עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by exXxTreAm,

http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1132481

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  2. אתמול הצלחתי לגרור אותו לכספומט ולקבל חצי מהחוב. אך לפי מה שאני רואה אין לי יותר שום סיכוי לקבל את מה שמגיע לי, במיוחד אחרי אתמול. מדובר בתשלום על עבודה שעשיתי לבנאדם, לא היה בינינו שום חוזה חתום אבל נתתי לו מראש הצעת מחיר ואפילו שאלתי אם יש לו כסף לשלם לי, הוא ענה לי בחיובי. לאחר שסיימתי את עבודתי והגיע הזמן לקבל את הכסף שמגיע לי, קיבלתי משהו בסגנון הזה אבל הרבה יותר קיצוני.מאוחר יותר יצא לי לדבר עם כמה אנשים שמכירים אותו, והתברר שמדובר בקומבינטור נוכל ושקרן שחייב כסף להמון אנשים ומתחמק מתשלומים באופן סדרתי. כנראה זה גם מסביר למה יש לו מסך CRT ובית העסק שלו נראה כמו מזבלה. ולפני שאומרים לי: "אף פעם על תעבוד בלי חוזה" או "תמיד תקח תשלום מראש" - באמת שאני לא צריך את …

• 34 תגובות
    • 8.9k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

גררר.... עוד פעם הטמפיט הזה צעק לי לסגור את המיים... ישר הלכתי ופתחתי את המיים בכיור, עד מחר בבוקר. שיצרח עד מחר, האידיוט. :AR15: :AR15: :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yoav9,

:'( :'( :'( אבל לא מוצדק!! נתתם לנו עמוד וחצי ועמוד שלם היה בסדר!! :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[ !!!!!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: אנשים חסרי בושה! פשוט מטומטים! עשו גירסה חדשה לפירסומת של חסכמים! על השניה הראשונה ההומו הקטן הזה מתחיל לצעוק! אין אפילו שניה זמן ללחוץ מהר Mute! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: זה יותר גרוע מהפירסומות תת-מודע האלה! צריך לשים את האידיוט שעשה את זה בכלא! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 50 תגובות
    • 6k צפיות
  6. Started by gollum,

הוביטים שמנים ומטומטמים !

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  7. תראו בעצמכם, כל מילה נוספת מיותרת: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-3f33993656ae121004.htm

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by FeedMe,

קרע אותי. שתפו בעוד סרטים של הודים.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Resembles Yoda, this cloud does

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  10. יש לי מזגן בדירה מחברה לא מוכרת (Family) שאחרי חצי שעה של עבודה הוא נכבה ומציג את ההודעה E4 חיפשתי ברשת לממצאים בקשר לבעיה ולא מצאתי כלום שקשור למזגן קיר רגיל (מצאתי כמה הודעות E4 אבל כולם קשורות למזגנים ניידים) אתמול היה אצלי מתקן מזגנים והוא אמר שאין לו תשובה בשבילי והדבר היחיד שנראה לו זה להחליף את כל הלוח האלקטרוני וגם זה לא בטוח יעזור. מישהו אולי נתקל בתופעה הזאת?

• 5 תגובות
    • 18.2k צפיות
  11. יש אנשים שימצאו חומר זה מעניין נלקח מעיתון מעריב - "המגזין" בתאריך 19/9/10 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני שם את זה כאן ולא ב"מחשבים ניידים" בכוונה, כי הפורום הזה הוא לדעתי הנצפה ביותר (בתכלס אני חושב שיש מקום אפילו לפרסם את זה בחדשות האתר) (אם מודר רואה צורך להעביר, אפשר להעביר כמובן) לציבור שרכש ניידים בשלוש החודשים האחרונים. מיקרוסופט והיצרנים הבאים: ACER, ASUS, DELL, FUJITSU, HP, Lenovo, LG, SONY ו TOSHIBA. הכריזו כי רוכשי ניידים מ-3 החודשים האחרונים (ניידי VISTA READY ?) עליהם מותקנות מערכות הפעלה XP PRO ו/או MEDIA CENTER, יקבלו בחינם אין כסף (או בעלות משלוח) WIN VISTA מהיצרן. לפרטים נוספים: http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/expressupgrade.mspx

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  13. הרעיון שלי הוא כזה הרי אנחנו חולי מחשבים לא? לכל נאד מוציאים היום ערוץ ב-hot (לא יודע אם מותר לרשום זה חשוב בשביל ההודעה) אז למה שלא יהיה ערוץ של של hwzone? אתם אתר כזה גדול וחזק דרך הטלויזיה נוכל לעשות הרבה יותר דברים להראות יותר דברים לראות יותר דברים ולהגיע לקהל רחב יותר אז למי שיש את הכח זה יהיה הערוץ היחיד כנראה שאני יראה ואני מעריך שעוד כמה יראו אותו אני מגיע לטלויזיה ואין שום דבר על מחשבים זה ממש מבאס אז מי שבעד שיכתוב בעד או יגיד את דעתו ואני מתחיל כאן. אני בעד הערוץ מחשבים.

• 63 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

תראה, אני מעלה עכשיו ביקורת בונה נגדך, וזה לא אמר בהכרח שאני נגדך: הטענות של משתמשי הפורום בנוגע לרווחים בהודעות שלך הן נכונות ומוצדקות. אתה באמת כותב עם יותר מדי רווחים בהודעות שלך ללא שמירה על פיסוק תיקני ותוך כדי אי-הקפדה על כתיב וכתב נכון. אני יודע שאלו פורומים ציבוריים, אך עדיין, בעיקר כאשר מדובר בבני אדם מבוגרים, צריך לדעת לכתוב ולנסות לשמור על רמת השפה. גם מבחינה מילולית וגם מבחינה תחבירית. ועדיפה הראשונה על פני האחרונה, למרות שאין לגרוע מחשיבותה של האחרונה אתה צריך להוריד קצת את הטון הפוליטי המתלהם שלך ואת ההתבטאויות הבוטות שלך. כאן זה לא פורום "פוליטיקה" של IOL או נענע אלא פורום חומרה. נכון, יש לו פורום אוף-טופיק אך הוא לא מיועד להתבטאיות פוליטיות קיצניות בצורה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מבצע לגיוס שירים. אני צריך דיסקים עם שירים שאפשר לרקוד בנושאים הבאים..: אלטרנטיבי טראנסים האוס MTV דאנס רוק והכל בקיצר... כל דבר שאפשר לרקוד.. בתמורה "יחולקו" מאווררים 80 ממ'.. עוד כל מיני צעצועים.. כל נושא יטופל לגופו..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לאחרונה צצים תראדים רבים שמטרתם הינה דיון על מחירי חנות כזו או אחרת, בירור לגבי משלוחים מהחנות וכו'. HWZone הינו אתר עצמאי ואינו שלוחה של אף חנות ולכן הודעות כאלה מקומן אינו בפורומינו. יש לכם שאלה לגבי משלוח או מחיר בחנות מסויימת? תבדקו באתר החנות/תתקשרו לחנות בטלפון/שלחו לחנות אי-מייל. הודעות מהסוג הנ"ל ימחקו או ינעלו, לעתים ללא אזהרה מראש. יום טוב והמשך שימוש פורה ונעים, צוות HWzone

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by hell,

http://www.riffinteractive.com/catalog/catalog.htm http://www.riffinteractive.com/catalog/catalog.htm http://www.riffinteractive.com/catalog/catalog.htm http://www.riffinteractive.com/catalog/catalog.htm

18. Started by Cereal Killer,

אשכים... זה הכל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by YAIR,

חג חנוכה שמח לכולכם ולהתראות

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Djx,

בתאריך 20 (מחר) נפתחת קטגורייה של techtv ויהיה שם פרקים מאותו היום !!!!!!!! ועונות שלמות של אקס פליי שומרי מסך וכל שאר התוכניות שמשודרות פה ולא משודרות פה אגב ביס זה פרקים חוזרים מלפני שנה אז ישראל\תל-אביב יציג פרקים בשידור חי (באיחור של 6 שעות) תהנו..... www.israel.telaviv.st

21. Started by yonizaf,

שלום נרשמתי פעם לפורום פה, אבל אני לא פעיל בו. כלומר, לפעמים אני קורא אבל אין לי מה לכתוב. יום אחד התחילו להגיע לי הודעות לאימייל בזו הלשון: בתדירות של שלושה שבועות לערך (למרות שאני קורא חדשות באתר, ולפעמים נכנס גם לפורום). מכיון שאני לא רוצה לקבל הודעות מהפורום - אני יודע שלא הייתי פעיל גם בלי זה - ניסיתי לחפש אפשרות בפרופיל או משהו, שלא ישלח לי הודעות כאלה, ולא מצאתי. ניסיתי לכתוב לצוות האתר ב"צור קשר" ולא קיבלתי תשובה, וההודעות המשיכו להגיע. ניסיתי לשלוח הודעה פרטית למנהלים בפורום, אבל המערכת הודיעה לי שאני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות לפני שכתבתי לפחות 5 תגובות בפורום, או משהו כזה. האפשרות האחרונה שלי היא לכתוב הודעה פה בפורום, ואני יודע שכתוב "פניות שלכם לצוות האתר …

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by ItachiSan,

שלום אני עובד שעתי ויש לי בעבודה ותק של שנה וחודשיים. הודעתי למנהל שלי על התפטרות מהעבודה והוא דורש ממני לתת חודש אחרון, למרות שלפי מה שידוע לי אני צריך לתת רק שבועיים ויומיים. הראתי לו את הטבלה הזו: http://tinyurl.com/877tvv7 אבל הוא טוען שזה לא רלוונטי לגבי משום שאני עובד ב 100% משרה. מה דעתכם? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. מלבד לכבות את הטלפון תודה. אני רוצה תוכנה שאוכל להקליט הודעה בזמנים שאני לא אהיה זמין - "אהיה זמין בשעה כך וכך". אני לא מעוניין בתוכנה ששולחת הודעת SMS אוטומטית (חלק מהאנשים גם לא טורחים לקרוא SMS) האפשרות היחידה שכרגע אני מכיר היא לכבות את הטלפון ולהקליט משהו אבל אני לא מעוניין.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.