עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by roybar,

מה ההבדל בין HAHA ל LOL ?

2. יצאתי מהצבא לפני כ8 חודשים על בסיס רפואי. אני בן 19, התחלתי ללמוד אבטחת מידע וסייבר רק בגלל שיהיה לי משהו ביד וכי דוד שלי עוסק בתחום אחר של מחשבים בהיי טק. ההורים שלי יותר רצו שאני אלמד משהו שקשור למחשבים, אז התחלתי ללמוד אבטחת מידע וסייבר, התקבלתי למבוא, הקורס הוא כשנה והתחיל ב12 לנובמבר. עבר כבר חודש ואני עדיין בפיגור בחומר כי אני לא בטוח שאני רוצה לעסוק בזה כמקצוע. למען האמת, התחום הזה גם לא ממש משהו שאני אוהב או בכלל מתעניין בו יותר מדי, במיוחד החומר שנלמד. בקיצור, אני לא יודע ממש מה לעשות, אם להמשיך או לא, ההורים ממש יתבאסו אם לא אמשיך אבל אני מרים ידיים ישר אם לומר את האמת. אני לא סתם מרים ידיים, בגלל שאני לא אוהב משהו שאני עושה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. טוב, אז בזמן האחרון אהבה ישנה/חדשה פרצה לחיי - פלאפל נזכרתי שאני ממש אוהב פלאפל והתחלתי לפאלפל מחדש (אחרי שנים של היצמדות עיקשת לשווארמה או שיפודי לבבות) הרי כל אחד מאיתנו מכיר איזשהו פלאפל שהוא פשוט בגדר חובה אם אתה באיזור, תעזרו לי לרכז אותם אצלי זה: מפגש גולני במרכז של עפולה (למרות שבזמן האחרון ירד טיפה ברמה אבל עדיין אחד הטובים) מסעדת אלוואקד ביפיע תעזרו לי להרכיב רשימת זלילה איכותית

• 120 תגובות
    • 13.2k צפיות
  4. ככה יש לי מצב בעייתי טיפה... אני כרגע משכיר את דירה לאדם מסוים שאיתו סגרתי חוזה בבית כרגע גרה הבת שלו (מפלצת), שאין לי שום כוונה לבוא איתה במגע!! הבחור רוצה להעביר את החוזה אליה! כאמור אני לא רוצה לבוא איתה במגע והשאלה היא אם הם יכולים לסגור ביניהם חוזה ולהעביר את השם על שמה?? (כל הסיפור סובב סביב זה שהיא צריכה לקבל החזרים על השכרת הדירה מהרשויות )

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by cleric,

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by jeet87,

שלום לפני שעה בערך חזרה אלי משהי מציק פויינט והזמינה אותי לראיון ביום שני, ממה שהבנתי יש 3 מבחנים אחד בתכנות(C/C++ בחרתי בC++ ) והשניים האחרים יהיו לא תכנותיים בכל מקרה רציתי לשאול אם משהו עשה או יעשה את המבחנים הללו ואיך אני לומד אליהם, אני מסיים השנה מדעי המחשב אבל ניהיתי קצת חלוד בC++ ואני לא יודע על מה בדיוק להתמקד תודה

• 7 תגובות
    • 12.5k צפיות
  7. תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by DannyBoy1904,

http://www.drunkencat.com/media/1129858169 זה אמיתי? או סתם זיוף?

• 120 תגובות
    • 11.7k צפיות
  9. Started by barak353,

יש באתר best buy: http://www.bestbuy.com/site/Google+-+Nexus+7+Tablet+with+16GB+Memory+-+Black/1484847.p;jsessionid=1AF938F42A9AB998AF7AE246635CFE18.bbolsp-app03-154?id=1219052238174&skuId=1484847&st=google%20nexus%207&cp=1&lp=1 לא יהיה לי ביטוח זה בסדר עכשיו אני צריך עוד הסבר, מה הוא סוג המשלוח האם זה יכול להגיע אלי שבור? האם יש בכלל משלוח לישראל? האם המכס יעצור לי את המכשיר במכס? האם אני צריך לשלם עליו מע''מ? איזה עוד סכומים אני צריך לשלם על המכשיר? האם כדאי לקנות אותו מהארץ שיש אותו ב-1,300 מ buy2 usa זה יקר,יחסית למכיר שלי 230 דולר בבקשה תעזרו לי אני חייב את כל הפרטים, תודה!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. Started by hedva,

או שהבעיה אצלי?

11. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, ניסיתי את זה בפורומים של PCTIP וראיתי את הדבר הזה קוצר ת'רדים של עשרות עמודים בחו"ל. אז חשבתי לנסות את זה גם כאן. כל אחד/אחת מספר את הדבר המטוטמם ביותר שהוא/היא עשה/עשתה בנוגע לחומרה/מחשבים ואיזה נזק הוא גרם. אני מבקש לא להתבייש, ואין שום בושה בטעויות אינפנטיליות כי מאלו לומדים הכי הרבה... בקשה: אני מבקש לא להעביר את הנושא הזה לO/T היות ומדובר בחומרה כללית. אפשר להתחיל.

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. שאני מנסה להכנס לחשבון הטלפון שלי זה ההודעה שאני מקבל משתמש ב - IE8 זה ההודעה שמוצגת גם שאתם מנסים להכנס לאתר?

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. לא מצאתי בשום מקום מידע בנושא. אולי יש למישהו מושג? המשפחה רוצה לשבת ביציע כבוד(למרות שאני נראה לי מעדיף עם הפאנאטים של יציע ג'). יש למישהו מושג בערך מה עלות כרטיס ליציע כבוד? תודה רבה. (:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by klayton,

http://www.liveleak.com/view?i=03e_1305301887

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by onn_the_vy,

מאוד משעמם לי כרגע ודיי נטשו אותי ואין לי מה לעשות. אז אני פה עם כמה חברים ואוכלים פיצה. ואני מקווה שעשיתי את ההודעה הראשונה ב2002

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by LazyBoy,

האתר אמנם ברוסית (ניחוש, אני לא יודע בוודאות) אבל תנו לסרטון לעלות... איייי! http://daynews.info/?act=show_news&id=939751

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by zniibidl,

אני רוצה לשים על הרישיון, תעודת זהות או איך שזה לא הולך. אני רוצה להיות תורם איברים [במידה ואני חס וחלילה נפגע] איפה ואיך אני עושה את זה? מה זה למעשה?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by Milk-Inc,

היי אנשים, מה קורה? כ"כ הרבה זמן שלא יצא לי להיות פה... לאלו שעדיין לא יודעים, אני עזבתי משום שהייתי צריך לעלות על מדים ולתרום קצת גם במקום אחר זאת הייתה עזיבה מהירה, משום שהיו לי כמה דברים לא צפויים(גיוס מוקדם), לכן לא יצא לי להגיד שלום כמו שצריך. ובנוסף לא יצא לי להתחבר בכלל מאז, כי לא התאפשר לי מבחינת זמנים. בכל אופן, אני מקווה שהקהילה כאן פורחת והתווספו עוד אנשים איכותיים לזון. אז שיהיה לילה טוב לכולם! (כן כן, שעה הזויה, אבל בשעה הזאת מצאתי את הזמן להיכנס קצת..)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני שואל כי אני רוצה להתקשר אליהם ולנסות להוריד את המחיר שאני משלם בעבור התשתית, לחבילת 1.5MB/128K, אז אני צריך ממוצע מחירים שכולם משלמים. הם בנתיים גובים ממני 70 שקל, והם לא מוכנים להוריד את המחיר בטענה שאני לא לקוח חדש (ששינה לפני כמה ימים ספק), ורק ללקוחות חדשים מותר להביא מחירים יותר זולים :-\. הייתם פעם במצב כזה? מה בדיוק אני יכול לעשות? זה מאוד מרגיז כשאני רואה שכמעט כולם משלמים להם 35 ש"ח על אותה החבילה שלי יש, ואני משלם להם פי 2 :-X.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אני מתכתב כבר כמה זמן עם התמיכה של WD בקשר לבעיה שיש לי בהארד דיסק חיצוני שלהם. ובסוף שלחו לי את התגובה הזאתי: קודם כל לא הבנתי למה הוא מתכוון פה ב-passport. לפי מה שהבנתי הוא אומר שפורט USB אחד לא מספיק בשביל הארדיסק וצריך לחבר אותו לשני יציאות USB. אבל אני לא מבין למה, הארדיסק בכלל מחובר גם לשקע חשמל בקיר, ה-USB זה רק להעברת נתונים אז למה זה לא מספיק?? ד"א הבעיה הייתה שהמחשב תמיד נתקע במהלך העברת קבצים מ/אל ההארדיסק. דבר שני, הוא שואל אותי פה לגבי shipping address, הוא מתכוון לכתובת שלי? אני פשוט רוצה לוודא כדי לא לצאת טמבל. הוא מתכוון באמת לשלוח עד אליי את הכבל הזה? נראה לי מוזר כי רק המשלוח בטח יעלה יותר מהכבל...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by yousux,

אחרי הבאזז שמיקרוסופט יצרו עם הקמפיין המוזר עם ביל וגרי, הגיע הזמן לשורת המחץ, להחזיר לאפל על פירסומות Mac vs. PC שלהם: http://www.youtube.com/watch?v=hi1se9rH7S8&fmt=18

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by orenc17,

טוב אז ככה אני לא ישן בלילה לא נירדם לא יודע למה למישהו יש רעיון מה לעשות חופש מז***ן

• 93 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. משהו שקראתי היום והעלה לי חיוך על הפנים:http://www.wired.com/threatlevel/2011/06/silkroad/ אנשים מוכרים סמים באינטרנט, ושומרים על אנונימיות על ידי שימוש ב TOR ו Bitcoin. ושומרים על האמינות של המוכרים והקונים באמצעות מערכת פידבקים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HFDO5,

פשוט החברה שאני רשום בה עכשיו שלחו שהם סוגרים את השירות speedy אז מישהו יכול לשלוח לי הזמנה? HFDO5@speedy.co.il תודה ;D

• 5 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים