עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למעלה ליד השם, נכתב לי מטעם הישרדות שאני אומר:"גמר הישרדות בנענע 10 מירית על בטוח תיקח, אריק ונטע לי שיחקו מלוכלך יותר..." בחיים לא כתבתי את זה בפייסבוק, זה נכתב לי בשעה 16:13 וכתוב ליד via Nana. יש סיבה לדאגה? בגלל מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by Ravivz,

בדיקה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. תמיד טוב לצאת עם חברים בסופ"ש לנקות קצת את הראש מהשבוע שעבר אבל העניין שכבר קצת נמאס ממסעדה/סינמה סיטי וצריך גיוון, מדי פעם הולכים למסיבות שטח שזה נחמד אבל זה לא קורה הרבה. אז קיצר שפחו המלצות על דברים שאתם עושים/מקומות מעניינים.

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. יש לי שאלה יש לנו חבר משפחה שיש לו אוסף גדול של בולים משנות ה 50 מעדות ומדינות שונות איך או אויפה אפשר לדעת מה הערך של הדברים?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. Started by yossi314,

מישהו פה שמע על החומרים של החברה xado? אתם יכולים לתת לי חוות דעת אם מישהו ניסה ? שמעתי שזה עושה פלאים למנוע. לפי מה שכתוב באתר שלהם, לפחות. השאלה אם זה הכל באמת ככה? תודה.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by My_Name,

התבקשתי לבדוק את ענין החוקיות בבחירת שם עסק, והתקנות באתר משרד המשפטים לא מובנות לגמריי, אז יש ליכמה שאלות, למי שמתמצא טיפה, אולמי שאולי יבין מה שלא הבנתי: 1. אם אדם מסויםמעוניין לפתוח חנות פלאפל (לצורך הדגמה) בשם "אחלה פלאפל", וקיימת בעיר חנות פלאפל נוספות שיושבת כבר הרבה זמן עם אותו שם. האם זה מונע מאוות בנאדם להשתמש בשם ? זאת עילה לתביעה ? כי ע"פ משרד המשפטים: וע"פ משרד עורכי דין אוגייץ מיידר: יש לשים לב ששם העסק לא יהווה עילה לתביעה על פי דיני ההגנה על הקניין הרוחני שכן שם זהה לשם חברה או שותפות קיימת או סימן מסחרי (הרשום אצל רשם סימני המסחר) יכול להטעות ובכך להוות עילה לתביעת נזיקין. עכשיו זה ברור שהחנות פלאפל לא רשומה כסימן מסחרי, אז אפשר להשתמש בשם ללא בעיה…

• 3 תגובות
    • 7.9k צפיות
  7. מוכרת מחליפה שטרות של 20 עם 60 שנה למדינה לאספנים. (יש לי 2 שטרות) ל"מרבה" במחיר

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. טוב אז ככה אני חושב שלהרבה פה יש צורך במשקפי ראייה והרבה כנראה מכירים את הרשת "אופטיקה הלפרין" אז העקרון לפעם הבאה שתצתרכו לקנות שמה אני מציע מאוד להזהר עם המספרים שהם נותנים לכם... עושים לכם "בדיקה" אבל המספר שתקבלו לא ממש יהיה מדוייק ... לחזק יותר... לפני חודש קניתי משקפיים(גם אצלם . השירות אגב נוראי בסניף אחד אבל טוב יחסית בסניף אחר ) ונתנו לי מספר 3 ( .00 ד"א בשני העיניים למרות שיש הבדל) עכשיו הקיץ מגיע ודיי נמאס לי ללכת ביום בלי משקפי שמש כי זה מכאיב לעיניים אז הלכתי לסניף אחר (עם השירות הטוב יותר) בלי שינוי כלשהוא בראייה הם נתנו לי 3 וחצי אחרי חודש מאז שקניתי משקפיים... אחרי כמה זמן חשבתי שנראה לי שפשוט הם עושים את זה כדי לדחוף עדשות שיש להם יותר מהן במלאי או משהו…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני הולך להתחיל קורס עוד מעט ויש תאריך מסויים שאני חייב לצאת בו לאפטר או כל דבר אחר הבנתי שאני יכול לבקש יום סידורים ? איזה טעון יהיה טוב מספיק כדי שיוציאו אותי?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. אהלן חבר'ה אני ועוד שני חברים מעוניינים להזמין חולצות מהאתר INDIEMRCH כלמני חולצות של מטאל ואלטרנטיב. העניין הוא שאנחנו הולכים להזמין איזה 15 חולצות שזה אמר באיזה 200 דולר ולהתחלק במשלוח. האם יש על דברים כאלה איזשהו מס שאני צריך לדעת עליו? תודה גיא

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by r1plet,

לכל הצעירים פיזית/נפשית ;D הרגילים לצאת בערבי שישי ולהתנער מהשבוע שעבר, מה אתם עושים כשבעצם מה שנקרא נדפקתם ואין מה לעשות בחוץ ולאן לצאת? איך אתם מתנערים מהשבוע בלי לצאת מהבית? (חוץ מאופציית ה"תביא את חברתך לישון, זה מובן מאליו )

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  12. סתם רציתי לדעת ומהן המדיות עם תוחלת החיים הגבוהה ביותר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. בארץ או בחול. אם מחול אז שלא יהיה מחיר שחיטה. באתר הרישמי אאפשר, כי הם לא שולחים לארץ.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by Googleness,

סתם ראיתי קישור בוואלה ואז גיגלתי ומצאתי כתבה בהארץ באנגלית. University of the People עקרונית ממה שקראתי זאת אוניברסיטה שממונת על ידי אישראלי או משהו שבשלב זה מלמדת מדעי המחשב או מינהל עסקים. כל העסק מתנהל דרך האינטרנט והבחינות זה עבודות או משהו דרך הדואר. מה שמעניין מעבר לעובדה שהכל מתנהל מהבית בניחותא היא העובדה שמחיר הרשמה הוא בין 10 ל50 דולר לקורס ומחיר בחינה בין 50 ל100 דולר. כאשר אתם מקבלים מחיר בהתאם למדינה בה אתם חיים. אז מה נראה לכם עוקץ או לא עוקץ? עריכה: הממממ מספר כתבות בנושא: http://www.mako.co.il/finances-hitech/tech/Article-e1368106ca41f11004.htm http://www.globestv.com/news/article.aspx?did=1000386415&fid=2 http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by nir007,

שלום.. האמת אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל בכל אופן אם לא אני השמח אם תעבירו את זה למקום המתאים. אוקיי אז ככה: אני רוצה להקים עסק שקשור במחשבים (אני לא מתכוון לחנות מחשבים) אלהה אני מתכוון אולי יותר בשפות תיכנות/אבטחת אינטרנט. השמח לעצות..

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  16. תמיד אני שומע מלא תלונות שאומרות ש KSP ואייבורי הן חנויות שמוכרות דברים משומשים. אז שאלתי אליכם, האם ישנה חנות שמוכרת דברים לא משומשים ? תחשבו שאם לכם הייתה חנות מחשבים, ומישהו היה מחזיר חלק מסוים, מה הייתם עושים עם אותו חלק ? מנסים למכור אותו שנית. כי זה לא רק איש אחד בא להחזיר חלקים, זה מלא אנשים שמחזירים את החלקים. אז אם בעל החנות יזרוק את החלקים האלה לפח זה יהיה הפסד עצום בשבילו, והוא רוצה להרוויח ולא להפסיד. אז תפסיקו לחשוב שרק KSP ואייבורי מוכרות דברים משומשים, כל חברה בעולם עושה את זה. וזה לא רק אצל חנויות מחשבים זה כמעט הכל תחום ! אפילו באוכל, אם תלכו למכולת ותגידו שקניתם אתמול בטעות גבינה במקום קוטג'. אז המוכרת תסכים להחליף לכם אבל מה אתן חושבים שהיא תעשה עם הגבי…

• 104 תגובות
    • 15.3k צפיות
  17. Started by -Anonymous-,

הייתי פעם ב-FXP, אבל מהר מאוד הבנתי שזה לא לרמה שלי ושאני עלול להפוך לילד FXP מושפע , אז עזבתי. עד עכשיו הייתי בפורומים באנגלית, אבל ראיתי שזה פורום נחמד אז נרשמתי.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  18. היי חבר'ה, נרשמתי למועד א' אבל אני כבר לא אספיק לסיים את כל החומר, השאלה היא האם אני חייב לגשת למבחן לפחות על מנת להיות זכאי למועד ב'? מצד אחד אני פוחד מכל מיני חוקי בירוקרטיה מסריחים של משרד החינוך, מצד שני זה נראה הגיוני כי תמיד יש מצב שתקבלו שפעת עופות ביום הבחינה ולא תוכלו לגשת פתאום. למישהו יש תשובה בדוקה?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by Wingedbull,

אני רוצה משהו מהנה בשילוב נהיגה. חשבתי על משהו בסגנון של Blackfield 2 אלבום משנת 2007. מאוד אוהב. רציתי המלצה על עוד אלבומים של להקות בסגנון שלהם פחות או יותר, עם מוזיקה נעימה לאוזן שתתן חוויה לנהיגה במקביל. אלבומים משנת 2007 ומעלה אני אשמח לקבל. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by navk2,

יש לי בגרות ביום שני בשאלון 05, ונתקלתי בתרגיל באלגברה שאף לא ראיתי ראיתי כזה, בתרגיל נותנים לי פונקציה ריבועית עם פרמטמר (למשל Y = MX^2 +(M+3)X + M-2 רק יותר מסובכת), ואז מבקשים ממני להוכיח שיש נקודה משותפת על ציר ה X המשותפת לעל משפחת הפונקציה (יענו לכל M), מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי כבר תאריך גיוס. [למרות שזה עוד שנה]. החלטתי שכדאי להתחיל לחשוב על לימודים לפני הצבא. האם יש פה מישהו שעשה את זה? האם כדאי לעשות את זה? מה באמת ישתלם ללמוד? [תחום מחשבים ואלקטרוניקה]. אם אני לומד לפני הצבא. אני יקבל בצבא תפקיד שקשור למה שלמדתי או שלא אכפת להם שלמדתי? אשמח לתשובות, עצות וכיוונים. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ^נושא למרות שבתכלס בארץ אין לנו יותר מדי בחירה... יש גוארנה בכמה מקומות אבל זה הכל בעיקר חיקויי רדבול (שכולם זהים עם 80 מג קפאין ו32 מיליגרם(או מיקרו?) טאורין לפחית)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אם גם לכם מתחילה להופיעה התמונה הבאה כמעט אחרי כל פעם שאתם נכנסים לאיזה דף באתר - זה אומר שגם אתם רוצים להנות מ-HWZone בצורה הרבה יותר ניקייה, אבל מישהו חוסם לנו את האפשרות להנות מתכנים איכותיים ונקיים מפרסומות. אני פונה להנהלת האתר, אני יודע שאתם צריכים פרסומות וכו' לרווחים וכדומה. אבל ישנה עובדה קיימת שאני בחיים לא אכנס לשום פרסומת דרך אינטרנט. אז אני מעדיף להנות מHWZONE כאשר הוא נטול פרסומות, זז הרבה יותר מהר, והכי חשוב - הרבה יותר יפה לעין בלי פרסומות קופצות. זה לא הוגן להכריח אותי לראות פרסומות, ומאוד מציק כל פעם ללחוץ איקס על החלון ^^ שנפתח. אבקש לשמוע מכם על העניין. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by VooDoo3,

http://www.tmsfox.co.il מסתבר שהתבצע איחוד בין שתי החנויות. בסה"כ שתי חנויות מעולות, ואני שמח שעכשיו הן בפריסה רחבה יותר. מה לדעתכם יהיו השינויים שירגישו בהם הלקוחות ? לטובה / רעה ?

• 144 תגובות
    • 17.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים