כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
ברור שאני לא אוכל ללמוד את כל אבן שושן, אז איפה אפשר למצוא מילון שיש סיכוי גדול שרוב המילים שם יהיו בפסיכומטרי? אם יש מילון כזה... האם ספר המילון שמקבלים בלחמן הוא טוב? כי יש לי אותו...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו שהיה בתאילנד יודע על מקום שמוכרים בו את החברות האלה? ואם יש רק זיופים שם אז מקום שיש בו בזיופים באיכות טובה? וגם מקום של דיזלים טובים? יש את אותם בMBK הזה? צריך את התשובות זריז הטיסה עוד יום וחצי בערך... תודה!
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לכל אוהבי הלהקה ורוק ישראלי בכלל - תהנו
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
בכביש בין עירוני/מהיר אני משתדל לא לעבור את ה- 100/110 (קבעתי לעצמי ש-120 יהיה הרף שלי) בכביש עירוני - אני נוסע בין 30 ל- 60 בהתאם לדרך ולמצב התנועה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני לא יכול להכנס לפורום אודיו וקולנוע ביתי ומופיעה לי השגיאה הבאה: "Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/community/Sources/MessageIndex.php on line 530" ניסיתי גם איכספלורר ולא עזר
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי HWZone אני מחפש סרט שראיתי,די ישן,בערך בשנים 1999-2005[אני יודע שזה לא כזה עוזר] בכל מקה,הסרט מספר על נערים , בנים ובנות שהולכים ל כמו סאמר קאמפ כזה, קייטנה לגדולים,שהילדים שם הם אלה שמלמדים..איכשהו הדברים שם משתבשים כלומר בהתחלה הכל נורמלי ואז ההורים עוזבים את המקום...והרבה סמים סקס ואלכוהול מתערבבים..כן אני לא זוכר הרבה מהעלילה[בעיקרון כלום] בכל מקרה,אם מישהו מכיר...אשמח לדעת את השם תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני 3 שנים טסתי עם המחשב הנייח שלי ועם מסך 17 אינץ LCD לארגנטינה, הכל עבר בשלום המחשב והמסך היו בתא מעל הכיסא שלי במטוס. אבללל בטרמינל של ספרד זה היה ממש סיוט להיסחב עם המחשב עד השער של הטיסה לארגנטינה, חשבתי שאני עוד שניה נופחת את החיים שלי. יום שני הזה אני עוברת לגור ביוון לשנה מינימום, אני לא יכולה לחיות בלי מחשב, ובטוח שלא לקנות לפטופ, כי אין לי לא כסף ולא עצבים להתחיל לגבות 2 טרה של הארדיסקים. אני עובדת עם תוכנות 3D ועריכת וידאו וגרפיקה ובשביל זה בניתי לי מחשב חזק וטוב. יש לכם הצעות איך לטוס עם המחשב הנייח בלי בעיות????
-
- 48 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
למי שנסע/ה במשלחות/קבוצות למסע לפולין, בשנתיים האחרונות, אשמח לשמוע דעה או התרשמות על ההכנה לפני הנסיעה: היקפה, תוכנה ותרומתה מכל היבט שהוא. כמו כן לשאלת מיון הנוסעים ובחירתם/אישורם לנסיעה אם היה כזה. אין הכוונה לפתוח בדיון על כדאיות הנסיעות או הצדקתן אלא לימוד ההתרשמות והדעה של הנוסעים בתקופה האחרונה. ה "שנתיים" זה לא קשיח, פשוט היו בשנתיים-שלוש האחרונות שינוייים במערכת ובמיוחד לפני שנה במבנה ההכנה וההדרכות שלפני המסע.
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש חנות שתמכור בארהב אוזניות איכותיות כגון cx300 cx 400 g35 או razer barcuda עדיין לא החלטתי בדיוק מה אני רוצה אבל אני קודם כול רוצה לדעת האם יש חנות טובה שמוכרת אותם..? תודה מראש לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חברההה..Radio-Remix משדר לכם תמיד את המוזיקה הכי טובה בסצינת האלקטרו האוס והשחורה! כנסו לשמועעע... אתר הרדיו : http://radio-remix.co.cc/ שתהיה לכם האזנה נעימהה (: אני רוצה לראות הרבה מאזינים...אני לא יודע אם מותר לפרסם את זה פה..אם לא, אל תתנו באן (: ..תגידו לי (:
-
- 76 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שאלה היפוטטית: נסעתי עם חבריי לנפוש בשקט במדבר. הופיעו ליד הנקודה שישבנו בה קבוצה עם רכב שהביאו איתם גנרטור ענק ועמדת הגברה. ביקשנו לדעת אם הם יעשו רעש, כי אנחנו מחפשים מקום שקט. הם אמרו שהם באו לעשות מסיבה ויהיה רעש ולא מעניין אותם שום דבר. אחד החברים שלי התקשר למשטרה, זו הגיעה, וביצעה אצל האנשים חיפוש. הם כמובן התקפלו, לא לפני שהם פינצרו לי את הרכב. הם עשו את זה בשקט, ואף אחד לא ראה אותם אבל ברור שאלו היו אותם אנשים ברכב. היום בדרך לסופר שמתי לב לא רק לרכב, אלא גם לאותו אדם שהתעמר עימנו שם. בשיחה עם מנהל הסופר גיליתי שהבחור גר קרוב אליי. האם כדאי לנצל את הקירבה לנקמה ? מה אתם הייתם עושים ?
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איפה בעצם הרווח של הקזינו בשולחן פוקר?
-
- 24 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
הי! יש לנו תארד תמונות, תארד בדיחות ועשרות אלפי ראשים עם חוש הומור דק וזמן פנוי... אז ככה, המשחק הולך ככה- מישהו שם תמונה (לדוגמא אש), הבא אחריו שם תמונה של מה שיכול להרוג את התמונה מעליו (לדוגמא- מים או מיכל דלק ריק) החוקים פשוטים- -לא לשים תמונות של צ'אק נוריס. הבא נתחיל?
-
- 709 תגובות
- 58.4k צפיות
-
-
-
צריך טיפים בקשר למבחן 70-291 כל טיפ יתקבל בשמחה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצורך שיחזור הארד דיסק. האמת היא שאני צריך רק את הלוח מאחורה.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ושני חברים מתכננים לטוס בשבוע הבא (16 לחודש) לטיול בחול. כעיקרון מחפשים עיר של צעירים עם הרבה מסיבות, אלכוהול ובנות אנחנו בני 22 ומחפשים מקום עם אנשים בערך בגילנו (מעדיפים מקום בלי ילדים קטנים מישראל לפני גיוס שבאו לעשות בלאגן). חשבנו על בורגס, ועל איה נאפה. העדיפות היא לבורגס (מישהו שהיה שם יכול לספר עליה קצת?) אבל בגלל שהיא יחסית יותר יקרה רציתי לבדוק עוד אפשרויות. נאפה יחסית יותר זולה, אבל שמעתי שיש בה הרבה "ילדים". מה אתם אומרים...יש המלצות על מקומות טובים? עדיף מנסיון אישי... תודה רבה ,דוד.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מזמין כל הזמן מאיביי ודיל אקסטרים אבל הפעם אני לא מצליח אז ככה פתחתי חשבון חדש בשביל הבוס שלי הוא רוצה שאני יזמין לו משו עשינו כרטיס וויזה נטען בדואר רשמתי אותו לפיפאל ואישרתי אותו הכל מוכן להזמנה אני מזמין באתר מה שאני רוצה ואז בא לעבור לעמוד של האישור בפיפאל מכניס מייל וסיסמא ואז הוא רושם לי שאין לי מספיק כסף ושאני צריך להוסיף לבלאנס שלי כרגע הוא עומד על 0 אבל עד היום עשיתי בדיוק ככה וזה הלך ישר לכרטיס אני לא יודע למה הפעם זה לא עובד אם תמונת מסך תעזור לכם אני יביא בבקשה תעזרו לי מהר זה דחוף ליום ראשון בעקרון השאלה היא איך אני מרוקן את הוויזה לתוך החשבון פייפאל שלי?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הומור סופ"ש. אז ככה, רואים לפי הסדר: 1. זה השיר החדש DJ Smash - Новая волна (גל חדש בתרגום מרוסית): http://www.youtube.com/watch?v=7_PImd73LvU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enew%2Efacebook%2Ecom%2Falex%2Eturovsky%3Fref%3Dprofile&feature=player_embedded 2. וזאת הפארודיה שלו Сява - Я волна. שי לי חברים במחלקה כבר שבוע צוחקים על ה Ti Volna ? Po Ebalu Na http://www.youtube.com/watch?v=MZetDvVNlPg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enew%2Efacebook%2Ecom%2Falex%2Eturovsky%3Fref%3Dprofile&feature=player_embedded ובלי תגובות מפגרות בסגנון "אוי זה ברוסית, אני לא פאנימייש". יש צחוקים דומים באיזה דאנס עברי חדש שיש לו גם גרסת פארודיה?, אתם יותר ממוזמנים להביא.
-
- 30 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום. כשאני רוצה למשל לגלוש בפורום מסוים, זה מראה לי הודעה "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט"! הנה תמונה: ניסיתי לגלוש גם דרך פיירפוקס וזה מראה לי גם שגיאה. אני שואל אחרים אם זה נכנס להם לאותו פורום והם אומרים שכן! אז מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הוא בשימוש אצלי שנה והוא במצב ממש טוב (אין שריטות או משהו כזה) ויש לי את הקופסא יחד עם כל מה שהוא הגיע איתו. כמה ניתן לדרוש עליו? (אני מעונין לקנות את ה 3GS).
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנסתי לחשבון שלי ב- paypal כרטיס אשראי חדש וגם אחרי שאישרתי אותו באמצעות הקוד עם החיוב עדיין רשום שאין לי כסף בחשבון למרות שיש לי כסף באשראי... כבר כמעט יומיים שזה לא מתעדכן ולא זכור לי שהייתי צריך לחכות כל כך הרבה בפעם האחרונה שעשיתי את זה...
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אוקיי, ראיתי כמה סירטונים שילד מציג על זמרים ומפורסמים. בדר"כ הוא יורד עליהם ברוב הסירטונים, רוב הקללות אכן נכונות. ולא רק זה, יש לו המון צופים! קודם כל... :lol: יש לראות מה הוא אמר על soulja boy. שימו לב מה הוא אומר בסוף חחחח, אני לא מבין איך יש לו אומץ לפתוח סירטונים ולהתחיל לקלל זמרים. - סולג'ה בוי - 50 centשימו לב שבתגובות צוחקים עליו והכל, תראו את הסירטון הזה: 50 cent ראה את הסירטון שהילד הקליט וצחק, 50 "קרא" לו לניו-יורק בשביל לפגוש אותו. וזאת התוצאה מה אתם אומרים חוץ מזה שהפרצוף שלו קצת מכוער? לא יודע אני דיי מחבב את הבחור, יש לו אומץ לדבר הרבה.
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-