עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ועל הדרך גם משהו טוב לאאוטלוק ואקסל תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

אם נתונה לי פונקציה f החסומה על הקטע [a,b] ורציפה על (a,b) ,האם נכון לומר שהפונקציה g המוגדרת ע"י: רציפה על [a,b] ואיך אני מוכיח זאת?? יתרה מכך, כדי לדבר על g בכלל יש להוכיח את קיום הגבולות החד צדדיים הללו! איך עושים זאת?? אני זקוק לטענה הזו לגבי g על מנת להשתמש בעובדה שהיא רציפה על קטע סגור ומכך להסיק שהיא אינטגרבילית דארבו שם, ובגלל שf נבדלת ממנה במספר סופי (2) של נק' אז גם f אינטגרבילית דארבו שם. הבעיה היא שאת אינטגרביליות f על הקטע הסגור קשה להוכיח, כי היא לא בהכרח רציפה במידה שווה על [a,b] בניגוד לg הריציפה על הקטע הסגור ולכן ע"פ משפט קנטור היא רבמשי"ת שם [כך בדיוק מוכיחים אינטגרביליות של פונקציות רציפות על קטע סגור] האם יש דרך פחות בעייתית להוכיח את אינטגרבילי…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by kobi_af,

שלום יש לי אולר ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו.. 1.אפשרי לשמן אותו עם שמן ביתי לבישול? 2.איך אפשר להשחיז אותו באמצעים ביתיים ואיך אפשר לבדוק אם הוא בכלל צריך השחזה? תודה

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by ran07,

חבר שלי רוצה להזמין תמכשיר שעולה 604$ שזה 2375 שקל עכשיו האם אפשרות המשלוח של אמזון לארץ מוגבל למעט סרטים וספרים האם זה כולל מע"מ שזה עוד 386 שקל ולגבי מכס אני יודע שזה קשור למשקל אז כמה בערך יצא?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by Invisible person,

נראה לכם שאנחנו אחרי השיא ושעכשיו יש תקופת התאוששות? אני מחפש עבודה כבר כמה ימים, ולא מוצא כלום

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שלום אני מעונין להזמין חבילת איחסון לאתר שבניתי. מדובר בכמה דפי html, האתר שוקל רק 5 מגה. שאלתי לכם היא מאיזה חברה כדי לי לזהזמין את חבילת האיכסון. אני מחפש חברה אמינה מאוד ויחסית זולה שלא יהיו מחירים בשמיים. חשבתי על DRP ו SPD, איך הם? בינתיים בעדיפות הראשונה שלי אני כנראה יזמין מ http://www.http.co.il/ הם נראים לי אמינים והמחירים ממש זולים, אני יקח את החבילה של 40 מגה בייט במחיר של 20 שקל לחודש, זול מאוד... בהתחשב בזה שאני לא צריך איחסון גדול. אגב, עדיף להזמין ביחד עם חבילת האיחסון את הדומיין מאותה חברה? אשמח להצעות בהקדם האפשרי כי אני מתכוון עוד היום להזמין. תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

אני חושב לקנות מהם מסך מדגם DELL 2209WA. והייתי רוצה לדעת איך החנות..מומלצת לא מומלצת..

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by asirion,

שלום לכולם. אני מעונין לרכוש ערכת לימוד ל Windows server 2008 מאחת החברות הנ"ל. יש למישהו ניסיון איתן ואם כן, יש המלצות על אחת מהשלוש? מודה מראש על כל עזרה שתתקבל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. כאשר חיפשתי לאחרונה את האתר של TMS לצורך בדיקת מחירים ראיתי שזה מפנה אותי לאתר לא מוכר. וכאשר פעם שניה ניכנסתי אליו ראיתי את לוגו החברה יחד עם השועל של FOX .באתר של FOX מופיע הלוגו של TMS וכתוב שלאחרונה החברות אוחדו.האם זה מראה על שינוי כלשהו בשוק?? אובדן תחרות לא טוב לנו בכל מיקרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Iv0ry,

אני רוצה למנוע מצב שחברים/אנשים אקראיים ברשת יראו תמונות שלי. האם זה מספיק שבהגדרות הפרטיות אני בוחר DONT SHOW TAGGED PICTURES ?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by Shasoosh,

http://www.youtube.com/watch?v=kBDEqchl_xc

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by QQQ,

כרגע אני בכיתה י"א הרחבות פיזיקה וטכ"מ (טכ"מ אני לומד מי') בפיזיקה הגישו אותי השנה על 60 (מכניקה) ואני לא בטוח אם כדאי לי לגשת או לא. למען האמת היינו עם מורה שעושה מבחנים מאוד קשים יחסית ובגרויות אני פותר דיי טוב ויש לי סיכוי לטוב להוציא ציון גבוה מחר ולפסול את הציון הגשה. מעבר לזה עד כמה זה באמת יתרום לי אם אני אלמד את המקצוע הזה?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  13. קיבלתי היום וגם אתמול את המייל הבא, אבל זה נשמע לי ממש מוזר כי אני לא יודע מי השולח וגם זה מפנה לאתר אינטרנט-דבר שבד"כ מעיד על דואר זבל. Just a friendly reminder: aviv shared availability information with you last week. Click this link to see aviv's availability: http://app.timebridge.com/user/availability/NNUW7J1LiBn85T You can even bookmark the link for future use - it will save you time when you schedule with aviv. This is your last reminder. Please don't send me reminders

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  14. היום עלתה לאתר "וואלה" כתבה עלובה, שפלה, מלאת קללות, העלבות, השפלות ועלבונות. מבלי להיכנס לנושא הכתבה (שהוא דבר נכון), צורת הכתיבה מתחת לכל ביקורת. אני קורא למחיקת הכתבה הזאת מאתר "וואלה" ואף פיטורי/ אזהרת הכתב שיירגע בעתיד. קישור לכתבה: http://zone.walla.co.il/?w=/2751/1496145&m=1

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by benor,

יש דרך להסדיר עם הבנק שהמועד חיוב בכרטיס אשראי יהיה באותו יום או יום למחרת? זה פשוט מעצבן שאחרי חודש פתאום יורדת בוכטה רצינית. בד"כ אני נוהג לשלם במזומן אבל רכישות גדולות אני משלם באשראי.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by דנדן,

מנהלים, פתחתי את הדיון פה, כי בסופו של דבר הדיון הזה מתאים לפורום ניידים, פורום אחסון, ופורום רשתות, אז בעייתי לבחור לאן כידוע לרוב האנשים שיש מחשב נייד, ומחליטים לשדרג את הכרטיס רשת, אין להם מה לעשות עם הכרטיס רשת לאחר מכן או מי שקונה מחשב עם SSD אשר מחובר לMINI PCI-E (כמו בNETBOOKים) ומחליט להחליף אותו, אז הוא נתקע עם הכונן הזה ללא שימוש או כל אדם אשר רוצה לרכוש במחירים זולים בחו"ל כרטיסי MINI PCI-E לעומת הכרטיסים הרגילים. (לדוגמא INTEL 5350 שהוא DRAFT-N + WIMAX או INTEL 5300 שהוא DRAFT N, או כל מיני שרידי SSD של אנשים שרוצים למכור וכו'). מצאתי סוף סוף חנות בחו"ל שמייצרת מתאמים מMINI PCI-E לPCI-E X1 (החריץ הנחמד שבדרך כלל לא בשימוש במחשב נייח) אז הייתי רוצה לדעת,…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Avi Levin,

מקרה 1 - אחרי השקעה של 250$ שהרווחתי משלל אתרים, החלטתי להשקיע אותם ב-ISABELMARCO, שנכון לזמן שהשקעתי שם, פרח. הרווחתי את ה-500$ שלי, ועכשיו...כבר יותר מחצי שנה שהתשלום נמצא בהמתנה. אחרי פניות לתמיכה, בפורומים ולכל מקום - לא קיבלתי מענה - פתחתי דיון בפורום שלהם ולא קיבלתי תשובה מהמנהל כבר כמה ימים, למרות שהוא מחובר, אבל מה כן - נמחקו "בטעות" תגובות שלי שכללו טענות כלפי המנהל. אני ממליץ לכולם להתרחק מהאתר הזה כמה שיותר - פעם הוא היה אתר אמין, אז הוא התחיל לשלם רק אחרי 3-4 חודשים, ואז הוא דרש שרק משתמשי פרימיום יוכלו להוציא כסף (ואני משתמש פרימיום), ועכשיו, רק מי שתורם לאתר רשאי לקבל כסף ??? ממתי אנשים צריכים לשלם כסף בכדי להרוויח אותו ??? אני בטוח שבעל האתר ימצא עוד הרבה ד…

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by IG,

הי, אני מחפש המלצות לטלפון קוי- אלחוטי בעלות של 150~200 ש"ח. נכון לעכשו יש לנו טלפון של פנסוניק שעבד מצויין 15 שנה. אני רוצה משהו שיהייה אמין באותה מידה, לכן אני נוטה שוב לכיוון של פנסוניק, אבל מוכן לשמוע המלצות לדברים אחרים... אני לא צריך יותר מהבסיס... לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא שלוחות ולא סופר דופר טווח... יהייה נחמד אם יהייה ספיקר, אבל לא חובה. בקיצור- טלפון אמין, פשוט עם איכות שמע טובה ועמידות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. rele' Tomada do ar condicionado Luz noturna ? תודה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  20. שלום, אני עובד כמתכנת עצמאי די נודע בתחום שאני עוסק בו, לפני כחצי שנה ביצעתי לבחור עבודה וגביתי ממנו 200$, הסכמתי שישלם לי בתוך חודש דרך AlertPay (דומה ל-PAYPAL). (יש לציין כי אותו אדם ישראלי ומתגורר בארץ) כעבור חודשיים פניתי אליו שוב, והוא התחיל להמציא תירוצים דוגמת "אין לי עכשיו את הכסף" \ "ביזבזתי בדיוק את ה-200$ שהיו לי", טוב, אחרי חודש פניתי אליו שוב והפצרתי בו בכדי שישיג את ה-200$ הללו. הוא השיג אותם איכשהו (אחרי תירוץ שזה חשבון שלו ושל חבר שלו), הוא התחיל לפנות אליי בזלזול והתחלתי להרגיש שהוא מתחמק ממני ומשהו מסריח פה. כעבור שבוע הוא אמר לי שהחשבון שלו נחסם והוא לא יכול לשלוח לי את הכסף, ביקשתי ממנו תמונה המאשרת את זה שהחשבון נעול - בתמונה היה רשום שתאריך התשלום הא…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. השיר שנוגן בסוף הסרט, מי שר אותו? אני לא יתנגד לכל הזמרים/להקות ששרו בסרט

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by amitshental,

מכירים את זה שאתם מזמינים אורחים הביתה לארוחה והם שואלים מה להביא, אז אתה רב איתם, ובסוף יוצא שאתה אומר להם להביא את הקינוחים........... קיצר, היום זה קרה לי. באו אורחים הם הביאו עוגה והיא היתה פשוט נוראית, פשוט נוראית בחיים לא טעמתי משהו יותר רע מזה לא היה לה טעם לא היה בה כלום. קיצר אורחים שאנחנו אוהבים, ואני פשוט לא הצלחתי לשקר כולם כזה "העוגה בסדר לא מדהימה אבל בסדר" (לא נורא שאפילו לדפים של העיתון היה טעם יותר טוב, מניסיון, אבל זה ספור אחר) אז אמרתי "מה אתם כולם מתחסדים זה הדבר הכי מגעיל שטעמתי בכל ימי חיי זה פשוט נוראי". העינין הוא שאבא שלי הוא שף ואני מבשל ממש טוב (ביחוד איתו),ואני אוכל טוב מאוד כל יום ואני אוהב אוכל אז ממש קשה לי לשקר על אוכל כי בכל מקום שאני אוכל…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מישהו מכיר את המשקה הזה תוצרת הארץ? אני יודע לרוב יש את המשקה של VILLA MASA..שהוא הכי איכותי. היום במקרה מישהו הביא לי 2 בקבוקים של המשקה הזה, תוצרת הארץ של חברת הכורמים... איך הוא יחסית? אני לא מצפה למשהו איכותי אבל כמה לא איכותי כבר זה יכול להיות, זה ליקר לימונים, במיוחד שהמקורי עולה 70 ש"ח...וזה אני מתאר לעצמי 30. מה שכן הבקבוק נראה גדול ומכוער חחח. עוד לא ניסיתי לטעום אבל אני גם לא מכיר את הטעם של המקורי ככה שאין לי מקום להשוואה..

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by ariel-ro,

שלום! אני מתכנן לקנות DOK 32GB בארצות הברית. איזה חנויות טובות יש, שאפשר לקנות מהם?(ניו יורק, אורלנדו, וושינגטון) אריאל

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  25. אני מחפש לקנות את המקלדת עם כיתוב רוסי הכי זול באזור רמת גן תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים