כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אם אני מוכר משהו בEBAY, ואני רוצה לשלוח אותו. נניח ומדובר באחת ממדינות אירופה. באיזה שירות דואר כדאי להשתמש? בדקתי בדואר ישראל ומשלוח חבילה עולה 90 שקל ל250 עד 500 גרם!! דא פאק? אני לא מבין אז איך DX שולחים לארץ בחינם כאשר משלוח עולה 90 שקל\: -- באתר של הדואר מופיעה אפשרות משלוח "צרור קטן" מה זה?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
היי, בשעה טובה ומוצלחת אחגוג בסופ"ש יומולדת 21. אני מחפש מקום מגניב (לא, לא מועדון חשפנות ) באזור תל אביב/הרצליה/רמה"ש לחגוג בו את היומולדת עם החברים שלי.. המלצות יתקבלו בשמחה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב פשוט שמבוסס על: Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLB9U 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Default.aspx אם לא- מה חסר?
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום .. "בשעה טובה" הלכתי לנקודת שירות של אורנג' כשברצוני לשדרג את הפלאפון שלי , עכשיו לא ידעתי שאם משדרגים עדיין ממשיכים לשלם על הפלאפון הישן והנציג בכלל לא אמר לי שום דבר על זה ולא אמר לי שאני אמשיך לשלם על הישן . עכשיו הגיעה חשבונית וראיתי שאני משלם על שני מכשירים !!!! .. מה דעתכם יש טעם לפנות לעורך דין???
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם .. למישהו כאן יש אולי קומבינות באפסנאות או שיש לו אחד זרוק בבית ?.. אני מחפש מעיל אמריקאי שחילקו פעם בצבא .. רצוי בלי הכיתוב צהל אבל לא מחייב המעיל עם הביטנה שאפשר להוריד תודה לכולם חג פסח שמח וכשר [br]פורסם בתאריך: 4.04.2009 בשעה 14:16:12 מצטער שאני מקפיץ זה עדיין אקטואלי אולי בכול זואת למישהו יש ? אולי ישהו מוכן למכור או להתחלף ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע מי צודק בסיפור הזה אני או חברת הביטוח אבל אני צריך את הכסף הזה . פוטרתי ממפעל שעבדתי בו 4 שנים לפני כחצי שנה . פניתי לביטוח מנהלים שלי רק לפני חודשיים בדרישה לקבל את הפיצויים . המעסיק כבר העביר כל סכום הפיצויים לחברת הביטוח . אחרי שפניתי אליהם אמרו שיטפלו בזה וכולי ויקח קצת זמן ...אחרי חודש אני מתקשר ושואל מה קורה הם אומרים לי תשלח לי אישור שהחשבון רשום על שמך שלחתי מיד והתקשרתי לוודא שהגיע להם האישור אמרו לי תמתין 30 יום . שבוע הבא מסתיים ה 30 יום אז התקשרתי כדי לוודא שאכן יכנס הכסף הם אומרים לי רק בסוף החודש כלומר צריך לחכות עוד 20 יום נוספים אני ממש לא בקי בדינים האלה ....אז מי צודק בספור הזה ? העיכוב הנוסף הזה מקובל ? אני לא מבי…
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אפילו לא ראיתי עד הסוף, כמעט השתנתי, כשתראו תבינו גם למה: http://www.youtube.com/watch?v=1HjeyxnvvuQ
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס. עלתה לי בראש השאלה-האם 70 כפיפות בטן לדקה זה אפשרי? בבית הספר ובצבא אני רואה שזה הפך לנורמטיב. אם כן התוכלו לעזור לי בעצתכם אילו תרגילים עלי לעשות בשביל להגיע לתוצאה זאת. עכשיו אני במצב שאני עושה 50-60 כפיפות בטן בדקה ו55-50 כפיפות בטן בדקה עם צלחת של 10 קילו... אבל אני לא מצליח להעלות את המהירות. האם לא חובה לרדת עד הסוף? האם המספר הזה הוא בכלל כפיפות בטן ללא תמיכה ברגליים? תודה לעוזרים
-
- 53 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום . יש לי שאלה על כל הסרטים כמו איירונמן רובוטריקים אקס מן החדש . לפתח משחק לוקח די הרבה זמן . אז איך זה שחודש+- אחרי שיוצא הסרט אז ישר יוצא עליו משחק שקשור לעלילה של הסרט ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
אהלן, אחריי לחץ חברתי, פתחתי משתמש בפייסבוק (מסתבר שהעלו הרבה תמונות שלי ממסיבות שעדיין לא יצא לי לראות), ומשום מה נתקלתי בהרבה מאוד קשיים: בעת שאני לוחץ על השם שלי, על HOME או על הלוגו של FACEBOOK, זה מעביר אותי לעמוד ה-Info שלי...לפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות ככה. הוספתי הרבה חברים שאני מכיר והם אישרו אותי, אף כשאני מנסה לצפות בפרופיל שלהם, זה מראה לי "only shares certain information with everyone." על כל אחד... ניסיתי להחליף דפדפן, למחוק הכל עם CCLEANER, לפתוח משתמש חדש...כלום לא עזר. גיגלתי ומצאתי כמה אנשים עם אותה הבעיה, רק שלאף אחד אין פתרון...ומסתבר שגם הם רק פתחו חשבון. יש איזו בעיה גלובאלית ב-Facebook?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בעיקר באנגלית, כדי לשפר את אוצר המילים והקריאה לקראת הפסיכומטרי. ואם יש גם אתר בשפה גבוהה בעברית על הדרך זה יהיה מעולה (:
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
אם אני מכין משהוא קטן שמתחבר פותח דפדפן עם פרסומות גוגל של חברות שונות ומתנתק rasdial "your connection" /disconnect "rasdial "your connectiom" "login" "pass ומפעיל את זה 1000000 שעות זה חוקי?יש מידע על זה?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצאתי את הלינק הזה: http://adriana.shituf.info/?id=DcqExK ותהיתי לעצמי אם באמת מדובר בנקמה או שפשוט עושים עלינו קומבינה? :
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה, אני עושה מילואים ברמת העיקרון ובא לי עכשיו מילואים, דיברתי עם המפקד שלי והוא אמר שכרגע אין צורך והיא לא צריך אותע למילואים ככה שאין לי מילואים כרגע, מתחשק לי ללכת לעשות איזה אבטש בשטחים או משהו הסגנון הזה, הבנתי שיש אפשרות כזאתי, השאלה היא כאילו האם זה באמת ריאלי שאפשר לעשות את זה ולמי אני אמור לפנות בבקשה הזאתי אשמח לשמוע על זה מידע נוסף מחברה פה שעושים מילואים ומבינים בזה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשם מה זה בעצם? נניח הפריט שהזמנתי איכשהו לא הגיע, רק אם יש ביטוח אני יכול לבקש מהמוכר שישלח לי עוד אחד? האם זה באמת נחוץ? עד עכשיו קניתי רק פריטים עם משלוח מבוטח אבל לא באמת הייתי צריך לממש את זה... תודה
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום לכם .. מה קורה??? איך אפשר לקדם אתר שיגיע לכמה שיותר אנשים , אני מכיר את גוגל אדד וורדס ואד סינס . אבל חוץ מזה איך האתר יהיה גבוהה במנועי חיפוש ?? ואיזה דרכים אחרות יש לקדם אתר . חוץ מהודועת אימיל כי עוד מעט יכנס לתוקף חוק הספאם ואי אפשר לשלוח פרסומות לאנשים לאימילים . אז אני צריך עזרה בכל דרך שיש לכם . תודהה
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
-
אני לא מגלה כאן את אמריקה,אלא רק מספר לגבי מה שאני עשיתי על מנת לגלוש בחינם,בביטחה,ובאנונימיות באמצעות רשתות אלחוטיות, כך שבכול התחברות שלי לרשת ,ה-IP שממנו אני גולש משתנה באופן אוטומטי ובדרך הזו לא ניתן לאתר אותי ולגלות את זהותי וזאת משום שבכול מקרה ה-IP איננו שלי מלכתחילה. לא כול הצעדים הכרחיים ואתם כמובן יכולים לפעול בדרך שונה ולאמץ רק חלק מהדברים: 1.המחשב הנייד שלי וכרטיס ה-WIFI החיצוני ניקנו במזומן בחו"ל והוברחו לארץ. 2. אני לא עושה שימוש ב- WIFI המובנה בנייד וזאת מפני שכדי לשפר את טווח הקליטה וגם להקטין למינימום את החשיפה לקרינה אני משתמש בכרטיס WIFI בחיבור USB שתומך ב-WIFI N . 3. מלבד זאת את ה- MAC address מומלץ מדי פעם לשנות בעזרת תוכנה ו\או בהגדרות מתקדמות של כרט…
-
- 154 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
אז אני בדיאטה, וקניתי עוגה בחנות ככה לשבת לאחר שראיתי את הערכים התזונתיים שעשו רושם מאוד דיאטתי אך מחשיד מאוד החשד התעורר לאחר שפתאום שמתי לב שרשום על גבי הקופסא: במקום קלוריות רשום "אנרגיה (%) 31" הערכים כמובן הם ל100 גרם עכשיו מדובר בקלוריות? או שמא זה טריק שיווקי אין סיכוי שבעוגת שוקולד יהיו כל כך מעט קלוריות? העוגה היא בגודל עוגת שיש של כל חברה בחנות היא 600 גרם סך הכל, משמע כולה 180 קלוריות לכל העוגה אין שום סיכוי בעולם! מישהו יאיר את פני?
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-