חצי תלוי באויר. זה כל כך מעצבן כשזה קורה. עכשיו כל הטרטור של להחליף את זה בלוח חדש. דרך אגב, הלוח הוא Gigabyte GA-7N400 Pro2 והחנות היא זיגזג.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by glassmoon,

האם עדיף ללמוד תקשורת מחשבים או אלקטרוניקה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Vega,

ובכן, הבלוג שלי עוסק בחיבוטי הנפש של נער מתבגר (לא כל כך ממוצע) עם גישה צינית מאוד לחיים, הצל שמטיל בית הספר על חייו הכמעט מושלמים (not) ומנסה להסביר כיצד צועד עם שלם של נמלולים חזרה לבתי הסוהר יום יום.. הנה לכם טעימה קטנה ממשנת הבייגלה היוטופית העצבנית שלי: "הנה אני בשיעור מתמטיקה הראשון לאחר אותם חודשיים קדושים המביאים קמצוץ או טעימה מהחופש וחיים ללא מערכת אשר "משגיחה" עליך, או כמה שאני אוהב לקרוא לאותו מוסד מקולל... - בית סוהר." Give me 5 minutes. Enter my world. חכמת הבייגלה של אופניק בבקשה - תגובות הערות הארות תלונות הצעות יתקבלו בברכה.. אני חי בשביל הפידבאק שלכם... בערך.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lalala,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/end.php ממולץ

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. http://www.people.virginia.edu/~scy8y/moSMB3.wmv

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://www.sendthemback.org/

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  22. http://forums.mbworld.org/forums/showthread.php?s=d8b6a9dd61ed1f68ac922131658fddbf&threadid=53061&perpage=10&pagenumber=1 וכמובן שהצחוקים לא איחרו להגיע:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by redti,

שלומות חברי פורום HW ZONE היה לי נורא משעמם... וחשבתי אולי לפתוח תחרות ה"גופה הכי שרירית"!! כל אחד ישים פה תמונה שלו שתשתתף בתחרות ונחליט מי המנצח ... הזוכה לא זוכה בכלום. אבל סתם רעיון נחמד לא?? אם זה רעיון טיפשי אז תגידו ...

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by Boomer,

מישהו יודע מה סוג המבחנים שעושים שם? איך זה הולך בדיוק? אני רק יודע שזה איזה 6-7 שעות להיות שם מה שלא נשמע כיף במיוחד...

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  25. Started by superginiman,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8505 חבל מאוד אני מתתי על החברה הזאת

• 11 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.