כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
בגלל שנגנב הפלאפון שלי (824 חמוד..) והביטוח (טלטיב-לא להתקרב אליהם) החליט שבא לו לקחת 1500 שקל בשביל שאני אקבל אחד אחר, לא חדש, מחלקים... בקיצור אני רוצה לקנות מכשיר חדש ומצאתי באיביי את המכשיר שאני רוצה: נוקיה 6100, אני לא צריך מידע על המכשיר, אני מכיר אותו והוא הבחירה שלי. הקטע הוא הקניה מאיביי זה הקישור http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3057455429&category=41346 קראתי וראיתי שיש לו 100% של positive feedback, לא נשמע קצת מוזר? 100% ?? מה דעתכם? מישהו כבר קנה מאיביי? ויודע איך הולך התשלום? (לפני קבלת המוצר? אחרי? מה קורה אם לא מקבלים את המוצר?) ויש לי בן דוד בארה"ב, חשבתי לשלוח אליו ואז ממנו להביא את זה דרך עוד מישו מהמשפחה שטס לבקר כי בארץ בטח …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן, כל כמה זמן צריך לקנות/להחליף את המחשב הישן בחדש?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביום שישי 23.6 יש בגרות בלשון, מה שאני לא יודע זה באיזה שעה. אז באיזה שעה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כרגע בשנה השלישית שלי בלימודי מדעי המחשב אבל אני לא הולך לסיים את התואר השנה כי יש לי עוד כמה וכמה קורסים להשלים.. בנתיים הייתי רוצה למצוא עבודה שתעזור לי קצת במימון החיים. איזה סוגי עבודות אני יכול לחפש? ? מלצרות אני מעדיף שלא.. למישהו יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! רציתי להאיר את עינכם בעובדה מעניינת שגיליתי ... הנושא הוא רוחב פס של כרטיסי מסך ואי הדיוק בפרסום (אפילו על הקופסאות ובחוברות). דוגמא : GeForce 2 MX 200 זכרונות (אמור להיות) 6ns 64bit 166MHz רוחב פס רישמי 1.3GB/sec כלומר 64/8x166/1024 =1.29GB/sec עכשיו, כל כרטיס MX200 מפורסם כבעל רוחב פס של 1.3GB/sec אבל ... כרטיסים מהליגה הנמוכה, Powercolor, Pine, Milky Star Pc partner וטובים אחרים מגיעים בד"כ עם זכרונות המכוונים לתדר נמוך מ 166MHz אפילו עד כדי 143MHz אשר נותן רוחב פס של כ 1.11GB/sc למרות מה שמצויין על הקופסה ובחוברת. כל זה תופס גם לגבי כל כרטיס אחר (כלומר צ'יפ אחר). בנוסף, כמובן שכל o/c על הזכרונות מעלה את רוחב הפס לכן אני מציע לצאת כנגד כל החרטא הזה …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/category.aspx?came=16&CategoryName=TV_Plasma_LCD אני רוצה לקנות טלויזייה במחיר יירוד, האם זה באמת נכון ונגיד אני מגיש הצעה בכ-700 ש"ח למשל ואז אחד לא מציע משהו מעליי אז הטלויזייה היא שלי? וכמובן מה הייתרונות והחיסרונות בקנייה כזאת?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצעות בבקשה..?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קטע זה צולם במסגרת סרט באנגלית שעשינו לבית ספר הנפילה הייתה אמורה להיות מזוייפת אבל היא הייתה אמיתית (הוא בסדר גמור) LOL!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז הברזתי מחצי מהשיעורים השנה...אז מה?!??! המורה המניאק לא רוצה להגיש אותי לבגרות, להרבה תלמידים הוא נותן להשלים שיעורים כדי שיהיה להם ציון חיובי, אבל אותי הוא פסל, המניאק.. קיצר: איך זה נראה לכם?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פעיל בפורום הרבה בשעות הבוקר - צהריים. ואני רואה פה כל כך הרבה פעילות בזמנים האלו. ואני שואל, מילא אני - 'עובד בבית'. אבל כולם לא נמצאים בבית-הספר, או עבודה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים אחרי שלא היה לי מחשב נורמאלי הרבה מאד זמן.. קניתי אחד חדש בעזרתם של כמה אנשים טובים מכאן, וזאת היצירה הראשונה שלי בו .. מילים לקוחים מEmpire Crew המנגינה והכל פרי יצירתי .. ללא העתקות או משהו כזה אשמח מאד לקבל את תגובתכם על הקטע -- כמובן הקטע מיועד למועדונים .. תנו לי טיפים וכאלה אם אתם חושבים שיש לשנות משהו . . http://rapidshare.de/files/14516541/KOBrA_Feat_Empire_Crew_-_I_will__KOBrA_Remake_.mp3.html כדי להוריד יש לגלול מעט למטה עד שתראו "FREE" --> לחצו על זה חכו 20 שניות --> יופיע תמונה עם 3 אותיות רשמו אותה ולחצו להורדה ... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=99163&sid=10
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לשכנע את האמא ליקנות מקרר של LG או חברה איכותית אחרת מיחול בימקום ליקנות מקרר מסריח מהחברות בארץ תאמת אין לי מוסג איזה חברות מיצרות מקררים יותר טובים אבל המקור והחברה השניה מאוד מחרבשות בשנים האחרונות לפי דעתי ולפי תחושת הבטן אפילו מקרר בינוני של LG או סמסונג יהיה יותר טוב מימקרר "טוב" של המקור הבעיה שאני צריך לדעת מי היבואן כי הי פוחדת שאין חלקי חילוף ותמיכה בארץ חוץ מיזה אתם מוזמנים להמליץ לי על דגמים של מקררים שנימכרים בארץ (תקציב 5000-6000+- ) ולדעת איזה דברים חשובים צריך ליבדוק מאוד יעזור לי בתודה הגולם מיפראג
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהוא מכיר איזה חנות אלקטרוניקה ברחובות שקרובה לקניון?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לפתופה את התרגיל הזה, וכנראה שאני ניגש אליו בצורה לא טובה. אז אם יש פה מישהו שיכול לעזור טיפה, ולהראות פה פיתרון זה יעזור לי נורא יש לי היום בגרות בשאלון 04, אז בשבילי, ולטובת כל מי שניגש היום, אולי אני יפרסם פה בהמשך היום עוד כמה שאלות שנתקעתי בהם, ואולי מישהו פה יעזור לי. תודה רבה, ובהצלחה לכל מי שניגש היום לבגרות. תשובה: x=4 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מכווץ את הוידאו? כרגע יש לי יחס ממוצע של 740MB לשעה, עשיתי כמה בדיקות עם התוכנה Handbrake, ובסוף נשארתי עם ההגדרות האלה: level=30:mixed-refs=1:bframes=4:b-adapt=0:direct=none:weightb=0:b-pyramid=1:me=umh:analyse=i8x8,i4x4:8x8dct=1:cabac=0:psy-rd=1.0,0.0:no-fast-pskip=1:no-dct-decimate=1:deblock=1,1:mbtree=1:vbv-maxrate=10000:vbv-bufsize=2500:weightp=0:ref=4 והאמת שרואים דיי טוב, אבל הכיווץ לא משהו, הצלחתי להוריד 19.2% מנפח הוידאו (598MB לשעה), יש אפשרות להוריד יותר? יש למישהו אולי הגדרות טובות יותר או תוכנה טובה יותר? אולי FFMPEG?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע הרגע,שבוא אני הולך לתרום את חלקי למדינה. הייתם ותמיד תהיו אנשים טובים שעוזרים מתי שצריך ושכיף להיות פה מקווה לחזור לפה כשאני אצא לשישי-שבת,וגם אחרי הצבא בעזרת השם,שHWZONE יחיה עד אז. ולכמה אנשים אני חייב התנצלות ענקית על כל הבעיות שגרמתי,והצקתי משעמום(במירק).. אז הזה התנצלות ל: טובי,טעל,גבע,מורן,מיני,יונתן,נועם,שגיא,צים,רועי,ג'וני וכל השאר..סליחה על כל השטויות שעשיתי ;D.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כיום אני מנוי בחברת בזק, טלפון ותשתית לאינטרנט. יש לי בעיית תשתית באזור בו אני גר, איני יכול לגלוש מעל 750KB היות ואני רחוק מהמרכזייה. לאחר ניסיונות רבים ודיבור עם חברת בזק, בשורה התחתונה הם מציגים לי את העובדה שהם לא יכוללים לספק לי מהירות יותר גבוהה, כמובן ואני רוצה להשתדרג למהיריות גבוהות יותר. אני בטוח שחברה כמו בזק יכולה לשדרג את התשתית באזור מגורי, רק שכנראה הם "מתקמצנים" לשדרג את האזור, וטוב להם המצב הנוכחי. דבר נוסף כיוון שזה אזור יחסית גדול, כיום אני יודע שבטווח שלי יש כ 100 בתים שסובלים מאותו מצב, (פשוט אני יודע מחבר שגר 100 בתים אחרי שהוא באותה בעיה רק שהוא יכול לגלוש לכל היותר על 1.5MB והוא לא יכול לשדרג ל 2.5MB או יותר). כלומר בטווח של ה 100 בתים יש כאל…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מזל טוב ליונתן McChicken Luther מהפורום !! הוא בן 16 היום!! מזל טוב עד 120 אחי, עושר, אושר, כל מה שתרצה ;D כמסורת הפורום, שפנפנים.. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: אהה רק רציתי לציין שאני ושגיא (רוקפורד) רצינו להקדיש ליונתן את השיר "יומולדת" של קובי פרץ.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי להזהיר את כולם מהשירות הבזיוני שקיבלתי מחברת אורנג': שימו לב (למי שאין כוח לקרוא שיתמקד בחלקים המודגשים): בזיון מספר 1: שלחתי את המכשיר ה SE K610 שלי לתיקון במעבדת אורנג' עם בעיית "שן כחולה" קלה, המכשיר חזר אלי אחרי יום עבודה כטוטל לוס, כלומר לא ניתן לשימוש או לתיקון. התעצבנתי, אבל מילא... יכול לקרות, ציפיתי שחברת אורנג' תקח אחריות על המקרה ותתן לי מכשיר נורמלי אחר (חדש או מחודש). כאן מתחיל הזילזול האמיתי, חברת אורנג' טענה שהמכשיר התקלקל עקב קורזיה ולא בגללם, גם אם היתה קורזיה נשמע מגוחך שמכשיר יתקלקל בדיוק ב 24 שעות שהוא אצלם. בזיון מספר 2: הפיצוי היחיד שאורנג' הסכימה לתת לי על הריסת המכשיר (לפני ויכוחים סוערים) היה 180 שקל זיכוי לשדרוג למכשיר חדש. אחרי צעקות וריבי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע כמה זה שווה אבל מה מיוחד במס' הזה שהוא קיבל סימון מיוחד ??
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני מקווה שההודעה קשורה לפורום. רציתי לקבל המלצות איפה כדי לקנות מחשב חדש (מחיר,אמינות וכו')?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הידעתם? המילה הארוכה בעולם היא: pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis ופירושה מחלת ריאות שנגרמת משאיפת גרגרי אבק מיקרוסקופיים הנפלטים בשעת התפרצות הר-געש או הסנפת סיליקון . : מרתק!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-