עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי המון נסיון בתחום, ואני עדיין מתלבט - מה עדיף - להרכיב מחשב לבד או לקנות מחשב מותג (HP או DELL) ? אני צריך לציין שבזמן האחרון חברות המותג (או היבואנים בארץ) מצמצמים את תקופת האחריות, אבל מצד שני, יש הרגשה שתמיד קונים אצלהם דור אחד אחורנית. השאלה האמיתית - האם אפשר לסמוך על הרכבה של מפרט (Best of bread) של כל מיני חלקים ויצרנים, ולקוות למוצר סופי בעל אותה איכות ומינימום תקלות, בדגש גם על נושא הרעש (מחשב XW של HP הפתיע אותי בשקט שלו... כנראה שהמארז איכותי יותר ממארזי המדבקה...)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by older,

יש תוכנה שיכולה לתרגם את הדבר הבא http://books.google.co.il/books?id=RBgoNN4MG-YC&pg=PA3&lpg=PA3&dq=Empire,+Colony,+Genocide:+Keywords+and+the+Philosophy&source=bl&ots=9HeQQeiOFO&sig=_bWeYsYmQAvtb9K1to9R_7NXt3U&hl=iw&ei=HTRaSrL1Go6sjAeM3Mwb&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  3. נפצעתי במפעל שאני עובד בו וקיבלתי 3ימי מחלה,אני עובד בסה"כ שבוע,האם ביטוח לאומי יחסה לי על הימים האלו בשכר ?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by shem86,

מעניין אם מדובר על ברק או על אהוד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745498,00.html ועכשיו במעבר חד, אוהבים אנשים שמתו וזכו בפרס דארווין? תנו את הפייבוריט שלכם.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. שלום! אני זקוק למסיר שערות אף ואוזניים טוב, לא סיני, אחד שיספיק להרבה זמן ולא ישבר תוך שבוע. בזאפ אני לא מוצא את המוצר לכן אשמח לשמוע לעצתכם ;D תודה מראש

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by nineball,

ערב טוב, whoever lurks here בזמן האחרון התעורר אצלי הצורך בניידות קצת יותר גבוהה, אז החלטתי לקנות אוטו. משהו קטן ונחמד להסתובב איתו בעמק (יזרעאל) בעיקר, אבל שלא יבאס אם פעם בעשור צריך גם לתת קפיצה לאיזור המרכז. תקציב- מתחיל ב 7000, עד 10000 בעיקרון, ואם יש משהו שווה בצורה יוצאת דופן, אז אפשר להגיע גם ל 12. ניסיתי כבר את ק(ע)רס פורום, אבל חוץ מבנאדם ורבע נורמליים השאר או מנסים לדחוף את ה 323 שנת תרפפ"ו שלהם שתקעו עליה ספוילר ואומרים "שווה לך להשקיע 15", או שמתעסקים במה יאיץ ל 100 יותר מהר במקום מה יותר בטיחותי/חסכוני בדלק/זול ויעיל מבחינת תחזוקה וטיפולים. אם יש לכם המלצות או פורומים טובים בנושא, אתם מוזמנים לחלוק. כמה דברים שהסתכלתי עליהם- רנו- טויינגו (האופציה הרצו…

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by rockerr,

למישהו יש מושג למה הנורית ההצהובה מהבהבת כל הזמן כשהוא עובד? הוא גם לא מקרר משהו חדר קטן...יש קשר?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. כותרת [וכבר גיגלתי וכד' - אז אשמח לשמוע מאנשים שעברו את המבחנים השונים]. ד"א - מה זה אומר על הקב"א שלי? [את הפרופיל אני יודע - 97 ;D] הבנתי שהטירונות היא קרבית - רובאי 03. מה זה כולל ומה אורך הטירונות? שאלה ממש חשובה. אני ב-4 יח' מת' והמגנים שלי עומדים על 100 ל-003 ו-90 ל-004, ובתעודה יש לי 75 סופי במת'...מה אני כותב בתופס מועמדות? [הציונים בבגרות יצאו לא מבריקים מכל מיני סיבות, ככה שאין טעם להכניס אותם כי אני ניגש למועד ב' - ואת הטופס אני צריך להגיש עד ה-2.8 (כשבין ה-19.7 עד ל-1.8 אני בחו"ל...)] אם יש לכם עוד כל מיני דברים שנראה לכם חשוב לציין, אשמח לשמוע / לקרןא.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

יש לי הרבה ספרים של ילדים שהייתי קורא כשהייתי קטן, עכשיו הם סתם מעלים אבק בחדר. חשבתי על לתרום אותם לילדים נזקקים כי חבל שהם ישכבו אצלי סתם. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר עמותה שאני יוכל לתרום לה את הספרים, רצוי באיזור אשדוד או כל איזור אחר בתנאי שהם יוכלו לבוא ולקחת אותם.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by עוד מישהו,

חח אחד הדברים המעניינים שמיקרוסופט הוציאה לאחרונה! OFFICE 2010 הסרט! תשימו לב לדברים הקטנים שמופיעים שם ;D

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by orel13orel,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה : http://www.amazon.com/SAPPHIRE-VAPOR-X-4870-DVI-I-RETAIL/dp/B0022E85J0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1247258682&sr=1-2 בארץ הוא עולה 955 ויש עליו 3 שנית אחריות השאלה שלי היא קודם כל זה שווה את ההפרש ??זה יוצא כמעת 170 שקל הפרש... ודבר שני האם אני צריך לשלם על זה מכס או מיסים ??ואם כן כמה ??

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by Xilver,

איך אני פותר תרגיל כזה? 2e^2x = 3e^x

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

הזמנתי מוצר מעל 10 דולר, והמוצר שנישלח בעל מספר מעקב. איך אני מברר איפה החבילה?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. בנתיים יש חופש ולא הצלחתי למצוא עבודה . אמא שלי אמרה לי שבמקום לשבת כל היום בבית אז היא מוכנה לרשום אותי לחדר כושר . עכשיו חשבתי להירשם לHolmes Place . יעלה לי 179 שקל לחודש אם אני נרשם ישר לחודשיים, ואני יכול לבוא להתאמן כל יום משעה 11 עד שעה 3 . זה מחיר טוב? עוד שאלה זה על האבקה . אמרו לי שצריך לקנות אבקה בגלל שאני די רזה וגבוה (שוקל בערך 65 ואני מטר 80 בערך ) . באמת צריך לקנות את האבקה הזאת ? ומה היא עושה בעצם ? תודה לעוזרים .

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. חברתי ואני רוצים לטוס בסוף אוגוסט ליעד כלשהו באירופה למשך כמה ימים. לצערנו התאריכים לא ממש גמישים. חשבנו על איטליה או גרמניה, אבל ראינו שברומא ממש חם בקיץ (בערך כמו בארץ), ובגרמניה אמנם נעים אבל נוטה לרדת הרבה גשם (במיוחד בקיץ). מישהו היה בגרמניה בקיץ ויכול לחלוק (ובתקווה להפריך את חששותינו)? למישהו יש אולי יעדים אחרים מומלצים באירופה (שאינם צ'כיה, ספרד, צרפת או אנגליה)? תודה! עדכון: החלטנו ככל הנראה ללכת על איטליה. שאלות נוספות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418932.msg3602047#msg3602047

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ariel-ro,

שבוע הבא אני משדרג מהירות אינטרנט. 1. האם שווה לעשות 15MB או שפשוט זה לא ינוצל היום(שרתי הורדות וכד')? אותה השאלה גם עם 8MB ו10MB. ואם לא שווה, האם הכי טוב והכי מנוצל היום זה 5MB? 2. כדאי לקחת מבזק ראוטר משולב מודם(בחינם)? הוא יותר טוב מהLinkSys WRT54GL? אם כן אז איזה דגם לקחת מהם? תודה אריאל

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Hellgrace,

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  18. אולי רק אני שמתי לב לכל המודעות האלה שהתחילו לצוץ ברחבי הפורום. http://img413.imageshack.us/img413/8971/geforcegtx295low3qtrtn6.png

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by vasser,

הכנתי סקריפט פשוט (מאוד) ל-GM לאתר, שעוצר את העדכון האוטומטי של הדפים, מי שרוצה לבדוק אז הנה הקישור: http://userscripts.org/scripts/show/53550

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by BiG_BuG,

אני מחפש משהו טוב. על מה אתם ממליצים? תנו חוות דעת בקשר לריח, עמידות, ו(חוסר)השארת כתמים על הבגדים וכו' .. אה, וכל האנשים שימליצו על החלבילין הזה, אל !! ניסיתי וזה בזבוז של 35 שקלים..

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by lol_minbet,

חלק מהחברים שלי מגלחים בית השחי רציתי לדעת אם זה מקובל? :s05:

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

יש לי מכשירים חשמלים כמו GPS, פלאפון, מכונת גילוח שאני רוצה לחבר אותם בארה"ב. בדקתי והמטענים של כולם רשום 100-240V ו50-60W לפי מה שהבנתי אני צריך פשוט לחבר אותם לשקע שונה מסוג A (קווים כאלה לא עגולים), לא ממיר. נכון? ואם כן לאמא שלי יש מפצל ל3 חיבור מסוג A. אני יכל פשוט לחבר את המכשירים ולמפצל וזהו? בלי ממיר כלום? (סליחה על החפירה פשוט אני לא רוצה להגיעה לחו"ל ולמצוא את עצמי בלי מכשיר עובד... :-\) TNX

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by Iv0ry,

אם אני מוגש על 60 ובבגרות אני מקבל 90 - שיש הפרש של 30 נקודות אז מתחשבים יותר ב-90 (יותר אחוזים לציון 90)? יצא חוק כזה לא?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by Alex89,

www.img4u.com דוגמא לרקעים: אתר בעל פוטנציאל להיות נחמד מאוד ואולי אפילו להפוך לאחד אחר יותר טוב תקליקו וכל זה יקרה. זה יעלה לכם רק כמה שניות לא יותר מזה ואתר זה ממש יעזור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני מתגייס בדיוק עוד חודש ויומיים,הטירונות שלי תיהיה 02 מה שאומר טירונות לא קרבית וגם בהתאם התפקיד לא קרבי בכל מקרה,האם כדאי לי להכין את עצמי קצת מבחינת הכושר שלי לטירונות?או שבטירונות עצמה הצבא "ידאג" להכניס אותי לקצת כושר שאני זקוק לו על מנת לעבור את הטירונות?אם ההמלצה היא להתחיל להתאמן על קצת כושר לפני הגיוס,מה כדאי לעשות?קחו בחשבון שאין לי מנוי לחדר כושר או משהו,כך שהאמצעים שעומדים לרשותי זה הרחוב,וגם הבית נ.ב:מה אורך הטירונות של 02?שבועיים או שלושה שבועות? תודה רבה

• 72 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים