עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Meir787,

כותרת.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום לכולם, רציתי לאחרונה לקנות אייפוד- אבל העסיקה אותי השאלה: מתי הולך לצאת האייפוד החדש? אז ע"מ שאני לא יקנה ipod 5.5 ואז יתקע כי אפר יוציאו חודש אחרי דגם חדש, חישבתי את ההסתברות והחוקיות בהכרזת המוצרים של אפל ע"מ לקבוע מתי יהיה תאריך ההשקה של הipod 6G! > ובכן- אם ניקח את מועדי ההשקה של האייפודים ונעגל את החודשים נגיע לחוקיות הבאה : * בתרשים שציינתי מצויין דגמי האייפוד ותאריך השקתם. אייפוד דור רביעי ואייפוד פוטו נחשב אותו דור, כאשר האייפוד פוטו הוא עדכון של הדור הרביעי לכן יופיע כ 4.5 אייפוד ווידיאו הראשון הוא למעשה דור 5 והעידכון שהוציאו לו לאחרונה מיצב אותו כדור 5.5 >> הגעתי לחוקיות הבאה: * אפל בין השקה של דור אחד של אייפוד לעידכון של אותו דור שמרה מרוו…

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by Spirit Crusher,

המאמר נלקח מפורום מתופפים בהיידפארק. מומלץ לקרוא ולהפנים. "נו, אז על מה כל הסיפור?" קשה להסביר עד כמה האזניים הם איבר רגיש. אף אחד לא חושב לבהות בשמש כמה שעות בלי למצמץ, נכון? אבל זה בדיוק מה שאתם עושים כל פעם שאתם הולכים למועדון - רק לאזניים. השמיעה שלנו מבוססת על שערות רגישות בתוך האוזן הפנימית (ב"שבלול"). כשאנחנו חשופים לרעש חזק ומתמשך, השערות הללו נחלשות, נשברות ומתות, ואז אף רופא בעולם לא יכול לשקם אותן. מה שהרוס - הרוס לתמיד, באופן בלתי הפיך. מכשירי שמיעה לא "מסדרים" את האזניים כמו שמשקפיים מסדרים את הראייה. הם מגבירים את הצליל בשביל השערות ששרדו. "מה כבר יכול לקרות?" אתם לא רוצים לדעת... הרבה טועים לחשוב שהנזק הוא "בסך הכל" הנמכת השמע, "הורדת הווליום", אבל הפגי…

4. Started by ori-silver,

אני רוצה להזמין פאד qck שעולה שם 59 ש"ח לגרסא הרגילה. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1028 המחיר הוא הכי טוב שמצאתי וזה רק 10 ש"ח משלוח האם האתר הזה אמין ומספק את הסחורה?אני ממש שונא להזמין דברים דרך האינטרנט אבל אין לי ברירה כי אף חנות ליד הבית שלי לא מוכרת פאדים טובים.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by dani,

אני מתכוון שיש לו מוניטין וכל זה אני רוצה לקנות מאורר משם ואני רוצה לדעת איך החנות הזאת... יש לה "אמא ואבא"?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by Gil28,

הסתכלו על התמונה הבאה - האם היא עירומה? הסתכלו שוב...

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. גדול. אין גדול מזה. מאוסף ההזויים שעוד לא הגיעו לטיפול: http://haarchionsheldoreendotan.blogspot.com/2009/07/blog-post_03.html רק החייזרים חסרים כאן.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by alexbmw,

הקרטינג בפולג פתוח היום ? ואם כן באיזה שעות ?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  9. http://uploaded.fresh.co.il/3f8079515d032520.jpg משהו בהחלט מצחיק...אין מה להרחיב,שווה צפייה... אה וגם בונוס למי שזה לא שיעשע אותו http://antiscouts.cjb.net/ (אתר ל"מעריצי" הצופים)

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  10. http://www.click-a.com/product_info.php?products_id=129&osCsid=4c050c648a726abeda43ef9f6aa62950 חבילת באנדל לטכנאי

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by gryffin,

שאלה שתמיד רציתי לדעת. האם הדיור באילת הוא זול או יקר ביחס לערים ממוצעות במדינה?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by kilom,

הדיסק נקנה לפני יומיים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  13. בוא נגיד ואני מוריד תמונה מהאינטרנט, ומדפיס במדפסת לייזר צבעונית מיוחדת על נייר מיוחד ואז מוכר, זה נחשב להפרת זכויות יוצרים? (תמונות לדוגמא: זמרים, כוכבי קולנוע, סרטים, וסתם תמונות שמישהו צייר)? אם למישהו יש מושג PLZ TALK

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  14. האם ההורים שלכם יודעים שאתם עושים אוברקלוקינג? או שהם עושים הכל כדי לעזור לכם בבעית "החימום" שיש בסלרון טאולין מה התירוצים שלכם?

• 51 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. הכתבה "רגע, יש עוד!" הפנתה אותי לעמוד פייסבוק. האם הזון מתחיל לתת תוכן בלעדי דרך פייסבוק? חבל, כי הוא יימנע ממני וכנראה שאוותר עליו. אני כנראה אחד מהדינוזאורים האחרונים שלא חסר להם בחיים חשבון פייסבוק, ולכן לא פתחו חשבון.

16. קניתי כיסא לפני כמה ימים. ולא נוח לי.. אני זקוק למשהו אורטופדי. חשבתי ללכת לד"ר גב ולקנות משהו איכותי באמת. האם הם חייבים לתת לי החזר כספי על הכיסא תודה.

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  17. אתם לא מאמינים איזה צירוף מקרים מבאס יכול לקרות. קניתי היום ב8 בערב משפקי שמש בEROCA של ג'ולבו ב350 ש"ח, משקפיים שנראות פצצה ואיכותיות. שעה אחרי זה אחותי באה עם מתנה, הביאה לי משקפיים של OKALEY שנראות עוד יותר טוב, וגם כמו שאתם בטח מבינים הם ברמה הרבה יותר גבוהה ועולים כמעט פי 2 מהמשקפיים שקניתי (מדובר במשקפי שמש). האם אני יכול לדרוש מEROCA לקבל החזר כספי, או יותר נכון פשוט לבטל את העסקה בישרכארט? עדיין לא לבשתי את המשקפיים, הם אצלי רק 5 שעות, ופשוט חבל לי על הכסף...

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  18. שמתי משחה מבוססת כסף כשקניתי את הכרטיס מסך. עכשיו אחרי כמה חודשים הוא פתאום הפסיק לעבוד החנות תעשה לי בעיות ? הם בכלל מסתכלים או שהם הם שולחים ליבואן לראות ? המחשה שהייתה קודם הייתה סתם קקה מסיליקון, ואם הם יסתכלו על הליבה אז הם יראו שזה לאמה שהיה ואולי ינסו לדפוק אותי עם זה. מה אתם אומרים, היה למישהו כבר נסיון עם זה ?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by ac1240,

מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום פשוט לא ידעתי איפה לשאול את זה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by b3ta0,

האם למישהו יש נסיון עם החנות בכפר סבא הנקראת COM4U? אני מעוניין להזמין כמה חלקים משם ורציתי לדעת איך השירות במקרה וצריך לממש אחריות. אני רוצה להזמין דרך האתר, ושמתי לב שכאשר לוחצים על כפתור ההזמנה, אני מקושר לאתר אחר ששם צריך להזין את הנתונים באתר שנקרא e-shop.co.il, פשוט רציתי לדעת אם אין בעיה להזמין דרך האתר.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by תינוק22,

החרק הזה נמצא כבר כמה ימים בכניסה לבית שלי : ואם כן האם הוא יכול להפיץ מחלה או פציעה כל שהיא? אבקש התייחסות בוגרת ולא ילדותית . תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני פונה לכל אילה שהיו במשלחת לפולין.. האם זה באמת כדאי? מעניין? ושווה את הכסף?? אשמח לשמוע דעות המלצות וחוויות!! תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by TheWave,

אני לא בטוח שתוכלו לעזור לי אבל... יש לי טלווייזה דיי ישנה של סוני שהדגם שלה הוא: KV-29C5E ואני רוצה לדעת אם הטלוויזיה הזאת היא PAL או Multi System חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי... אם מישהו יכול לעזור אז תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  24. http://www.sifroni.co.il/show.asp?m=1&s=4 מישהו מעוניין לקנות צ'יטה ? , ואני מצטט "חתול ביתי נעים הליכות. טוב להשמדת עכברים" או אולי איזה דינוזאור מעופף ?...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. לפני כחודשיים רכשתי אופני Trek ברשת CTC בסניף גן שמואל מאחר וזה הסניף היחיד שעובד בשבת. במעמד הקנייה המוכר אמר שמגיע לי שנה תחזוקה בחינם, שאני יכול לממש בכל סניף של הרשת עם הצגת קבלה. סבבה. חלפו חודשיים והחלטתי לקחת את האופניים לתחזוקה. נסעתי לסניף הראשי, בתל אביב, מאחר ואני גר באשדוד. אחרי יחס מאד לא אדיב מצד אחד המוכרים קיבלתי הכוונה לסדנא. הגעתי לסדנא והכנסתי את האופניים לטיפול. פתאום, מגיע אחד המנהלים, והתחיל לצעוק על אחד הטכנאים לפני לקוחות על זה שהוא העז להכניס את האופניים שלי לטיפול, שעלו "רק" 3,000 ש"ח לפני אופניים שעולים 16,000, אפילו שהגעתי לפני אותו אחד עם האופניים היקרות. אני אומר לכם בחיים לא הרגשתי כל כך מושפל. התייחסו אלי כמו לזבל. אם הייתי יודע שזה היחס …

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.