כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אם לא , איך תעודה זו אמורה להיראות ?? מן הראוי לציין כי בתועדת ההערכה רשומים תאריך הגיוס / שחרור , המקצוע הצבאי , חו"ד מפקד וכו' תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NICE כתב:דן לא עושה שום דבר בפורומים לפחות תיבדוק מה שאתה אומר, כי הדבר לא נכון כלל................. כניראה שאתה לא ניכנס לפורומים. דן
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני חייל משוחרר ואם הכל יסתדר מתחיל שבוע הבא לעבוד בהיטק. Xמשכורת + Y להוצאות אני מחפש הסבר על קרנות פנסיה/השתלמות/מנהלים ביינתים מה שאני מכיר זה שרק החלק X מקבלים ממנו הפרשות לפנסיה וכאן הידע שלי מסתיים. אשמח לאיזשהו הסבר על מה קורה בארץ בעניינים הללו. ועצה היכן אני יכול לקבל יעוץ (אפשר גם בתשלום)
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
פליז שמישהו יתן לי איזה עצה. מחר יש לי מבחן במתמטיקה ואין לי מושג בגרוש בחומר, אם אני אגש למבחן אני בטוח מקבל בין 0 ל-5 חחחח. בכל אופן אין לי מושג מה לעשות, חברים אמרו לי לא להיכנס למבחן ולקחת אחה"צ אישור רופא שאני חולה או משהו (ואגב הייתי באמת חולה מיום רביעי עד אתמול) שהמורה ישאל מה עם המבחן להביא לו את האישור ולהגיד שהייתי יום לפני חולה מתו וגם ביום המחר לא הרגשתי טוב ולכן לא הלחתי להתכונן כראוי ולא נכנסתי למבחן. הבעיה שהמבחן מחר, ואם אני אלך לרופא אחה"צ אז הוא יתן לי אישור לא לבוא ביום יומיים הקרובים לבית ספר, ולא לאותו יום ספיציפית אלא אם אני אהיה אולי נחמד ואבקש ממנו.. חחחח התירוץ שלי הוא זה: כאשר אני אדבר עם המורה אני אגיד לו, שהיום הייתי חולה ולא יכולתי להתכונן למ…
-
- 15 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
חשבתי לקנות כזה לרכב http://www.dealextreme.com/p/car-sunshade-board-solar-power-panel-auto-car-battery-charger-with-suction-cups-82013 הרכב עומד לעמוד חודש+ בנתב"ג עקב נסיעה לחו"ל. פעם שעברה חיפשתי בנרות אנשים להתניע עם כבלים זה נראה לכם פרקטי, אפשרי בכלל?
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים (או לא יודעים וזה הזמן שתדעו) הממשלה החליטה לקצץ בקיצבאות השנת שירות (ש"ש). דבר זה הינו גזר דין מוות לכל תנועות הנוער כמעט בארץ כנסו ללינק, תבואו להפגנה (אם אתם יכולים) תגיבו, ותעבירו הלאה! קצת רקע על שנת שירות: אנשים שבוחרים לעשות שנת שירות, הם אנשים שדוחים את השירות הצבאי שלהם בשנה (לא מבטלים! אל תתבלבלו עם שירות לאומי!) כי לעזור ולהתנדב בקהילות חלשות בארץ, התקציב שהם מקבלים הוא 400 ש"ח לחודש, שזה אמור לכלול אוכל, נסיעות, שכר דירה, חשמל, מים וכו' לא חיים מפוארים...... ע"פ חוק, לש"ש אסור לעבוד, כך שזהו מקור ההכנסה היחיד שלהם. אל תתנו לממשלה לבטל את המוסד שמנסה לצמצם את הפערים החברתיים בזמנים כ"כ קשים! http://www.zofim.org.il/forums/ForumFiles/11065.jpg
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
משהו מכיר אתר אינטרנט שיש אפשרות לראות איזה חבר כנסת הצביע בעד או נגד בהצעת חוק כזאת או אחרת? או לדוגמה איזה חבר כנסת היה בעד או נגד להוציא מוצר כזה או אחר מפיקוח. הבנתם את הרעיון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נרשמתי ללימודי הנדסה בתוכנית של ספיר שנה הבאה, שבשנה הראשונה כל הפקולטה להנדסה מתחלקת לשתי מחלקות כמו שהבנתי, הייטק ולואו טק. לכן אני מבקש את עזרתכם שתמיינו לי מה זה מה כי אני לא מצליח למצוא ברשת ויש מקצועות שאין לי מושג לאן הם משתייכים, מאחר ואני לא סגור עדיין מה אני רוצה ללמוד: תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אזהרה בחלק מהאתרים יש תמונות קשות The Atlantic National Geographic TIME Reuters
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום רב, נתנה לי היום חידת (חפשו חידת אינשטיין בגוגל). אחד מהנתונים אמר כך: "הבית הירוק משמאל לבית הלבן" כעת עצרו וחשבו, רק לאחר מכן סתכלו איך אני הבנתי: איך אתם מבינים את משפט זה? אני הסקתי כי הבית הירוק חייב להיות משמאל לבית לבן אך לא בהכרח בסמוך אליו. למשל בשורה יכול להיות רצף כזה צהוב-לבן-אדם-ירוק.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, חבר פנה אלי ורצה להתייעץ בתור מישהו שכבר עובד בתחום, על קורס פיתוח התוכנה בטכניון (תל- אביב) כמובן שבגלל שאין לי ניסיון בנושא אז החלטתי לפנות אליכם. המידע בקשר לקורס הרלוונטי מופיע כאן: http://cont-edu.technion.ac.il/?catid=%7bC1AA0FED-3BDD-4433-857B-988A27DC3212%7d האם מישהו מכיר ויודע האם מומלץ או לא?
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
סירטון לקט- The Best of Triumph the Insult Comic Dog מSNL... יותר קרוע מבורט חשפו בפרד הקרוב לביתכם
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן אני צריך את הצבעים שיש על בגדי מלחמה עדיף של חיל הים האמריקני אבל אפשר גם דוגמאות ירוקות,תודה.
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כמו הרבה, אני חייל משוחרר עם תעודת מנהל רשת (הבולשיט הצבאי הזה) ונסיון של 3 שנים בצבא. אני מחפש כבר חודש עבודה כטכנאי PC או תומך HD במגזר העסקי אבל אין שום דבר בינתיים. כידוע לכולם, HELP DESK זה חרא (סילחו לי על הצרפתית), במיוחד כאשר העבודה היא אצל חברות האינטרנט/אשראי/בנקים. אבל בכל זאת, אם לא מוצאים עבודה אז מתפשרים. השאלה שלי היא, איפה העבודה כHD היא הכי טובה והכי מתגמלת? לכל מי שעבד בHD, הייתה עבודה שנהנתם ממנה ורציתם להמשיך?
-
- 42 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום אבל חברים בבקשה אני חיייבבבבבבבב
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו ינסה לפתור את התרגיל או לפחות להגיע למצב של n=k+1 תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
הם נמכרים במחיר טוב עכשיו ואולי כדאי להתחדש. מה דעתכם עליהם? בנוסף אם אתם מכירים בושם אחר ושקיבלתם עליו מחמאות אני יותר מאשמח לדעת. כרגע יש לי הוגו בוס (בצורת המימיה), אזארו הרגיל ופלומה פיקאסו (שני הראשונים עומדים להיגמר)
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1) הוכח: אם אורכי צלעותיו של משולש ישר זווית מהווים סדרה חשבונית אז היחסים בין אורכיהן הם: 3:4:5. 2) a1,a2,a3,...........,an היא סדרה חשבונית שאיבריה שונים מאפס הוכח: 1\(a1*a2) + 1\(a2*a3) + 1\(a3*a4) + ... + 1\[a(זה כמובן המספר הסידוריn-1)*an] = (n-1)\(a1*an)
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הם מבטיחים את המחיר הנמוך ביותר לכל מוצר ורכיב. היום ביקשתי הצעת מחיר וקיבלתי הצעה גבוהה ממה שיש בזאפ ולא הסכימו להוריד. כשאמרתי להם שהם מתחייבים למחיר נמוך צחקו עלי, אמרתי שאפרסם את תוכן השיחה בפורומים ואז הסכימו לתת לפי המחיר הנמוך שיש בזאפ ולא שקל פחות. יראה החכם וישפוט מי אלה ומה שווה הבטחתם למחיר הנמוך ביותר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
Its more kind of a dance\club... it goes like that : "Ladys ladys night... i can see the love in your burning eyes ..." very good one.. I MUST FIND IT ! Thnx a lot !
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
1. הזמנתי ממישהו מוצר דרך USPS FIRST CLASS אבל גיליתי שהוא בכלל שלח באמצעות PRIORITY FLAT RATE ENVELOPE (הרבה יותר מהיר וטוב). מה אני אמור לעשות? לתרום לו כסף? הוא לא שאל אותי וכנראה התבלבל או משהו. 2. הזמנתי מוצר דרך USPS FIRST CLASS. המשלוח התקבל ב-18 לדצמבר וטרם הגיע - מה שאומר שעבר כבר כמעט חודש. מה יש לעשות? וסתם משהו הזוי מהצד, את הUSPS FIRST CLASS המוכר אמר לי שזה PRIORITY, והPRIORITY (שאגב נשלח הרבה יותר מאוחר וכבר הגיע) היה אמור להישלח בFIRST CLASS - ואין קשר בין המוכרים/הקניות (???) תודה
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-