עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Internal,

חח כן בזמן האחרון אנשים מושפעים מי קסמים וואלה גם אני אבל שמעו זה מדהים טוב לא ניראה לי שאורי שלנו יכול כך http://www.lapanim.com/system/a_file.php?no=101274252

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by D.r Bit,

שלום לכולם .. למישהו כאן יש אולי קומבינות באפסנאות או שיש לו אחד זרוק בבית ?.. אני מחפש מעיל אמריקאי שחילקו פעם בצבא .. רצוי בלי הכיתוב צהל אבל לא מחייב המעיל עם הביטנה שאפשר להוריד תודה לכולם חג פסח שמח וכשר [br]פורסם בתאריך: 4.04.2009 בשעה 14:16:12 מצטער שאני מקפיץ זה עדיין אקטואלי אולי בכול זואת למישהו יש ? אולי ישהו מוכן למכור או להתחלף ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

למה להיות מגעילים? זה ששנה שעברה היתה בגרות הכי קלה בעולם אז השנה צריך כמו נדנדה מצד לצד, לעשות קשה? בספר מיקוד של אנקורי אין אינדוקציה עם שורש (תקנו אותי אם אני טועה), בספר של רכס יש אחד וכתוב לידו "* תרגיל ברמה אלגברית גבוהה". זה סוג התרגילים שנותנים במבחן שבוחן את התלמיד 5 יח' הממוצע? ההספק היה קל בטירוף אבל למי שהולך ישר לאינדוקציה כי הוא יודע שהוא טוב בזה, זה פשוט בזבז המון זמן.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. הכוונה למזי ליד קסטינה שמעתי שיש הסעות ואם כן באיזו שעה????

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by shloosh,

לא מבין מה זה, רק אני שם לב שנופל לו מלא שיער??? יעני אני לא מדבר על גושים כמו חתולים חחחחח ,אבל בכמות שבהחלט שמים לב עליה... זה מעצבן אותי רצח, לא רוצה להיות קירח או משהוווווו בעעעעעעעע עוד מישו במצב שלי? שמשחקים עם השיער נופלות שיערות לפעמים וזה בעע אני לא בא לשאול בקטע רפואי, אלא רק עם יש עוד אנשים שזה קורה להם.... :-[

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ssib,

שבועטוב לכל המכובדים חשבתי על רעיון להדפיס תמונה מסויימת על חולצה. 1. שמעתי שניתן להשיג ניירות מיוחדים אותן ניתן להזין למדפסות ולאחר ההדפסה לגהץ על החולצה. ראשית, אני תוהה על התהליך, -מה העלויות הכרוכות בכך? האם הדבר ניתן לעשיה רק במדפסות הזרקת דיו או גם בלייזר-בהנחה שאחליט להדפיס רק בשחור? האם ישנה הגבלה על דגמי המדפסות? -עד כמה ההדפס והצבעים יציבים והאם אוכל למקסם יציבות זאת? האם תהליך כזה עם גיהוץ בייתי רגיל יספיק ויפיק חולצה יפה בעלת הדפסה איכותית לזמן רב? האם ישנם מספר דגמי נייר שניתן להשיג? מה ההבדל באיכויות והיכן ניתן להשיג נייר כזה באיכות שתאפשר הדפסה טובה-בזול (גם אינטרנט סבבה)? נראה שהתמונה תורד מהרשת - אפילו אם ארצה מאוד לצלמה, כעת הדבר בלתי אפשרי והאינטרנט הינ…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Chymes,

יש תיקנים בדירה. אני מרסס, מרסס ומרסס, אבל הם עדיין נשארים בחיים. כבר ריססתי בכל מקום אפשרי, בכל חריץ, בכל פינה. מיכלים שלמים של K300 סיימתי, אבל הם עדיין נשארים בחיים. יש טיפים? ריסוס מקצועי אולי?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by stone cold,

שאלו אותי בפרטי למה אני אוהב את נינטנדו אז לא איכפת לי לשטף- טוב אני יתחיל מהתחלה הקונסולה הראשונה שהיתה לנו היה משהו בסיגנון אטרי 2600 אחרי זה היה לנו מחשב אם K256 זיכרון ראשי הרבה יותר מאוחר קניתי תמאגסון ולקח לי זמן להבין שהוא זיוף של הNES (מכשיר 8 ביט של נינטנדו) באותם הימים לחבר שלי היה מגה דריבר והיתי פאן של סגה ועד היום אני מעדיף תדמות סוניק על מאריו למרות שבמישחקים המישחקים של מאריו יותר טובים בכל מיקרה יותר מאוחר רציתי ניד וזה היה בתקופה שהיה לנו רק טלויזיה אחת אז קניתי תGB הישן ואחרי כמה שנים רציתי קונסולה חדשה וזה היה בתקופה שהיה PS1 \סטורן\3DO יגואר\והנינטדו 64 היה צריך לצאת מתי שהוא אז כאחד שאז לא הבין בשיט חשבתי ש64 ביט =גרפיקה הרבה יו…

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by talel18,

אני לא מבין מה מצחיק בתוכנית המסריחה הזאת עם "רק ביבי" המזדיין הזה של רותם אבוהב והחיילת שאומרת "סבבה-סבבה" נשבע לכם אני רואה ת'תוכנית הזאת בא לי לירות לעצמי בראש או מיקי גבע הזה....לא חשוב שמות

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by DrowNz,

שלומות לכולם, יש לי בעיה די מפגרת הייתי אומר. אני יושב לי לתומי כמו תמיד עם האוזניות שלי שומע את מוזיקת המטאל האהובה עליי ב Full Volume ומחר יש לי מבחן גדול במתמטיקה, הבעיה היא שבמקום להתכונן אני פשוט נכנס לאקסטזה ושומע מוזיקה ופשוט לא יכול להפסיק למרות שאני חייב ללמוד למחר זה מבחן מאוד חשוב ואני פשוט לא מצליח להתנתק :-[ מה אני עושה? :-\

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מעליי יש שכונה של חילוניים. עזבו את זה שכל כמה ימים אנחנו עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אשמח להסביר את פשר ההתנהגות המוזרה) בכל מקרה בחודשים האחרונים אני והפרזיטים קנינו לייזרים וכל לילה אנחנו מסנוורים את הרחוב של איזה אחד. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. הם די חסרי אונים. אם הם יכולו לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון הם היו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה, לשמחתינו הם לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר ראינו שהם בחוץ בחוץ שיגרנו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם הם חושבים שזה כמה משפחות המפעיל…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by darkman,

אחרי שקראתי את זה קיבלתי חום, אני לא מבין איזה שטויות האנשים האילו מכנסים לבני נוער המסכנים אשר דעתם עדין לא מגובשת וסופית. כמו שאתם רואים הם מיעצים להם לרוץ בראש, כאשר הם מודעים שיש סיכוי טוב טוב שהם ידרסו ועדין אין לאנשים האילו בושה. הם מיעצים גם לשרוף שמן על הכביש, אני לא יודע אם הם מודעים לגודל האסון שיכול לקרות כאשר מכונית תעלה על השמן. אחרי זה הם מתלוננים שהפשיעה בישראל גודלת. אני אישית ראיתי במשך כמה ימים שוטרים מפטרלים בין הצמתים, או מסוקים שסורקים את הצמתים זה רק עניין של זמן שכל העסק הזה יתפוצץ. אם הם תוקעים אותי בפקק בדרך לבית הספר זה עוד מילא אבל אם הם חוסמים את הכביש אחרי הצהריים אני הולך לעזור לשוטרים. פשוט בושה מה שהם עושים. היו שמועות שאתמול נערים שמו סרטי…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני צריך לינק לפורום מקצועי שעוסק במכוניות משופרות, ולמוסך שעוסק בשיפורים חיצוניים. עדיף באיזור המרכז תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by arkadur,

אני רוצה לדעת איך בולסים במדינה שלנו.. האם אתם מתורבתים? או טורפים ג'אנק בידיים..

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם, נקדים מראש ונגיד שעשיתי כבר חיפוש כי אני גם זכרתי שיש מליון ת'רדים עם המלצות אבל מצאתי רק בודדים וגם הם לא סייעו לי. אז ככה, אני מעוניין באתר מארה"ב שיש בו בלוקי-מים למערכת קירור מים. לגבי היצרנים, אני מעוניין בבלוקים של לפחות אחת מהחברות הללו: Swiftech,DangerDen,PolarFlo. תודה לכל העוזרים, עמית

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. הסרט יוצא בחו"ל ב19 למאי (אצלנו אותו יום או שבוע אחרי מקסימום)... http://movies.channel.aol.com/feature/starwars/trailer.adp הטריילר בהחלט נראה מדהים... הכל כמעט אפקטים, אבל אלו אפקטים, יותר טוב מ MATRIX 3 נקווה רק שהוא לא יעשה עלילה מחורבנת כמו הסרט הראשון, וסרט יותר טוב מהשני... וגם שלא יהיה ארוך מדי כמו LOTR 3.. --- נ.ב. להימנע מלתת ספולרים למי שכבר יודע פרטים מהעלילה הרשמית (ולא סתם ניחושים)...

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by IG,

הי חשבתי על להתחיל ללמוד גיטרה. יש לי רקע מוסיקאלי טוב, אבל לא על גיטרה. אני מחפש ספר\ אתר שמסביר מאפס על תווים בגיטרה, תרגילים וכל מה שצריך כדי ללמוד לנגן... תודה לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. SAMSUNG PAY ועם עדכוני אבטחה של אנדרואיד ה S7 EDGE עדין על אוגוסט 2017

19. Started by Milford Cubicle,

תערוכת CES 2017, תערוכת האלקטרוניקה הבידורית השנתית בלאס וגאס, תמה לה וכך גם בא לקיצו הסיקור שלנו מהתערוכה. עשרות רבות של ידיעות הבאנו לכם מהחלק השני של הכדור, והגיע הזמן לסיכומים לכתבה

20. ברצוני להזמין דיסק קשיח "3.5 בנפח ענק 1000GB מסדרת SAMSUNG G3 Station שהמחיר הכי זול שניתן למצוא אותו ברשת (KSP) הוא 440 ש"ח ובYNET-SHOPS ההצעה המתקבלת היא 350 ש"ח (לא מעט כסף). איך אני מזמין ? חובה להירשם לאתר ולפתוח מייל שלהם ?? יש דרך אחרת? צריך להיזהר ?

21. אוקיי, חבר'ה, מכיוון שהביקוש שלכם (חברי הפורום והקהילה) לעוד תמונות ומידע גובר, החלטתי לפרסם מס' תמונות נוספות שהביאו לזכייה שלי בתחרות. ;D אז תהנו: אוקיי , וזה הסיפור בקצרה: המצלמה אכן תת-מימית חד פעמית (50 ש"ח), שווה את ההשקעה לא? ;D לגבי ה"אישור" להכנס עם כל האלמנטים לבריכה: אני גר בקיבוץ, יידעתי את המצילה (שגם אחראית על הבריכה), והיא אישרה. קצר ולעניין. הכנסנו (אני ועוד חבר שעזר וצילם) את הכל לבריכה, למרות שהיו כמה חלקים שגילו התנגדות גבוהה לטבוע (כמו המסך שליפפתי אותו עם איזולירבנד לשולחן, והמארז, ששמנו עליו אבן לא קטנה כדי שלא יצוף...). כשהכל היה מוכן, דפקנו כמה תמונות, הטובות נבחרו - ושלחתי. אגב, החלקים (שלא היו ברי-שימוש), נודבו מאחראי המח…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. טוב אז התוכנה של HP מראה לי שהגיע הזמן של הסוללה שלי לומר שלום ולא להתראות בטיסה ישירה בכיוון אחד לפח האשפה, ואני צריך להגיע להחלטה גורלית- לקנות סוללה בארץ במחיר שחיטה או להזמין מאיביי במחיר סביר לכל נפש... אז יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין סוללה מאיביי? מה הסיכויים של הסוללה להיתקע במכס? תודה מראש ולילה טוב * הסוללה שאני רוצה להזמין היא בקישור הבא: http://cgi.ebay.com/Battery-HP-Pavilion-DV4-DV5-DV6-G50-G60-G70-HDX-16-/230493771063?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item35aa7fd537

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Y.k,

שלום. אני מחפש איזה שיר ישן מפורסם .. לא זוכר ת'קצב ולא את הליריקס .. מה שאני כן זוכר זה שיש קליפ בשחור לבן כזה .. ויש איש שהולך ברחוב ונתקע באנשים וזקנים וכל מיני .. מי שמביא לי את השם מלך ! (או מלכה לפי הסטיות שלו .. ) תודה מראש .. !

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by KoM,

מזל טוב לך, דיברנו קצת באי סי קיו ואת באמת אחלה, אז נכון שזה יוצא מחר או משהו כזה, אבל עדיין מזל טוב ! 8)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by kfirlion,

שלום, קיבלתי לפני איזה כמה ימים צו ראשון (לצבא) ואמרו לי שבודקים שם את איבר המין שאיזה אישה (רופאה) בודקת את האשכים מקילה (איזו שהיא מחלה)?? זה נכון?? אמרו לי שהיא ממששת את האשכים (סליחה על המילים הגסות אבל ככה אמרו לי) lol....

דיונים חדשים בפורומים