עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. *נבדק ואומת

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. Started by amd@ati,

שלום לכל חברי הפורום המכובדים, סליחה שאני מטריד אתכם עם מתמטיקה ברמה של תיכון, אך בכל זאת אשמח לקבל מכם עזרה. אני צריך להוכיח את המשפט: "קטע היוצא מקודקוד המשולש ועובר דרך נקודת מפגש התיכונים חוצה את הצלע שממול לקודקוד (תיכון)" אשמח אם תעזרו לי בהוכחתו של המשפט ללא שימוש בגיאומטריה אנליטית וכו' (גיאומטריה "פשוטה") תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ariel-ro,

שלום לכם! במחשב של חבר שלי יש בעיה באימייל של וואלה. הוא לא יכול לפתוח את הקבצים ששלחו לו. ואת אותם קבצים באותו מחשב באימייל של נענע אפשר. אם זה קובץ של אופיס אז הוא פותח הודעה, ואם אתה עושה עזרה הוא אומר תבדוק אם אתה מבטל את האנטי ווירוס. ואם קובץ ווידאו, אז הוא אומר שזה לא יכול לקרוא אותו. מה אפשר לעשות? אריאל

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by Domovoi,

היי,היום אכלתי קופסה שלמה שלהם. רציתי לדעת אם זה יכול להזיק לגוף..

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by jackhammer,

מישהו יודע איך אני יכול להוריד את משחק הגמר של פנתניקוס נגד צסקא?? פיספסתי את המשחק ואני מת לראות אותו

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  6. אהלן, כפי שהבנתם מהכותרת,אני לומד כרגע פסיכומטרי ונבחן למועד יולי. ואחד האתגרים המעיקים(לפחות מבחינתי) והקשים בפסיכומטרי הוא אוצר המילים. אני יחסית מתקשה בלזכור את המילים,בלשנן אותם.אמנם אני יכול לזכור אותם לטווח קצר,אך לא כל כך מצליח לזכור לטווח ארוך. ואני מתייחס בעיקר למילים באנגלית,שזהו שפה זרה ,ויותר קשה לי לזכור אותן. רציתי שתציעו לי דרכים ,איך לזכור את המילים ולשנן אותם. תודה.פתוח להצעות...

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Alex89,

האם יש כאן אנשים שיודעים אם בבסיס בגבעתיים (בסיס מודיעין) מתעסקים בתיכנות ומה עושים שם בכלל? אני מבקש לא לכתוב פה דברים מיותרים הכי טוב לשלוח לי בהודעה פרטית מסנג'ר או אימייל ונדבר בעזרתו.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. איזה מכללות למדעי/הנדסת המחשב יש בארץ שהן ידועות בכל העולם, כלומר יכירו בתואר של המכללה גם בחול? האם יש מכללות שלא דורשות פסיכומטרי ועדיין נחשבות לאיכותיות? אוניברסיטאות אני מאמין שאין כאלה...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי חבר'ה... אני, חברה שלי ועוד זוג מתכננים לעשות על האש ביום חמישי בלילה (אזור חצות+). התכנון המקורי היה לעשות את זה בפארק הירקון אבל פתאום מישהו אמר לנו שהמקום שורץ הומלסים ושיכורים בשעות האלה. האם נכון הדבר? ואם כן, איפה יש עוד מקומות טובים לעשות בהם על האש באמצע הלילה (נדרשת תאורה) ובאזור המרכז\שפלה? תודה

• 8 תגובות
    • 12.9k צפיות
  10. אני תוהה מה צריך לצבא? אולר שוויצרי? גרזן? כמה גרבילים לבשל? אני הולך לעשות 02 אז אני לא חושב שאני צריך משהו מיוחד אמרו לי קרם נגד שפשוף ברגליים? זירקו עצות בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. למשל N85 כמה הוא עולה בחודש בחברה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. זה רק אני או שאף אחד לא יכול להכנס לטורנט-ליצ'??? http://torrentleech.org/

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by BedB0y,

אני אמנם לפני פסיכומטרי בכלל, אבל חשבתי על זה, ואין לי מושג מה אני רוצה כרגע אני מתעסק בטכנאות ורשתות (לכיוון הMCSA\MCSE), תחום נחמד סה"כ, אבל אני לא בטוח שאני רוצה להמשיך עם זה, ולא בטוח שאני רוצה תואר במחשבים. חשבתי על זה, לפני שהגיע עידן ההיי טק, מה אנשים היו לומדים? נראה לי שעידן המחשבים גרם לאנשים להתקבע על התחום הזה, והפוטנציאל לתחומים אחרים נשאר רדום. מה דעתכם? יש פה מישהו שלומד משהו שלא קשור למחשבים והוא מרוצה?

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  14. למה אין את ארה"ב בהרשמה באתר של ויקטור צ'נדלר ?

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  15. אני ראיתי את הסרט לפני הרבה זמן אבל היו בו גורילות כסופות והיה מקום שבו היו הרבה יהלומים.. אני לא חושב שזה קשור לכוכב הקופים. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by 00000,

יום שני או שלישי?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  17. שלום, יש לי כמויות גדולות של צ'יפים שבניהם מגברים, שערים לוגיים, מייצבי מתח, טיימרים, מיקרו מעבדים ועוד ועוד יש לי רשימת מלאי של חלק קטן מהצ'יפים .. הערכה גסה - נמצאים אצלי בין 300 ל 400 צ'יפים הצ'יפים במצב חדש לגמרי וימכרו במחיר מוזל . השאלה: מישהו יכול להפנות אותי איפה אני יכול לפרסם את כל הצ'יפים ? האם אני יכול בפורום אלקטרוניקה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by chenrp,

אני מעוניין לפתור איתו משוואות דיפרנציאליות ממעלה 3 ומעלה. ראיתי שניתן דיי בקלות לפתור ממעלה 2, אך לא נוח ממעלה 3. האם למישהו יש פתרון או הסבר כיצד ניתן לפתור בעזרת TI89? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by viper_sb,

ידידה שלי שיצרה חשבון בFACEBOOK.. אני לא מצליח למצוא אותה וגם חברים שלה לא מצליחים למצוא אותה לא לפי הניק ולא לפי המייל יצרתי יוזר חדש.. ועדין לא ניתן למצוא אותה בחיפוש.. מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by J0n1,

אני מחפש רעיונות להקמת תאורה בשדה פתוח. חיפשנו מקורות חשמל מסביב אבל אין כלום. אני לא צריך משהו רציני, עוצמה של מנורת להט אחת (האגס) מספיקה. חשבתי על מנורות נטענות (אלו שלשעת חירום) אבל אני לא יודע לכמה זמן הן מספיקות, וחשבתי גם על מנורת נפט, אבל אני לא יודע כמה זה יעיל

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. לא כל כך הבנתי תפואנטה עם זה. נתקלי לפני חודש בזה אחרי זה כל פעם שבאים ללכלך על מוצר כל שהוא או על חנות כל שהיא מעדיפים לא לרשום שמה את שם החנות או דברים בסגנון בשביל שלא יתבעו את מי שרשם את ההודעה. מה הקטע עם זה מישהו יכול להסביר אולי? ואיך בידיוק חנות X יכולה לתבוע מישהו מפורום כל שהוא על מה שהוא אמר? הרי זה דמוקרטיה בסופו של דבר לא? אשמח לתשובות עד כמה שזה נשמע טא'רד הזוי למה הלכתי לאיבוד עם זה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מה האתר ההימורים של ספורט הכי משתלם ברשת ?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  23. אתמול שודר הפרק האחרון לעונה. ראיתי אותו היום בVOD כי אתמול לא הספקתי. אחד הפרקים הטובים, איך חמשתם הגיעו ככה, כמו גדולים וסוף סוף מישהו דוקר את יגאל הנאצי, מחזיר אותו לגודל הטבעי שלו.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by QQQ,

התרגיל: משתי ערים A ו-B שהמרחק ביניהן 30 ק"מ, יוצאים בו-זמנית שני רוכבי אופניים ונסעו לכיוון C במהירות של 12 ק"מ (שניהם). הרוכב שיצא מ-B המשיך לרכב כל הדרך באותה מהירות, ואילו הרוכב שיצא מA עבר בשעה הראשונה 12 ק"מ ועבור כל שעה הגדיל את מהירותו ב-2 ק"מ. א. כעבור כמה שעות מרגע יציאתם נפגשו שני הרוכבים? ב. כמה קילומטרים עבר הרוכב מ-A בשעה האחרונה לפני המפגש? צירפתי שרטוט קטן לצורך המחשה תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי מחר מתכונת וניתקלתי בקשיים לגזור את הפונקציה הזאת: 2 (חלקי למי שלא הבין) 4+x ועוד תמונה של נגזרת שלא הצלחתי... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים