עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bilbi,

אני צריכה SQL בשביל שאילתות מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד?(אני צריכה גירסה של ווינדוס 7)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן חבר'ה אני וחבריי תל אביבים ואנחנו רוצים קצת לגוון ביציאות שלנו והחלטנו לבדוק מה יש לירושלים להציע. משהו מכיר ברים טובים בירושלים? עדיפות לברים עם מוזיקת רוק וכמובן כאלו שפתוחים בשישי-שבת. אני זוכר שרח' יפו, איפה שעוברת הרכבת הקלה ממש יפה ועמוס מסעדות וברים- זה ככה גם בשבתות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by COca,

שלום. יש לי מבחן בעוד יומיים ואני צריך קצת עזרה. זה התרגיל: משוואה טריגונומטרית: Sin^2 X + Cos X = 1 התשובות בספר הן: 360 מעלות K 90+180K אני יודע איך לפתור תרגילים כאלה אבל רק אם יש רק קוסינוס או רק סינוס . איזה זהות יש שמעבירה בין קוסינוס לסינוס ולהפך? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. בהתחלה חשבתי שההבדל בין 2 ל 4 ראשים הוא שב 4 ראשים אפשר לעשות הכפלת זמן וב 2 ראשים לא.. אבל לפי מה שראיתי טעיתי וב 6 ראשים זה סטראו.. אז מישהו אוליי יכול להסביר לי מה ההבדל בין מספר הראשים? (אם ההודעה בפורום לא נכון אז תעבירו )

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Culandur,

איש אחד נכנס לאיזה חנות. מוכר סיני זקן יושב בפינה, מעשן מקטרת. האיש מסתכל על כל מיני דברים, ומרים בסוף עכבר נחושת מלא אבק. המוכר בא אליו, לוקח לו את העכבר מהיד, מנקה אותו טוב טוב, ומחזיר ללקוח. האיש שואל את המוכר למחיר, והלה משיב בקול שקט: "הו, עכבר זה מיוחד מאוד. חמישים שקלים מחירו, ומאה שקלים סיפורו." הלקוח מתלבט, מוציא חמישים שקלים, ומשלם בעד העכבר בלבד. כשהוא יוצא מהחנות המוכר קורא אליו: "מחר בבוקר אתה תבוא לקנות ממני גם את הסיפור." האיש מחיך לעצמו, והולך לדרכו. פתאום הוא מבחין שמאחוריו הולכים חמישה עכברים קטנים. הוא ממשיך ללכת, ומגלה עוד ועוד עכברים, גדולים יותר, שעוקבים אחריו. האיש מתחיל להילחץ, ומאחוריו הוא רואה משהו כמו חמש מאות עכברים בכל הגדלים שלא מרפים מ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ntl,

פעם היה אתר כזה - www.Halloo.co.il מכניסים מס' טלפון ומקבלים שם, כתובת וכו' האתר הזה לא פועל האם הוא נסגר בגלל חוק להגנת הפרטיות או שהוא עבר למקום אחר?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Silverblue-Step back(A2 vocal Mix) הוא קצת ישן אבל כשמצאתי אותו אתמול, ישר נדלקתי עליו. תורידו דרך קאזה, ממליץ.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Libby,

שלום לכולם... יוצא לכם לפעמים שאתם מתעוררים בבוקר עם מצב רוח מרומם, ופתאום מרגישים באתם פשוט חייבים לנסוע לאן שהוא ולא אכפת לכם לעזוב את הכל ולעשות את זה... אם אתם ספונטנים, הרפתקנים, או סתם סרוטים קצת זה עלולה להיות חוויה בשבילכם... הדבר הכי טוב הוא הכי פחות צפוי... קרובת משפחה שלי למשל החליטה לנסוע לתאילנד לפני שלושה ימים ומחר היא נוסעת עם חבר שלה (קרטיסי הרגע האחרון)... שתפו אותנו בדברים ספונטנים שעשיתם מהסיגנון... ונראה מי באמת מסוגל לעשות דברים משוגעים בפורום הזה...

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום. אני קניתי כבר 3 מחשבים מאייבורי. עד היום הכל עובד חלק. אני מחליף את המחשב שלי בגלל שעבדתי בחופש ואני רוצה להשתדרג בכל זאת הוא בן 3 והוא לא ממש מהיר. התקלה היחידה היתה שפעם אבא שלי רצה לנקות תמחשב מבפנים ושאב חלק מהלוח אם XDD ואז הוא נדפק, והוא הוחלף ללא תשלום! אנשים בכל מקום מודאגים ומדאיגים לגבי אייבורי, אבל אחרי הכל, הרבה יותר קל למצוא חוות דעת רעות מאשר טובות? האם אתם נוהגים לפרסם באתרי חוות דעת ביקורת טובה על מוצר שקניתם? לא, לרוב לא. אתם פשוט משתמשים בו מרוצים ושמחים. אך כשאתם קונים משהו שטיפה לא מצא חן בעייניכם, שהוא לא הדבר המושלם בשבילכם, אתם הופכים עולם, כמיטב הישראליות... לדעתי, להתלונן על מוצר שהתקלקל באייבורי זה כמו להתלונן שקיבלת חלב מקולקל מתנובה. קורה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Ari Lichtig,

לפני כשנה שידרגתי את המהירות האינטרנט בביתי ל-100 מגה (בזק) ורכשתי N600 Wireless Dual Band Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router TD-W9980. הכל היה טוב עד שאתמול נפל הקו ונורית ה-ADSL כבתה לה. משיחה שהיתה לי עם התמיכה של בזק, נאמר שהם משדרגים את הקווים והציוד שלי (כיוון שלא רכשתי אותו אצלם) לא תומך ב-"ווקטרים". אין לי מושג של מה הוא מדבר. הוא הסכים לשנות את ההגדרה של הקו אך טען שב-reset הבא (מסיבה כלשהי) שוב תהיה לי בעיה. אשמח לקבל את המלצה בנידון. תודה, אריה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. בעצם המצב הוא לא שכל פעם אני צריך לעשות לוגין מחדש, אלא פשוט בדף הראשי זה לא מחובר. בדפים הבאים אחרי זה כבר זה כן מציג לי את היוזר. אז תכלס זאת לא איזה בעיה נוראית, רק נותן משוב קטן כי זה טיפה מציק, אמור להיות שם מידע על התראות וכאלה ואי אפשר לראות את זה ישר צריך לרענן כדי שזה יקלוט את הקוקיז או לא יודע איך זה עובד פה באתר. זה לא חוסם סקריפטים או חוסם פרסומות בוודאות, אין לי שום תוסף מעבר לחוסם פופאפים שמונע מחלונות קופצים להיפתח. ולא, אני ממש לא מתכוון למחוק את הקובץ Hosts שלי...

12. Started by KF,

אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו מאיביי.. המוכר דורש תשלום דרך פייפאל מבלי כל התהליך של איביי עם buy it now וכד'.. פשוט לשלוח לו תשלום למשתמש שלו בפייפאל ולרשום לו לאחר מכן את הכתובת שלי.. רציתי לדעת האם יש לי ממה לחשוש לפני שאני שולח לו תשלום ? *אני מעוניין לשלוח לו את התשלום מכיוון שאני אקבל הנחה מסכום התשלום המופיע בעמוד המוצר שלו באיביי. תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Internal,

שלום אני מחפש מקום מקורי לצאת עם חברה ולא סתם עוד פאב, טיילת, דיסקו, בית ... יש רעיונות???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

הגיע הרגע,שבוא אני הולך לתרום את חלקי למדינה. הייתם ותמיד תהיו אנשים טובים שעוזרים מתי שצריך ושכיף להיות פה מקווה לחזור לפה כשאני אצא לשישי-שבת,וגם אחרי הצבא בעזרת השם,שHWZONE יחיה עד אז. ולכמה אנשים אני חייב התנצלות ענקית על כל הבעיות שגרמתי,והצקתי משעמום(במירק).. אז הזה התנצלות ל: טובי,טעל,גבע,מורן,מיני,יונתן,נועם,שגיא,צים,רועי,ג'וני וכל השאר..סליחה על כל השטויות שעשיתי ;D.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by avi2014,

רוברט קוביקה הנהג של BMW ושלום אסייג..

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by sxs,

אפשר לדעת את ה שם ו\או הכתובת שלו ? (גם אם זה לא באינטרנט...)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. גילוי נאות - אני חבר של האמן, אני לא רואה שקל מהעניין, המטרה של הפוסט הוא נטו יצירת מודעות. האומן יוצר מוזיקה ייחודית שאין לי אפשרות לשייך אותה לז'אנר מסויים, מוזיקה לבעלי דמיון מפותח ונפש חופשייה על האלבום כולו עמל איתי ארגמן 3 וחצי שנים, הוא השקיע דם, יזע ויצירתיות שאין כמוהה כיום. ממליץ בחום לכולם להאזין, כמובן שיוטיוב אינו המדיה האופטימלית למוזיקה מורכבת ומפורטת כ"כ אך זוהי המדיה החינמית הכי נפוצה, הנה דוגמא לאחת היצירות שלו בשם InHarmonic Symphony http://www.youtube.com/watch?v=mP6teu4R_2s והמייספייס שלו: http://www.myspace.com/argaman מי שמעוניין לתמוך באמן ולרכוש דיסק מקורי אני אשמח להפנות אותו למפיץ באזור מגוריו. שיהיה בכיף

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=20086 :lol:

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. לא מעט חברות מדביקות מדבקה על המארז, ועליה כתוב שפתיחת המארז מבטלת את האחריות. אפשר להתווכח לכאן או לכאן האם הנ"ל עושה שכל (לדעתי לא), אך אני מעוניין לדעת האם הנ"ל חוקי. כלומר, האם חוקי לבטל לצרכן את האחריות, כאשר הוא פותח את המארז ? האם יש התייחסות לכך בחוק ו/או בפסיקה ? 2. האם מותר לדון כאן על חנויות המחשיבם השונות, מבחינת איכות חלקים, איכות השירות וכו' ? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי חבר טוב שאין לו ראש ללמוד הנדסאי\תואר ראשון או איזה לימודים של שנתיים ומעלה ...... איזה מקצועות מומלץ לו ללמד ? מכונאי כלשהו ?טכנאי כלשהו ? משהו שקשור לתעשיה ? אשמח לכל רעיון אם כל אחד ימליץ על איזה מקצוע זה יהיה נחמד .. שמעתי שמנופאי יכול להיות נחמד (למי שנראה לו ) . השאיפה שלו היא להשתכר מעל המינימום ולחיות עם רמה טובה של חיים ....אין לו שאיפות למשכורות מפוצצות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בזמן האחרון כל הזמן תקועה לי השורה: you are a funny guy don't you? אני זוכר שזה גבר שאומר לגבר אחר בטון די מעוצבן, אני חושב שאחרי זה מגיעה שורה כמו I bet you think you are a funny guy אבל אני לא זוכר מאיזה סרט או סדרה זה הגיעה, ויוו אני משתגע זה כמו השירים המציקים שאתה שר כל הזמן, אני כל פעם אומר את זה בראש ולא יודע מאיפה עזרה? ניסיתי גם בגוגל.. אבל אני לא מוצא את זה... עריכה, זה נראה לי לקוח מקומדיה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by bad-sector,

שלום רב, סתם שאלה ששאל אותי גיסי ולא ידעתי איך עושים את זה לבחור יש מוסך עם כמות לקוחות מצומצמת - לא משהו שצריך הדפסה בבית דפוס - הוא שואל אם אני יכול להכין לו בבית כמות של 20-30 מדבקות קטנות שיודבקו הפוך על השמשה הקדמית (כמו המדבקה של הטסט) שיהיה כתוב "גם אני עשיתי טסט דרך מוסך X" - הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי בשום מקום מדבקות עם דבק הפוך כזה שניתן להדביק מבפנים על השמשה... האם ניתן? אשמח לשמוע תגובות... בברכה,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dolev16,

קניתי אתמול שני דברים, לחץ אוויר בשביל לנקות את המחשב מאבק ומטליות לחות לניקוי מסכים . עכשיו רציתי לדעת אם זה בטוח ומומלץ להשתמש בשני הדברים האלו?< כי למשל על האריזה של המגבונים רשום" אינו מתאים לשימוש מסכים בציפוי כרום" ואין לי מושג מה זה כרום ואם יש לי את זה במסך(2007WFP)... בנוגע ללחץ אוויר גם כנ"ל אם זה בטוח ומומלץ להשתמש בזה... תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by aquarius,

אם מישהו לא מביא לי את הדבר הבא למגש אז אני קופץ מהגג שח עזריאלי בלי נדר Cases (Computer Cases, ATX Form) RAIDMAX Samurai Black ATX Mid tower Case With 450W PSU, Model "ATX-901WBP" -RETAIL Item# N82E16811156173 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $132.50 $132.50 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) ZALMAN RESERATOR 1 Fanless Water Cooling System(Reservoir+Radiator+Water Pump) -RETAIL Item# N82E16835118111 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $238.99 -$20.00 Instant Rebate $238.99 -$20.00 Instant Rebate **This item may only be returned for a replacement of the same make/model. Masscool Hard Disk Cooler, 130 x 100 x 17 mm,…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים