עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aviram20,

מעניין מה יצא ..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טוב יש את ה8 במרץ שזה יום האשה (כי שאר הימים זה של הגבר ). חברה שלי רוסיה מבית טוב D: עכשיו אני אמור להביא לה באיזה מזל טוב? להביא לה איזה משו? לעשות ת'עצמי לא זוכר ולקוות לטוב? אולי לעשות לה משו קטן חמוד כזה? להביא לה משו רציני כמו CORE i7?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי 1000 נקות ואני לוחץ על redeem בשביל להמשיך את החשבון לעד 30 יום.. וזה לא עושה כלום! מה עושים?

4. שלום חבר'ה. יש לי 14 בקבוקים של אלכוהול בחדר, ועוד כמה בבית, מוודקות, וויסקים, ליקרים וכו'. אני רוצה להתחיל ללמוד לעשות שילובים (בלי קורס ברמנים), סתם שבאים חברים או לשתות לבד איזה שילוב טעים ונחמד ולא לדפוק סתם שוטים. יש איזה אתר, מדריך משהו בסגנון שיכול לעזור לי? נגיד אני שם באתר את רשימת הבקבוקים שלי והוא אומר לי איך ניתן לשלב ? תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. שלום אנשים, אני טס בתחילת אפריל לחופשה קצרה יחסית בארה"ב - שבועיים וחצי. כמעט שבוע ביוסטון (שבוע רסלמניה 25 אם זה מעניין מישהו) + 9 ימים בניו יורק. התכנון הוא לקנות את החלקים הבאים: - Core I7 920 (בתקווה את הD0, אם יהיה זמין כבר) - CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 CL8 - יש אופציה לשני קיטים, לא סגור. - EVGA GeForce GTX 295, כנראה גם את ה Backplate. - Asus P6T Deluxe עכשיו לשאלה הגדולה, חשבתי לעשות הזמנת אקספרס מNew Egg אבל אמרו לי שאפשר רק עם כרטיס אשראי אמריקאי... זה נכון? יש לי בינלאומי, זה לא מספיק? במידה וזה נכון, יש לכם המלצות לחנויות אחרות? חנויות אמיתיות יהיה תכלס עדיף על אתרים, אבל אם זה אתר טוב ואמין אני אשמח גם. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. מי שמכיר את הנושא,יודע שזה ציוד לא זול ולכן אני מחפש מקום אמין (מדובר בציוד בטיחות,כך שאמינות היא מעל הכול) לרכוש בזול ציוד סנפלינג (גלישת צוקים) כמו ריתמות,אמצעי חיכוך,טבעות אבטחה,חבלים וכיוצא בזה ... תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. לפני 3-4 חודשים שלחתי לIQPC כרטיס מסך gf 8800 320 של leadtek אחרי שבועים הם שלחו לי כרטיס חלופי.. חודשים אחרי ששלחתי אותו הם שלחו לי 8800 640 שלא עבד.. הם טענו שיש בעיה במחשב שלי אבל בדקתי אותו על עוד שני מחשבים וגם שם הוא לא עבד.. עכשיו הם אומרים שleadtek מחליפים בעלים ולא עושים החלפות.. מה אני עושה עם זה עכשיו? אני יכול לתבוע אותם?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

אהלן! יש לי שאלה: אני צריך להוציא אישור עבודה כדי לעבוד באיזה פורימון. איך אני עושה את זה? האתר של המדינה כל כך מסורבל וכבד (כך גם המדינה עצמה), ולא מצאתי כלום. עוד משהו: אני חייב ללכת למשרד שלהם? או שאני יכול גם טלפונית/אינטרנטית (צריך להמציא מילה כזאת )? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  9. Started by חן מ,

שבוע טוב סוף השבוע הנוכחי סוף סוף היה חורפי עד מאוד.נרשמו כמויות גשם יפות מאוד,כדי להמחיש 112 בחיפה שזה היה משהו מטורף כל הזמן גשמים בלי הפסקה פה בחיםה,98 בטבריה,מה שאומר הכינרת תעלה בכמה סנטימטרים טובים.כמובן שירד מלא מלא מלא שלג בחרמון ובצפון הרמה ירד בקטנה. ירד גשם גם במרכז אבל בדרום לא... בקיצור סוף סוף חורף נזכר להגיע ממש בסוף החורף,כי כמו שאתם יודעים אנחנו מחר נכנסים למרץ,ובמרץ מתחיל להיות חם והגשם כנראה לא יגיע יותר,שבוע הבא בשבת כבר צפוי שרב מה אתם אומרים על זה?הכינרת שלנו עוד תתאושש ממצבה הנוראי שהיה במשך כל החורף? לדעתי אם יהיה עוד איזה הפצצת גשם,והנחלים בגולן ובגליל ימשיכו לזרום אז הכינרת תוכל איכשהו לחזור לעצמה סתם מעניין אותי:יש כאן אנשים שגרים בצפון צפון(מדו…

• 51 תגובות
    • 3k צפיות
  10. התחלתי רישום לתוכנית השותפים של גוגל AdSense לחיפוש, מילאתי את כל הנתונים והגעתי לסוף התהליך של "הענק שם למנוע החיפוש שלך" "שלח וקבל קוד"לא מקבל - מופיע חלון - "אנא נסה שנית מאוחר יותר שגיאה במהלך הניסיון לשמור את הגדרות החיפוש של AdSense שלך." מישהו עם ניסיון ברישום לתוכנית השותפים של גוגל AdSense לחיפוש יודע למה מופיע החלון הזה? מה לא בסדר? :'(

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. היי חברים, בדרך כלל כשמתקשרים אליי ואני לא עונה, לוקח כ30 שניות למתקשר להגיע לתא הקולי שלי. הייתי רוצה לבטל את המשיבון הקולי, ויש לי כמה שאלות: א- האם ביטול המשיבון יביא יותר זמן למתקשר אליי? זאת אומרת,האם השיחה לא תנותק אחרי 30 שניות? ב- כיצד ניתן לעשות זאת? תודה ולילה טוב חבר'ה ((: עריכה מהירה: אני ברשת סלקום.

• 7 תגובות
    • 40.1k צפיות
  12. שלום.. קיבלתי צו גיוס ל1 באפריל לאחר שלא עברתי מיונים ואני לא מיועד לקרבי למרות פרופיל 82. הבנתי שהגיוסים ביום זה הם לקרבי,חיל אוויר וכלל צה"לי... עכשיו אין לי שום מושג בעניין לא בראשי תיבות הצהליים ולא בהליכים וכו'... מה זה טירונות כלל צהלי? כמה זמן זה ..איפה? (אם זה ידוע) אשמח לקבל כל מידע שהוא ממי שעבר את זה כבר וממי שפשוט יודע ,כי אני ממש נוב בעניין. וגם מה הסיכויים לקבל דחיה לצו? וכמה דלקת פרקים יכולה להוריד פרופיל? רק לפי איך שכתבתי אתם יכולים לראות כמה אני מבולבל מהעניין תודה רבה מראש לכל תגובה ועזרה.. לילה טוב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. קישור לכתבה: http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=14860 עכשיו הליקוים תוקנו (לפחות זה מה שאמרו) אבל עד עכשיו כן אכלנו את המזון הזה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by ofirr,

מי הם היבואנ/ים של Remington בארץ?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by klayton,

http://www.wimp.com/dognightmare/

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

איך אני יכול לחשב את השטח של צורה בעלת 4 צלעות שכל אחת באורך אחר?? לדגומא: צלע 1 - 800 צלע 2 - 500 צלע 3 - 750 צלע 4 - 400 מה השטח של הצורה הזאת?... כלומר הנוסחא...

• 11 תגובות
    • 13.8k צפיות
  17. Started by liav12,

ראיתי משהו במייל שקיבלתי..אהבתי *הלינק הוסר ונערך ע"י Milk-Inc* נ.ב לא לילדים יש שפה מלוכלכת ( לא קטעי עירום או משהו )

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  18. התחלתי ללמוד אני מחר אסיים בערך ואני רוצה לגשת השבוע אני בראשון גר מה צריך להביא?אני יודע שצריך תעודת זהות אבל משהו טופס ירוק מה זה? וגם בדיקת ראיה צריך?אפשר מכל רופא עיניים לגשת? תודה מראש ;D

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Alex89,

מה אתם יכולים להגיד על אבנט כחול? זה טוב זה רע איך השרות וכו וכו וכו

• 87 תגובות
    • 39.5k צפיות
  20. Started by liav12,

הרג אותי...זו חיה כזאת חמודה חח http://www.youtube.com/watch?v=NNYfZd8iV2k :lol:

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Mesatla,

הבנתי

• 110 תגובות
    • 10.2k צפיות
  22. Started by ronitav,

פיצה! ללא ספק אחד המאכלים הטעימים בעולם (וגם הלא בריאים) תרשמו גם את הפיצריות האהובות עליכם ואילו תוספות עושות לכם את זה הבחירה שלי: דומינוס עם תוספת גבינה ופפרוני יאמי!!!

• 145 תגובות
    • 12.3k צפיות
  23. Started by 00000,

אני נוסע בקרוב מאוד ורוצה לקחת מחשב ולתקשר עם המשפחה דרך האינטרנט. יש בערים מרכזיות לפחות? (ורשה, קראקוב וכו'...)

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. היום אני מסתכל על זה ותאמת משעשע לא יותר אבל קראתי את זה פעם ראשונה בכיתה י - נקרעתי מזה, אז זה לחברה הצעירים יותר פה.. http://www.mkm-haifa.co.il/schools/hogim/subjects/computer/y2/Krayden/Site/mc.htm ד"א היתי בהופעה של המרואיין, אחד הטובים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם רצית לדעת אם המתאם הבא מתאים לאייפון דור ראשון http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9819

• 3 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים