כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני חבר במכבי, ויש לי בעיה של דימוע כרוני לפעמים בעין אחת, ולפעמים בשתיהן. אם אני לא מוצא נייר טואלט לנגב עליו את הדמעות - הן מתייבשות והמליחות שורפת לי. למכבי יש עשרות רופאים שכאלה במרכז, אבל אי אפשר לבחור רופא לפי השם שלו. לכן אני מעוניין בהמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אתמול עמדתי בפקקים, עצרתי תוך כדי כשהרמזור התחלף לכתום כדי לא לחסום את הצומת, מישהי שנהגה מאחורי לא שמה לב ונכנסה בי. לא קרה הרבה נזק לרכב, אצלי הבגאז קצת התרומם והפח שלו התעקם, והפגוש האחורי התעקם קצת, וקצת נפרד משאר הרכב. (לא משהו קריטי) אצלה הפגוש הקדמי נדפק קצת, ונראה שזה הכל פחות או יותר. החלפנו פרטים, צילמתי תמונות של הרכבים והמכות, אבל עדיין לא יצרתי קשר עם חברת הביטוח בגלל שההורים שלי בחו"ל ואני לא רוצה להתעסק עם דברים שאני לא מבין בהם, וגם לא להפריע להם באמצע הטיול עד שהם יחזרו בעוד כמה ימים. אז כמה שאלות - 1. הזמן שבו אני יוצר קשר עם חברת הביטוח הוא קריטי? 2. איך בכלל אני מגיש את התביעה? ומה הוא התהליך פחות או יותר? תודה!
-
- 22 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
כולם לקרוא את הכתבה הזו של השטותניק הזה שכתב שהשנה הפנטיום 4 היה מדהים, שההבדל בין הmx 200 ל400 זה בכמות פיקסלים שהוא יכול לעבד, שטותניק! כל כך הרבה שטויות, ש-AMD לא נתנה תחרות השנה ופנטיום 4 יותר טוב מה-XP כי הוא פחות מתחמם וכל מיני שטויות כאלו. מי שלא מצליח לקרוא שלפחות ישלח מכתב מחאה לכתובת הבאה: masaf@maariv.co.il. ומי שלא רוצה שלפחות יביא לי ביקורות על הפנטיום 4 מול xp וכאלה, ציטוט: "הge force 3 עולה פי 4 מסידרת הכרטיסים הקודמים" או "הדגמים שהציפו את השוק הם mx200 או mx400 עם מעבד GNU של nvidia המשמשים לעיבוד גרפי מהיר והצגה תלת מימדי טובה" "ההבדל בין הדגמים מתבטא במספר הפיקסלים שהמעבד הגרפי מעבד בשנייה". פנינת חכמה נוספת של הכותב הנבון, אסף מרגלית, בנוגע לכרטיסי הרא…
-
- 27 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שמתי משחה מבוססת כסף כשקניתי את הכרטיס מסך. עכשיו אחרי כמה חודשים הוא פתאום הפסיק לעבוד החנות תעשה לי בעיות ? הם בכלל מסתכלים או שהם הם שולחים ליבואן לראות ? המחשה שהייתה קודם הייתה סתם קקה מסיליקון, ואם הם יסתכלו על הליבה אז הם יראו שזה לאמה שהיה ואולי ינסו לדפוק אותי עם זה. מה אתם אומרים, היה למישהו כבר נסיון עם זה ?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש את חוף י"א משהו כמו 10 דקות מהסיטי, הייתי שם מלא פעמים סתם בבוקר, חוף סבבה השאלה היא האם ניתן לעשות שם מסיבת חוף? אני מדבר על מסיבה קטנה של 15-20 איש, עם מוזיקה (2 רמקולי PA של 300W) תאורה ו-3 אוהלים בינוניים, כמה מנגלים שולחנות ואוכל, הכל עם גנרטור של 2500W. לא יעיפו אותנו? צריך לשכור מקום\חוף או שאיך זה הולך? שמעתי שתמיד עושים באשקלון ואין שום בעיות...איפה אפשר לעשות את המסיבה בלי שיפריעו לנו או שיגרשו אותנו?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך אתרים שיש שם את הפרק ואז את הפירוש שלו =\ יש לי עבודה בתנ"ך
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מעכשיו המהירות תוגבל רק עלידי העומס על השרת
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב, שילמתי עליו ואז מודיעים לי באופן נונשלנטי שיש מדבקה על המארז וקריעת המדבקה מבטלת את האחריות. איזה חוצפה אני ממש מתוסכל מהעניין אני ממש מרגיש כאילו זה לא שלי :\ לא ציפיתי לחובבנות כזו מענקית מחשבים כמו KSP. אילו הייתי יודע על המדיניות הבאמת אינפנטילית הזו שלהם, לא הייתי קונה מהם מלכתחילה. זה הרי ממש אידיוטי, צריך להיות לי אחריות על כל החלקים בנפרד. ואנשים קונים מהם את החלקים בנפרד , אז מה הקטע? יש מה לעשות בנידון? g0vner_x3
-
- 51 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלומות לכולם, יש לי מספר שאלות צבאיות/צעירות וכו' וכו': א. יש לי זוג מדים שהתלכלך בשמן נשק - האם יש דרך לנקות זאת? מסיר כתמים כזה או אחר וכו'? כדאי לנסות אולי את המכבסה הבסיסית? באם אין אפשרות כזו - האם אפשר להחליף את המדים במדים חדשים/חלופיים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - האם ניתן "לקנות"/לעלות מת"ש ולקבל מדים חדשים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - אילו אפשרויות כן יש לי?! ב. היום בכניסה למרכז קניות כלשהו - על מדים מלאים - המאבטח ביקש לעשות לי בידוק ביטחוני בתיק - הראתי לו את החוגר כי זכרתי שעל מדים מלאים והצגת חוגר - לא "צריך" לבדוק את התיק אך הוא התעקש שכן וגם האחראי שלו התעקש שזו "מדיניות של הנהלת המרכז" - האם זה לא סותר פקודה/הוראה כלשהי? ג. מדוע קצינים "מחלי…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
הגעתי ל: sin(180-2a) = 1.5*sin(a) איך אני מוצא את הזווית a?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מהונדה: הונדה PCX חדש מהחברה + אחריות לשנתיים, ללא הגבלת ק"מ. המחיר: 20500 ש"ח קיבלתי הצעה של 36 תשלומים ללא ריבית וללא מקדמה. אני חושב יותר ללכת על הדאון טאון, יותר גדול, יותר מרווח, יותר חזק, יותר יפה. והמחיר הוא טיפה יותר נמוך: 20K ש"ח. אחרי ריבית של 36 תשלומים יוצא לי 26K פשוט מטורף ! הבעיה היא שאין להם מבצעים של דאון טאון בלי ריבית או משהו כזה. אולי מישהו מכיר איזה סוכן שיכול לתת לי הצעת מחיר טובה לדאון טאון ? אני מבקש גם חוות דעת על 2 הכלים, תודה
-
- 4 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד את הסרטון, שכחתי מאיפה להוריד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג איזה עכביש זה: יש לי מלא כאלו בחדר כל פעם נכנסים מהגינה.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה. לאיודע לאיפה זה שייך אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפי דעתו... נרשמתי היום לפייפל, הכנסתי כרטיס אשראי, ואחרי ההרשמה הוא אומר לי שהחשבון שלי לא מאושר ואני צריך לאשר את הכרטיס אשראי. יש איזה תהליך שאני נותן להם לחייב אותי ב 2 דולר ואז אני מקבל איפשהו 4 ספרות אחרי 4 ימים וזה מאשר את הכרטיס... מוזר. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק? איך זה עובד? וכמה זמן יעבור לפני שאני אוכל להתחיל להשתמש (אני צריך פרמיום לרפידשר!) בתודה!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני חושב שהשעון באתר מצביע על שעה אחרת מהשעה בארץ כרגע בבקשה תבדקו את זה עריכה כן אני צודק הוא רשם 5 ומשהו וכתבתי את זה ב7:45
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
-
אחת הפעולות הכי "פופולריות" בתיקונים פשוטים זה פירמוט. שמתי לב שהמחירים נעים בטווח דיי גדול, אז הייתי שמח לשמוע מה לדעתכם הטווח מחירים הנורמלי וההגון לפירמוט, שמצד אחד לא יהיה מחיר זנות שמבייש את הטכנאי ומצד שני לא יקר מידי שיעשוק את הלקוח ויהיה גנבה יחסית לשאר הטכנאים. חשוב להתיחס לעבודה שמדובר בדר"כ (פה בפורום) בטכנאים פרטיים שלא חלק מחברה, ובחלק גדול מהמקרים לא מביאים חשבונית.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://img20.imageshack.us/img20/6941/unledcla.png
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אז ככה היום הייתי בלטרון במיני ישראל ופתאום קפץ לעיני שלט חביב, והרי הוא... אני כמובן חייב לציין שבחיים לא נתקלתי בשלט כה שנון , וכמובן שעד רגעים אלו ממש אני מנסה לרדת לסוף דעתו של שלט זה, אך ללא הצלחה...
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
איך מוצאים נק פיתול וקעירות וקמירות של פונקצייה? הסתבכתי עם כל זה תודה
-
- 27 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
כי יצא לי לשכוח או לכתוב בצורה לא קריאה ולא אמרו לי כלום. האם מסתכלים על זה בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-