כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון להבהיר , אני לא שוביניסט ואני הייתי הולך לטכנאית ראיתי את התרד "האם יש נשים בפורום" שיש נשים טכנאיות מחשבים פשוט יש סוגי עבודות "לא נשיים" כמו מוסכניקית או שיפוצים , שאפילו אם יש נשים במקצועות הללו שאלה האם "גברים" יפנו אליהם ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=44942 לא צריך מזגן.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, האם לאדם היפראקטיבי עלולים להוריד פרופיל בצבא? זה מוגדר כבעיה נוירולוגית, כמו אפילפסיה, ולכן אני שואל. תודה לעונים!
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והדבר האחרון שנותר לי לברר הוא האים היצרן LEADTEK הוא יצרן טוב, אמין וכדאי לקנות כרטיס מסך שלו?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי נשמע הזוי נכון ? אובכן, מסתבר שלא כ"כ - https://www.google.co.il/search?q=moon+is+hollow&oq=is+moon+is+h&aqs=chrome.1.69i57j0l3.20290j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מנסה לקרוא כתבות ב YNET בזמן שאני שומע פודקסטים או סרטונים שבעיקר מושתתים על דיבור. זה מצליח לי בהתחלה אבל אח"כ הריכוז עובר רק למשימה אחת האם זה באמת משהו שניתן לעשות או ללמוד לעשות. בניגוד לדבר עם מישהו בטלפון בזמן שאתה גולש כאן יש הטמעה של מידע גם בסרטון וגם בקריאה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הזמנתי אתמול מהאתר של DealExtreme כיסוי SwitchEasy CapsuleRebel אדום לאייפון 4, ב-11.60$ (מחירו המלא הוא 27.99$ באתר של ההחברה). השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בזיוף, בגלל המחיר הנמוך, או שזה מקורי? :s05: בדף המוצר כתוב genuine, אבל אני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם. אם לדעתכם זה מזוייף אני אבטל את ההזמנה.
-
- 60 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים בEBAY משקפי RAY BAN שאני רוצה כבר הרבה זמן, בשליש מהמחיר בארץ השאלה היא האם אלו משקפיים מקוריים? יש הרבה מוכרים שם ששולחים מהונג קונג, סין וכו... ואני לא יודע אם לסמוך עליהם אפילו שהרייטינג שלהם חיובי. אשמח אם מישהו מכיר\שמע על מישהו שקנה ויוכל לעזור לי.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב בחנות מחשבים לפי מפרט ושלמתי מקדמה 10% . לאחר שבוע וחצי התקשר נציג מהחנות והודיע לי שהמחשב הורכב והוא מוכן למשלוח . שלמתי לו דרך הטלפון בויזה על המחשב ובזה הסתיימה השיחה . למחרת נכנסתי במקרה לאתר האינטרנט של החנות וראיתי שבשני פריטים מהמפרט שהזמנתי היתה ירידת מחיר .עכשיו במידה והירידה היתה בשבוע וחצי שבין ההזמנה לתשלום האם החנות הייתה צריכה להוריד לי את זה מהמחיר הסופי ואם התשובה היא חיובית האם זה גם במקרה ולחנות אזלו שני פריטים אלו בתוך השבוע וחצי והם הביאו מלאי חדש ובעקבות זה היתה ירידת המחיר .
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT Synergy 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Apollo AP-02 Midi Black Case With Handle (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מצטער שזה לא ממש מסודר, זה העתק מהאתר של KSP המפרט הזה עולה 3540, שזה נראה לי ממש זול.. שווה קנייה או שיש קאץ'?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
מה אומרים ? http://www.calcalist.co.il/real_estate/articles/0,7340,L-3607320,00.html מחירים מתחילים לצנוח ?. אני מהעתיד : אולי ב2016 ..
-
- 192 תגובות
- 121.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם המחשב שיש ברשותי נחשב למחשב לגימינג כבד או רגיל כזה מפרט מחשב מעבד i5 6600k זיכרון gskiil 16 g קירור CORSAIR h60i כרטיס מסך gtx 960 4g g1 Ssd 120 g דיסק קשיח 3 t 6 מאוחרים של CORSAIR 14 mm
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו אני יודע שתמיד אפשר לשאוף למחשב יותר טוב אבל הקטע כאן הוא האם המחשב שלכם מספק אתכם אפילו אם לא הכי חדש בשוק. אז התשובה שלי היא "מספק דיי טוב" (אתם יכולים לראות את המרט בצד) למרות שהוא טיפונת טיפונת מקרטע במשחקים.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
סתם משהו שמעניין אותי,האם הם נפתחים או שלא?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברים. השאלה בכותרת. רציתי להוסיף ולשאול מה במידה והעובד מעוניין לגדל זקן מלא קבוע (מטעמי דת לדוגמא)? תודה.
-
- 19 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
נניח שאני רוצה להתקבל לעבודה כלשהי ויש לי תואר ראשון במדעי המחשב עם ציונים דיי טובים האם המעסיק יסתכל לי על תעודת הבגרות בכלל? ואם כן, עד כמה זה ישנה? עכשיו נניח גם שהייתי בגאמא בצבא בנוסף לכל אני צריך תעודת בגרות? אני מניח שזה לא בהכרח אותו דבר בכל מקום, אבל בכל מקרה אם מישהו עונה אשמח גם לביסוס כלשהו תודה!
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
מחשב פשוט שמבוסס על: Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLB9U 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Default.aspx אם לא- מה חסר?
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם המפרט הבא מאוזן, ואם לא איזה רכיב לא מאוזן, מהווה צוואר בקבוק, ובאיזו צורה (הוא חזק/חלש מידי?) אני מדבר על מיצוי יכולת המערכת בעבודה עם הרכיבים שיש לה, כלומר האם הרכיבים ישיגו את היכולת המקסימלית שלהם בעבודה אחד אם השני ולכן לא רלוונטי המטרה של המערכת. 1) לוח אם GIGABYTE GAEP45DS3R 2) מעבד Intel core 2 quad Q9550 Box 3) קירור למעבד OCZ Vendetta2 4) משחה טרמית OCZ Freeze Extreme Thermal Conductivity Compound 5) זכרונות G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI 2X2GB 1066MHz CL5 6) מארז COOLERMASTER HAF 932 7) כרטיס מסך SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB (קירור שחור) 8) ספק OCZ600SXS 600W 9) תודה.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני לא מחפש הצעות למפרט. בינתיים אני רק חופר פה בפורום ורואה מה הציעו לאחרים. הנה מפרט שהצעתם פה למישהו לפני כמה ימים והייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים. אם למשל הייתי מוסיף כמה שקלים לספק 400W HEC. והייתי קונה כרטיס משומש של 9800GT (משהו ב250 -300 ש"ח). האם זה היה מחשב למשחקים? בעיקרון אני בודק כאן את הדרישות המומלצות של FALLOUT NEW VEGAS, של FABLE3, של NAPOLEON TOTAL WAR, של FIFA11 של MASS EFFECT 2 ושל STARCRAFT 2 (לא בא לי לראש עוד משחק מ2010), ונראה שהמפרט הזה מתאים לכולם. זה אומר שאני אוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה חלקה על הגדרות גבוהות? למעט מספר מועט של משחקים כגון קריסיס( ולא יודע, איזה עוד?). יש לי כרגע מסך של 19. אבל האם זה יתאים גם אם אחליף למשה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואם כן, באיזו תחנה? אני מדבר על המשחק ביום חמישי הזה...
-
- 1 תגובה
- 5.9k צפיות
-
-