כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
סתם ראיתי קישור בוואלה ואז גיגלתי ומצאתי כתבה בהארץ באנגלית. University of the People עקרונית ממה שקראתי זאת אוניברסיטה שממונת על ידי אישראלי או משהו שבשלב זה מלמדת מדעי המחשב או מינהל עסקים. כל העסק מתנהל דרך האינטרנט והבחינות זה עבודות או משהו דרך הדואר. מה שמעניין מעבר לעובדה שהכל מתנהל מהבית בניחותא היא העובדה שמחיר הרשמה הוא בין 10 ל50 דולר לקורס ומחיר בחינה בין 50 ל100 דולר. כאשר אתם מקבלים מחיר בהתאם למדינה בה אתם חיים. אז מה נראה לכם עוקץ או לא עוקץ? עריכה: הממממ מספר כתבות בנושא: http://www.mako.co.il/finances-hitech/tech/Article-e1368106ca41f11004.htm http://www.globestv.com/news/article.aspx?did=1000386415&fid=2 http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לכל הצעירים פיזית/נפשית ;D הרגילים לצאת בערבי שישי ולהתנער מהשבוע שעבר, מה אתם עושים כשבעצם מה שנקרא נדפקתם ואין מה לעשות בחוץ ולאן לצאת? איך אתם מתנערים מהשבוע בלי לצאת מהבית? (חוץ מאופציית ה"תביא את חברתך לישון, זה מובן מאליו )
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איך אני מבטל בפייסבוק את השאלה אלו מילים מופיעות שאני שולח הודעה פרטית?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כמו הרבה אנשים, אני אוהב לסדר את השרוכים שלי בצורה כזו שלא תידרוש שריכה\קשירה שלהם כל פעם, אלא בצורה כזו בה רואים רק את השרוכים, בלי קשר. אני עושה את זה כמובן בנעליים בסגנון "סקייטרים" או איך שקוראים לזה. עד היום פשוט תמיד הוצאתי את הספידה, דחפתי את השרוכים בצורה מסודרת מתחתה והחזרתי אותה.ככה השרוכים לא הפריעו לו ולא נראה. היום קניתי נעליים שבהם הספידה דבוקה לנעל. השאלה שלי היא- איזה דרך טובה אתה מכירים לסדר בה את השרוכים כך שהם גם לא יראו וגם לא יציקו? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
היי חבר'ה, נרשמתי למועד א' אבל אני כבר לא אספיק לסיים את כל החומר, השאלה היא האם אני חייב לגשת למבחן לפחות על מנת להיות זכאי למועד ב'? מצד אחד אני פוחד מכל מיני חוקי בירוקרטיה מסריחים של משרד החינוך, מצד שני זה נראה הגיוני כי תמיד יש מצב שתקבלו שפעת עופות ביום הבחינה ולא תוכלו לגשת פתאום. למישהו יש תשובה בדוקה?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
תמיד טוב לצאת עם חברים בסופ"ש לנקות קצת את הראש מהשבוע שעבר אבל העניין שכבר קצת נמאס ממסעדה/סינמה סיטי וצריך גיוון, מדי פעם הולכים למסיבות שטח שזה נחמד אבל זה לא קורה הרבה. אז קיצר שפחו המלצות על דברים שאתם עושים/מקומות מעניינים.
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום.. האמת אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל בכל אופן אם לא אני השמח אם תעבירו את זה למקום המתאים. אוקיי אז ככה: אני רוצה להקים עסק שקשור במחשבים (אני לא מתכוון לחנות מחשבים) אלהה אני מתכוון אולי יותר בשפות תיכנות/אבטחת אינטרנט. השמח לעצות..
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת ומהן המדיות עם תוחלת החיים הגבוהה ביותר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה משהו מהנה בשילוב נהיגה. חשבתי על משהו בסגנון של Blackfield 2 אלבום משנת 2007. מאוד אוהב. רציתי המלצה על עוד אלבומים של להקות בסגנון שלהם פחות או יותר, עם מוזיקה נעימה לאוזן שתתן חוויה לנהיגה במקביל. אלבומים משנת 2007 ומעלה אני אשמח לקבל. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי בגרות ביום שני בשאלון 05, ונתקלתי בתרגיל באלגברה שאף לא ראיתי ראיתי כזה, בתרגיל נותנים לי פונקציה ריבועית עם פרמטמר (למשל Y = MX^2 +(M+3)X + M-2 רק יותר מסובכת), ואז מבקשים ממני להוכיח שיש נקודה משותפת על ציר ה X המשותפת לעל משפחת הפונקציה (יענו לכל M), מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
נולדתי במדינה שאינה מאפשרת אזרחות כפולה. נאמר לי בשגרירות של אותה מדינה שאני יכול לקבל את האזרחות של אותה מדינה, אך ורק אם אני אמציא להם אישור שבו אני מוותר על האזרחות הישראלית הגיעה אלי שמועה שניתן לקבל דרכון אירופי גם ללא קבלת אזרחות ספציפית של מדינה מסוימת מה-EU וזאת בתנאי שיש הוכחות שאתה יליד של מדינה שהיא חלק מהגוש האירופי המשותף. מה אתם יודעים על כך?
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני ועוד שני חברים מעוניינים להזמין חולצות מהאתר INDIEMRCH כלמני חולצות של מטאל ואלטרנטיב. העניין הוא שאנחנו הולכים להזמין איזה 15 חולצות שזה אמר באיזה 200 דולר ולהתחלק במשלוח. האם יש על דברים כאלה איזשהו מס שאני צריך לדעת עליו? תודה גיא
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי אתמול בעיתון "24 דקות" מבצע של פלאפון לגבי חבילת מחשב נייד של LG X110 כולל מודם נט סטיקי פנימי. שניהם 189 ש"ח לחודש בהתחייבות ל-36 חודשים וגם אני מקבל זיכוי נגדי של 89 ש"ח (זיכוי נגדי בגלל?!). סה"כ 3204 ש"ח. אשמח לייעוץ.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם גם לכם מתחילה להופיעה התמונה הבאה כמעט אחרי כל פעם שאתם נכנסים לאיזה דף באתר - זה אומר שגם אתם רוצים להנות מ-HWZone בצורה הרבה יותר ניקייה, אבל מישהו חוסם לנו את האפשרות להנות מתכנים איכותיים ונקיים מפרסומות. אני פונה להנהלת האתר, אני יודע שאתם צריכים פרסומות וכו' לרווחים וכדומה. אבל ישנה עובדה קיימת שאני בחיים לא אכנס לשום פרסומת דרך אינטרנט. אז אני מעדיף להנות מHWZONE כאשר הוא נטול פרסומות, זז הרבה יותר מהר, והכי חשוב - הרבה יותר יפה לעין בלי פרסומות קופצות. זה לא הוגן להכריח אותי לראות פרסומות, ומאוד מציק כל פעם ללחוץ איקס על החלון ^^ שנפתח. אבקש לשמוע מכם על העניין. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מוכרת מחליפה שטרות של 20 עם 60 שנה למדינה לאספנים. (יש לי 2 שטרות) ל"מרבה" במחיר
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
^נושא למרות שבתכלס בארץ אין לנו יותר מדי בחירה... יש גוארנה בכמה מקומות אבל זה הכל בעיקר חיקויי רדבול (שכולם זהים עם 80 מג קפאין ו32 מיליגרם(או מיקרו?) טאורין לפחית)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חושב שלהרבה פה יש צורך במשקפי ראייה והרבה כנראה מכירים את הרשת "אופטיקה הלפרין" אז העקרון לפעם הבאה שתצתרכו לקנות שמה אני מציע מאוד להזהר עם המספרים שהם נותנים לכם... עושים לכם "בדיקה" אבל המספר שתקבלו לא ממש יהיה מדוייק ... לחזק יותר... לפני חודש קניתי משקפיים(גם אצלם . השירות אגב נוראי בסניף אחד אבל טוב יחסית בסניף אחר ) ונתנו לי מספר 3 ( .00 ד"א בשני העיניים למרות שיש הבדל) עכשיו הקיץ מגיע ודיי נמאס לי ללכת ביום בלי משקפי שמש כי זה מכאיב לעיניים אז הלכתי לסניף אחר (עם השירות הטוב יותר) בלי שינוי כלשהוא בראייה הם נתנו לי 3 וחצי אחרי חודש מאז שקניתי משקפיים... אחרי כמה זמן חשבתי שנראה לי שפשוט הם עושים את זה כדי לדחוף עדשות שיש להם יותר מהן במלאי או משהו…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמו לי פלטת הרחבה ללסת העליונה, ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה- אבל היא ממש מציקה לי, ולא בגלל הלחץ בשיניים אלא כי אני לא יכול לסגור את הפה כמו שצריך ולאכול פיתה למשל זה כמעט בלתי אפשרי ומלווה בכאבים. לפי דעתי ההרכבה שלו על הפנים (כי לפני כן היו אמורות להיות לי 4 גומיות להרחיב את השיניים, ולפי מה שהבנתי 2 מהם "נפלו" [לפי מה שאני זוכר היא בכלל לא שמה לי את ה2 האחרות]). אז ככה זה אמור להיות האי נוחות הזאת? היא אמורה לעבור? מחר אני הולך אליהם בכל מקרה בתקווה שאפשר לתקן את זה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קורה לכם? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
הייתם פשוט צריכים להסביר את המצב לפני שסמת את ההודעות הקופצות האלה. והאנשים לא היו הולכים נגדכם ככה. עכשיו מה שנותר לעשות, זה רק להוציא הודעה שתסביר את המצב של האתר, וכולם ירגעו. ללכת ראש בראש עם הגולשים לא תעזור.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
למה אני מקבל הודעת שגיאה לכבות את ה ADBLOCK
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
התבקשתי לבדוק את ענין החוקיות בבחירת שם עסק, והתקנות באתר משרד המשפטים לא מובנות לגמריי, אז יש ליכמה שאלות, למי שמתמצא טיפה, אולמי שאולי יבין מה שלא הבנתי: 1. אם אדם מסויםמעוניין לפתוח חנות פלאפל (לצורך הדגמה) בשם "אחלה פלאפל", וקיימת בעיר חנות פלאפל נוספות שיושבת כבר הרבה זמן עם אותו שם. האם זה מונע מאוות בנאדם להשתמש בשם ? זאת עילה לתביעה ? כי ע"פ משרד המשפטים: וע"פ משרד עורכי דין אוגייץ מיידר: יש לשים לב ששם העסק לא יהווה עילה לתביעה על פי דיני ההגנה על הקניין הרוחני שכן שם זהה לשם חברה או שותפות קיימת או סימן מסחרי (הרשום אצל רשם סימני המסחר) יכול להטעות ובכך להוות עילה לתביעת נזיקין. עכשיו זה ברור שהחנות פלאפל לא רשומה כסימן מסחרי, אז אפשר להשתמש בשם ללא בעיה…
-
- 3 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו שם לב להודעה המצבנת באתר שמבקשת ממני להסיר את ה POPUP BLOCKER אני חושב שזה קצת חופצה.אגב לא כולם משתמשים בפיירפוקס שבו ניתן לפתוח עמוד ספציפי לפרסומות לא שזה בעיה לחסום את העניין אבל מבחינה עקרונית זה מעצבן למה להקשות על המשתמשים אתם מבקשים לפתוח את העניין של פרסומות בעצם לכל האתרים.מה גם שחוסם הפרסומות הרגיל לא חוסם את ההודעה שלכם אלא רק חוסם הודעות "צפות".תנו לי להחליט אם אני רוצה לראות את זה או לא. HW לא מתאים לכם!!! יאמר שאני חבר בפורום כבר כמה שנים טובות ואוהב מאוד את האתר. אבל העניין הוא לא לעניין... בברכה PINK PANTHER
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-