כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
מי שמבין טיפה בכרטיס 300 X של ATI... בבקשה זה כ"כ דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50020340 תודה אחים שלי.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לאהוב את ההומור שלו ממש... מישהו מכיר עוד סרטים בסגנון?,איזה סרטים של ג'ים קארי נחשבים להכי מצחיקים חוץ מאלו שבכותרת והמסכה? חח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהוא דרך להשיג את טופס מספר 7 של התוכנית הצבירה במתמטיקה (מועד א' כמובן) כי אני פשוט ממש חייב אותו וראיתי רק פטרונות שלו ובשום מקום כולל המאגר של משרד החינוך אין אותו... תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
http://www.wackyvids.com/movies/general/528/destroyedcomputer.html משוגעים על כל הראש...
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חברים תרשמו לי בבקשה כל מה שידוע לכם על הנושא. מחירים, מאיזה גיל מותר לעשות ,איפה כדאי ולאן לא להתקרב, תופעות לוואי, שמעתי על 3 שיטות האם תוכלו לפרט? המלצות וכל מה שאתם יודעים. תודה רבה מראש! ;D
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז ככה ברגע זה רבע לאחד בלילה אחרי ליטר בירה וטעם רע בפה מהמחשבה שמחר חוזרים לבסיס, אני משוטט לי באתרי פלאפון ושוקל האם שווה לקנות NETSTICK שיאפשר לנו גישה לאינטרנט מכל מקום אך יחייב אותנו בתשלום חודשי קבוע. או שהבית, בתי הקפה, והעבודה (לחלקנו), מספקים את שרות האינטרנט במידה מספקת ועוד הוצאה כספית כלשהי על חברות הפלאפון (שמנסות לגנוב את כספנו בכל הזמנות אפשרית) רק יצא נגד העקרונות הטבעיים שלנו אשר נגד חברות הפלאפון ונגד הוצאת כסף מהארנק 'סתם כך'. אז האם זה שווה זאת??!#$^?~!@$ הנה לדוגמה ההצעה של חברת פלאפון לאינטרנט חופשי 'במחיר מדהים' http://www.pelephone.co.il//web/3G/Corporate/Programs/Netstick/.aspx
-
- 26 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
^ אני מחפש כלי כזה ואני לא מוצא (לא מחבט) למישהו יש מושג? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
חנויות לכל רכיבי המחשב (לא כמו FROZENCPU) תודה, RED SHARK.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה ימים חיברתי את המאוורר 120 שאון נתן לי במפגש(שוב, תודה רבה), חיברתי אותו בדרך מאוד יצירתית, ואחד החוטים היה קצת חשוף, וכששמתי את המאוורר מעל המעבד, כנראה החלק החשוף נגע בוודו וחישמל לו ת'חיים!!! :lol: סוף סוף אני נפתר מהמשאית הזאת!!!! אני עכשיו על וודו3000 ישן של שכן שלי(Ivgi) אני מחפש איפה שהוא עכשיו קיירו2, בנתיים לא מוצא, אם מישהו מוכר יד שניה ובמחיר הגיוני, שיפנה אלי באימייל/איסיקיו
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נראה לי שאחד מהאנשים מהמשפחה שלי :-[אני מבקש עזרה למצוא את התמונות של האנשים שמתו ז''ל.. בבקשה בבקשה מה שקרה יום ראשון 14/09/2008 תודה רפי...!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין את כרטיס האשראי ותהיתי אם יש פה חבר'ה שיש להם ויכולים לזרוק איזו מילה עד כמה זה אכן משתלם בהשוואה לכרטיס אשראי בינלאומי רגיל דרך לאומי-קארד. אגב, לא מצאתי בשום מקום מה העלות של הכרטיס במידה ולא מבצעים אף רכישה בחודש נתון וכמו כן מדוע חייבים עוד כרטיס נוסף מלבדו, תודה
-
- 9 תגובות
- 21.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים הזמנתי HD ל-XBOX360 מ-EBAY שעלותו היא 59$ (בערך 223 ש"ח), בזמן ההזמנה הייתי בטוח שהמכס נכנס לעניינים רק בקנייה מעל 200$ (זאת בעקבות מה שחבר מהעבודה אמר לי) אבל בעקבות ת'רד שקראתי אתמול בפורום הבנתי שהמכס נכנס כבר בכל חבילה של מעל 50$. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. מה הסיכוי שאכן זה יתקע במכס? כי הבנתי שזה גם תלוי בגודל חבילה ולא רק במחיר והחבילה יחסית קטנה 2. במידה וזה כן נתקע במכס מה התהליך של השחרור של החבילה וכמה בערך זה צפוי לעלות? תודה מראש לעוזרים, ושיהיה לנו לילה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בפעם שעברה חבר שלי ( CHENRP - חבר כאן בפורום) קיבל באן שלא לצורך והסירו את ה BAN רק בגלל שאני פניתי אל המנהלים. הוא לא קיבל התנצלות עד עכשיו! אתמול הוא קיבל אזהרה ועכשיו הוא לא יכול לכתוב שום הודעה. זו ההודעה שהוא קיבל: "מצטערים chenrp, הושעת מלפרסם או לשלוח הודעות פרטיות. ספאם. אזהרה רביעית. " אך הוא היה בBAN לחודש שלם והשתקה מלפני כחצי שנה כעונש על האזהרה השלישית ואמרו לי מנהלי הפורום כי האזהרות ימחקו לאחר העונש. מדוע לא נמחקו לו האזהרות? מדוע הוא חסום ולא יכול לשלוח הודעות פרטיות? הרי הבטיחו לו מנהלי הפורום כי כל האזהרות ימחקו. ממש חבל שיש אנשים שתורמים ועושים רק טוב להקהילה אך לא מתגמלים אותם. להיפך, נותנים להם עונשים שלא לצורך. חבל שכזה פורום מתדרדר. זו דעתי ודעת …
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נתקל באי שביעות רצון ממנהלי האתר , ואופן סגירת תרד של משתמשים מסויימים . לי באופן אישי יש קצת בעיות עם אחד מהמנהלים הבכירים . אני משקיע יותר מדי מאמץ בהתכתבות עם המנהל ולא עוסק בעיקר. אני מנסה להרגיע אותו , ולנסות לגרום לו להתייחס ביותר אנושיות למשתמשים , אבל כנראה שזה לא מי יודע מה עוזר . לאחרונה (עד שהשקעתי מאמץ והגעתי לשני כוכבים ) הוא אזר את כל סמכותו והוריד לי כוכב ! כן כובב , עכשיו אני משתמש מתחיל !!! עכשיו אני טוראי בצבא Hwzone. אני חף מפשע . עיזרו לי . תיקונים : לאחר סיבוב נוסף באתר גיליתי ששיטת הדירוגים השתנה , אבל עדיין יש בעיה . אסור להוריד משתמשים בדרגה !!! זה לא מוסרי !
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
נתקלתי בצלם ממש מוכשר ביוטיוב, וממש אהבתי את הסרטונים שלו. לדעתי מגיע לו הרבה יותר צפיות אז חשבתי לשתף אתכם! זו דוגמא אחת שאהבתי: ממש ממליץ שתצפו בשאר הסרטונים בערוץ שלו. (HD חובה!) D:
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האינטרנט זה מקום חופשי אבל אמרתי שלפורום יש חוקים והוא עבר עליהם אז זכותי לדרוש וליידע את המנהלים
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לפני שאני רושם תשאלה המלאה אני מבקש לא להיכנס פה לוויכוח סרק שייגרמו לת'רד להסיגר רק למי שיש תשובה מלאה שייתן לי אותה .. עם לא נא לא להיכנס לוויכוחים אז ככה: אני יהודי ואני לא מאמין בה' לא שומר כשרות לא כלום!!! אטיאיסט בקיצור!!! והשאלה מציקה לי הרבה זמן למה אלוהים נתן ל 6 מיליון יהודים למות?!?!?!?!??!?!? ועוד דבר... אני לא מבין מה זה השטויות האלה שחזיר זה לא כשר?!?! למה מה קרה ?!?! הוא כמו כול חיה אחרת.. אפילו הלב שלו הוא הכי קרוב למבנה של האדם.. ומייצרים ממנו אינסולין לחולי סוכרת.. תראו כמה דברים הוא תורם למדע.. מה זה השטויות האלה שהוא לא כשר?!?!?!?!?? גם את זה תסבירו לי בבקשה ??? אני שאלתי אנשי דת וחלקם שתוקו!!! פשוטו כמשמעו וחלקם אמרו לי שהוא ישן וגם שאלתי…
-
- 273 תגובות
- 29.8k צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לעשות רשיון על טרקטור בתקווה שההורים שלי יקנו לי ריינג'ר או תומקאר... כמה עולה לעשות רשיון כזה? כמה זמן לוקח כל התהליך? כמה שיעורים וכו'? בתודה ניר
-
- 24 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אתר חומרה חדש ושונה עומד לצאת לאוויר העולם. האתר נמצא בתהליכי בנייה מואצים והוא יושק בקרוב... ממש בקרוב... אני מחפש אנשים נוספים לצוות. מי שמאמין שהוא יכול לתרום לאתר ורוצה לקחת בו חלק, יכול לפנות אלי לקבלת פרטים נוספים. רועי. ICQ #: 23073297
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. החלטנו אני וזוגתי לנפוש קצת בסוכות (4 ימים חופש רצוף, פשוט מושלם) וחשבנו על אחד מהדילים של "הכל כולל הכל" (מלון+מזון+אטרקציות), ז"א אחד המלונות הענקיים הללו שתמיד רואים בטלוויזיה. כמו כל צרכן נבון החלטתי לקבל חוו"ד מאנשים שהיו באחד המקומות הללו, לא לגמרי משנה היכן אלא איך היה (אני מדבר על יוון/קוס/בודרום וכו). המגבלות הן עד 350 דולר לאדם (לפי מה שראיתי עד עכשיו זה די הגיוני). שאלה בנוסף - מה ההבדל בין 3/4/5 כוכבים? למה 5 כוכבים עולה כפול? האם ההבדל הוא רק ברמת החדרים או בתוספות נוספות לדיל? על עיצה, חוו"ד, הערה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-