כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אלו תחנות רדיו ONLINE (באיכות של 128 ומעלה), אתם מכירים שמשדרים מוזיקה טובה. אהבתי מאוד את ה VIRGIN RADIO, שזה מעיין גלגל"צ רק עם מוזיקה טובה יותר (כל הלהיטים שם מגיעים אחרי חודשיים בערך לגלגל"צ), אבל בגלל שהם הפסיקו תמיכה ב WINAMP ו FIREFOX, הפסקתי לשמוע אותם. אני מחפש בגדול תחנות באיכות 128 ומעלה, בלי פרסומות (לא הכרחי), ושמשדרות מוזיקה נורמלית (עדיפות לרוק / פופ)...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=395J7TFHK2SQN2O20MVJYZ39G3 תפנו לעצמכם כשמונה דקות מעיסוקיכם ותאזינו לדבר המהמם הזה... מסקרנת אותי דעתכם.
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/North/DailyDeal/Index/2327e927-e8c6-496c-87bf-2d2ab18e1389?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=4b7034c803-Buy2_LAP_TOP_28_09_2011_North_NC&utm_medium=email ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נשאר רק לאחל לכותב לחלות גם כן בסרטן, כדי שאז כולנו נוכל לצחוק. http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=720496
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
למה על הפוסטר מצוירת הגורילה מהסרט קינג קונג אם היא בגכלל לא מופיעה בסרט ?!
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
2 מאמנים פחדנים... במיוחד אלי כהן שישנה שיטה משו... בהתחלה פתח התקפי מכבי היו הרבה יותר טובים. אחר כך התעסק בסגירה על השחקנים של חיפה. החלוצים שיחקו כמו קשרים... אני מרחם על עומר פרץ... הוא חלוץ והמאמן אומר לו לשחק כמו מגן. די זה לא יכול להיות ככה! שראיתי את נמני מתחמם אמרתי "או! רק שלא יוציא את שבחון..." ומי יצא? נכון! שבחון. גם אם יפסיד לא יקרה כלום! עדיף לנצח משחק אחד ולהפסיד משחק אחד מאשר 2 תיקו. תמיד צריך לחשוב על איך לנצח ולא על איך לסגו את הקבוצה השניה. גם אם זה בקרית אליעזר נגד חיפה. ומשה ביטון נשאר לבד למעלה מה הוא כבר יכול לעשות... הוא נגד 2 בלמים. עד שהגיע להזדמנות במזל הוא החטיא. למה? בגלל שהוא לא נגע בכדור כל המשחק. אם היה מעביר כמה פסים הוא היה יותר חם ולא י…
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתור שאלות ממבחנים בחדו"א. יש 2 שאלות שאני לא מבין. אשמח אם מישהו יעזור לי. אני שונא את הסגנון הזה של שאלות... התרגילים פה: http://www.planetnana.co.il/ido_gal/index.htm תודה מראש!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הפורמט מאוד פשוט, עליכם לנחש את השמות או המילים מאחורי החידונים, לעזרתם מספר האותיות במילה\מספר מילים. החידות השבוע הן: 1. "יצרנית שבבים היכן שלא יורדות טיפות" (5) 2. "מילת כאב בצירוף עם דג בחנות המחשבים" (7) 3. "דוד ושיר באמריקה... אבל בקוריאה!" (6) 4. "אפשר לשחק עם פק"מ סיני?" (4,3) 5. "צביקה ושתי נקודות בעולם הגרפיקה" (5) 6. "ישר ברחו לה, בשביל לשחק" (7) התשובות יפורסמו ביום שלישי הקרוב. בינתיים, אתם מוזמנים לנחש ולפצח. בהצלחה מי שרוצה לפתור לבד - הדיון הזה מכיל ספוילרים ועלול להרוס את תהליך הפיצוח
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קראתי באיזה אתר את זה : "אגרת הטלוויזיה של רשות השידור היא עבור הרשות להחזיק ברשותך מקלט טלוויזיה, ולא עבור שידורי רשות השידור כפי שהציבור הוטעה לחשוב. מקלט טלוויזיה מוגדר בחוק כמכשיר הכולל מכוון (טיונר לתחנות) ומסך לתצוגה. אם תנטרל את הטיונר, יחשב המכשיר ל"מוניטור ווידיאו" שאינו חייב באגרה. כיצד בכל זאת תצפה בטלוויזיה ללא טיונר? באמצעות הטיונר הקיים במכשיר הווידיאו-טייפ או בממיר של חברת הכבלים או בממיר של חברת הלווין - וזאת אם דגמי המכשירים שברשותך מאפשרים חיבור כבל אודיו-ווידיאו ביניהם. עושים כך: 1. וודא תחילה שלטלוויזיה שברשותך יש כניסות אודיו-ווידיאו (כמעט לכולן יש, בוודאי שלחדשות). 2. גש לטכנאי שירות מוסמך ובקש שינטרל או יוציא את הטיונר מהטלוויזיה מבלי לפגוע בשא…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WARNING!!! SEND THIS WARNING TO EVERYONE ON YOUR EMAIL LIST. IF A MAN COMES TO YOUR FRONT DOOR AND SAYS HE IS CONDUCTING A SURVEY AND ASKS YOU TO SHOW HIM YOUR BOOBS, DO NOT SHOW HIM YOUR BOOBS. THIS IS A SCAM, HE ONLY WANTS TO SEE YOUR BOOBS.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני ממש רוצה שהתמונה שלי פה באתר שיש ליד כל הודע שאני כותב..אז אני ממש רוצה שהיא תזוז...שהיא לא סתם תישאר ככה... איך עושים את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמיד אני שומע על כל מיני מוצרי חשמל חדשים עם פונקציות מוזרות וחדשות - סתם נגיד מקרר שמכין קפה וכל מיני חרטות כאלו - מוצרי הייטק חדשים מישהו יודע איפה אולי אפשר לקנות דברים כאלו בישראל? אני מדבר על כל מוצרי החשמל - מקררים, מכונות כביסה, הכול... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שמעו, היום לא יודע מה יש לי... דבר ראשון שמתי לי שעון מעורר ל 9 כי אני שונא להתעורר מאוחר זה גוזל מלא זמן, קיצור השעון מעורר עבד אבל חלש מידי ואז קמתי אבל אחרי דקה שוב נרדמתי ! בסוף התעוררתי ב 12 כמו מפגר.. אחרי ביזבזתי איזה רבע שעה בלחפש מה לאכול כמו מטומטם שלא ראיתי שיש קורנפלקס בארון, קיצור אחרי זה לא יודע פתאום ניהיתי עצבני כזה.. סיימתי לאכול הלכתי לחדר עם כוס מיץ שתיתי וזה ואז נשפך לי על כל השולחן, זה כזה מבעס ! אחרי זה נשפך שוב, עוד פעמיים !! ואני תמיד שותה ואוכל בחדר ואף פעם לא נשפך לי, ואז כולי ניהיתי רטוב כזה מגעיל וזה עוד פטל.. איזה מציק זה ! ראיתי פרק של אבודים שעד שמצאתי לו תרגום לקח לי איזה 10 דקות אחרי שסיימתי ליראות אותו אני בא להיכנס ל TL להוריד עוד …
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת אם אפשר לשים 3 הרד דיסק במחשב אחד? יש לי שני הרד דיסק קטנים (כל אחד עם 250 גיגה) ויש לי שם חומר חשוב לעבודה ואני רוצה להוסיף עוד הרד דיסק 500 גיגה זה אפשרי? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתוכנן לסוע לארה"ב בקיץ (בסביבות סוף מאי) דרך הסוכנות היהודית, בשביל להיות קב"ט באחד מן המחנות של הקהילה הרפורמית. מישהו היה במחנה כזה ויכול לספר על התפקיד\חוויות\המלצות? אני אשמח מאוד. נ.ב יש לציין שאני מחזיק בדרכון אמריקאי (נולדתי שם ועליתי בגיל 7)
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שאין מי שלא ראה את הפרסומת החדשה של צביקה פיק, שבמילה אחת ניתן לתאר כשפל חדש. לא רק שהפרסומת עצמה מאוד טיפשית, גם צביקה פיק נראה כל כך, אבל כל כך מגוחך ופתטי בפרסומת הזאת שלא נותר אלא לשאול: עד כדי כך המצב הכלכלי קשה? אולי תלווה קצת כסף מהבנות, אבל למה להדרדר לכזה שפל מדרגה. אין מילים פשוט. כל פעם שאני רואה את זה בטלוויזיה פשוט בא לי לרחם על בן אדם.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב ושוקל למכור את החלקים הישנים שהם Core2Due e6300(הישן), GigaByte GA-945P-S3, קיט Geil 512MB 667mhz X2 וקיט Corsair 1GB 667mhz X 2. חשבתי על 550 להכל, ריאלי? בשביל פחות מזה לא שווה לי לטרוח ואני מעדיף לשמור.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מציקה לי נזלת, שלא משנה כמה אני מקנח את האף, זה לא נגמר - אולי יש לכם עצה, משהו שיעזור, שיקל לפחות? אין לי ברגע זה טיפות אף, אז אולי איזו "תרופת סבתא"? תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
lotr= lord of the rings יש לי שאלה האם לשלושתם יצאה גרסאה מורחבת? ומה השם שלה באינטרנט אם אתם יודעים... זה חוקי אני כמעט בטוח.. זה אפילו חוקי (אני כמעט בטוח) לתת לינק להורדה של זה באימיול אבל נעזוב כי אני לא סגור על זה.. אבל את השם של הגרסא שמסתובבת באינטרנט ושל איזה סרט יצא אני ישמח לדעת... תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הקליפ: http://www.publiweb.com/service/haiducii_dragostea_din_tei.html רומני מטורף בביצוע עוד יותר מטורף לשיר: http://www.oferporat.com/pureserver/movies/xtc.wmv תהנו
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-