כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש למישהוא ניסיון אם EBAY קראתי הרבה ביקורורות חיוביות באינטרנט ומחברים שקנו ואמרו לי שזה מאוד פשוט וזה גם זול יחסית לארץ. ראיתי שם כרטיסי 4890 HD ב200 דולר האם כדי והאם זה בטוח? תודה לעוזרים. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים בEBAY משקפי RAY BAN שאני רוצה כבר הרבה זמן, בשליש מהמחיר בארץ השאלה היא האם אלו משקפיים מקוריים? יש הרבה מוכרים שם ששולחים מהונג קונג, סין וכו... ואני לא יודע אם לסמוך עליהם אפילו שהרייטינג שלהם חיובי. אשמח אם מישהו מכיר\שמע על מישהו שקנה ויוכל לעזור לי.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה?? נכנסתי לאתר rapidshare בכדי לקנות מנוי פרימיום .. בדקתי את האפשרות דרך " משווקים " , ובישראל מצאתי את האתר http://www.evgrapid.com/ שמעתסק עם העניין הזה שדרכו אפשר לקנות מנוי .. עכשיו כשאני נכנס לאתר תמיד kaspersky תופס טרויאן או ש IE8 אומר שזה אתר PHISHING ולא אמין .. מה דעתכם??
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא בטוח שמישהו פה יודע משהו על זה,או שיש לו ניסיון, אבל חשבתי לנסות. אני צריך שולחן ביליארד אמיתי מקצועי, בתקציב עד 4000 ש"ח (אפשר לחרוג , על איכות לא מתפשרים ;D אבל לא להציע שולחנות ב10K !!) תודה.
-
- 12 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
דיון בנושא ,נפתח עקב דיונים רבים בזמן האחרון שהפכו לדיונים בנושא . דעתי האישית ,אני נגד כל חומר שמשבש טפיסת מציאות של בן אדם כל שהוא בזמן נתון ,בין עם זה לטובה ובין עם לרעה ,זה פשוט בריחה מהמציעות . ועוד עובדה ,גם עם יוכח מדעית שאין שום נזק (שכבר הוכיחו שיש )לשימוש בסמים "קלים" ,שימוש בהם בדרך כלל מתדרדר לשימוש בסמים אחרים ,רובם יותר גרועים ,ובאותה מידה שימוש באלכוהול . זהו זו דעתי ,עכשיו התור שלכם בין עם אתם איתי או נגדי נ.ב הייתי מעוניין להפוך את הדיון לסקר ,איך אני עושה זות ?
-
- 421 תגובות
- 39.5k צפיות
-
-
אני עובד אצל מישהו במסגרת חברה כלשהי כבר בערך כמה חודשים. אני יודע שמותר לי (מגיע לי) לקבל שכר גם על הנסיעות, אבל משום מה לא ביקשתי כסף על נסיעות עד עכשיו אז בהנחה שיש לי תיעוד מדוייק של כמה עלו לי נסיעות עד עכשיו כל פעם שעבדתי מותר לי לבקש (לדרוש?) תשלום על הנסיעות "באיחור"? מישהו יודע מה החוק אומר לגבי זה?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן, מישהו כאן יודע האם אני אצטרך לשלם מס, מע"מ או משהו בנוסף למחיר של המוצר הבא? http://cgi.ebay.com/M-Audio-Axiom-49-Key-Keyboard-Midi-Controller-USB_W0QQitemZ390066219202QQcmdZViewItemQQptZKeyboards_MIDI?hash=item5ad1c228c2&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1205%7C293%3A1%7C294%3A50
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הרעיון ? איך הביצוע ? מה לשפר ? אני ממש צריך את עזרתכם בנוגע לאתר, כל באג קטן, הערה, המלצה אני אני אשמח לשמוע תמונות מצחיקות ברשת מגוון רחב של תמונות קורעות מצחוק . אתר ייחודי, אז בלי הרבה דיבורים- www.imlaugh.com
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי רשיון כבר על אוטו ועברתי את ה24 איך עושים את זה ומה צריך או איך אפשר להימנע מתאוריה ושטיות כאלה כמה שפחות שיעורים אם יש איזה דרך קצרה לאנשים בגילי אם שנות וותק על הכביש ??? :
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
רכבת נוסעים עוברת מרחק בין 2 תחנות ב 18 דקות. רכבת משא עוברת ב 32 דקות מרחק גדול ב 2 ק"מ מזה שבין התחנות. הרכבות נעות במהירות קבועה, אך רכבת הנוסעים עוברת כל קילומטר בדקה אחת פחות מרכבת המשא. מה המרחק בין התחנות? התשובה הנכונה היא 6 אבל זה לא מעניין אותי אני צריך את הדרך....
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איזה דרכים טובות וחינמיות לפרסם את האתר? איך גורמים לאנשים ללחוץ על פרסומות של גוגל שמופיעות באותו אתר?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היום נכנסתי לחנות KSP בסניף נצרת-עילית כי אני מפה, רציתי לקנות 2 דיסקים קשיחים של טרה HD103UJ, ביקשתי ממוכר (לא יודע איך קוראים לו, בחור עם קוקו) והוא הלך להביא אותם. אחרי כמה דקות של המתנה הוא הגיע עם דיסקים. אני בדקתי את הדיסק ראשון ויזואלית וראיתי שיש לו 2-3 שריטות באמצע ליד עיגול, שאלתי אותו מה זה , למה זה שרוט, הוא אמר שכנראה פתחו את הכופסה עם דיסק לפני זה. אני הבנתי שהוא מנסה למקור לי דיסק משומש או מתוקן, כי שריטות כאלה באמצע יכולות להופיע או משימוש או מנפילה של דיסק, אבל לא מפתיחה של אריזה. בדקתי ויזואלית דיסק שני והוא נראה בסדר, ביקשתי ממנו להחליף את הדיסק ראשון ולהביא לי אחר, אבל הוא אמר שאין להם ויש רק את 2 האלה מהסוג הזה. אני אמרתי שאז אני לא רוצה לקנות אכשיו ו…
-
- 86 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A510 ובוידאו הוא מקליט רק 3 דקות ! זה מעצבן . יש לי מלא מקום בזיכרון אבל הוא נעצר ב 300 שניות ! ולא נותן יותר למה ? ככה זה מצלמה דיגיטלית ? יש לי ים מקום בכרטיס אבל הוא נותן לצלם רק 300 שניות כל צילום .
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
נגיד הזמנתי מחשב בIQPC במשלוח. כמה ימים לוקח בדר"כ למחשב להגיע מיום ההזמנה?.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אשמח לשמוע דעות ממי שמכיר, לי אישית יצאה חוויה מחורבנת ואני ממליץ להיתרחק כמו מאש...
-
- 31 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני צריך להזמין מוצר מחו"ל, ארה"ב ליתר דיוק, כשהבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי בכלל והבנק לא יאשר לי אחד כרגע. חשבתי באופן חד פעמי להטעין כרטיס ויזה של הדואר, ולנסות להשתמש בו להזמנת המוצר ישירות או דרך paypal. למישהו היה נסיון דומה ויכול להגיב אם זה עובד או לא? אני יודע שכרטיס כזה עבד לי פעם עם המשחק world of warcraft, כשהייתי צריך לשלם סכום מסויים כל חודש, אבל עדיין לא בטוח אם זה היה יוצא דופן.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לי למה שלא נתחלק בקאברים יפים של שירים? למה? כי זה פאדיחות לשמוע את BARBIE GIRL המקורי... אז הנה נתחיל- WHEREVER WHENEVER גירסאת המטאל, יצא נחמד תקשיבו למילים וכמובן BARBIE GIRL והנה יצירה של גאון בן המאות הקודמות מנוגנת ע"י גאונים בני ימינו
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה, עוד כמה ימים אני ניגש לטסט ראשון ואני לחוץ מאוד, אם אפשר לקבל טיפים איך לעבור את הטסט הזה אני אשמח מאוד, בעיקר מאלה שנוהגים הרבה שנים, ואלה שעברו לא מזמן טסט, ואיך אני יכול להרשים את הטסטר? מקווה שזה לא דיון ספאם או משהו כזה.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ואני מחפש בשבילה מתנה כל הקטע שמסביב כבר תיכננתי עכשיו רק נשאר לי לקנות מתנה חשבתי על לקנות בושם ועוד איזה 2-3 דברים, מה אני יכול לקנות בנוסף לבושם ? חשוב לציין שאנחנו ביחד כבר שנה + והתקציב דיי גבוה בבקשה תגובות רציניות
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נניח בבגרות באנגלית יש בוחן שנותן להעתיק - לכל אלה שנבחנו פחות או יותר באותה כיתה יש 100 באנסין ויש להם תשובות זהות/דומות - יש סיכוי שיפסלו להם לנבחנים את הציון והם יצטרכו להיבחן שוב? שואל לידע כללי, ד"א..
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אבל לא סתם לדים אלא UltraBright מישהו אמר פעם שיש בחנות RadioShack ברעננה. איפה החנות הזו נמצאת? או שמישהו מכיר עוד מקום שאוכל לקנות בו את הלדים?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! לא מזמן פתחתי ת'רד על התלבטות לגבי גנרטורים, לבסוף קניתי את הגנרטור הישראלי, 4 קילו וואט, ללא מייצב עכשיו, לצורך העניין ניקח את הדוגמא הרלוונטית. הצרכנים שיחוברו לגנרטור הם, הגברה, תאורה, פלטה ולפטופ להגברה ולתאורה אין משמעות ליציבות הזרם, אך החשש הגדול שלי הוא לגבי הפלטה, שבסופו של דבר מדובר על מוצר אלקטרוני (שני קומפקטים שני פטיפונים ומיקסר) חיפשתי בגוגל מייצבי מתח, ומצאתי כמה דברים, אני רוצה לחבר את המייצב רק לפלטה, לא להגברה והתאורה, http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=32343 האם זה יעזור לי? תודה רבה חברים!
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, יש לי מספר התלבטויות קשות בנוגע ללימודים לתואר ראשון במדעי המחשב. כיום אני תלמיד תיכון ומזה זמן רב התענינתי בלימודים אקדמיים, בימים האחרונים, אחרי שכבר שקלתי להרשם לאו"פ, הופיעה כתבה בעיתון על "פרוייקט אתגר" מטעם אוניברסיטת חיפה, במסגרת הפרוייקט ילדים מצטיינים מתחילים ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב, זאת בסביבה הרבה יותר תומכת וקלה מהאו"פ. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע מהו טיבו של תואר מאוניברסיטת חיפה, אבי, שעובד הרבה שנים בהייטק שלל את האפשרות מייד ואמר כי תואר במדעים מאוניברסיטת חיפה לא שווה הרבה, מה גם שהם החליטו שתואר במדמ"ח שייך למדעי הרוח. ( ) האפשרויות העומדות בפניי: 1) להתחיל ללמוד באו"פ ולקוות לסיים שם את התואר. 2) להתחיל ללמוד באו"פ במסגרת של אפיק מעבר…
-
- 129 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
אני די חובב גיימינג וגם אוהב את הסרטוני - ביקורות של יאצי, ולפני כמה ימים חבר סיפר לי שיש בחור (נראה לי שקוראים לו אבישי - ככה קוראים לאתר) שעושה בלוג גיימינג שהוא כמו שילוב של יאצי ובלוג רגיל (לא אנימציה), התוצאה של השילוב הזה מדברת בעד עצמה ויש שמה טענות ממש טובות שמלוות בהרבה הומור משובח (רוב הזמן) על גיימנינגותרבות הגיימינג בכלל. אני אישית די התלהבתי מהאתר ומחכה לבלוגים נוספים בקרוב! נראה מבטיח, וחוץ מזה צריץ לתמוך ביוצרים ישראליים! הכתובת היא - www.avishee.com תהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המהדורה השניה מישהו יודע אם זה עדין יכול לעזור ליי??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-