עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by poiiopipoippzzttw,

http://www.ksp.co.il/hmain.php מצאתי בה Radeon 9800 Pro של sapphiretech ב890 שקל

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. Started by Rammler1983,

במהלך שיטוט באתרי האינטרנט כדי לחפש חומרים לעבודה על תופעות טבע נתקלתי בזה: האם זה אמיתי???

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קבלו:http://www.b2c.co.il/lapam/com/cellular.html

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  4. יש לי שאלה למומחים, לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז אשאל פה. יש לי שואב אבק קטן שמשמש גם כמפוח שרכשתי בזמנו מזיגזג. אחד מהעובדים בלוג'יק פיסי (שם קניתי את המחשב הנוכחי) אמר שאם זה עובד על חשמל לא כדאי להשתמש בזה כי זה יכול ליצור חשמל סטטי ולגרום נזק לרכיבים (מקווה שהבנתי את ההסבר שלו נכון). האם מה שהוא אמר נכון או שאפשר להשתמש במפוח ללא חשש אפילו שזה עובד על חשמל? אודה לכל עצה בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, אני צריך כבל מאריך ATX 4 פינים 12V. לסינים יש את זה להציע: http://www.aliexpress.com/item/ATX-12V-4-Pin-male-to-8-Pin-Female-Power-Cable-Adapter/417040356.html השאלה היא כמה זה בטוח? אני מכניס מערך כבלים זולים למחשב יקר.

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. הגשתי הצעה למשהו, עמדתי לזכות במחיר טוב ואז בשניה האחרונה מישהו הציע יותר מה שמוזר זה שזה בן אדם שקיים שנה באיביי אבל בלי שום עיסקאות, כאילו הוא לא עשה שום קניה כל הסיפור הזה מוזר, זה אותו בן אדם או משתף פעולה שלו, מה EBAY עושה במקרה כזה ואיך מוכחים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מצאתי חנות אם הרבה מוצרים טובים ששלוחים ל ישראל. http://www.xoxide.com/ ואני רוצה להזמין מהם פלטייר שעולה 41$ , אבל המשלוח יעלה לי 30$ שזה כבר ממש לא משתלם . מה אתם חושבים על העניין? כי בארף לא ניתן להשיג פלטייר. :

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חבר שלי, אמר לי היום שהוא הולך להוציא רישיון על מלגזה, שזה לוקח כולה שיעור אחד של 3 שעות ואז אתה מוציא רישיון ושזה עולה ביחד 400 שקל מקסימום ואחרי זה שאתה מוציא על רכב, אין לך מלווה, הגיוני ? האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by xpl0it,

לי יש מחשב: Pentium 4 2.4GHZ ASUS P4P800 512MB DDR 400 GeForce FX 5200 128MB לאחותי הקטנה יש מחשב: Pentium 3 800MHZ מעט RAM כרטיס מסך 32MB ישן עד עכשיו אני הייתי קונה כל 3 שנים מחשב חדש ואת הנוכחי מביא לאחותי. עכשיו אחותי צריכה מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות. האם זה הזמן לקנות מחשב חדש לי ? לדוגמא: Core 2 Due Q6600 OCZ 2GB RAM GeForce 8800GTS 640MB או לקנות מחשב חדש לאחותי, משהו הרבה יותר פשוט מזה ? מה שהכי מדאיג אותי זה משחקי ה-DX10. אני רוצה לוודא שאם אני קונה מחשב חדש עכשיו ומביא את הנוכחי לאחותי, המחשב שלי יריץ בלי שום בעיות משחקי DX10 כמו CRYSIS. כמו שאתם יודעים CRYSIS, או כל משחק DX10 עוד לא יצא, ולכן אין ביקורות. אז מה אתם אומרים ? לחכות שיצאו משח…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. זאת אומרת להתקין גרסת trial ל30 יום, ולהשאיר ללקוח את האפשרות לרכוש בעצמו רישיון חוקי או ללכת בדרכי הפשע והרשע. האם זה מכסה לטכנאי את התחת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by NIR-T,

האם השארת המחשב פתוח במשך 4-5 ימים עושה רע למחשב?? אם כן מה המקסימום שכדאי להשאיר את המחשב פתוח?? :- ???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. כאילו רשום מעונן חלקית מזה אומר? חחח? שקר ויש שמש?=/?

• 14 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by mhu,

שלום, לאחרונה התחלתי בחיפוש אחר מחשב נייד מבוסס AMD64 ביט (ואל תתחילו עכשיו למה 64 זה לא שווה בלה בלה בלה או לא צריך לקנות כרגע וכו', יש סיבה וזו לא המטרה) לאחר שהתחלתי לחפש אילו דגמים נמכרים בארץ נתקלתי בדבר מוזר מאוד: http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=2764677 איך זה יכול להיות שה- Turion 64 תומך / מסופק עם DDR2 533?!?!?!? האם זה אפשרי או שזו פשוט רמאות לשמה? חחחח

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  14. Started by MandariNa,

מי שיכול לתת קצת מספרים זה יהיה טוב יקר זה עניין יחסי אז בלי "כן זה יקר" , "לא, זה זול". תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by duk4u,

[h=1]הינדו בריטריאן - ללא אוכל או מים כבר יותר מ-65 שנה [/h]

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. גם אם לא עשה שום עבודה? נניח לקוח הזמין טכנאי מחשבים לביתו ופתאום התחרט ולא ביצע את התיקון, הגיוני שהלקוח ישלם עבור הביקור של הטכנאי?

17. שלום לכם אני כבר מעל שנה שלא נחשף לשמש בכלל אני מתעורר ב6-7 בערב והולך לישון ב 7 בבוקר בערך בגלל שאני עובד בלילה הרבה אנשים אמרו לי שזה לא בריא אבל לא אמרו למה וחיפוש בגוגל לא ממש עזר אז מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה כדי שאוכל להמשיך בחיי הערפד נטולי השמש שלי לנצח נצחים תודה רבה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני פשוט אוכל שני חביתות בבית ספר שכל אחת אם שני ביצים ובערב אני אוכל עוד שניים האם זה מסוכן לאכול ככה במשך קבוע? זה כבר משהו שנימשך חודשים+ ואמרו לי שזה לא בריא למרות שאני גדל ומיתאמן[לא בקצב רצחני]

• 59 תגובות
    • 10.3k צפיות
  19. האם זה מסוכן...? שמתי אותו כ 30 סמ מהמחשב אבל הוא לא עם הפנים כלפי המחשב זה מסוכן...? תודה לעוזרים וסליחה על הבורות...

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אם זה נכון - האם הוא יודע את שם המשתמש או גם את האימייל של מי שצפה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  21. שלום, האם זה נכון שבזמן שבן אדם נמצא בתת מודע, בהליכה מתוך שינה או דברים דומים, האם זה נכון שהוא בחיים לא יבצע דברים שהוא לא היה חושב עליהם במודע או חושב לעשות אותם (או משהו כזה..)? האם זה הוכח מדעית? ואם בבקשה מישהו יכול להסביר לי את העניין. תודה.

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. הלכתי לבדוק אם כדאי לי לשים עדשות היום ואמרו לי שזה די מסובך להכניס אותם לעין ושלוקח 40 דקות ה האם זה נכון? כמה זמן לכם לוקח? תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ariel-ro,

אלכס כבר לא מנהל את פורום כללי?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  24. יש אתר שהזמנתי ממנו משהו אבל הם גם רוצים תמונה של הכרטיס אשראי שאיתו ביצעתי את ההזמנה - את החלק האחורי והקדמי שלו (מעלים את התמונה דרך האתר שלהם) וגם אח"כ לשלוח להם את זה בפקס. הינה האתר: http://www.bhphotovideo.com/ יש לציין שכבר הבאתי להם את המספרים של הכרטיס אשראי והם לא "חוגגים עליו", אבל אני בכל זאת רוצה להיות בטוח שלא ימצאו את התמונה איכשהו באתר שלהם. אז זה נראה לכם בטוח?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.