עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

כרגע אני בצבא והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי במחשבים. יש לי ידע בסיסי פרמוט, וכד'. אני חשבתי על משהו כמו MCSE, MCSA , MCDST מה אתם אומרים? הקורס בעיקר בשביל להרחיב את הידע ולאו דווקא בשביל התעסקות בתחום בעתיד. לחלופין יש לכם איזה ספרים מומלצים בתחום באנגלית/עברית?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  2. אני מחפש איזה פתרון פשוט להוריד ת'שפם בר-מיצווה שגדל לי אחת לחודש-חודש וחצי וסכין גילוח סתם מעצבן אותי, כל הקטע, לשים קצף, להוריד והכל.. הגעתי למסקנה שאני רוצה מכונה גם בעקבות זאת שפעם ניסיתי את של חבר שהיא הייתה ממש נחמדה ואמרתי שאני גם רוצה, בגלל שהמחירים של מכונות נורמאליות יקר קצת כל העסק ירד לטימיון והחלטתי לשים את זה בצד. היום פתאום ראיתי מכונה נחמדה בעיתון במבצעים של הום סנטר ויש מבצע על מכונה קומפקטית ניידת שפועלת על סוללות של פיליפס שנראת לי מאוד נחמדה וטובה בשבילי ובשביל מחיר של 100 שקל היא נראת לי תעשה את העבודה של גילוח זריז ופשוט של מעט שפם וזקן (מתחת לשפה- בשקע) פה ושם. רצוי לומר שבעתיד אם אני ארצה משהו יותר רציני אז אני אקנה משהו יותר רציני, כרגע עם כל כ…

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by pringles,

מעניין אותי מה עושות ציפורי שיר בלילה חוץ מלנדוד איפה הן מבלות את הלילה?.. כי נגיד על העצים שהן נמצאות ביום הן לא נמצאות בלילה הכוונה לציפורי שיר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ori14,

הי אני מחפש עוד להקות לשמוע בסגנון מטאליקה/ גרין דיי/ דרים ת'יטר/ אופת' ורוק/ מטאל עם הרבה גיטרות חשמליות.. (בדגש על מטאליקה!) דרך אגב, אני לא ממש אוהב צרחות (קצת זה בסדר, אם יש במה שכתבתי צרחות, אז רק התחלתי לשמוע בזמן האחרון ככה שאני עוד לא מכיר את הלהקות ממש [דרים ואופת']) תודה מראש אורי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אחרי המשחקים עם נפח חבילות ההורדה ובסופו של דבר ההורדה ל2.66GB עלובים ליום, ירידה דרסטית במהירות ההורדה ושינוי לרעה של תנאי השימוש זה הקש ששבר את גב הגמל. אני לא אתפלא אם הם בכלל פשטו רגל וזו הסיבה לנפילה של האתר וכל השרתים. רק חבל שאין אלטרנטיבה נורמלית; בusenext הנפח לא מספיק, לgiganews יש בעיות עם בב"ל וmegaupload לא מספיק נפוץ. אם מישהו יש הצעה למינוי לשרת/שירות הורדות אחר אני אשמח לשמוע.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא אני מצטער. אני עד עכשיו ידעתי רק על KSP, ואמרו לי פה שהוא לא משהו... מישהו מכיר אתר אחר? חשוב שזה יהיה ירושלים והסביבה כי אין לי עצבים ליסוע שעה + בשביל מחשב מחורבן...

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  7. אני רוצה לבנות לפרוייקט של 3 יח' מחשבים מסד נתונים לבניית מפרטים (ACCESS) והייתי רוצה עזרה וחו"ד בבניית המסד. מצורף קובץ של הטבלאות וקשרי הגומלין (ראשוני מאוד) אם אפשר, תעירו, בקרו, הציעו הצעות שיפור ותעזרו לי למצוא שאילתות נוספות(יש לי כמה, אני צריך למצוא איפה רשמתי אותן ולמצוא עוד). אני אעדכן כשיהיה לי זמן וכוח לארגן את הדברים תודה רבה על כל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. שלום לכולם !! אני צריך לשלוח את המנילה עד מחר וזה דיי דחוף לי. טוב, הקטע זה אני פרופיל 72 וזה חוסם את כל יחידות החי"ר. אני בעיקרון בקטע של מחשבים, ואני עובר עכשיו כל מידי מיונים פה ושם, ואני נרשמתי לי"ג בעיצוב תכנה, ככה שקרבי אני לא חושב שאני אהיה. אבל המנילה שלי לא קשורה כמובן ליחידות ההתנדבותיות, ואני לא יודע מה לבחור ובאיזו עדיפות. את הסעיף על רצון לשרת בתפקיד לחימה אני מסמן "1". ועכשיו אני מדרג את היחידות שמוצעות לי מ1 עד 5. שריון תותחנים לוחם איסוף (מודיעין שדה) לוחם חילוץ והצלה לוחם במערך הנ"מ איפה הכי טוב, מבחינת אנשים, תפקיד מעניין, יציאות טובות, תנאים, אוכל וכו' הכיון שלי הוא: עדיפות ראשונה : נ"מ -בגלל התנאים של חיל אוויר. עדיפות שניה : לוחם איסוף (מודי…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by idoaa,

טכנאי מחשבים ורשתות עם נסיון של כמה שנים, כמה נראה לכם שהוא יכול לדרוש לשעת עבודה כשכיר?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, בשבוע שעבר התקשרו אליי(לא הספקתי לענות) ממספר נורא מוזר, הנראה ככה: ******0732 , כמו שידוע לי, קידומת 07 כבר לא קיימת(הייתה קיימת בעבר), והעניין פשוט נורא סיקרן אותי, אשמח לדעת מאיפה התקשרו אליי בכלל. תודה לעוזרים ((:

11. 1. באיזו גרסה של Ebay הכי כדאי (בתור תושב ישראל) לפתוח חשבון? הרי יש Ebay.com, Ebay.co.uk... 2. אם אני לדוגמה רוצה לקנות דיסק משומש של משחק PS3, איך אדא להמנע ממוכרים מפוקפקים? בקלות אפשר ליפול בקנייה כזו. 3. איך אני יודע אם מכירה נתונה היא מכרז (bids) או קנייה רגילה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, חשבתי להוריד את הפלאש האלו אם אפשר למחשב..יהיה נחמד לעבוד על כל האנשים שבאים אלי לבית (או שיטה להרחיק את האחים הקטנים שרוצים מחשב חה חה חה) כמובן, אם זה חוקי ומותר. (:

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by miaoo673,

just lol http://www.youtube.com/watch?v=VVPCz0W7Rm0

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  14. שלום לכולם, הנני מעוניין ללמוד לתואר מדעי המחשב באחת המכללות במרכז הארץ. לאחרונה שמתי לב שיש שני סוגי תואר בתחום המחשבים - תואר חד-חוגי במדעי המחשב ותואר דו-חוגי מנהל עסקים בהתמחות מחשבים ומערכות מידע . הבנתי שבשניהם אני מקבל תעודה של מתכנת תוכנה אבל בדו חוגי אני מקבל גם התמחות בניהול מערכות או משהו כזה.. השאלה שלי: מה באמת ההבדל בין מדעי המחשב בתואר החד-חוגי לעומת הדו-חוגי. ולמי מבין התארים האלה יש באמת משמעות בעולם האמיתי ובעת חיפוש עבודה בתחום המחשבים. זקוק לתשובות בהקדם, תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  15. שלום חברים, מצאתי בבוידעם הפתעה נחמדה. מקרן ישן מסוג . Technicolor instant filmloop player super 8 תמונות : מלפנים: מאחור: כמה פריטים נלווים: הצעת הגשה שלי (אין לי מושג אם הרכבתי נכון): חיברתי אותו לחשמל והוא עושה רעש כדי להוכיח שהוא עובד. בנוסף יש לי גם מין פילם כזה עם סרט עליו, תראו בתמונות איך הלבשתי אותו בתמונה הלפני אחרונה. הבעיה היא שהגוף הזה אמור להתלבש באחורי המכשיר ואין לי מושג איך אמורים להרכיב אותו, הוא לא נכנס לי בשום זווית. האם חסרים לי חלקים? האם לא הרכבתי טוב? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  16. http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20090216/nuclear_subs_090216/20090216?hub=TopStories

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  17. אהלן, בזמן האחרון משעמם אותי כל הסרטי זבלה "פעולה" שיש בטלויזיה, הכל נראה רע ועל הפנים.. יש איזה סרטים טובים של אמנויות לחימה שאתם מכירים? אני מדבר על סגנון the matrix - אחד הטובים שיצא לי לראות בנוגע לאמנויות לחימה. Fearless - זהו בהחלט הסרט הטוב ביותר שיצא לי לראות בסגנון הזה, ג'ט לי ענק, אם יש משהו בסגנון דומה..אני אשמח ong bak berlinuen 13 או איך שלא כותבים... וסרט קרוב שנראה טוב ויש לי אליו קצת ציפיות - street fighter. תודה לא סגנון ברוס לי ושנות ה 70..אלא עדכניים...

• 23 תגובות
    • 7.3k צפיות
  18. ראיתי יותר מפעם אחת שאנשים מפרסמים דף אינטרנט שבו הם מפרסמים כל מיני פריטים שהם מעוניינים למכור. איך אפשר לפתוח דף כזה (לא בטיפו ודומיו כמובן) ? תודה. עריכה: אני מתכוון למשהו חינמי אם יש.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  19. הבעיה היא למצוא את כל השורשים של מטריצת האפס, כלומר בהינתן מטריצה ריבועית מסדר כלשהו שכל איברה אפסים, מהם כל המטריצות שאם נכפיל אותן בעצמן נקבל את מטריצת האפס הנ"ל. במבט ראשון אפשר לחשוב שרק מטריצת האפס עצמה מתאימה אך בקלות ניתן לראות שקיימות מטריצות אחרות שמקיימות זאת. נסיתי לפעול 'בדרך הפורמלית' למציאת שורש של מרטיצה - למצוא לה בסיס עצמי ולקבל את המטריצה האלכסונית הדומה לה להוציא ממנה שורש ולהכפיל מימין ומשמאל במטריצת המעבר ובהופכית שלה... הבעיה כאן היא שהמטריצה היא כבר אלכסונית!!! ולכן אם נוציא שורש נקבל רק את מטריצת האפס... אבל יש בפירוש עוד מטריצות כאלה לדוגמא: בסדר 3X3 : 0 0 0 0 1 1 0 -1 -1 יש דרך אנליטית למציאת קבוצת כל המטריצות הללו? תודה מראש...

20. Started by pure perfection,

יש דבר כזה מצלמה נסתרת בתוך משקפיים ?? ראיתי דברים כאלה אבל זה מתחבר עם כאבל למכשיר בכיס .. אני מתכוון למשהו שאפשר לראות ב LIVE למשל .. אני מסתכל על משהו וחבר יכול לראות את זה מהבית .. יש דבר כזה??

21. אתם עובדים? מתנדבים?? איפה? איך הגעתם?.. אני: בגיל 15 עשיתי קורס פרחי רפואה, (ההעשרה במקצועות הרפואה) שלושה חודשים קורס במסגרת חוג של קופת חולים שלי (מכבי), הקורס חינם בתנאי התנדבות על שעות הקורס. עשיתי את ההתנדבות בחדר אחיות לימדו אותי לעשות א.ק.ג. הגעתי למכבי על ידי הרשמה באינטרנט.. בגיל 16 עשיתי קורס של במד"א במסגרת מחויבות אישית של בית ספר, קיבלתי כרטיס מגיש עזרה ראשונה הקורס חינם בתנאי התנדבות אחת לשבוע במשך שנתיים. עשיתי התנדבות על אמבולנס הגעתי ע"י בית ספר... במקביל בגיל 16 אני מתנדב בבית חולים ברזילי באשקלון טכנאי א.ק.ג הגעתי ע"י קופ"ח.. ומתנדב במרכז רפואי לכלבים וחתולים רם פורר באשקלון הגעתי ע"י פינת חי של בית ספר.. ועובד מחלוקת פליירים בתיבות הדואר .. הגעתי ע"י…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Meir787,

אני הולך לAdd Funds (תחת My Accoun) ולא מוצא את האופציה להפקיד כסף מהכרטיס לפייפאל, אלא רק מחשבון בנק אמריקאי. איך אני מפקיד כסף מכרטיס האשראי שלי לפייפאל ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. קודם כל ערב טוב רק אתמול היה לי מקרה שפשוט לא קמתי לבי"ס (רקע קטן וקצר: אני בן 17 תלמיד כיתה י"א). למה זה קורה לי? כי "אין לי כח לקום". לפני כמה שנים השעון המעורר היה פשוט מעיר אותי והייתי קם, אבל גם הייתי ישן יותר באותה תקופה. הייתי מתמתח וכו', ואז הייתי קם כאילו זה אמצע היום. בזמן האחרון (מלפני שנה בערך) אני פשוט משתיק את השעון וחוזר לישון. למעשה אני לא באמת קם. גם אם השעון לא ליד המיטה ואני צריך לקום על הרגליים אני פשוט אשתיק אותו ואחזור למיטה הנחמדה שלי. בקיצור, הגוף שלי (כן, המודעות שלי שואפת ל0 באותם רגעים, אם היא הייתה גדולה מ0 הייתי פשוט קם, כי כששיקול הדעת שלי עובד כמו שצריך, אני עושה את מה שאני יודע שטוב לי) יעשה כל דבר בערך כדי שיוכל לחזור לישון. אני לא יוד…

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. "וואלס עם בשיר" מועמד לפרס גלובוס הזהב ?? לדעתי הסרט הזה גועל נפש!!!! גלובוס הזהב WTF? מה אתם חושבים?

דיונים חדשים בפורומים