עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.last.fm/event/1354568+Infected+Mushroom+at+Gane+HaTa%27arucha+on+11+February+2010 http://www.facebook.com/event.php?eid=271528505790&index=1 מישהו יודע אולי כמה עולה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by miky,

אני קניתי את המחשב שלי בחנות באשדוד רציתי לקנות קירור למעבד כי הוא היה חם 62 idle הוא אמר שזה לא מהבא סיכון תגידו אתם בותחים בתכנאים הללו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. חרשתי על האתר הזה בזמן העבודה, וכמעט שלא נשאר לי מה לראות שם: http://nothingtoxic.com/ מישהו מכיר אתרים נוספים בסגנון, עם המון לינקים לסרטונים כאלה? אני לא אוהב את youtube ו-metacafe, כי יש בהם צנזורה מסויימת. גם ניסיתי לעשות חיפוש דרך גוגל, ופשוט הגעתי לאתרים עם פחות מ-100 סרטונים, מפוצצים בתוכנות ריגול :-\.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שמתי לב מלפני שבוע בערך שאני כבר לא יכול לראות חלק מהסרטונים על 720. SPEEDTEST מראה לי 12 מגה (כמו שצריך). עכשיו שמתי לב שבשבועות האחרונים הפינגים ממש קפצו לי באירופה (עלו). גם אנשים אחרים התלוננו, לא יודע אם מאותה הספקית. מאז שיוטוב נהיה איטי מאוד, הפינגים השתפרו מאוד ! אישית אני מחובר לבזק בינלאומי (דרך הוט). יש מצב שהם ראו שיש להם עומס יתר והחליטו לחסום את הרוחב פס לאתרים שרוב העומס מגיע מהם ? מישהו שם לב לאותן התופעות ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000612270 האם בקרוב יגמר סוף סוף המונופול של מד נאוטילוס ויהיה אלטרנטיבות לתשתית הענתיקה שלה? העתיד נראה וורוד והוא צפוי לשנות את פני האינטרנט בישראל, עד היום צוואר הבקבוק העיקרי בין ישראל לעולם היה הכבל התת ימי שבבעלות מד נאוטילוס שהיה היחידי שמקשר אותנו אליו.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by GamePad,

https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. לא מצאתי ... זה קשה מכפי שחשבתי ! מישהו יכול לעזור לי ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by demonshlomo,

תשמעו אני ראיתי לא מזמן באתר של OLSALE או משהו פצצה כזאת שאתה רושם בדיו שקוף ואז בצד השני שלה יש מנורה שמראה את מה שכתוב.. אני מחפש את זה בנרות! ראיתי אותה לפני איזה חודש ועכשיו אין אז ניסיתי למצוא במקום אחר אבל לא מצאתי....

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by aldema,

אני צריך לבחור עכשיו בין כל מכוניות שנמצאות להשכרה ברמה 3(מאזדה 3 ,פוקוס החדשה...) ואני מתלבט מה לבחור ובעיקר מה מביין השניים- מאזדה 3 4 דלתות\פורד פוקוס aldema_@walla.co.il

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. לאחר כ-3 חודשים מאז בולמוס הקניות של גאדיימק החלטתי לראות כיצד הוא הצליח בבחירת החברות שאותן החליט לרכוש. האם הוא משקיע גאון ומחונן שיודע לבחור בקפידה עסקים מוצלחים עם עתיד הנסחרים בזול? או שאולי לא? אוסיף - גיאדמק קנה את החברה בקצת פחות ממה שהמניה הגיעה אליה. גאדיימק קנה מניות לפי שער של 241 שקל למניה. היום מניה שווה 130 שקל. הפסד של יותר מ-46%. מדד ת"א 100 לשם השוואה, ירד ב-9.17% באותה תקופה. מניית גילאון - גיאדמק קנה מניות לפי שער של 5.275 ש"ח למניה. היום מניה שווה 3.009 ש"ח. הפסד של 43% בערך. פטרו גרופ -גאדיימק קנה את החברה לפי שווי שוק של 150 מיליון דולר. היום החברה שווה 56.5 מיליון דולר. הפסד של כמעט 62.5%. גאדיימק בכישרון רב מאוד הצליח להפסיד המון כסף. כל מניה שה…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. נכנסתי בציפיות ותחושות מעורבות אומנם הסרט השני בטרילוגיה הבינונית הזו היה סבבה לגמרי,אבל ציפיתי לסרט שלישי מפוצץ שישאיר אותי עם פה פעור. ומה קיבלתי? סרט באורך של 3 שעות,כששעתים וחצי מתוכו כוללים רק דיבורים,תככים,ופוליטיקה פנימית ולא מעניינת [וגם בקושי מצחיקה] של פיראטים. במשך שעתיים וחצי אין אפילו סצינת אקשן אחת אילא דיבורים וקשקושים לא מעניינים. קו העלילה הוא מטושטש ולא ברור,כמות הפעמים שדמויות מחליפות שם צדדים היא היסטרית,ואם זה לא מספיק-אז גם לכל זה חייבים להוסיף שהפסקול המהמם שהיה בסרטים הקודמים בקושי מראה פה ייצוג [פרט לסיום]. בסוף השעתיים וחצי הזוועתיות במהלכן כמעט נרדמתי,כמעט אכלתי את הלשון מרוב שיעמום,וכמעט שרציתי לקום וללכת לבהות בכוכבים שבשמיים שבחוץ [שברגע זה נ…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מפלגת עלה ירוק הצהירה במצעה כי תפעל נגד ספקי תשתיות האינטרנט המגבילים באופן מלאכותי את רוחב הפס היוצא מבתי אזרחים

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. עבור משרת סטודנט לחשמל ועבור משרה בתחום ורפיקציה/ולידציה. גם שמועות מחברים יעזרו. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. חח איזה כותרת על הפצ'יאה 1 - איזה אוטו יש לכם? 1 אין לי עוד 2 - על איזה אוטו למדתם לינהוג? 2 לומד על BMW מנוע 2700 שתי מגדשי טורבו 3 - על איזה רכבים נהגתם ? 3 אין לי כח לפרט אני יפרט עוד מעט 4 - נהגתם ליפני שהתחלתם לילמוד נהיגה ? 4 כן 5 - נהגתם ליפני שהיה לכם רישיון ? (אני לא מדבר על שיעורי נהיגה) 5 כן 6 - איזה טסט עברתם ? 6 עוד לא 7 - וגם תציעו שאלות חח 8 - איזה תאוריה עברתם ? 8 ראשונה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ModChiP,

שואל בשביל חבר.הנדסאי אלקטרוניקה שכבר שנתיים ו 4 בשירות שרוצה לצאת לקורס קצינים טכניים.הוא לא מעוניין להמשיך במסלול צבאי, אלא לעשות את המינימום של הקבע שמחייבים אותו ואז לצאת מהצבא.השאלה היא כזו1. בתור קצין שיצא מהצבא, עד כמה זה משפיע בראיונות העבודה העובדה שהיית קצין טכני?2. מה המינימום של הקבע שאתה מחויב לחתום?יש בכלל לטעם לצאת לקצונה טכנית אם אין כוונה להמשיך במסלול צהלי עד לפנסיה(בתאוריה)?את התשובות של החבר אני יעביר לפה.תודה על כל פיסת מידע שתוכלו לספק.

16. מתוך וואלה: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=366694&path=22 אישית אני נראה לי מקליד בקצב של יותר מ841 תווים בדקה. אני בכל מקרה מתכוון לשלוח את זה לכל מי שבאייסיקיו שלי שולח לי יותר מהודעה אחת לדקה ויוצר QUEUE ארוך ;D

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by i.k,

רציתי לדעת מי יודע , איפה מפרסמים תמונות מהמועדון הזה? אני מחפש תמונות מיום שישי האחרון ה22.6.07.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by avidan28,

שלום לבאי\באות הדיון אני רוצה לשתף\להתריע מפני שיטת השיווק של חברת נוקיה ישראל (אני לא בא להשמיץ !!!!) אני מחזיק ברשותי את הדגם הישן 6310i והיום התבשרתי עלי ידי נציגה חביבה של יורוקום שעל דעתם הגיע הזמן שאשדרג את המכשיר שלי לדגם חדשני יותר. מכיוון שאני לא חובב תרבות הסולולר שאלתי אותה מה יש להם להציע לי כאחד שדור שלישי לא מעניין אותו.היא ענה בלשון יבשה "את זה תשאל את הסוכן שאשלח אליך".דעתי היתה תמוהה עוד יותר שהיא ממש התעקשה לקבוע לי פגישה עם הסוכן למרות שבנימוס רמזתי לה שאני כרגע לא מעוניין. והשאלה היא כזו : ברור לי שיש פה ניסיון לקדם את תרבות הצריכה ושיווק הדור השלישי לקהל שאינו משדרג את מכשיריו כל חצי שנה.(אני עם המכשיר שלי כבר 3 שנים ו 7 חודשים.אבל מה היא המגמה הזו …

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by EasyPooper,

אהלן וסהלן יא חברס לפי עצה שעזרה לי מאוד התחלתי להתאמן עם מוזיקה ממריצה, הבעייה היא שהשירים ששמעתי כבר התחילו לחפור והגיע הזמן להחליפם השירים היו- dragonforce- ttff dragonforce diciplies of babilon dragonforce operation ground and pound dragon force once in a lifetime drowning pool- bodies drowning pool step up bullet for my valentine waking the demon slipknot wait and bleed nightwish- planet hell זה רוב הפלייליסט שהאפק הממריץ שלו עבר, אני מקווה שהבנתם את הסיגנון. (מטאל/פאור מטאל, קיצבי, בלי זמרים שמתחרפנים מרוב גראולינג) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. נו מה רציתם לעשות ומה עשיתם בחופש הגדול

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לקראת החורף המתקרב, כדאי להכיר את "דרונברלה" - או רחפנטריה אם תרצו לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. נערך בעקבות תוסף חדש שעושה את העבודה היטב. https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/color-that-site/ לצערי התוסף קיים רק לFIREFOX. עמכם הסליחה. כאן(בהודעה הראשית) תמיד תהיה הגרסה האחרונה של הקוד. רק צריך לעשות IMPORT בתוסף ולהעתיק. אתם מוזמנים ליצור ערכת צבעים משלכם ולהעלותה (לא חייבת להיות DARK). golden gray גרסה 5.6 Style 'HWZONE' for co.il GOLODEN GRAY 5.6 The following part is for use by the Firefox Add-on 'Color That Site!' See: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/200730/ ColourThatSite_Export(1,0.16.1-signed)[ ewogIm9yaWd1cmwiOiAiaHR0cHM6Ly9od3pvbmUuY28uaWwvY29tbXVuaXR5L3RvcGljLz U1Nzc2NC…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by EcSm,

אחריות, משלוח, הרכבה, אמינות החנות שביעות רצון כל דבר יעזור. תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הכוונה למנגינה הזאת עם הכינורות שיש בתחילת הסרט ובסוף תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Pika007,

אהלן וסהלן, סבאח אל חיר O: שאלה לי לכל אלו שיש להם מושג- אני כרגע באמצע מיונים לטיס (שבוע אחרי ירפ"א א') וקיבלתי זימון ליום סיירות. ככל הידוע לי- אין קשר בין השניים. מישהו יכול להסביר לי למה בדיוק קיבלתי את זה? S: תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים