כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום, לי כבר נמאס מזה, באמת. אם אני עושה "Report Spam" זה לא ממש עוזר. יש משהו שכן עוזר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
COMiON IMPRESS BLACK Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 ספק 500W רגיל כמה הוא שווה? אני רוצה לקנות לי מחשב חדש... יש לי את שאר החלקים אני צריך לקנות רק לוח מעבד וכ.מסך בערך ב 1600 שח
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הממיר נכבה ונדלק בלי להפסיק כל פעם שהוא חוזר למצה הרגיל תוך שתי שניות הוא שוב נכבה וככה זה כל היום
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מקרה שהיה: חבר טוב שלי לומד במגמת תקשורת, בכיתה יא'. הוא עומד בראש פרויקט להקים עיתון אינטרנט בית ספרי, פרויקט של 2 יחידות (מתוך 5). הוא העורך של העיתון, הוא אוסף חומר מהכתבים ומארגן אותו. באתר כמובן ישנן גם תמונות, שמצולמות, נסרקות ומועלות לאתר. לפני כמה ימים, הביאו לו כ-30 תמונות, ביניהן תמונות של הבית ספר, וסתם תמונות של ילדים וכו'. באחת התמונות מופיעה ילדה מסוימת. את התמונה הזו, שאין כל טעם להעלות לאתר, הוא שמר לעצמו ומאוחר יותר הביא אותה למישהו אחר מהכיתה שלי. אותו מישהו מריץ אתר פרטי שבו הוא יורד על ילדים מהשכבה. הוא העלה את התמונה של הילדה וכתב איזושהי ירידה טפשית. הילדה הזאת התעצבנה וההנהלה "עלתה" על העניין והכל הגיע לידי כך שחברי עומד לקבל 0 בפרויקט (להזכירכם, 2 …
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני עכשיו בכיתה י"ב ובו זמנית גם שנה שנייה בתואר מדעי המחשב. כבר פניתי לאקדמיזציה, שלחתי פרטים וקיבלתי דחיית גיוס עד סוף התואר. שבוע שעבר הוזמנתי לראיון אצל אנשי האקדמיזציה והם הציעו לי מסלול "אקדמיזציה לעתודה", שבו אני חותם שנתיים קבע ונהיה קצין אקדמאי לכל דבר, הם מממנים את השנה השלישית שלי בתואר ואני מקבל מלגה על מה שעברתי וכו. מסלול זה התנדבותי לגמרי ז"א אני יכול לצאת בכל זמן, אבל אחרת אני כמעט בטוח שנכנס. הבעיה היא שהם אמרו לי שזה המסלול היחידי בו יחשיבו לי את התואר בצבא, ז"א בכל מסלול אחר אני יהיה "בן-אדם רגיל". במקביל כבר עברתי 2 מבחנים וראיון של מסלול גאמ"א, שבתכלס זה נראה לי יותר שווה מהאקדמיזציה לעתודה (על התואר אני משלם בעצמי ואת זה בלאו הכי יהיה לי). לגאמ"א יש …
-
- 5 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
שלום אני מנסה כבר שעה לימצוא את מחיר הזהב. חיפשתי בגוגל ועוד כמה מנועי חיפוש ולא מוצא כנ"ל לגבי אתרי בנקים. אני רוצה לרכוש זהב אבל אני לא יודע מאיפה אני יכול לגלות את מחיר הזהב מישהו אולי יכול לעזור לי פה... ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אוקי עד לא מזמן הייה לי ה TT Lan Fire עכשיו לאחר הקנייה שלו גילתי לתדהמתי עד כמה המארז הזה זבל מאוררים רועשים כמו מפעל ליצור תחמושת פאן באס שחוץ מהמתגים המסתובבים לא עושה כלום ומד טמפרטורה שרק מזייף הא והמחיר של 700 שקל O_o לפני שבועיים הזמנתי טרנספומר הרכבתי ולדהמתי הטמפ ירדו המארז בנוי בצורה מעולה ובהחלט איכותי פי כמה עשות מונים מאשר הלאן פייר ומה לא עכשיו עד אתמול נסיתי למור תלאן פייר ללא הצלחה היום הגיע הפתרום הסופי אני ואחי ירדנו למטה איתו יחד עם גרזן,2 מקלות ביסבול מברזל,דוארודרט וזיפו D: פירקנו תמארז והתחלו לעבוד עליו בעזרת המקלות ואבנים שהיו בסביבה לאחר מכן התאמתי על כריתת מארזים ( ספורט פופלרי בימינו) ולבסוף שיחקתי doom3 עם הפליימטוור המאולתר על הפ…
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קודם כל אני בטוח שהרבה מאוד אנשים כאן גדלו על הסדרה הזאת, עכשיו ייצרו סרט על הדרדסים, מישהו הולך לראות את זה ? תהנו ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, סיימתי עכשיו תואר ראשון בתקשורת ואני מעוניין ללמוד משהו שקשור במחשבים ע"מ להתקבל להיי-טק. איזה תחום אתם ממליצים ללמוד? איפה הכי כדאי ללמוד את התחום הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני היחידי שרק באתר הזה יש לי איטיות וטעינה ארוכה במעבר בין דפים? לא משנה אם זה מהסלולר או ממחשב נייח עם חיבור של סיבים אופטים, האתר מגיב לאט כמו בחיבור של 56k. או שזה רק אצלי?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
הייתי קורא את הספר אבלל??? הבצפר המפגר שלי לא הודיע לי שישנו בוחן אחרי החופש אלא הוא הודיע לחלק מתלמידים שיעבירו לשאר השיכבה ומה רק היום גיליתי שזה מה שהולך להיות=/ אווקיי מזה יומים ליקרוא ספר כזה קצר כלום רק חבל שאין לי את הספר=/ לכן אני מחפש סיכום
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ערב טוב, בין יתר הזימונים לימי מיון ומבחנים ליחידות שונות בצבא כגון מודיעין ויחידות שונות אחרות קיבלתי היום זימון ליום מיון ומבחנים ליחידות חובלים/צוללות בחיל הים, עכשיו אני אשדודי, ויש כאן נמל לא קטן ורוב הסיכויים שאני אקבל יומיות... לא ידוע לי כלום על חיל הים והייתי מאוד שמח לקבל עצות מאנשים עם נסיון ובעצם לשמוע את דעתכם. הפאנצ' פה הוא שכעקרון אני רציתי מלכתחילה להתגייס לחיל האוויר, אני מרחיב 5 יח"ל מחשבים ואלקטרוניקה, 4 יח"ל מתמטיקה, 5 אנגלית ושאר הירקות בסגנון "בגרות איכותית"... אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם, ללכת על זה, לא ללכת על זה?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פשוט חשבתי אם זה משתלם להזמין ישירות מאתרים או דרך www.mustop.co.il תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מאוד רוצה לקנות מאייבי כמה דברים, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שקנו מאייביי ויכולים להסביר איך הולך ההעברה של התשלומים מהארץ , מה צריך בשביל זה ואם זה בכלל אפשרי?? תודה
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46495 הבחור טוען שהשקיע 8-9 אלף שקל ברכב. טסט לשנה וכמו כן הוחלף מנוע (כן, מנוע חדש) לפי כחודשיים. הרכב עבר צביעה מחדש ועוד נטען כי אין שום מכה בשאסי...כלום! קצת מוזר המחיר שהוא מבקש, אך עם זאת יש לזכור שהמינוסים הקוסמטיים של הרכב משמעותיים (בייחוד הגג), אבל השאלה היא האם עד כדי כך שיביאו אותו לרדת (רישמית) 7 אלף מתחת למחירון...לא מריח טוב. :-\ על כל פנים, יש מי שיבדוק עבורי את ההיסטוריה של הרכב אצל היבואן, לא שזה יגיד הרבה אבל מילא. בהתאם לייעוץ שאני אקבל אחליט על נסיעת התרשמות ואם גם שם זה יראה טוב (אני מתקשה להאמין) הוא ילקח לבדיקה במכון רכב כדי לעמוד על טיבו הכללי באופן מדוקדק מקצועי וגורף (לבעלים אין שום התנגדות לכך.…
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מוצא בשום מקום תעזרו לי בבקשה (גירסה של 2 דיסקים...) אם יש לכם תשלחו לי בבקשה הודעה לפרטי... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהמעט שגלשתי בפורומים חו"ל נראה שהם שמרו על פופולאריות ואקטיביות ועל רמת הדיון . אולם בישראל בעשור האחרון הרמה ירדה פלאים , הרבה פורומים ירדו בפעילות וברמת הדיונים איך אתם מניסיונכם מפרשים את זה ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אומנם אני ניגש ביום שלישי...אבל שיהיה לכולנו בהצלחה..הלוואי וכל אחד יקבל את הציון שהוא צריך
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב ש Deep Space Nine הכי טובה, אחריה The Next Generation ואחריה כל שאר הקראפ... נ.ב: למי שיש Yes, נכון Voyager סדרה מה זה מתרוממת? נ.ב2: למי שלא יודע מה זה Enterprise זה לא הדור הבא ולא הקודם אלא זו הסדרה הכי חדשה של סטאר טרק שמדברת על האנטרפרייס הראשונה (לא משהו, חרא שחקנים )
-
- 57 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כיוון שבארץ היבוא של משחקים חדשים בקנטים אני מחפש חנות משחקי מחשב און לין שאני פשוט ישלם בעזרת הכרטיס או PayPal ויקבל לינק זמני להורדת המשחק ואת הסיריאל... כמובן עם משחקים חדשים לא כמו שיש ב-FIlePlanet D2D ש יש אולי 10 משחקים ישנים בני חצי שנה... תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה להתנתק מברק, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה כדי לא לסבול מעיכובים שונים ומשונים? א, ואיזה פרטים אני צריך? 4 ספרות של כרטיס אשראי ומס תז?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בן 21 וחצי משוחרר אחרי הצבא ואני מחזיק באזרחות צרפתית שמעניקה לי אשרת עבודה ושהייה בכל אחת מהמדינות הנמצאות באיחוד האירופאי וגם האזרחות מעניקה לי שהייה חוקית בארצות הברית למשך 3 חודשים בלבד (כמו ויזה רגילה). עכשיו אני מאוד רוצה להגר לאחת מהמדינות באיחוד האירופאי או לארצות הברית . במידה וזה יהיה לאירופה כנראה שאני אבחר ביעד ברלין , ואם אני אבחר בארצות הברית זה יהיה ניורק , לוס אנג'לס , או לטקסס . ואני מעוניין לעבוד שם כמובן כרגע אין לי מקצוע כמו רוב המשוחררים ולכן ממש לא יהיה אכפת לי לעבוד בחו''ל בסתם עבודות מזדמנות אני חייב לציין שאין לי שום משפחה שגרה בחו''ל כולם בארץ (לצערי) ולכן המעבר יהיה רק אני לעצמי ... השאלה הגדולה במצב שלי כמו שציינתי לאן הייתם ממ…
-
- 81 תגובות
- 20.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן וסהלן מ ניסיון שלי כל מכשירי מוטורולה הזולים שאורנג' מוכרת כמו V3איכס E1000 E770 C330כולם מכשירים גרועים ביותר ואין ספק שמטרתם למכור כמה שיותר מכשירים גרועים לאנשים תמימים! אל תקנו אלא אם בא לכם להיות כל הזמן במחלקת תיקונים של אורנג'. :pissed: לקוח עצבני
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-