עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by psychuil,

אשמח אם תוכלו ליישב ויכוח שיש לי עם חבר. ניתנה לנו השאלה "מי מבין הבאים הוא התקן פלט?" כשרק אחת מהתשובות נכונות. האופציות: א. כרטיס מסך. ב. כרטיס קול. ג. רמקול. אשמח אם תוכלו להסביר גם את תשובתכם.

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, לפני כמה ימים באה אלי מכרה שלי שלומדת לתואר ראשון באוניברסיטת חיפה והציעה לי לתרגם לה מאמרים מאנגלית לעברית. הרמה שלי באנגלית טובה מאוד, ואני מתמודד עם הטקסט בקלות יחסית (מה שתוקע אותי זה מושגים טכניים). הבעיה היחידה היא שאין לי ניסיון בזה בכלל, ולכן אני אשמח לקבל מכם קצת הכוונה... כמה לוקחים על עבודה מהסוג הזה? (שוב אני מדגיש שלמרות הרמה הגבוהה שלי באנגלית אין לי ממש נסיון בתרגום). גובים תשלום per דף מתורגם (עברית) או דף שאני מקבל לתרגום (אנגלית)? איך מקובל להגיש את התרגום? מודפס באיזה פונט? גודל כתב? אם מישהו שהתעסק עם זה יוכל לתת לי כמה תשובות או טיפים אני אודה לכם מאוד... תודה אנשים...

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. אני מחר טס לצפון איטליה (מילאנו) ואני מתעניין אם יש משהו בסגנון של זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165958.0 בדקנו בהתחלה אפשרות לשכור פרארי אבל זה לא מציאותי מבחינת מחיר ושאר ירקות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Roshes12,

היי אני מחפש אופניים לספינינג(אופני כושר) עד 1000 ש"ח משהו טוב לא יותר מדיי משוכלל ולא יותר מדיי יקר ושיהיה עמיד רציתי להתייעץ עם חברים פה בפורום שרכשו אופניים לאותה מטרה ויכולים להמליץ על חברה טובה ושאלה נוספת אליכם : האם יש הבדל בין אופני ספינינג לאופני כושר ולאופני משענת? כי באתרים שאני מחפש יש את שלושת הסוגים תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  5. לאבא שלי יש גיר טיפטרוניק. אפשר להשתמש בו בשביל להאיץ יותר מהר או להאט בעזרת ההילוכים? בקיצור למה הוא נועד?

• 33 תגובות
    • 20.8k צפיות
  6. שלום רב, החלטתי שאני רוצה ללמוד ערבית. מה התוכנה הטובה ביותר ללימוד ערבית? או שמא יש דרך טובה יותר (חינמית, או כמעט חינמית) ללמוד ערבית במינון לימוד של כמה שעות בשבוע. (קורס למשל, לא מתאים לי בגלל חוסר הגמישות בשעות ובמחיר). התקנתי את התוכנה Rosetta Stone, שהמליצו לי עליה. האם מישהו התנסה בתוכנה? האם יש למישהו משהו טוב יותר? רק להדגיש, אני מעוניין לדעת ערבית ברמה שאני יודע לקרוא ולכתוב (לא ספרות ערבית או משהו כזה, אלא ברמה של לקרוא ולהבין טקסט פשוט), לדבר עם אנשים ברחוב, ושאם אני אשמע שיחה בין 2 דוברי ערבית, שאני אבין אותה בצורה טובה. אני מוכן להשקיע זמן, אך הלימוד יתבצע כמה שעות בשבוע. תודה מראש, MODY

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. http://www.tvz.co.il/?id=xYJoRg חה חה חה...

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by רומן גרוס,

מה ההבדל בין הנדס"ק לדאו גונס ? מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אני טס לגרמניה עוד שלושה שבועות והבנתי שיש מקומות שאפשר להשכיר רכבי ספורט בשביל נהיגה במסלול. מישהו מכיר דבר כזה בגרמניה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by lol_minbet,

איש הכרטיסי מסך מי חטף אותו?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  11. בדרך כלל לוקח שבוע עד שאני מקבל את המוצר. ב6 ליולי הוא נשלח, ועדין לא הגיע לישראל. כדאי לפתוח הליכים בPAYPAL? - יש לציין שהם מהתחלה עשו לי בעיות עם המשלוח הזה. בקשתי מהם לבטל, הם לא תייחסו להודעה שלי, ולא למיילים. ושלחו את החבילה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שידרגתי ל2.5 מגה. איך אני בודק שזה עודכן?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by amir85,

יצאה לי להתקל בטרילר לסרט TRON החדש ואני לא יכול להפתר מהתחושה שכבר ראיתי את זה ... אבל אם זה גרסאה חדשה לסרט ישן אני ממש לא מצליח להזכר איך קוראים לו, יש למישהו כאן מושג? http://www.youtube.com/watch?v=I6jfm0hq0bk

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by Cha0stAlker,

בואו נשתף אחד את השני: אני הצבעתי לא, מהסיבה הפשוטה שאני לא מרכיב.

• 62 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. Started by Avi Levin,

בתור מתאבק, לא היה לי אף פעם צורך להתאמן עם משקולות בגלל השרירים הטבעיים שהיו לי תוך כדי האימונים. כעת, אני לא מתאבק יותר, ואין לי צורך בזריזות ומהירות, אז החלטתי להתאמן עם משקולות. אני 1.80 ושוקל 77 ק"ג, בדחיקת חזה אני מרים 80 ק"ג, וזה אחרי כמעט חודש שאני מתאמן פעמיים בשבוע על החזה (דחיקת חזה, משקולות במשקל 20 ק"ג ליד - הרמה בשכיבה - פרפר, פרפר בישיבה). בעיקרון התחלתי מ-35 ק"ג, בתוך שבוע עליתי ל-60 ק"ג, ובתוך שבועיים ל-80 ק"ג, זה המשקל המקסימלי שאני יכול להרים. האימון שלי מתבסס על כך: סט 1: 65 ק"ג 8 פעמים סט 2: 72.5 ק"ג 5 פעמים סט 3,4,5: 80 ק"ג 3 פעמים. קיבלתי ייעוץ על השיטה הזאת מבחור שמתאמן ביחד איתי, השאלה היא האם התוכניות הזאת מתאימה לצורך העלאת משקל מקסימלי ו(לפי הש…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם בזמן האחרון אני מתחיל לקבל אימיילים מאיזה אתר פורנו לא ידוע. הם רושמים שם את האיפי שלי ואומרים לי שאני מחוייב לשלם להם 59 יורו. האם משהו יכול לקרות? האם זה אמיתי? מה קורה פה? אשמח לעזרה, זה ממש מלחיץ. תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. לפני כמה ימים דחו לי את הגיוס לפברואר, מה שהשאיר לי הרבה זמן לעשות משהו עם עצמי. חשבתי לנצל את זה ולנסות לקחת קורס בודד באוניברסיטה. התחום שאני ללא ספק מעוניין בו הוא מדעי המחשב. יש לי בגרות ופסיכומטרי טובים ומניח שלא תהיה לי בעיה להתקבל. השאלה היא - האם אני יכול להרשם לסמסטר הקרוב לקורס אחד בלבד, באוניברסיטת ת"א, ולהשהות את המשך הלימודים לפחות עד אחרי השירות הצבאי? המטרה היא בסך הכל לטעום טיפה מהחוויה ועל הדרך להרוויח כמה נקודות לתואר בעתיד. מבחינת הצבא, אני מניח שלא יהיה להם אכפת מה אני עושה לפני הגיוס, לא במסגרת עתודה או משהו, ובמידה והסמסטר יסתיים לפני פברואר. מבחינת אוניברסיטת ת"א, האם אפשרי להרשם ככה לקורס אחד בלי התחייבות, או שזה משהו שאפשר לעשות רק באוניברסיט…

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by Avi Levin,

אני משתמש במכשיר TANITA לצורך הבדיקות, המכשיר מביא את כל הפרטים: אחוז שומן בגוף בכללי, שומן בטני, מסת שריר, % מים, צפיפות עצם, כמות שריפת קלוריות יומית וכמובן גיל מטבולי. בפעם האחרונה שנשקלתי זה היה בצבא - השתחררתי לפני משהו כמו חצי שנה, נמדד לי אחוז שומן של 14%, וגיל מטבולי של 12. (אני מאוד אקטיבי מבחינה ספורטיבית), מסת השריר שלי לעומת השומן היתה 8 (מדד כזה, שריר חלקיי שומן), שומן בטני של 1. עכשיו, אחרי חצי שנה שאני לא נמצא במסגרת כלשהי, נשקלתי שוב והנה התוצאות- גיל מטבולי - 14 אחוז שומן - 16.5% שריר - 5 שומן בטני - 2 האם זה יכול להיות שהתדרדרתי עד כדי כך? עכשיו התחלתי להתאמן באופן פחות סדיר מאשר פעם (אחרי הכל אין לי גישה עכשיו לחד"כ כל הזמן, ויש דברים אחרים לעשות), אני …

• 24 תגובות
    • 6k צפיות
  19. Started by חן מ,

שבוע טוב! אני לא מבין משהו:אני אף פעם לא אהבתי ולא אוהב כל כך לראות טלוויזיה,ותמיד יותר מעדיף מחשב אני כן מאוד רוצה לראות יותר טלוויזיה וסרטים,אבל לא מצליח לעשות זאת איך אפשר לעשות את זה? תודה

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by מנחם,

אני צריך למזג את הדירה (כי חם). הדירה היא דירת ארבעה חדרים, בערך 110מ', בניין ישן. הבנתי שאני צריך מזגן נפרד לכל חדר. יש לכם המלצות למזגנים? דגמים, חברות, מתקינים מומלצים, הערכת עלויות, וכו? חשוב לי שיהיה שקט ויצרוך מעט חשמל. תודה!

• 29 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. Started by redead,

בקרוב אני יחליף את המחשב, אבל ישאר עם אותו המארז, עכישו בניגוד למצב העכשוי במחשב החדש יהיה רק כונן אחד במקום ה3 שיש כרגע , שאלתי היא אם יש למישהו איזה רעיונות לפנאלים יפים או פיצ'רים אחרים שאפשר להתקין במקום אחד הכוננים? או שפשוט לחסות את החורים עם המכסים השחורים וזהו? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  22. שלום חבר'ה, אני בבעיה לאחר "שקניתי" בדואר כרטיס ויזה נטען. התחלתי לפני כמה שעות טובות להכין משתמש PAYPAL כדי שאני אוכל לקנות ב-EBAY, DX וכל מיני נוספים.. עכשיו מה שקרה, בשביל לאשר את החשבון הוא רוצה איזה קוד PAYPAL שאמור להגיע אליי בתשלומים החודשיים ואין לי כאלו בגלל שזה נטען ולא רגיל. המספר אמור להגיע תחת מס' שובר ושם עסק PAYPAL אבל זה לא קיים מפני שלא מקבלים קבלות חודשיות עם הנטען. אז מה עשיתי? הלכתי לאתר של CAL, בדקתי שם ואין שם כלום חוץ מחיוב בסך דולר על פתיחת חשבון ועוד 1.95$ בשם אישור חשבון שמקבלים בחזרה כשמאשרים חשבון. עכשיו אני יושב פה מבואס, לא יודע מה לעשות ואיך להמשיך ולאשר את החשבון ובראשון אני בכלל לא אהיה בבית וליד מחשב ככה שאני בבעיה. מה עושים מפה? מישהו פ…

• 10 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=1717&Category=3&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/Documentation_Movies/kidar_against_algazira.wmv מורדכי קידר אני מוחא לך כפיים שלחו לי את זה באימל חובה לראות!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים