כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וגם איך אני בודק את המהירות העלאה שלי ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
טוב, לא בדיוק ידעתי איך לנסח את השאלה שלי, אבל זה הולך פחות או יותר ככה. אני עושה את שביל ישראל(אני בהפסקה לסדר מהיום) ובטיפשותי הרבה עד עכשיו עשיתי את הטיול בנעליי ספורט שעלו לי כ100 ש"ח. אז אחרי שעברתי את החלק הקשה(כל הדרום, אני בלטרון עכשיו), החלטתי שאני לא רוצה לנקוע את הרגל 15 פעמים ביום גם בכרמל\תבור או שאר ירקות. ובקיצור, כל מי שאני פוגש בשביל ממליץ על נעליי Asolo Highland וכולם ללא יוצא מהכלל אומרים שהם קימבנו משהו עם האח של חבר של הבן-דוד מדרגה שנייה שלהם שמשרת בסיירת X ויצא שהם שילמו פחות מחצי מחיר(הנעל עולה כ1000 ש"ח בחנויות). אז דבר ראשון רציתי לשאול אם מישהו מכיר קימבון שכזה ואם כן האם הוא יכול לעזור לי באיזושהי דרך ודבר שני הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה מב…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שיא הקיץ קרב ובא והימים הולכים ומתחממים. בשנה האחרונה כבר המצב בירושלים בלתי נסבל וזה לא אפשרי יותר לחיות ללא מזגן, לכן החלטתי להתקין מזגן. הבעיה היא שאין לי מושג למי כדאי לפנות. לא בא לי טכנאי מזגנים דרג ז' או מישהו שיעשה עליי קומבינה. חיפוש בגוגל מניב המון אתרים גנריים למדי של מדרגי טכנאים - לא אמין. לכן תהיתי, האם יש לכם המלצות לטכנאים? ו\או היכן אוכל למצוא מדרג אמין של טכנאי מזגנים?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
התקציב שלי דיי עלה לאחרונה בגלל שאני לא רוצה משהו מיושן שעבר עליו הרבה. כמובן שאני רוצה רכב יד שנייה אך ורק ולא מעבר לזה. שאני אהיה יד שלישית וזה מספיק. כמובן שחסכוני בדלק, נפח מנוע של 1.4-1.6 לא יותר מזה וגיר אוט', והתקציב שלי הוא כרגע נע על 35,000 עד 40,000 גג. הרכבים שחשבתי עליהם בתקציב הזה הם: פולו, גולף, פיג'ו 206. במחיר הזה אני מצליח למצוא 2001-2002. השאיפה שלי להביא גם משהו ש-2003. גולף יותר יקרה כי היא נפח מנוע 1.6 לעומת הפולו 1.4. הפיג'ו 206 יש כל מיני דגמים. מה אתם ממליצים לבחור צעיר, שצריך אוטו חסכוני, קטן ולא בעייתי מבחינת חלקי חילוף למינהם? חשבתי גם על פורד פוקוס בהתחלה ועל מאזדה לאנטיס, אבל אני מעדיף רכב קטן חסכוני וקומפקטי עם השילוב של כל מה שרשמתי. תודה ל…
-
- 44 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
אני מחפש קורסים טובים שאני יוכל לכתוב אותם בקורות חיים שלי והם באמת יהיו שווים משהוא בתחום התכנות - WEB, WINDOWS APP? השפות שאני כותב איתן הן: C# ASP.NET
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
"מעבד אינטל 4 ליבות QUAD Q6600. יתרון חשוב: יותר מהיר מ Q6000" ... מה אם מישהו באמת יבוא אליהם וירצה לקנות את זה? זה נראה ממש מגוחך אולי אני מחמיץ פה משהו? מישהו מוכן להעיר את עייני O_O
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא הסדרה שמשודרת בפוקסקידס! והאם זה התחיל כספר קומיקס?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הטראנס עצמו אם אני לא טועה הוא HIT AND RUN מה שכן הגירסה היא לא רגילה נדמה לי שהיא מהופעה חיה ויש בה קטע גיטרות די חזק. אני לא סגור על זה שזה HIT AND RUN.
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.leftlanenews.com/2006/07/21/barabus-tkr-takes-over-as-worlds-fastest-car/ מהירות מירבית: 432 קמ"ש. 0-96: 1.67 שניות. 1005 כ"ס. שימו לב שזו לא Brabus שמשפרת את מרצדס... לדעתי די מכוערת, יותר מידי לוטוסית... נחכה שמישהו יבחן אוהת ונראה אם הנתונים נכונים...
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
הכל התחיל אתמול בערב שהחלטנו כמה חברים להפגש ללאן פארטי קטן. בשעה תשע התחלנו להתאסף במקום עם כל הציוד. הנחתי את הציוד שלי על איזה שולחן פינג פונג שהיה במקום. אחרי כמה דקות החליט אחד החברים לסדר משהו בשולחן שיהיה יותר יציב. בעודו מתעסק עם איזה הברגה הגיע עוד אחד שהחליט להזיז את השולחן תוך כדי. דחיפה קלה לשולחן ואני רואה את המחשב והמסך שלי נופלים יחד עם השולחן לרצפה (גובה של כ-70ס"מ). אני הולך לבדוק מה מצב המסך ורואה שריטה אחת עמוקה (ניתן לראות בתמונה הראשונה). שריטה רצינית אבל אפשר לחיות איתה. כשבאתי לבדוק אם קרה משהו למחשב עצמו וחיברתי את הכל נראה מולי המחזה הנוראי שתועד בתמונה השניה :'(... זה סופו של המסך ששירת אותי נאמנה במשך שנתיים וחצי. [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, עוד שבועיים אני מתחיל ללמוד י"ג במגמת תוכנה/טכ"מ. הבנתי שצריך לקבל זימון לבסמ"ח-איזה מבחן שקוראים לו מחשבון קרב. מתי ישלחו לי אותו? 2. מה הסיכויים להתקבל לבסמ"ח? יש פה מישהו שהתקבל והגיע לקורס?
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לפני כחודשיים-שלושה התעדכן לי הפרופיל ל-64. מיד לאחר מכן ניסיתי להתקבל לקורס תכנות (ממר"ם) בבסמ"ח ומאז זה נמצא בטיפול. כל שבוע אני מתקשר כמה פעמים ושואל מה קורה עם זה, והם חוזרים על אותה התושבה "זה בטיפול". אתמול התקשרתי אליהם שוב ואז הפקידה שם אומרת, "מה? אתה מתגייס ביולי? אז אתה לא יכול להתקבל לקורס". אחרי חודשיים-שלושה חודשים שבהם יכולתי לדחות את הגיוס שלי בלי בעיות אתמול היא נזכרת להגיד לי את זה. אתמול, הגעתי ללשכת הגיוס בירושלים והגשתי טופס לבקשת דחיית גיוס. רשמתי בטופס שאני מתכוון להשלים בגרויות, לעבור בחינה פסיכומטרית, וכתבתי להם על ממר"ם, שאני חייב לדחות את הגיוס בכדי להתמיין. היום התקשרתי ללשכת הגיוס, ונודע לי השבקשה שלי נשללה. הפקידה שאיתה דברתי בלשכת הגיוס אמרה…
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי בקרוב מבחן כזה ורציתי לדעת האם יש מקום כלשהו באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו. למשל אני יודע שיהיו לי כל מיני צורות כאלו שצריך להשלים בסוף וגם סדרות כאלו שיש איזשהי חוקיות ואח"כ צריך גם להשלים למשל : 1,52,3,8,5,17 - מה צריך להיות למשל אחרי ה-17? למשל כאן יש 1 ואח"כ 3 ואח"כ 5 ואח"כ 7 שצריך לבוא אז השאלה שלי היא האם יש מקום שאני אוכל ללמוד ממנו כי הרי כמה כבר נוסחים של בעיות כאלו יש. מישהו מכיר משהו??
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם זה נושא רציני, אשמח לתגובות רציניות ובוגרות ובלי שטויות אם אפשר . לאחרונה התחלתי מסלול לימוד של יג' יד' במסגרת חייל האוויר. המסלול נקרא "מכטרוניקה" - הנדסת מכונות, חשמל ואלקטרוניקה. בסוף הקורס אני אמור לצאת עם תעודת "עתודאי", עם אפשרות לצאת ל"פרויקטנט" (ביצוע פרויקטים בחייל האוויר). נכון לעכשיו אני פשוט לא יודע מה הולך, הלימודים האלה לא בדיוק מהנים, הרוב שם פיזיקה ומתמטיקה. אחרי 12 שנה אני לא יודע אם מתאים לי להמשיך ללמוד בידיעה שיש מצב שאני פשוט יהיה איזה טכנאי מטוסים, שלא יצא לי מזה כלום באזרחות ולא בשום מקום אחר. לא נראה לי הגיוני להיות במסגרת צבאית כמעט 6 שנים רק כדי לקבל תעודה "עתודאי" ולהיות טכנאי מטוסים. כרגע יש לי עד סוף החודש לפרוש מהמסלול, בהנ…
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כי אני יודע שיש ארצות שבונים בתים מעץ או שילוב של עץ עם חיפוי מלט. זה גם יותר זול וגם מהיר מאוד לבניה. מכירים סוגים נוספים של בניה?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני אמור ללמוד באוקטובר הקרוב. התחום יהיה כנראה הנדסת תעשיה וניהול בהתמחות מערכות מידע. כרגע נרשמתי לטכניון (אני ברשימת המתנה) ולשנקר. בכל הנוגע לטכניון הבנתי כי הוא כמובן נחשב אחד המוסדות הטובים בתחום ההנדסה. עם זאת, לפי מה שהבנתי, ללמוד שם זה סבל. הן מבחינת הלימודים, בהם מענים אותך בלי צורך אמיתי שמוביל לידע והן מבחינת החברה. המפקד שלי (בוגר הטכניון) דיי ממליץ על שנקר משום מה. הוא טוען שמבחינת רמת לימודים אין ממש צורך אמיתי ללמוד בטכניון ובחינת ההנאה אני אהנה בהרבה בשנקר. כמובן שבכל זאת, עם כל הכבוד לחברה, עדיין אני רוצה עוד שני דברים מהתואר: א) לרכוש ידע. ב) להתקבל לעבודה ולהתקדם בה. האם למישהו פה יש מושג איך שנקר תתרום לי בתחומים האלה לעומת מוסדות אחרים…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בממיר הדיגיטלי יש יציאה שהיא בדיוק אותה יציאה שמסך מתחבר אליו , מה זאת היציאה הזאת? יש גם חיבור של רשת , זה בטח מתחבר למודם כבלים אבל מהי היציאה הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב זה ממש מוזר. ספרתי כבר 4 מטוסים במהירות מטורפת בגובה נמוך טסים לכיוון לבנון. וכשאני אומר מטורפת אני מתכוון למחרישת אוזניים ומפעילת אזעקות של מכוניות. עדיין יש לי כאבים באוזן מהמטוס האחרון.. וזו לא טיסת צילום כי הם לא טסים בגובה נמוך בכזאת מהירות בשעות כאלה. עוד מישהו שמע אותם?
-
- 93 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
לא כולם חדשים, ולא כולם ישנים, אבל כולם חזקים Sarah Brightman-harem (חפשו את הגרסא האלקטרונית, כי אני חושב שיש גם גרסא פשוטה) מרי לנצח, של עברי לידר, ברמיקס של henree (לא בטוח שתמצאו אותו, אבל שווה לנסות...) Narcotic Thrust- Safe From Harm (Peter Rauhofer Mix) midway - Monkey Forest (Original Mix) Dark Monks - Insane (Steve Murano RMX) חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!! DJ Skribble And David Waxman-Appreciate Me (NYC Roxy Mix) תהנו...
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג פלייבק של Queen-We will rock you אני מתכוון לרק המוזיקה בלי השירה עצמה...
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, שמי יעל ואני עבדתי במקום עבודה מסוים ללא תנאים שבו הייתי מקבלת שכר מינימום, זאת לאחר ותק של 12 שנים. ביקשתי העלאת סחר מהעביד שלי בעקבות הוותק שצברתי במהלך השנים, ומאחר שלא הייתה הסכמה לכך בחרתי להתפטר ללא פיצויים וללא שום דבר. האם מישהו מכם יכול לעזור לי לקבל את הפיצויים שמגיעים לי? האם יש כאן אנשים שמתמצאים בנושא? אשמח מאוד לעזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-