עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

הייתי רוצה לנסות להתחיל עם זה. מה אתם אומרים על קורסים לגלישה?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. יש להורים של חברה שלי מחשב ענתיקה עם מסך לא רע. השאלה היא האם אפשר למכור את זה לאיזה ארגון צדקה במחיר יחסית סמלי? המפרט הוא כזה בערך: המסך זה FLATRON 774FT Pentium( R) 4 CPU 1500 MHZ 250 MB of RAM

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  3. חבריה, חיפוש מקום חדש! מישהו יכול לעזור לי למצוא מקומות מבודדים\רומנטיים כאלה באזור ראשון לציון\כביש החוף\ת"א וכו'? זקוק לזה בדחיפות להיום בבוקר (יום ו') שאפשר להיות שם בשקט בלי שמכוניות\אנשים יעשו כאב ראש ויפריעו? משהו כמו יערות, פארקים וכו'. שאלה על מקומות פתוחים ולא סגורים כמו מלונות וכו'. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ניסיתי למצוא בלוח דרושים ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום לכם! הסתכלתי על מחירים של האינטרנט בכמה זה. וראיתי שבב"ל מציעים 5 מגה בממוצע(אחרי החודשים חינם) ב54 שקלים לחודש האם הם טובים, האם יש איתם בעיות באינטרנט?(ניתוקים וכד') אריאל

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Internal,

היי אנשים החלטתי שאני מעוניין לראות כמה סרטי דרמה טובים! תמיד פותחים תראד קומדיות , מדע בדיוני , אקשן . אבל דרמה לא זכור לי אז יש המלצות כאילו מצידי שזה יהיה כל סוג מלחמה ,עבר,עתיד, לא יודע... כל תקופה אבל שיהיה מרגש וטוב אף פעם לא חבבתי סרטי דרמה אבל אחרי שראיתי הסרט הכי טוב שראתי השנה Changeling The Curious Case of Benjamin Button Gran Torino פשוט התאהבתי בג'אנר אז יש המלצות אם אפשר לא כמו Million Dollar Baby זה כבר עצוב מידי

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מלון\אחסניה\פונדק זול ככל האפשר באילת, לימי חול המועד (אני יודע שזה באיחור...) ממש מקום רק בשביל לשון בו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by My_Name,

אבא שלי עובד כנהג מונית, ויש לו מונית בבעלותו, אני יכול לנהוג בה ? ידוע לי שכדי לעבוד כנהג מונית, צריך להוציא רשיון מיוחד (מגיל 21), אבל זה כולל גם נהיגה שלא בתפקיד ? אם אני לדוגמא, בעל רשיון רגיל, מעוניין לנהוג בלבד, אני יכול לעשות את זה ? או שאי אפשר בכלל לנהוג על רכב שמוגדר כמונית, ללא רשיון מתאים ? אין לי כ"כ למי להפנות את השאלה הזאת חוץ מפה, אולי אני אתפוס איזה שוטר תנועה ואשאל, אבל בנתיים זה המקום היחיד - בדקתי טיפה, והחוק היבש, אומר שאסור. יש מצב שיש אפשרות בכל זאת

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. יוצא לשמעו מדי פעם על כל מיני יפנים שמתאבדים בגלל כסף. לא נראה לכם מטופש? הרי גם אם בן אדם חי במדינה הזאת (מדינה מערבית) עם משכורת של מלצר, הוא עדיין ב-25% העשירים (המפותחים/המערביים) בעולם. ואפילו אם נהיה ממש קיצוניים ונגיד שאין לו משפחה אין לו חברה אין לו ביטוח לאומי והוא גר ברחוב, הוא עדיין חי יותר טוב מרוב העולם (בכל זאת הוא לא צריך לצוד או למות) כל ההיסטוריה האנשים הכי תותחים - יוליוס קיסר, נפוליאון חיו פחות טוב ממה שבן אדם ממוצע חי היום (לא היה להם אוטו, לא היה להם טלויזיה, לא יכלו לנפוש ברמה שנופשים היום, לא יכלו להיות בריאים כמו היום) רוב העולם זה מדינות כמו אפגניסטן, אנטרטיקה, אפריקה, כל מיני חורים באסייה, שבטים בדרום אמריקה שחיים על האמזונס בסין סבא שלי סיפ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מישהו יודע איפה קונים?? אגב חשוב מאוד......כדי לשבת ביציע של חולון שונא את מכבי

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by mazam,

צריך ידע מוקדם כגי להירשם לקורסים? חייב תעודת בגרות? והשאלה הכי חשובה אם אני מתחת לגיל 18 אפשר להירשם לשם?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. בתחילת ינואר השנה הזמנתי רכיב מוזל (מעודפי ההחזרות המחודשים), מיבואן גדול לציוד-מחשב בארץ, שנמצא במיקום-גיאוגרפי שהנו מרוחק-יחסית. בגוף ההזמנה, שנשלחה כמקובל אצלי, באמצעות הדוא"ל, כתבתי במפורש : "אציין כי הזמנה זו מיועדת בעיקר לשיריון הציוד בעבורי, שהרי מלאי קבוע ממנו איננו זמין בחברתכם", ובנוסף ציינתי כי ברצוני : לשלם באמצעות כרטיס-אשראי (שאת פרטיו צירפתי), ולהגיע לאיסוף ההזמנה בעצמי. ההזמנה הוכנה לאיסוף (כולל חיוב כרטיס-האשראי בסכומה) למחרת היום. כשבועיים לאחר מועד ההזמנה, יצרה עמי קשר האחראית על המשלוחים, ובשיחתנו סוכם כי אשתדל למצוא פתרון לאיסוף הזמנתי בהקדם - ותו לא. בתחילת פברואר שלחתי, באמצעות הדוא"ל, הזמנה נוספת, וביקשתי "להעמיס" על המשלוח גם את ההזמנה הקודמת, אך …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש אוטו ובחורה. אין לי מושג בדברים באשדוד מעבר לחוף הקשתות אז דברו נ.ב.דברים פתוחים היום בכלל בערב?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by qwerty1987,

אז היום מתקשרים אלי הבייתה מאזור חיוג 04, ומספרים לי שהייתה תאונת דרכים עם שני נפגעים שהגיעו לסורוקה ומסרו את המספר שלי, לפרטים נוספים עליי לפנות לרופא במס' שמתחיל ב 72054*. כמובן שמדובר בהפניית שיחה על חשבוני, אז שלחתי אותם קיבינימט עוד לפני שאמרו לי את המספר במלואו. המספר ממנו התקשרו אליי הוא 04-8884200, אשר חסום לשיחות נכנסות. אשמח אם מישהו מכם ידע לזהות את המספר (שלא נראה סטנדרטי) ולשייך אותו למישהו. כמו כן, הזהרו מעוקצים טלפוניים בהם הנכם נדרשים לחייג למס' טלפון לא סטנדרטי.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by amirsource,

שלום לכולם!!! אחרי פרק זמן דיי ארוך שלא הייתי סגור על מפרט מתאים כי כל אחד אמר לי משהו אחר, בלגן בקיצור. הגעתי למפרט התאים: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray כמות:1 לוח אם ASUS P5QL PRO כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB כמות:1 זיכרון OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 כמות:1 כרטיס גרפי GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 896MB DDR3 כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כמות:1 קרור למעבד OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER כמות:1 מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21F 1200rpm 120mm כמות:1 אני רק רוצה להגיד תודה רבה לאנשים שעזרו לי(:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Iko89,

אני מדבר על מתיחות גדולות באמת .. כמו רבקה מחברת מקורות: אחת המתיחות הטובות .. גם זאת ענקית: אבל הצחוקים מתחילים ב1:30 בערך .. יש לכם עוד המלצות ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אם אני מעלה לסרטון ליוטיוב והוא עולה על מספר צפיות מסויים אני מקבל משהו מזה ? כן או לא? בלי ציניות בבקשה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  18. אני מחפש אתרים שנותנים ציונים וביקורות של סרטים אבל אני לא מדבר על הגועל נפש האמריקאי בשם imdb או rotten tomato אני רוצה אתר שנותן ציון גבוהה לסרטים לא בגלל שהוא פופולרי אלה מפני שהו סרט טוב וכמובן שיכלול הרבה סרטים בין לאומיים ולא רק אמריקאים (כי אמריקאים מיצרים אולי 5 סרטים טובים בשנה)

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by ixslashix,

היי, אני רוצה לחלוק איתכם חוויה, לפני כמה ימים החלטתי שאני רוצה יותר זיכרון בPSP שלי, נכנסתי לזאפ, מצאתי כרטיס של סוני 8GB וביצעתי את ההזמנה, התגובות על החנות היו סבבה ברוב המקרים. http://www.think3g.com/productspec.asp?id=1424 המשלוח הגיע מהר (יומיים) שאני לא כל כך מתלהב מזה (בכל זאת זה בארץ ודואר רשום) אבל זה נחמד, אני לקחתי את המעטפה מהדואר, פתחתי אותה וכבר יש סימן ראשון שמשהו מסריח, האריזה הייתה פתוחה ומקובצ'צ'ת מעט ללא פצפצים להגנה חלילה. בהתחלה אמרתי סבבה בראש, לא קניתי אריזה אלא מה שבתוך, הוצאתי את הכרטיס מהאריזה, בדקתי אותי שהוא לא ניזוק וחיברתי לPSP, התחלתי להעביר דברים, מווזיקה סרט וכמה משחקים. להפתעתי חלק מהמוזיקה לא הופיע לי במכשיר כך גם חלק מהמשחקים, …

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  20. מוזר שאף אחד עדיין לא פתח את הת'ארד הזה.. בכל אופן.. כל שנה אנחנו נוהגים לדון בנושא כאן בפורום..

• 118 תגובות
    • 12k צפיות
  21. Started by nadavtwtw,

לא ראיתי אותו מלא זמן ואי אפשר משהו מתוק (סכרת)

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני מחפש רעיונות מקוריים לצביעת החדר החדש שלי תיכננתי לצבוע 3 קירות בצבע אחד, וקיר רביעי (קיר עם חלון, הקיר השמאלי של החדר) לצבוע בצבע שונה, ועל הקיר שממול הדלת (הקיר הראשון שרואים כשנכנסים) לשים לוגו / ציור קיר כלשהו. לא משהו מסובך, ולא משהו ילדותי. יש פה הרבה אנשים שמתעסקים במודינג, אז אני מצפה לרעיונות מקוריים אילוסטרציה: http://www.siz.co.il/my.php?i=cnnemgy1qdxg.jpg

• 26 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. כל התצפיות שלי (מתעדכן קבוע): http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=30576 בעמוד הראשון כאן יש רק תמונות מהפלאפון (חוץ מהפרארי כמובן), בהמשך הנושא כל התמונות הן מהמצלמה.

• 183 תגובות
    • 31.3k צפיות
  24. מישהו ממכם יודע להכין?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים