עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by EasyPooper,

כותרת ;D תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by FresH-MeaT,

אני עובד בתחנת דלק במקביל ללימודים כבר שנה וחצי כמעט.. קראתי היום בידיעות אחרונות שכל עובד שעובד במשך שנה זכאי לדמי הבראה.. האם עבודה בתחנת דלק נתפסת גם? והבנתי שאני צריך לקבל גם הפרשות לפנסיה... איך זה הולך? אני אמור לקבל לא אמור לקבל? איך אני יודע

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  3. http://www.e-dologic.co.il/hp/Design_Philosophy/?product=dv2&jumpid=em_r10153_il/he/hho/psg/emea_dv2-em-edm-pu-oneoff_all/chev/20090603 נו, מה אתם אומרים על הנייד ה"קליל" הזה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום, אני כרגע מסיים י"ב ורשום למכללה להמשך לימודים י"ג (עתודה הטכנולוגית) בצבא במקצוע הנדסת תוכנה. נתקלתי גם בפורום הזה וגם באחרים על המון אנשים שאומרים שהנדסאי בצבא זה חרא של מסלול עם פוטנציאל להידפקות מוחלטת אבל כולם דיברו על הנדסאי אלקטרוניקה או מכונות. אני כאמור בתוכנה, נירשמתי בגלל ש י"ג בתוכנה זה בעצם הזדמנות לבעלי פרופיל 72 ומעלה להתמיין לבסמ"ח(ממר"ם שמו הקודם), ומאחר שיש לי פרופיל 97 הצבא לא מוכן לדבר על זה בכלל. אז שאלתי אל מי שיודע פה, אם אני לא יצליח להתקבל לבסמ"ח, איזה תפקידים בצבא בדרך כלל מקבלים טכנאי תוכנה(י"ג)? הנסאי תוכנה(י"ד)? ופרוייקטנטים בתוכנה(עשיית פרוייקט ההנדסאי בצבא)? תודה.

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. Started by sagim194,

אוקי אז רציתי חוות דעת על האתר pcbox.co.il שמציע תשלום חד פעמיעבור צפיה בערוצי טלויזיה במחשב. משהו מכיר את האתר? איך האיכות של השידורים שם?? ו4 מגה יספק לי צפיה חלקה ללא הרבה טעינות??? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. סתם מבחן IQ נחמד שחשבתי לשתף. לא יודע עד כמה התוצאה אמינה, אבל עושה טוב על הלב חח games-zone01.nana10.co.il/IQTest/default.html שתפו תוצאות למי שבא.. עריכה - קבלו עוד אחד נחמד http://www.free-iqtest.net/ [attachment deleted by admin]

• 57 תגובות
    • 9.1k צפיות
  7. Started by tranq,

שלחו לי מכתב שאני צריך להתייצב בלשכה. אני לא יודע אם ללכת, עפתי מגאמא, הייתי מועמד לטכני בח"א אבל לא הגעתי בגלל שהיה לי מגן באתו יום והם לא התקשרו עוד פעם. עכשיו הגיע אליי הדבר הזה, בכלל הבחירה במנילה הייתה לא גדולה - רק איזה 6 תפקידים. במנילה סימנתי(יש לי פרופיל 97 + בן יחיד ): המערך הטכני בחיל האוויר והחלל שירות בחיל האויר והחלל מערך הנהיגה הכבד המערך הטכני בחיל החימוש שירות בתי הסוהר (שב"ס) מה אתם אומרים על הנהיגה? :-\

• 13 תגובות
    • 7.9k צפיות
  8. http://blindsearch.fejus.com אני לא בטוח שאפשר לשפוט לפי התוצאות הללו מכיוון שזה בדיוק במה שגוגל מתמחה בזמן שבינג מוסיף כל מיני אפשרויות נחמדות ו YAHOO זה סתם לאמריקאים. אבל מהבדיקות שלי עלה שגוגל התאימו לי הכי טוב, למרות שהאחרים העלו תוצאות מענינות יותר אבל גוגל פשוט תמיד מקשרת ישר ל WIKI וזה בתאכלס מה שאני צריך

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by KrustyTheKlown,

עוד כמה ימים אני צריך להציג משהו באנגלית וזה דיי מלחיץ יש למישהו טיפים איך לעבור את זה בשלום ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by core_i7,

טוב אז אני מתעתד לרכוש מחשב נייח מבוסס i7, ללא מסך, ואני מתלבט בין שתי החנויות הנ"ל. לפי ניסיונכם באיזו חנות ההרכבה איכותית יותר? במובן של הקפדה על הרכבת הקירור למעבד, סידור הכבלים, ובכלל הארגון הפנימי של המארז עבור סירקולצית אוויר מיטבית. המחיר ב iqpc זול בסביבות 250 ש"ח, מתוך 7000.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SpEcToR,

כשזה קרה היתי בן 16.. פקח תפס אותי לא אוסף חרא של הכלבה שלי נתן לי דוח 300 שח.. עכשיו בדוח יש חלק כזה של עתירה לבית משפט או משו לא יודע.. אז כתבתי ושלחתי את זה. כתבתי שם שאני בן 16 ואין לי הכנסה עכשיו ואין לי איך לשלם את זה אז או שיעבירו את זה לבעוד כמה שנים או להעביר את זה על השם של אמא שלי... ולא חזרו אלי.. את הדוח קיבלתי בנובמבר 2008 עוד מעט שנה עוברת

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  12. אני רוצה לשים מצלמה מחוץ לבית, מעין מצלמת בטחון כזו, שאני רואה הכל במחשב. כנראה שכמה אנשים חמים עליי אז התחילו לעשות נזקים. כמה זה עולה? מה צריך בדיוק לקנות? תודה..

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by Jaman,

אני מלש"ב ובחודשים האחרונים היו לי הרבה זימונים למיונים למסלולים שונים בצבא. היו לי כמה זימונים שלא קיבלתי בהם שוברי נסיעה למרות שאני זכאי להם (הייתה גם פעם אחת שקיבלתי בדואר שוברים ביום של הזימון, אחריו ). בזימון האחרון שהיה לי לתל אביב יצא שהפסדתי 50 ש"ח, ואני מבין שאפשר לשלוח את הכרטיסים שמעידים ששילמתי לאנשהו ויזכו אותי. השאלה היא לאן אני צריך לשלוח? צריך לכתוב משהו, הסבר כלשהו? יש טעם לעשות את זה, או שסתם ינפנפו אותי ולא יצא לי מזה שום דבר? אשמח אם מישהו שמכיר את המערכת יענה.

• 7 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by aviad91,

אהלן. אתמול קניתי רדיו דיסק חדש ויש שם כניסת AUX. יש לי אייפוד טאץ' דור שני.. מישהו יכול לכוון אותי איך אני גורם לשניהם להתחבר?איזה כבלים וכו'

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BedB0y,

זכיתי בזוג כרטיסים שאיני מעוניין בהם, רוצה למכור למי שכן מעוניין. ההופעה היא היום ב21:00 גני התערוכה. מי שרוצה מוזמן לשלוח הודעה פרטית ****מקווה שלא עברתי על החוקים****

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by d1v,

שלום לכולם, ברצוני לפתוח אתר אשר יעסוק בתיווך בתים . איני מבין דבר באתרים אבל השימושים שלי באתר הם : מספר תמונות,שיתמוך באנגלית ועברית ושיהיה נגיש לארץ ולחו"ל. אשמח לפרטים כיצד לפתוח אתר,עלויות וכד' ,תודה מראש אילן.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. Started by amir85,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3727684,00.html הנה סוף סוף שירות נורמלי שבו אין את הבעיה של בחורה אין תמונה בגלל "מצלמה מוקלקלת" וכדומה ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי יש לי בעיה הראש פשוט לא עובד היום.. A,B,X,Y הן מטריצות רגולריות מסדר N*N המקיימות את המערכת: X = A Y^-1 X Y = A B^-1 X בטא את Y באצמעות A ו B. תודה רבה מראש. לא משנה הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  19. הכותרת די ממצה. חשוב שהרכב לא יזלול דלק. עריכה: העדפות: גודל בינוני או קטן, הילוכים אוטומטים ובנזין. any suggestions?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. עד לא מזמן הייתי ממוין לתפקיד במודיעין (גאמא) זרקו אותי ממש בסוף (מתגייס עוד חודש וקצת) ועכשיו אני תקוע בלי שום תפקיד שמתאים לי... אז יש כמה שאלות כמובן. קרבי אני לא יהיה - זה לא מתאים לי, הקב"ןית כתבה לי: השאלה היא מה זה כולל, אז אני לא ישכב בעזה וירה בערבים אבל אני יכול לשבת בטנק ו..לירות בערבים? (לא שיש לי בעייה עם זה, כל עוד אחרים עושים את זה ) יש לי כרגע, למרות הקשיי הסתגלות, פרופיל 97. אני כבר יכול להוריד ל82 כי יש לי משקפיים במספר גדול מספיק, השאלה אם ההורדה הקטנה הזאת שווה משהו. אני גם לא מסוגל לרוץ יותר חצי קילומטר מקסימום, אפשר להוריד על זה? הייתה לי פעם אלרגיה לחלב - כרגע זה לא מפריע לי אבל פעם הייתי במצב קשה בגלל זה - אפשר להוריד? משקל - 56 וגובה 17…

• 25 תגובות
    • 10.2k צפיות
  21. רציתי לקנות את המחשב החדש שלי שהרכיבו לי כאן, ב- TMS FOX אבל ממש לא בא לי לשלם 50 שקל על משלוח במקרה של תקלה כל פעם. יש איזה שהיא חנות אמינה מאוד באיזור באר שבע והסביבה שאוכל לקנות ממנה? עם שירות מעולה ומגוון רחב של חלקים? תודה רבה, גל

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. היי! היום יש הופעה של Blue mans group!(מיקום-גני התערוכה) אני לא רוצה לשנע את ההורים לת"א אז אני מחפש דרך חלופית. אוטובוסים ורכבת זה לא ממש אפשרי אז מה שנשאר זה מוניות שרות. יש למישהו מושג איפה אני יכול לתפוס מונית שרות לאשדוד בקרבת גני התערוכה? (היא יוצאת ממרכזית וזה וואחד מרחק הליכה)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם. בניתי למישהו אתר, האתר עצמו ב HTML. מדובר באתר של חמישה דפים, עיצוב אלגנטי מאוד ויפה. בתוך אחד מהדפים הוספתי גם מצגת תמונות פלאש, וגם צור קשר בטופס מבוסס PHP(שנשלח אליו למייל עם כל הפרטים). אני בכלל לא מכיר את מחירי השוק בבנית אתרים, ואני צריך את עזרכתם לגבי המחיר. כמה אני צריך לקחת לו על אתר כזה?, בהתחשב בזה שעבדתי על האתר ימים רבים. מה בכלל מחירי השוק? לאתר סטנדרטי HTML, אלגנט. אשמח אם תענו לי ותייעצו לי מחירים הוגנים גם מהצד שלי וגם מהצד של מי שבניתי לו. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by redead,

אני רוצה להכין לחברה שלי תליון לב עם חריטה מאחורה ואני מחפש מה לחרוט.. חברים ביחד כבר 5 שנים ככה שזה עסק רציני :-)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש מצב שאחרי זמן מסויים שבו הקובץ שלי רץ המחשב פשוט מחליט שהוא נתקל בבעייה מסיבה כלשהי, גם אם הוא לא? זה נראה לי כמו דרך הגיונית לטפל בבעיות כאלה, וזה גם יכול להסביר איזו בעייה שיש לי או שאולי זה יכול להיות בגלל שהתוכנית מתחילה לקחת הרבה זיכרון מאוד מהר? (בתחילת הריצה כל מה שהתוכנית שלי עושה זה להקצות מקום ולשחרר המון פעמים, אומנם זה לא לוקח יותר ממגה זיכרון, אבל who knows...)

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.