כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה... היום, כשיצאתי מהיחידה לכיוון ת"א... עצרתי בטרמפיאדה במחלף יבנה לשני טרמפיסטים אילמים. כן, אילמים... קלטתי זאת רק לאחר שהם כבר היו ברכב, לפתע החל מופע תנועות מרהיב במושב האחורי ושקט מוחלט. אני מוכרח לציין שזה אחד הדברים היותר מרתקים להתקל בהם כשאתה מסתכל במראה המרכזית. תוך כדי נסיעה, הבחורה שולחת לי את הפלאפון שלה ובו כתובה הודעה שאומרת "אתה יכול בבקשה לעצור לנו מול התחנה המרכזית של ראשון?", אני, מפלס את דרכי באיטיות ובזהירות מיירבית אל עבר השוליים ומוריד את הזוג החביב הזה. אני עד עכשיו בסרטים שקרה להם משו, קצת תמהוניים, הם אשכרה החלו לחצות את הכביש ואילו אני, המשכתי בדרכי. *ההזדמנות היחידה שלי לעצור להם הם באופן חוקי ובטיחותי היא או בדרך לירושלים, או במחלף קיבוץ…
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אחרי המשחקים עם נפח חבילות ההורדה ובסופו של דבר ההורדה ל2.66GB עלובים ליום, ירידה דרסטית במהירות ההורדה ושינוי לרעה של תנאי השימוש זה הקש ששבר את גב הגמל. אני לא אתפלא אם הם בכלל פשטו רגל וזו הסיבה לנפילה של האתר וכל השרתים. רק חבל שאין אלטרנטיבה נורמלית; בusenext הנפח לא מספיק, לgiganews יש בעיות עם בב"ל וmegaupload לא מספיק נפוץ. אם מישהו יש הצעה למינוי לשרת/שירות הורדות אחר אני אשמח לשמוע.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שמאוחר יש לו חיבור usb ו Com מה הם עושים? כאילו ברור שאני יכול לחבר נחשב לממיר אבל מה זה נותן לי?! תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מבין בזה? קניתי מסך מחשב שאצלי רק כמה ימים ואני לא מרוצה ממנו, רואים גרוע וגם בתמיכה הטכנית של היבואן לא עזרו לי. במקום להחליף אותו אני רוצה להחזיר אותו לחנות האם אני אקבל זיכוי כספי מלא? הם חייבו אותי בתשלום אחד לחודש הבא רק. ואמרו לי שהם יחייבו אותי ב10 אחוז מהמחיר +50 שקל משלוח אם אני מחזיר. כלומר לשלם להם 170 שקל . האם זה נכון והגיוני ? הבנתי שבקנייה דרך הרשת החוק אומר שמגיע מחיר מלא , ולמה אני צריך לשלם להם משלוח אם הוא חינם המשלוח וכתוב גם בזאפ ? חוץ מזה אם אני מחזיר להם את המסך אז הם מחזירים אותו ליבואן ומקבלים חדש לא ?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי את זה כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק בן אדם אחד עומד עם חצובה צהובה גבוהה כמו של מצלמה "ומסתכל" לתוכה, ובן אדם שני עומד 10-15 מטר ממנו עם עמוד אדום לבן (כמו של סנטה קלאוס) בגובה של איזה 3 מטר ומסתכל על הראשון. מה הם עושים?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קנינו לפני שבוע מדיח כלים חדש של באוכנט ב4000 ש"ח, מדיח מצויין, החברה שקנינו מהם "האחים סט כרמיאל" אמרו שכדי לקבל את ה1 שנה אחריות מלאה ו7 שנים לחלקים, אסור לפתוח את המדיח אחרי שהוא הגיע, חייב להתקשר לטכנאי שירות שהם נותנים את האחריות, והם חייבים לפתוח אותו בעצמם, אז סבבה, התקשרנו ל"מעוז הקור" והם שלחו טכנאי, הוא היה אמור להגיע בן 1 ל4, והוא הגיע אחרי 4, היה ערבי, הוא היה ממש עצבני ולחוץ, עשה הכל מהר ומגעיל, ואז כשהוא חיבר את הצינור המאורך לכניסת מים, לצינור כניסת מים של המדיח עם החלק המחבר שאנחנו הבאנו, אז הייתה נזילה, החלק הזה עלה 3 שקל. הוא הוציא חלק דומה מהקופסא שלו חיבר ולא הייתה נזילה, ואז הוא אומר לנו שזה עולה 45 שקל!!!! למרות שהחלק גם מפלסטיק ועולה בחנות 3 שקל!!!!…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבוקר קיבלתי יחד עם העיתון חוברת מפוארת של סקאל דיוטי פרי בחוברת מוצג עכבר לוגיטק MX700 במחיר של 95$ ההצעה מאוד עניינה אותי הואיל ורק לפני שבוע קניתי עכבר זהה 95$ X כ-4.6 (שער העברות והמחאות גבוה אפילו שבסקאל לוחים שער מזומנים גבוה) = 437 שקל את העכבר שלי קניתי ב 425 שקל מחנות וגם לא הפסידו עלי אז מה קורה כאן ??? הדוגמא הזו מייצגת גם לשאר המוצרים שלהם ??
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אחרי התלבטות קשה בחרתי לוח אם. הזמנתי. קיבלתי אותו היום - ויש בו פגם! אחד החיבורים שנקרא "Surround Center Connector" הגיע מולחם רק בשני פינים מתוך חמישה - ז"א שהוא חצי תלוי באויר. זה כל כך מעצבן כשזה קורה. עכשיו כל הטרטור של להחליף את זה בלוח חדש. דרך אגב, הלוח הוא Gigabyte GA-7N400 Pro2 והחנות היא זיגזג.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
BASIC RULES FOR DRIVING IN ISRAEL 1. Turn signals will give away your next move. A real Israeli driver never uses them. 2. Under no circumstance should you leave a safe distance between you and the car in front of you, or the space will be filled in by somebody else, putting you in an even more dangerous situation. 3. The faster you drive through a red light, the smaller the chance you have of getting hit. 4. Never ever come to a complete stop at a stop sign. No one expects it and it will result in you being rear-ended. 5. Never get in the way of an older car that needs extensive bodywork, as the other guy doesn't have anything to lose. 6. B…
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
http://tom.kat.free.fr/mini.wmv http://www.noflatbatteries.com/videos/ChrisEvans.wmv תודות ל B.D.B על הלינקים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר שזאת הייתה ממש תוכנית מרתקת ואהבתי לצפות בה אבל מה קורה איתה? כבר איזה שנה שלא שמעתי עלייה כלום ולפי דעתי ממש חבל שלא ימשיכו עוד עונה... מישהו יודע איזה פרטים על העונה השניה?
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
קיבלנו היום את המחשב הזה, נקנה ב-4000 שקלים לשימוש של סטודנט. בלינק שצירפתי, מצויין באופן כללי מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME. המערכת עצמה מותקנת, אבל לא היינו אמורים לקבל דיסק מקורי שלנו? למה אמורה להתייחס המערכת שרשומה בלינק, שהיא תהיה מותקנת או גם מצורף דיסק? בספק אמרו שיבררו את העניין ויחזרו אלינו, אבל בגלל שזאת פעם ראשונה שאנחנו קונים נייד, רציתי להיות מוכן במידה ויטענו שאנחנו לא מקבלים במידה וכן אמורים לקבל.
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
זאת לא ממש שאלת תוכנה אבל אין פה פורום לענייני אינטרנט השאלה איך אני מגדיר ביוטיוב שיראה לי את התכנים באנגלית בלבד כרגע שאני נכנס ונגיד הולך להסתכל על על קבצים הוא מראה לי תוכן שכולל המון סרטונים בעברית וערבית לא מעוניין בזה בכלל שיניתי את האזור מגורים שלי בהגדרות לארצות הברית אבל עדיין הוא מסנן לי תכנים ומציג לי דברים בערבית ומפה מהארץ איך אני מתגבר על זה ככה אין לי גישה לשיט באמת שאין לי רצון לראות את סרטון החתונה של יוסי ודורית או הפרסומת האחרונה לבנק המוביל
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי היום את הסרט , ואני חייב לציין את התסריטאי , תגידו , עד כמה בנאדם יכול להיות דימיוני! , לבנאדם הזה יש יותר דימיון ממה שאיי פעם ראיתי... , פשוט סרט מדהים , ראוי לציון , רק מה , לראות אותו עוד פעם בטח לא יהיה כיף , גם אם תכריח את עצמך...
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היום בעיקבות הדיון המעמיק על אלון מיזרחי :'( החלטתי לנסות משהו קטן בהתחלה כתבתי GUNS N RUSES וראיתי כמה קליפים אחרי זה ניסיתי את IRON ושמתי את זה http://www.youtube.com/watch?v=Laxi2nZIxts&search=iron אחד מהשירים האהובים שלי האיכות של הוידיאו אומנם לא משהו אבל זה מגניב שאפשר לישמוע מהר בלי להוריד כלום אני נותן לאתר 8.5 מיתוך 10 ואם הם ישפרו תאיכות של הקול והצליל בעתיד אני יוסיף להם עוד נקודה וחצי
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
http://www.hl2world.com/bbs/viewtopic.php?t=18142 :lol: :screwy: :lol: :screwy: :lol:
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו פה שאל קודם שאלה טובה לגבי מכס אז רציתי לשאול עוד, אם אני קונה מחשב שלום במארז ומזמין אותו אז אני משלם מכס ? כי קודם אמרו שעל מארז לא משלמים אבל השאלה היא האם הם פותחים את המארז עצמו ? ועוד שאלה, האם משלמים מכס על חומרה בכלל? בבקשה רק אבל רק תשובות מאנשים שיודעים מה הם אומרים ולא סתם זורקים שטויות באוויר, תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש פאב טוב באזור תל אביב הרצליה אני רוצה פאב שיש בו הרבה סוגי בירה, פאב באווירה אותנטית משהו לא המוני יותר מדי. אני הלכתי הרבה פעמים למייקס פלייס, מוליס בלום, המנזר ודומים. הם נחמדים אבל אני מחפש משהו יותר רציני הייתי באיזה מסעדה טובה ברחוב הארבעה בתל אביב, שגם יש שם מלא מלא בירות פשוט שכחתי את השם. אם מישהו מכיר, זה הכיוון שאני מחפש, פשוט בא לי מקום אחר. שמעתי המון דברים טובים גם על DUBLIN וגם TEMPLE BAR, אבל לצערי אני בן 19 ולשניהם אני לא יכול להיכנס. למישהו יש רעיונות? המון תודה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מאוד אוהב חיות, כלבים בעיקר, וכבר הרבה זמן שאני רוצה להתנדב בצער בעלי חיים (באר שבע).. עכשיו אני סוף סוף בגיל המתאים. יש פה מישהו שמתנדב בצער בעלי חיים\אגודה אחרת, לא משנה אם בבאר שבע או לא? מה אני צריך לדעת לפני שאני מרים אליהם טלפון? מה עיקר העבודות שם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... תודה מראש install
-
- 11 תגובות
- 22k צפיות
-
-
כן ... אני מחפש בטירוף בובה של סנאי , חמודה ופרוותית , רצוי בגודל 20 ~ 30 סנטימטר , לא מפוחלצים , אלא ממש בובות . אודה למי שיוכל להאיר לי קצת את הדרך , לא מצאתי בהאפנינג , לא בחנויות צעצועים נוספות , אני לא מוצא בשום מקום בובה של סנאי !!! מה ביקשתי כבר ... אם מישהו ראה ליד הבית שלו משהו , אודה מקרב לב על מידע כלשהו שיעזור לי . תודה . לורד יאבל השלישי .
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מאמין איזה מזל רע יש לי עד שהזמנתי את כל המחשב שלי נשאר לי רק את הכרטיס מסך והוא תקוע במכס והם לא מתכוונים לשחרר אותו בזמן הקרוב :'( לפי מה שהבנתי יש גם עוד הרבה אנשים כמוני ! רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם זה יקח :'( ומה דעתכם בנושא ? הנה הכתבה בYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2971032,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-