כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להזמין ספרים ב-Amazon אתמול וזה לא קיבל את פרטי כרטיס האשראי שלי בטענה שיש משהו לא נכון שם (מספר כרטיס \ שם המחזיק \ תאריך תפוגה). זה היה לי דיי מוזר כי כל הפרטים היו בהחלט נכונים, אז ניסיתי אתר אחר שמספק גם משלוח חינם (http://www.bookdepository.co.uk/) וגם זה לא עבד - אותה הודעה. התעצבנתי ופשוט רשמתי את המספר מהסוף להתחלה.... זה קיבל אותו ואישר לי את ההזמנה. הגיוני? מה לעזאזל קרה פה? :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה עצה קטנה בנוגע ללימוד בס. אני אוהב מוזיקה ואני ממש רוצה לנגן על כלי כלשהו.. ניגנתי על תופים 4 חודשים וממש אהבתי את זה אבל מטעמי מקום רעש וכסף אני לא יכול לקנות לי מערכת ולהמשיך להתפתח עם התופים אז עזבתי אותם. אך עדיין אני רוצה לנגן על כלי כלשהו ואני גם די אוהב גיטרת בס אז חשבתי ללמוד עליה מה גם שזה יוצא יותר זול ממערכת תופים נורמלית. עכשיו יש לי כמה שאלות אם במקרה יש כמה נגני בס בפורום. א. אני קודם יצטרך ללמוד על גיטרה קלאסית? כי יש לי כמה חברים שמנגינים על חשמלית והם למדו קודם על קלאסית משום מה. ב.יש אפשרות שאני אצליח ללמוד לבד לנגן על בס? זאת אומרת בעזרת יוטיוב וספרים שאני יקנה, כמובן שאני יקח כמה שיעורי תאוריה לדעת איך מחזיקים וכו' (יש לי ניסיון קודם עם התופי…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מתכנן ללכת ליראות מהיר ועצבני בקולנוע איזה הכי מומלץ באיזור צפון ? (חיפה,קריות)
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
-
-
http://img258.imageshack.us/my.php?image=abcd.jpg זה בספר של בני גורן שאלון 002 עמ' 205 שאלה 4 למי שתוהה. התשובה עד כמה שזכור לי היא 75.11 תודה עריכה: אוקיי מצאתי פיתרון
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קיצר, אני מחפש רעיונות מקוריים ל-1 באפריל, לא משהו נדוש כמו "המכונית שלך נשרפה!!!!!" או "אבא שלך מת!!!" ודברים שקופים בסגנון.. רעיונות, מישהו? סיפורים משנים קודמות? (אני מניח שעוד אין סיפורים מעניינים מהשנה הזאת..)
-
- 51 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לאחר מלחמות רבות מול המערכת חסרת ההיגיון הנקראת צה"ל. הסכימו להעלות לי את הפרופיל מ-21 רפואי ל-45 רפואי. זה אומר שהחל ממחר אני רכוש צה"ל. מי שיגיד שזה טעות שהתגייסתי, יכול להגיד. אני יודע שאני נלחמתי, התעקשתי, ואני מתגייס..!!
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום!! יש לי בעיה מוזרה בטלוויזיה ובשידורים של יס. ברגע שמדברים ליד הטלוויזיה עם הפלאפון אז השידורים נדפקים ונתקעים, וברגע שאתה מנתק זה חוזר לעצמו. בדקתי את זה כמה פעמים וזה נכון. זה קורה רק בטלוויזיה אחת בבית. אני לא משקר עליכם למישהו יש מושג למה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אי אפשר שלא לאהוב את היום הזה, במיוחד בזכות האינטרנט: Thinkgeek העלו מגוון שלם של מוצרי 1 באפריל מזויפים, אבל חלק מהמצחיקים ביותר שראיתי אי פעם. www.thinkgeek.com המוצר האהוב עלי מהמבחר שם: http://www.thinkgeek.com/stuff/41/usb-pet-rock.html Isohunt העלו לדף הראשי סרטון בנושא תוכן פיראטי: www.isohunt.com אם תישהו נתקל בעוד משהו מוצלח, שיתן פה לינק
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לחפש שותפים לטיול ולא מצאתי ממש אתרים. רק בלמטייל ובקושי יש שם אנשים שנרשמו. מישהו מכיר אתר טוב?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב דלתות חדשות לבית עכשיו יש את שתי החברות האלה רב בריח ושריונית חסם . מישהו יש לו נסיון אאו מידע ??? הם משתמשים באותם חומרים ?? כל תגובה תתקבל בברכה תודהה
-
- 8 תגובות
- 10k צפיות
-
-
מכיוון שהמון זמן לא יצא לי להתעניין בכל מה שקשור לחומרה ומחירים אני שואל כאן. בכמה ישתלם למכור את המחשב הבא: Thermaltake Xaser III Intel P4 2.4@3.2 ATI-HIS-X800XT + OC זיכרון של Corsair ושל Micron בנפח של 2GB כולל אוברקלוק Albatron PX865PEC כרטיס קול מובנה בלוח WD 200GB 8MB ASUS DVDRW - 1814BLT Thermaltake Purepower 480W המארז עם המאווררים המקוריים שמגיעים איתו, כל מיני לדים, קירור אוויר למעבד (לא של אינטל), קירור מיוחד לכרטיס מסך וזהו בערך. אז כמה שווה כל זה לדעתכם? 2000 שקל זה מוגזם?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב אז אני עוד חייל משוחרר ומובטל שעסוק בלגרד את הביצים כרגע... (לא לגלח!). בקיצור, אני מחפש עבודה ואני די מעוניין במשרה בסגנון של "טכנאי" מחשבים, להתקין מערכות הפעלה, להרכיב מחשב, לתקן... בראש שלי היה הטכנאי מחשבים הממוצע בחנות שיושב לו ב"מעבדה" בפנאן ומתקין מארזים בסבבה. אני רוצה לדעת מאנשים שעבדו/עובדים בתחום מה יש להם לספר על העבודה ומה הידע שנדרש... כרגע אין לי ביד שום תעודה ממשית שאני יכול להציג שיש לי ידע בנושא אבל אני כן יודע להרכיב מחשב מאפס (נכון כמו הרבה אנשים אחרים בפורום אבל מישהו צריך גם להתפרנס מזה לא ? ??? ). השאלה היא האם זה כדאי בכלל ללכת לתחום, אני די אוהב אותו וזאת נראית לי משרה הרבה יותר טובה ומסודרת מאשר עוד מלצר/קייטרינג/שליח וכו'... מה אתם אומר…
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אין כולכך לחץ מיים בבית, במיוחד מיים חמים. חשבנו לקנות משאבת מיים. יש פה משהו שקצת מבין בזה? מה כדאי לקנות, איזה חברה? אה כן..אנחנו גרים בקומה רביעית.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
על איזה דומיינים + איכסון - 500MB(המקום לא באמת משנה),mySQL ,PHP - אתם יכולים להמליץ לי? אני צריך כאלה שיהיה אפשר שלם בעמצאות כ.אשראי רגיל (לא בין לאומי) תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
איזה אלבומים שלהם מומלץ לישמוע ? או שירים תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עונים על סקרים ומרוויחים כסף!!! כנסו לאתר תירשמו תענו על סקרים וכך תרוויחו כסף!!! http://www.ipanel.co.il/default.php?page=join1&referrer_id=X
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
צריך הוראות הגעה ליום הגיוס הקרוב .מפה,קישור,אתר כלשהו אם מידע אני מי קרית מוצקין תחנה מרכזית חוף הכרמל מאיר זורע 1 חיפה תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ואני רוצה להקים את זה לבד בלי לשלם לאף אחד מישהו יכול לכוון אותי לאיזה ספרים אני צריך לקנות? זתומרת....זה אתר באינטרנט שאני רוצה לשדר שירים שעתיים כל יום אני רוצה לבנות את האתר מא עד ת השאלה איזו שפה?HTML?XML?FLASH?JAVA?.NET?C SHARP? עם איזו שפה בונים רדיו אינטרנטי? תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
לפני כשבוע לערך הבנתי שכרטיס הרשת האלחוטי של הנייד שלי הוא תקול, היות והוא בקושי קלט רשתות בסביבה שלי ובקושי את הרשת האלחוטית שלי. לכך קדמו בעיות של ניתוקים ובעיות תפקוד תחת לינוקס כמעט מהיום שקניתי את הכרטיס ולא יחסתי להן חשיבות רבה, כי חשבתי שמדובר בכרטיס "הרחבה" שמעולם לא יתפקד כמו כ. רשת אלחוטי מובנה של הנייד או PCI של מחשב שולחני. (במאמר מוסגר, אציין כי כשקניתי את הכרטיס מבאג האריזה הייתה פתוחה והכרטיס נראה היה משומש והיה ממנו רעש כאילו משהו רופף בפנים - אולם סירבו להחליף לי אותו בבאג, למרות שבקושי עברו 48 שעות מהקניה בטענה שאם אני רוצה שירות זה רק פיקוק והם למעשה לא אחראים על כלום. בשל התגובה הזאת, ובשל היותי סקפטי לא ניסיתי אפילו להחליף את הכרטיס מול פיקוק, וחשבת…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר בן 22 וחברה רצינית אין ולא הייתה..חשבתי לנסות את מזלי באתרים האלו למרות שתמיד הסתייגתי מלנסות להכיר בחורות ככה אז..יש הצעות?
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני בן 18 עם חברה. אנחנו בהתחלה של הקשר, אבל זה יחסית רציני, ככה שהעניינים המיניים מתקדמים בקצב סבבה. שנינו ניהיה הראשונים אחד של השני (יחסי מין), ואני לא כל כך בטוח אם זה אסטטי לשכב עם בחורה כשהחבילה קצת "מבולגנת". חברים שלי כבר עשו את זה, אבל אני לא בטוח אם זה מתאים בשבילי כל העניין. מה אתם חושבים? כמובן שהשאלה מכוונת בעיקר לגברים שפה, אבל דעה נשית לא תזיק
-
- 34 תגובות
- 9.9k צפיות
-