כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשים בהודעה של הפורום צילום מסך איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
השאלה בכותרת- אם יש ספרים מומלצים מיוחדים או לחלופין דרכים אחרות(סיכומים, אתרים מועילים..) להסיר 6 שנות חלודה לפני תחילת טכנוסיוט. בתודה מראש לעונים.
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
זהו, שבתי מחופשת המולדת במילואים וחזרתי לעבוד. הפעם, בתקווה שאף אחד לא יכריז עלינו מלחמה, אוכל להשקיע בקומיקס כמו שתכננתי. אז יש אתר חדש וכתובת חדשה ונוחה וסטריפ חדש. http://www.the-sketch.co.nr נ.ב : לכל אלו שעקבו אחרי הקומיקס בעבר והתאכזבו- עימכם הסליחה. כשצה"ל קורא- יוסי עונה שבת שלום.
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
השאלה הראשונה:מה יותר קשה:לעבור מלהיות אזרח ללהיות חייל,או לאחר 3 שנים לחזור מלהיות חייל ללהיות אזרח? השאלה השנייה:אני לא קרבי,פרופיל 64,מה שאומר גו'בניק וכרגע כלל צהלי.מה הסיכוי שישימו אותי בבסיס פתוח,ומה הסיכוי שישימו אתי בבסיס סגור?האם לצבא יש נטייה לשים את הקרביים בבסיסים סגורים כי בכל מקרה הם לא יוצאים הבייתה כל יום,ולעמות זאת את הגו'בניקים בבסיס פתוח,כי לרוב הם יוצאים כל יום? השאלה השלישית:נגיד שיצא שאני בבסיס סגור.הגיע סוף שבוע ובאותו סוף שבוע אני צריך לסגור שבת בבסיס ולא משוחרר הבייתה.האם אני יכול לצאת לעיר הקרובה ולבלות כמו שהייתי עושה בתור אזרח(למשל שותה בפאב או הולך סתם להסתובב בעיר וכו')?ואם לא:מה עושים בבסיס אחרי שנגמר היום "עבודה"?סתם יושבים ומשתעממים ומדברי…
-
- 74 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות iPod Touch מ-ebay. בסכום של 365$ כמה יעלה לו המס על המכשיר?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי אנשים נהרס לי הכיסוי סיליקון לאייפוד ננו שלי. אני מחפשת כיסוי סיליקון שחור לדור ראשון של אייפוד ננו אני לא רוצה לקנות באינטרנט, אלא ללכת ממש לחכות ולקנות משם לכן החנות צריכה להיות ב:חולון, תל אביב, רמת גן, ראשון לציון, בת ים... הבנתם אני לא רוצה את הכיסוי סיליקון שיש לו בצד מן לולאה כזאת לא קשורה, אלא את הרגיל מצורפת תמונה של מה שאני מחפשת וכמובן שזה לא יהיה יקר כל כך בערך עד 30 שקל לא יותר מזה. תודה אנשים, מורן [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני בן 16 ועדיין לא קיבלתי צו ראשון אבל אף פעם לא מוקדם להתחיל להתכונן;] אני רוצה להיות ביח' מחשבים בצה"ל כמו שהבנתי הדבר נקבע לפי הקב"א, הפרופיל והראיון האישי. בקשר לקב"א: אני סיימתי כיתה י' השנה ואני עובר שנה הבאה לאקסטרני, אני עושה 5 יח' מתמטיקה, 5 יח' אנגלית ו-10 יח' מחשבים. (לא בגרות מלאה אך ורק את המקצועות הנ"ל) זה ישפיע על הקב"א שלי? זה יוריד לי? אם כן, כמה? ומה ההשלכות? אני גם מתכנן להרשם למכללת ג'ון ברייס או לאוניברסיטה הפתוחה לפני הצו ראשון אפילו. בקשר לפרופיל: יש לי אלרגיה מאוד חמורה לאבק ולשינויי מזג האוויר, יש לי רישום שיש לי דלקת בברכיים, אסטמה (קלה לדעתי) ועוד ועוד דברים ובעיות רפואיות מפה ועד הודו. זה מספיק כדי לקבל פרופיל 64 ומטה? אם ל…
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איך אני מגיע מתחנה מרכזית ת"א לבה"ד 7 (צריפין?) הייתי שם כבר פעם אחת אבל הקפיצו אותי, ככה שאין לי מושג לגבי קווי אוטובוס שמגיעים לשם ומשם. אני צריך להגיע בעיקרון לצומת שם, איפה שיש גשר כזה להולכי רגל, שאפשר לעבור לצד השני כשיורדים ליד המין קניון הזה או מה שזה לא יהיה.. איזה קווים מגיעים לשם? וחזרה לתחנה מרכזית אפשר לעשות עם אותם קווים?
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש לי אייפון 3G והיום שידרגתי לגרסא 3.0 מאז יש אינטרנט באייפון גם כשאין WI-FI וגם יש E למעלה איפה שהשעון שזה סימן לאינט' עכשיו לפני יומיים התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם לבטל את האינטרנט ולבטל את האפשרות הזאת בכלל שלא תהיה אפשרות... ובכל זאת יש לי אינטרנט עכשיו. מישהו יודע אם אפשר לבטל את זה דרך המכשיר? לכבות את זה? עד שאני אתקשר אליהם ואברר מה זה?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכל אוהבי ההומור של הסדרה המצויירת FAMILY GUY (וגם למי שלא בהכרח מכיר ..) יש מלא קטעים מטורפים וגסים שיצאו רק ב DVD שאין להם קשר לסדרה עצמה ולדמויות שם - http://www.sethcomedy.com/ זה לא חדש אמנם, אבל עדיין יש המון שלא מכירים את זה (כמוני) נסו להשיג את ה DVD בדרך כזו או אחרת.. *חובה לראות את הקטע שם עם מאריו ..
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מאיזה סכום לוקחים את זה? האם זה רק על סוג מסוים של מוצרים? איך זה הולך אם אני שולח חבילה לחו"ל? גם שם לוקחים בצורה דומה? תודה לכם.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שיניתי תמונת פרופיל והוא לא מראה לי אותה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לא יודע אם נפתח כבר ת'רד בנושא הזה,אבל בהצלחה לכל מי שעושה מחר בגרות במחשבים ואלקט' שאלון א'\מערכות ספרתיות\לוגיקה\וואטר אבר. מקצוע קל אבל לא תזיק בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
1)מה זה צוואר בקבוק? כאילו אני יודע תכלס מה זה אבל למה זה קורה? למה מעבד מגביל כרטיס מסך או להפך? למה הארד דיסק מגביל מעבד? 2) מה זה overkill? 3)מה זה רכיב ג'נרי? לדוגמה ספק כוח ג'נרי תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי שאלון מלש"ב ל"יחידה". חוץ מזה שאני לא יודע איך למלא חלק מהדברים, נראה לי שנפלה טעות כי הפרופיל שלי הוא 64 (ניסיתי לשנות אבל לא הולך). כי לפי מה שהבנתי זו יחידה מובחרת. יש לי כמה שאלות: 1. מה זו "היחידה"? 2. האם כדי לגשת למיונים? 3. האם למישהו עם פרופיל 64 יש משהו לעשות שם או שזו טעות? 4. האם אפשר לדעת לפי עצם שליחתו של השאלון הזה מה הקב"א שלי? תודה מראש לעונים!!
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב, הייתי רוצה להיעזר בכם לקבלת מידע נוסף לגבי התואר במדעים המוצע באו"פ. יש שלושה סוגים של תואר במדעים: "רגיל", בהדגשת מדעי המחשב ובהדגשת מתמטיקה. חשבתי ללמוד אחד מהם, שכן נראה לי מעניין למדי לקבל ידע נרחב בכל תחומי המדעים ובמתמטיקה. יש לי מספר שאלות בנושא: איך התואר הזה נחשב מבחינה אקדמית ומבחינת המעסיקים? (איך "מתייחסים" אליו? והאם הוא נחשב ל-"יוקרתי" כמו תואר בפיסיקה לדוגמא?) עד כמה באמת ישנו חופש בחירה של קורסים? והאם הוא מעניין ללמידה? ואם אבחר בו, לאיזה מהסוגים כדי ללכת? (האם ב-"רגיל" יש מספיק מתמטיקה? ואיזה נחשב ליותר "איכותי"?) אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, ובנוסף אם למישהו יש ניסיון עם אחד מהתארים הללו אשמח לשמוע על התרשמותו מהתואר. תודה ר…
-
- 113 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
-
-
חברה לומדת למבן ותקלה בתרגיל שהיא לא מצליחה לפתור , אוליי מישהו יכול לעזור . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני צריך להגיע מתל אביב לכלא 6, איזה אוטובוסים לקחת? איפה בכלל הכלא נמצא? ואם מישהו יודע גם איך השהייה בפלוגה ג' אשמח אם יחלוק איתי קצת מהידע שלו.
-
- 15 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי חבר,שכבר מספר פעמים מצליח להגיד לי שמתקשרים אליי שניה או שתיים לפני שבאמת מישהו מתקשר אליי (ולא זה שהוא עובד עליי עם חבר או משהו כי גם שהתקשרתי אל עצמי מהבית הוא אמר לי שמתקשרים אליי ). כלומר, אם מישהו מצלצל אליי,לפני שהצלצול מגיע לטלפון הוא אומר לי לענות . (אז הטריק שניסיתי הוא להתקשר לסלולארי שלי מהבית והוא ידע גם את זה-סימן שהוא לא עובד עליי) מצד אחד הוא טוען שהוא "פשוט יודע " . כמובן אמרתי לו שהוא דביל ושיביא לי את התוכנה\אתר. למישהו יש מושג איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה רבה מראש! עריכה - אוקיי זה לא היה מצחיק. מי שמשתמש בוונטרילו וויסטה יודע שלפעמים ה-CAPS LOCK נתקע .. ואז כאילו כל הזמן מדברים. בעיקרון הוא פשוט שמע את החרא הזה הצילצולים המוזרי…
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אתה הזבוב , ברגע שאובמה מפסיק לנענע את האצבעות לחץ על העכבר וברח . http://www.microsheep.com/obama-vs-fly.html
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בספק אם זו בעיית חומרה, זה כמעט בטוח לא שהמעבד התחמם יותר מדי (אני לא חושב, החדר של קר, אני מניח שזה משנה מעט, והמעבד שלי עבד במשך ימים כמו שצריך, עד שכיביתי את המחשב, ומאז שניסיתי להדליק מחדש זה קרה) אוקי, עכשיו אני דיי בטוח שזו לא בעיית חומרה =/ הדלקתי את המחשב, כשזה הגיע למסך שנותן לי לבחור איך להפעיל (Safe mode או רגיל) חיכיתי במשך איזה דקה או 2 והכל היה בסדר (בניגוד לפעמים הקודמות שמייד בחרתי Safe Mode with networking / רגיל) ואז כשבחרתי איך אני רוצה שיעלה, זה הגיע למסך עם הסוג-של-progress bar, ואחרי זה שוב איתחל את עצמו - זה תמיד החלק שבו זה קורה (חוץ מבSafe mode שזה קרה אחרי שזה סיים לטעון את כל הקבצים נראה לי יש רעיונות? אני אנסה כל דבר אפשרי עד מחר, ואז כבר י…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-