כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לפי האתר של היחידה להכוונת חיילים רשום שצריך בסך הכל חצי שנת עבודה חברה שלי עוד חודש מסיימת חצי שנה אבל פה משהו לא ברור האם זה רק חצי שנה? או שיש עוד תנאי של זמן שעות עבודה שצריך לצבור בחצי שנה הזאת כי לא מופיע לגבי זה מידע כי אם ככה האם משמרות של 5 שעות או 9 שעות שוות ערך לצורך קבלת המענק כי אצלה שעות עבודה לא אחידות בכל יום תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז הברזתי מחצי מהשיעורים השנה...אז מה?!??! המורה המניאק לא רוצה להגיש אותי לבגרות, להרבה תלמידים הוא נותן להשלים שיעורים כדי שיהיה להם ציון חיובי, אבל אותי הוא פסל, המניאק.. קיצר: איך זה נראה לכם?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי את זה אצל איזה מישהו בפלאפון וזה ממש מגניב. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אחותי פנתה אלי בבקשת עזרה לאחר שלפתע לא התאפשר לה להכנס לווטסאפ שבסמארטפון והיא קיבלה הודעה שכדי שתוכל להיכנס לווטסאפ עליה להיכנס לקישור המוביל לפייסבוק, אין לה פייסבוק. יעצתי לא לא ללחוץ על הקישור וכך עשתה וכעבור יום יומים כל הווטסאפ שלה נמחק. למזלה לפני כשבוע עשתה גיבוי לווטסאפ דרך תוכנה יעודית של סמסונג (הפלאפון הוא סמסונג S3) שאלתי לפני שהיא מתקינה את הווטסאפ מחדש. א. האם יש אפשרות שהפלאפון שלה עדיין נגוע., ומה ניתן לעשות עם זה ? ב. מה עליה לעשות כדי להמנע ממצב כזה בעתיד (היא משתמשת פשוטה בפלאפון ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בהתחלה זה סתם עיצבן אותי שראיתי משהו שמאוד רציתי לקנות, אבל אז גיליתי שלא שולחים אותו מחוץ לSTATES. כמובן סתם חנויות באינטרנט, וגם מוכרים בEBAY. עכשיו, אני גם לא מוצא היגיון רב בהחלטה של לא לשלוח לכל העולם (אפשר לשים בצד כמה מקומות בעיתיים כמו הפיליפינים, הוואי, ניגריה ועוד כמה שהבנתי שיש איתם בעיות). למה בעצם לא לאפשר משלוח לעוד יבשות? אני באמת לא רואה מה יש לחנויות להפסיד מזה, או יותר נכון, יש להן רק להרוויח. אם ממילא הלקוח הוא זה שמשלם את מלוא עלות המשלוח, למה לא להוסיף את האופציה? חברת הדואר היא זו שצריכה לוודאות שהחבילה תגיע ליעד שלה, לא המוכר. המוכר רק צריך לשלוח אותה ליעד הנכון, דרך המשלוח המדובר. למה כ"כ הרבה חנויות לא משתמשות בUSPS לדוגמא למשלוחים בינלאומיים? ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://vixy.net/ @
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יכול להיות שזה המקום הנכון, אני מקווה שכן.. אין לי את כל העידכונים החדשים בפייסבוק (היסטוריה של צ'אט\הצ'אט החדש מהיום) למי יש מושג איך לעדכן את הפייסבוק שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה העניים שלי מתעיפות מהר מאוד ממסך המחשב, וחשבתי לקנות את המשקפיים האלה, שאמורים לעזור לי עם הבעיה. השאלה שלי, אם זה באמת עוזר. למישהו יש אותם? http://gunnar.co.il עריכה: אל תמליצו לי ללכת לרופא עיניים. הייתי. הראיה שלי בסדר גמור. פשוט העיניים מתעיפות לאחר מספר דקות לאחר שאני מסתכל על מסך מחשב, וזה נמשך מספר חודשים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להביא לKSP את המארז שלי עם ספק קשיח וכונן וקירור למעבד, ולרכוש מהם זכרונות לוח אם מעבד וכרטיס מסך, שיעשו גם סידור כבלים כמה שאפשר ולרכוש מתאם לTRUE120 לI5, האם השירות הזה אפשרי? ז"א לא לקנות מהם מחשב שלם, לרכוש חלקים ולשלם להם על מנת שירכיבו לי הכל? (אני יכול לבד פשוט הם עושים אחלה סידור) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נערך בעקבות תוסף חדש שעושה את העבודה היטב. https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/color-that-site/ לצערי התוסף קיים רק לFIREFOX. עמכם הסליחה. כאן(בהודעה הראשית) תמיד תהיה הגרסה האחרונה של הקוד. רק צריך לעשות IMPORT בתוסף ולהעתיק. אתם מוזמנים ליצור ערכת צבעים משלכם ולהעלותה (לא חייבת להיות DARK). golden gray גרסה 5.6 Style 'HWZONE' for co.il GOLODEN GRAY 5.6 The following part is for use by the Firefox Add-on 'Color That Site!' See: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/200730/ ColourThatSite_Export(1,0.16.1-signed)[ ewogIm9yaWd1cmwiOiAiaHR0cHM6Ly9od3pvbmUuY28uaWwvY29tbXVuaXR5L3RvcGljLz U1Nzc2NC…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי בהלם כשהגעתי לשם ביום חמישי והיה סגור. גם התקשרתי היום ואין מענה משום מה. ולמרות זאת הם לא טרחו להוריד את השלט של אינסוף-סושי-במאה-ש"ח. למישהו יש מושג מה נסגר איתם?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני חודש וכמה ימים עשיתי מנוי באתר הנ"ל למשך חודש. למרות שתוקפו של המנוי פג לפני כמה ימים, אני עדיין נהנה מיתרונות משתמשי הפרימיום (הורדה במהירות מקסימלית, הורדה בו-זמנית של מספר קבצים וכו'). מדובר בבאג כלשהו? יש סיכוי שאיכשהו יחייבו אותי על השימוש הזה (שילמתי בפייפאל)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי חבר באנגליה והוא קיבל את הפלאפון שלו היום אבל הוא גר באנגליה אז הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לשלוח מאורנג SMS לאנגליה ואם אפשר אז איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אנשים. "נפלה" עליי חופשה באילת ממחר עד יום חמישי (די בהפתעה) ולמרות שאילת זה לא המקום הראשון שהיה בוחר לחופשה מכיוון שזה כמעט חינם הלכתי על זה. הבעייה שלא הייתי באילת כ 15 שנה ולכן אשמח לקבל כל המלצה שהיא לבילויים במהלך החופשה, החל מאטרקציות מעניינות שחוויתם וכלה במסעדות איכותיות ושאר טיפים. רק כד"א - את האטרקציות ה"מרכזיות" (כגון המצפה התת ימי, ה IMAX וכו') אני כבר מכיר/מודע להם, אשמח להמלצות לדברים אחרים כגון טיול במדבר ואירוח במאהל בדואי (סתם כדגומא ראשונה שקפצה לי לראש). כמובן שההמלצות צריכות להיות ממקור ראשון/חוויה אישית ולא מ"קראתי ש X נורא נחמד"... מישהו יכול להמליץ על אירוח בדואי איכותי? אני מגיע עם "תיירים" ואני רוצה להראות להם קצת אוטנטיות. בנוסף אשמח להמ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי בהתחלה רעיון לעשות על "מלכות יופי ויופי ישראלי" אבל הרעיון הזה נפסל כי אין מספיק חומר על זה ברשת... יש לכם רעיון טוב בשביל הפרויקט הזה? צריך להיות משהו שקשור לא"י (רוק ישראלי, יופי ישראלי, חיל האוויר, האקדמיה למוסיקה הישראלית, כל דבר שאפשר לדחוף בנושא שלו את המילה "ישראלי")... מה אומרים? תודה רבה לכל המגיבים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לרגל מעבר דירה, החלטתי שאני זורק דברים שאני לא צריך. סתם רציתי לשאול אם יש עוד דפוקים כמוני ששומרים קופסאות של חומרה. אני לא מדבר על קופסה של לוח אם שיש בתוכה את כל הכבלים והדרייברים ותקועה איפה שהוא בארון, אלא קופסאות של מחשבים קודמים, וקודמים קודמים שכבר ממזמן עברו לבן דוד. הנה מקבץ אחד מתוך כמה של מה שילך לפח עוד כמה שעות [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/category.aspx?came=16&CategoryName=TV_Plasma_LCD אני רוצה לקנות טלויזייה במחיר יירוד, האם זה באמת נכון ונגיד אני מגיש הצעה בכ-700 ש"ח למשל ואז אחד לא מציע משהו מעליי אז הטלויזייה היא שלי? וכמובן מה הייתרונות והחיסרונות בקנייה כזאת?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן סתם מסקרנות רציתי לדעת אם זה שאני חוסם פרסומות ביוטיוב בעצם אומר שמי שהסרטון שלו לא מקבל על כל צופה כמוני כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי מחר בגרות בספרות (כמו רוב התלמידים בגילי) והייתי רוצה לקבל טיפים מכאלא שיודעים יותר... אני יודע שאני גם ככה לא הולך להפגיז בציון כי אני על הפנים אבל הייתי שמח לקבל טיפים על ניסוך שאלות וכאלא... אם עברתם עם ציון טוב בבקשה תחלקו איתנו את הסוד במקום שיתנו לנו 60 בנימוק של "חסר"... תודה רבה נ.ב. הבגרות ב9 (אני לא יודע אם זה מתחלק לקבוצות של יחידות או משהו)
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יש סוכר בשתיה של נביעות? ראיתי לפני יומיים סירטון שפשוט הימם אותי שבפחית קוקה-קולה יש 7.5 כפיות סוכר!!! כן בפחית אחת בסך הכל איך בדקו את זה אתם שואלים.. פשוט שפכו לתוך סיר את כל הפחית ואידו את המיים ונישאר רק סוכר.. ושקלו אותו... וכן גם על הפחית עצמה רשום 37 גרם אם אני לא טועה סוכר למזלי אני לא שותה קולה או שום דבר מוגז... אבל רציתי לדעת כמה יש בנביעות הזה סוכר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היא יושבת כל הזמן על המחשב, מגיבה בפורמים בשמי, ואני בקושי גולש במחשב היא וסבתא שלי טוב לפחות נלמד בזמן הזה..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עזבו אתכם משטויות....אני את ההזמנה הראשונה שלי מנעה מחשבים הופתעתי פשוט לטובה. יום שישי אחר הצהריים הזמנתי עכבר MX510 של לוג'יטק, התהליך של הקנייה היה הכי פשוט שקיים מאשר חנויות אחרות שקניתי בהם (אני לא אזכיר שמות). זה כבר היה ידוע לי שהם יצרו עימי קשר ביום ראשון בבוקר, כי יום שישי ושבת הם לא עובדים. יום ראשון (היום) בבוקר יצרו איתי קשר (הריי יום שישי-שבת לא עובדים), היו מאוד נחמדים ומנומסים, פשוט להפליא. יצרו איתי קשר ב9 בבוקר. ותנחשו מה? ב12 בצהריים באותו יום המוצר כבר הגיע. והם עוד התקשרו לשאול אם המוצר הגיע ואם הוא בסדר ושלם. לא יודע מה עם האחרים, אבל אני פשוט מופתע מאוד שבאותו יום שיצרו איתי קשר קיבלתי את המוצר אחרי 3 שעות. ועוד דאגו להתקשר ולשאול אם הוא באמת ה…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
<ליימר>מי שלא יודע על איזה סרט אני מדבר שימצא מישהו שייתן לו מכות.</ליימר> מי שראה את הסרט הזה כנראה זוכר איך ההוא צובע את המקלדת. אצלי אישית מה שהתחיל את כל עניין המודינג זה הסרט הזה. מרגע שראיתי אותו רציתי לעשות משהו כזה אבל עד שלא הגעתי לאתרים הנכונים שלוש שנים אחר כך לא עשיתי כלום. השאלה היא האם לדעתכם הסרט הזה הוא מה שברא את המודינג או לפחות מה שעורר אנשים רבים לעשותו? נ.ב: אני חולה שפעת, אני לא אמור לחשוב בהיגיון.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-