כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
מה הדרך הטובה ביותר וגם שתהיה פרקטית להפיק מספרים אקראיים?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי היום זימון (דרך "עולים על מדים") לועדה רפואית חוזרת, לא ביקשתי לערער או הסתרתי מידע, מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה לכך שקיבלתי את הזימון? תודה רבה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מ-ebay מהי רמת הבטיחות באתר? והאם אני יכול לתת את מספר כרטיס האשראי בלי פחד? :s05:
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני בטוח שכולם פה גם מי שלא חיפאי מכיר את בית ספר ריאלי כל הזמן יש לי וויכוח עם חבר שלי,שוטען שריאלי זה בצפר יותר טוב כי השם שלו מוכר יותר,ואם למשל אני אלך למקום עבודה מסויים למשל בית מלון,והוא יבוא גם כן לעבוד באותו בית מלון,יעדיפו אותו בבית המלון כי יסתכלו על השם של בית הספר ויגידו אה ריאלי השם שלו יותר נחשב ניקח אותו אני כל הזמן מנסה להסביר לו שזה לא משנה איפה למדת,מה שמשנה בתכלס זה הציונים שרשומים לך על הבגרות,ובסופו של דבר למי שיש סכם גבוה יותר הוא יתקבל לאוניברסיטה מסויימת או לא יתקבל הוא גם חושב שיותר מחנכים אותם לערכים,ולציונות...נראה לי שהמחשבה הזו מזמן פינתה את מקומה מהעולם הזה,ואף בצפר היום לא מחנך לערכים אלו,או שמנסה אבל לא מצליח בגלל אטימותם של בני הנוער בקיצ…
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני בהחלט שוקל לקחת קורס כזה. מישהו שעבר קורס כזה, יכול לרשום חוות דעת על הקורס? אם זה עזר לו, שיפר לו את הבטחון על הכביש וכד'. http://www.youtube.com/watch?v=FX3QvLINLz8&feature=channel_page http://www.youtube.com/watch?v=3jLlpQ-asmE&feature=channel_page
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
תיגדו מישהו יודע מתי מתחילה ההרשמה למלגת משרד החינוך??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל יום הפורום נתקע לאיזה שעה... או שהוא לא מגיב בכלל ואם הוא מראה סימני חיים אי אפשר לכתוב הודעות... כל פעם נותן את ה: The following error or errors occurred while posting this message: Your session timed out while posting. Please try to re-submit your message
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב המצב כזה: צריך להגיע מכביש 6 מחלף עירון לנשר (ראו מפה). ביום רגיל לנסוע דרך צומת מגידו (ימינה במפה לכביש 66) מהר יותר. אבל בגלל המבנה של כביש 65 לכיוון מגידו+ זה שכביש 66 הוא חד נתיבי אני חושש להיתקע בפקק אחושילינג (בגלל שאין לי מושג מה מצב הכביש) מדובר בשישי אחר הצהוריים לכיוון הערב לכיוון חיפה\נשר. ובשעות הערב חזרה מנשר לכביש 6 האם למישהו יש נסיון בכביש זה? תודה נ.ב. אם יש למישהו מושג איפה אני יכול לברר את זה אני אשמח גם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני עוד כמה ימים עובד חדר ומעניין אותי לדעת איך הייתם מסדרים אותו כי אני צריך רעיונות .... צריך למקם בו את כל הדברים הרגילים כמו: מיטה, מחשב, טלויזיה, שולחן והכי חשוב: איך הייתם ממקמים מערכת סטריאו/סראונד (הכוונה גם לרמקולים מן הסתם). חשוב לציין שהדלת הארון החלון וכו' לא בולטים כלומר החלון נמצא בתוך הקיר...כנ"ל גם על הארון והדלת. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה עד כדי כך נורא מבחינת הקאות ובלאגנים?
-
- 35 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מחפש עבור חבר P4 יד 2 עד 400/450 ש"ח למרות שאפשר למצוא ב - יד 2 אני כותב פה כי חשבתי "שיותר בטוח" ממישהו שמשתמש בפורום כי הוא לא ירצה ללכלך את "השם" שלו ולמכור משהו לא טוב עדיפות מאיזר חיפה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
תראו הזמנתי מאיביי משהו לפני קצת יותר משבוע, וקיבלתי מספר מעקב לחבילה. זה מה שכתוב באתר USPS: Class: First-Class Mail International Service(s): International Letter Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on June 29, 2009 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. הבעיה היא שאותו הסטטוס נשאר אותו דבר כבר 9 ימים!! מה הבעיה הבעיה פה? מה לעשות? וזה לא אמור להיות ככה כי הזמנתי באותו…
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חשבתי למכור את הפנטיום 4 שלי ב 550 ש"ח CPU P4 3GHZ 775 HSF ASUS 775 ABIT 775 AGP SIS MEMORY 512MBX2 = 1GB 400MHZ SONY DVDRW SATA 160GB מה אתם אומרים ? יקר ? עם התקנה מערכת הפעלה מקורית + 150 ש"ח . 550 , 700 ש"ח .
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי שלח לי היום במסנגר לינק למשחקי און ליין חינמיים . מאחר והיה ממש משעמם בעבודה הקדשתי איזה שעתיים לשחק במשחקים האלה רק שהשעה 17:00 תגיע ואוכל ללכת הביתה חחח . אז הנה חברים תהנו http://www.net-games.biz/ ועוד אתר חמוד http://www.aquariumpassion.com/fish-games.html?fid=4
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כאשר התחברתי באמצעות אחד מספקי האינטרנט (אין טעם לנקוב בשם ספק האינטרנט היות ומהבחינה הזאת הם מתנהגים באותה דרך) התבקשתי למסור פירטי חשבון בנק עבור הוראת קבע. ביקשתי מנציגי החברה לשלם בשוברים בבנק במזומן כמו שאני משלם עבור שירותים אחרים כמו חשמל,מים,ארנונה,גז,בזק וכיוצא בזה, ולא באמצעות הוראת קבע,אולם נאמר לי שזה לא אפשרי מבחינתם . בדקתי גם אצל ספקי אינטרנט אחרים,אולם גם אצלם קיבלתי תשובה זהה. ביקשתי לפחות לציין בהוראת הקבע את הסכום שמותר להם לגבות על בסיס חודשי מחשבון הבנק שלי ,אולם גם לזה הם לא הסכימו. וזאת למרות שמדובר בסכום חודשי קבוע שאינו מחושב לפי צריכה. רק מאוחר יותר הבנתי גם מדוע הם לא הסכימו לבסוף הם הצליחו לפתות אותי באמצעות מחיר זול בתמורה להתחייבות ארוכה. ט…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה המחירים של מוצרים בארה"ב זול יותר מאשר בישראל ברוב המוצרים?וההבדל הכי בולט במוצרים גדולים כמו מוצרים למחשב,PS,XBOX וכו' יכול להיות שגם בבגדים אבל אני לא יודע בדיוק בכל מקרה מה הסיבה לכך,והאם זה גורם שיותר ישראלים יזמינו מוצרים דרך האינטרנט דרך רשתות של חנויות אמריקאיות? יש איזשהי תחרות בין הרשתות בארץ לרשתות בארה"ב?
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכם! שמעתי שיש כזה דבר אם יש לך ראוטר שאפשר לחבר במקום תקע החשמל תקע מתאים ואז אפשר לגלוש חוטית ברשת. רציתי לשאול מה המחירים של זה ומה האיכות(יש לי ראוטר) אריאל
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
מישהו שלומד איתי טוען שגופן מודגש נקלט יותר במהירות בעין ולכן מלבד קלות הקריאה, גם קל יותר למוח לנחש מה יהיה המשך האותיות. זה דומה למחקר שהוכיח שאם תקחו מילה ארוכה ותשנו את סדר האותיות (חוץ מהקיצוניות) עדיין נוכל לקרוא ולא נשים לב בכלל שהסדר שונה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745583,00.html
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=7.0