עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הסטטוס שלי הוא על Verified. שאני ניכנס ללשונית Add founds, יש לי שם אפשרות להוסיף רק דרך בנק אמריקאי.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by Invisible person,

למה במבחני המיון לקורס טיס בצבא יש כל כך הרבה מתמטיקה ופיזיקה? איך זה קשור לטיסה בכלל?

• 89 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. כדי לפתור את (- x^2)-(x^2+4x) אני מתייחס ל מינוס כאילו זה * -1 ?? כמו שמתואר פה http://www.algebrahelp.com/calculators/expression/oops/calc.do?expression=(-x^2)-(x^2%2B4x)

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by timac,

יש לי בעיה אני לא מצליח להוסיף אנשים זה מראה לי את התמונה הבאה:

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  5. יש למישהו שלמד ביולוגיה עבודת ביוטופ להשאיל לי? העבודה לא תועתק העבודה לא בשבילי, אני סיימתי ללמוד אין צורך בהטפות מוסר שמישהו קרע על זה את התחת ואני ילד רע כי- אני נחמד, אתן לכם שוקו או שירותי מין בתמורה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  6. שלום לכולם! אני צריך עזרה בלמצוא את השאלון במוט"ב של קיץ 2009 נא לא לשאול למה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. http://www.zed.co.i המחירים שלהם כמעט לא הגיונים וזה תמיד דבר חשוד מישהו מכיר אותם? יכול לתת לי חוות דעת לגביהם?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום קיבלתי זימון להגיע לקד"צ טכני חיל חימוש מישהו יודע מה זה התפקיד הזה?זה תפקיד שקשור למחשבים או משהו כזה?או שזה לא מעניין ולא שווה ללכת מראש? תודה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. כרגע היתה כתבה בערוץ 2 על המפעל של אינטל בקריית גט .. מישהו ראה ? עוד מעט היא תעלה לאתר אז אני ישים לינק מי שלא זוכר היתה גם כתבה באתר .. http://hwzone.co.il/news/1214942223/84526/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by TNT2009,

זה פורום כללי אז אני מניח שמותר לפתוח נושא כזה. בכול אופן לא מזמן לפני כחצי שנה פגשתי מישהיא שהכרתי מהצבא,ראית אותה פנים מול פנים היא השתחררה לפני ולפתע נפגשנו.אקיצר היה רגע שבו רציתי לפנות אליה,אך היא הפנה את העורף שלה-הבנתי את הרמז שהיא לא רוצה לדבר אז הלכתי.אקציר לאחר כחצי שנה אני פוגש בה באחת ההופעות,הקטע המצחיק הוא שהיא פונה אלי,(אפילו לא ראית אותה).עכשיו אני בקונפליקט עכשיו,אני מכיר אותה מהצבא,אהבתי אותה מהרגע הראשון,אבל היא תמיד הסתובבה עם ערסים ולא מהחברה שלי,אקיצר יצאתי די חננה בזמנו ,ואני מפחד שהתדמית הזאת תדבק בי ותמנע ממני ליצור קשר עמוק יותר איתה. בזמנו פירשת את התעלמות שלה כ"אני לא שמה עליך" ועכשיו פתאום היא יוצרת קשר או שסתם אומרת שלום. בכלל להתחיל עם בחו…

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. מוצ"ש האחרון הלכתי עם חברים לקולנוע וראיתי את זה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by benor,

התחלתי מדן בצפון והגעתי עד איזור מישור החוף בנתניה. השביל הזה הוא אחד הדברים המדהימים אני באמת מאחל לכל אחד שילך לעשות אותו. כמה רגעים מהשביל: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  13. ידוע כי אם בוחרים באקראי 3 אורחים בבית מלון מסוים באילת, ההסתברות שכל השלושה הם דוברי עברית היא 0.027 א. בוחרים באקראי אורח בבית המלון. מה ההסתברות שאינו דובר עברית? ב.בוחרים באקראי 7 אורחים בבית המלון. מה ההסתברות שלפחות אחד מהם דובר עברית?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by aldema,

סליחה על ההתפרצות.. אני צריך ידע מוקדם כדי להגיע לגאמא??? במה גאמא שונה ממר"ם?? אם אתה מתקבל לגאמא אתה בוחר איזה תפקיד לשרת שם??? מה יש במבחנים לגאמא - כאילו איזה נושאים?? אם אני ב 3 יח"ל מתימטיקה עדיין אני יכול להתקבל?? למה לחלק שולחים את האופציה להיות תוכניתן ולחלק לא?? זה די דחוף אני מתבלט אם לנסות ללכת לקרבי(יש לי פרופיל לזה..) או לנסות ללכת למחשבים... אם אני לא מתקבל גם לגאמא וגם לממר"ם אני יכול לנסות ללכת לקרבי???

• 44 תגובות
    • 28.2k צפיות
  15. עד היום אני עובד עם ICQ PRO 2003B. תגידו מה שתגידו..ישן, מאוס.. אבל מדובר על גירסה קלילה, מאובטחת מכל הגירסות החדשות, נקייה ופשוטה... תמיד יש לי התלבטות האם להתקין גירסה חדשה ואם כן איזו , או להישאר עם הטוב והישן.. מה אתם אומרים? כנ"ל לגבי IE6, מצד אחד אני משתמש בו רק לאתרים מעטים שלא נתמכים מלא בFF ויחסית לIE8 הוא קליל, מצד שני הוא לא מאובטח, נתקע לפעמים ולשל עצמו כבד ואני לא רוצה דפדפן שיעמיס לי עוד על המחשב. מחפש אבטחה,קלילות (ולא FF שיש לי כבר, אלא הכוונה לאתרים שנתמכים רק בIE). אז שווה לי להוריד את הIE8 מהעידכונים האוטומטיים שמציעים לי או לוותר על ה"תענוג"?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום... יש לי (יותר נכון לאבא שלי ואני מתחזק ובודק בשבילו) חנות בנושא ציוד לגני ילדים ובתי ספר. האתר הנוכחי שלו הוא www.gan-li.co.il האתר בנויי בצורה הזויה ללא דף ייחודי לכל מוצר, ללא התאמה לפיירפוקס ובכלל-עלה המון כסף ונותן כלום תועלת. באמת שלא ראיתי עבודה כזו לא מקצועית הרבה זמן (לא להתקרב לYBAY) בכל מקרה אני לא רוצה להשאר עם המצב הקיים ופניתי לכמה חברות שונות בשביל לקבל הצעת מחיר לאתר שיכבד אותי.(אני מוחק את האתר הקודם) החלטתי ללכת על אתר מוכר הפעם.סיננתי את הרשימה שלי ל-2 חברות ופה אני צריך אתכם שתעזו לי להתייעץ מה לבחור=חשוב מאוד המחיר אבל לא פחות מזה גם האיכות.חשובה מאוד גם האיכות לא רוצה להדפק שוב. אז ככה החברות נקראות B-SHOP ו-LIVESHOP (שלLIVENDS) ההצעות שקיבלתי ב…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  17. http://www.tshirthell.com/hell.shtml?

• 48 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by mrsegev,

חזרתי מהמילואים ואיתי הסטריפים. תהנו. http://mrsegev.blogspot.com/2009/05/easy-money-party-part-2-8.html

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by Alex89,

האם אני יכול לעשות כך שאני יוכל לשלוט ברוחב המסך של ה LCD מהשלט של YES?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אם אני כותב חתימה כזאת , זה אומר שאני חסין לתביעות על הוצאת דיבה לשון הרע וכולי ? למשל אם אני משמיץ חנות מחשבים זה אומר שלא יכולים לתבוע אותי על ההשמצה ?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by uzi_sch,

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

למישהו יש אקורדים/טאבים לשיר "דג" של רמי פורטיס? חיפשתי בגוגל... לא מוצא משהו... אני יודע שזה לא בדיוק הפורום לשאול אבל זה בפורום כללי אחרי הכל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי טלפון 1.8GHZ בבית והוא לא קולט מי יודע מה ... של UNIDEN APX 7000 החדר שלי כזה די אטום.... אז בגלל זה נראה לי שאני מביא אותו לחדר יש מדי פעם רעשים בשיחה וזה מאוד מעצבן עכשיו התלבטתי אח שלי עכשיו בלונדון מה אתם אומרים להביא אחד כזה??

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  24. מישהו מכיר change עם מעט עמלה ועם התנאים הכי טובים להמרה של קרונה דנית לשקל?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  25. Started by J S Bach,

אולי זה לא המקום המתאים, אבל לאיפה נעלם פורום "כללי"??? \ עריכה**** הפוסט שלי הועבר לפה אומנם אך עדיין איני יכול לראות את האופצייה להיכנס לפורום דרך דף הפורומים הראשי.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים