עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום שלחו לי לפניי כשבוע צו ראשון . עלו לי מספר שאלות : 1:העם חובה תעודת זהות ליום בו הולכים ללשכה ,כי משום מה אני עוד לא עשיתי תעודת זהות (שילוב של עצלנות וחסור צורך ) . 2:בשאלון הרפואי רשום לי תאריך היתיצבות מוזר 20/10+9 ,מה זה אומר ? מתיי אני הולך . 3:בשאלון הרפואי יש 4 חלקים ,אחד שאתה עושה ,אחד שהרופא עושה ,אחד שרק ילדים שלא אמורים עדיין להיתגייס עושים (בקשת דחיית התיצבות ),ויש עוד חלק על ראייה ,אבל לא רשום שם מי צריך לעשות אותו ,אין לי משקפיים ולא קוצר ראייה ,אבל אני לא יודע איך למלא את הפרטים בחלק הזה ,ואני לא יודע עם אני בכלל צריך . 4: זה נורמאלי לקבל פעמיים את אותם טפסים (קבלתי את כל החבילה פעמיים ,ולא רק פעם אחת כמו כל מי שאני מכיר ) .

2. Started by חן מ,

אז זהו...מחר מגיע התור שלי להתגייס אני מקווה שהגיוס יעבור בקלות ובהצלחה ושאני לא אוכל הרבה ח** אני אנצל את הבמה לשאול האם צריך להביא הרבה דברים מהבית,או שהצבא נותן הרבה דברים,וגם יש סיכוי שאני אחזור ביום חמישי הבייתה? ועוד משהו:מחר אני אראה קצין מיון שיאמר לי לאיזה תפקיד אני אשובץ אחרי הטירונות? תודה

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Sango,

בזמן האחרון התחלתי לשתות נביעות במקום מי ברז בצירוף של פילטר. השאלה מה יותר בריא בין השניים? תודה מראש למגיבים.

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  4. האם הספר מתאים לכולם או שצריך לדעת משו לפני זה?? השאלתי מחבר שלי את המהדורה השניה רק לראות איך זה וראיתי שהוא משתמש במלא מושגים ולא מסביר אותם .. במהדורה האחרונה זה שונה???

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  5. למה נאמר שאסור להזכיר את האתר טורנט ובפורומים בנושו תוכנה נפתח דיון ע"י חבר צוות ויש שם כמה תוכנות ובייניהם גם קליינט בטורנט??

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by MS-D,

שלום , לקחתי על עצמי פרויקט לשדרג מאפס לאחי החייל את החדר . יש לי פחות או יותר 17 ימים לעסוק במלאכה , תקציב גבוהה יחסית . מכם אני זקוק להשראה ! אם יש לך לינקים לגלריות של סביבות עבודה צעירות , מעניינות ויצירתיות מהארץ ומחו"ל . כל מיני שטיקים מעניינים , ציורים , צבעים , פרקטים הכול יתקבל בשמחה !

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  7. מישהו שמע האם יש\אין פרסאידים ? תמיד אני מפספס .. מקווה שלא פיספסתי כבר

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  8. שנה שעברה (י"א) לצערי פשוט לא היה לי כוח להשקיע בפיזיקה והתוצאה לא הייתה מפתיעה מאוד. חוץ מזה אולי זה לא כ"כ מעניין אותי, אבל הייתי מקבל ציונים נמוכים (הגשה 55 :-\) שוב, בעיקר בגלל שלא היה לי כוח להשקיע ת'אמת שבחינות בגרות הייתי פותר בסדר, הקטע שגם שנה שעברה הבגרות של מכניקה הייתה הכי קשה שראיתי המחנכת שלי אמרה לי שכדאי לשקול פרישה, אבל אני יכול להמשיך ללמוד פיזיקה גם בי"ב אם אני רוצה בכך. הבנתי שהחומר של י"ב נחשב הרבה יותר קשה מזה של י"א אבל אם זה באמת שווה את זה אני ישב וילמד מעבר לזה רציתי לדעת כמה השפעה תהיה לזה אם אני אלמד פיזיקה או לא על מסלולים כמו גאמ"א וממר"מ בצבא (כמה זה קריטי מבחינתם בעצם), ומעבר לזה גם בטכ"מ. עד כמה שאני יודע טכ"מ זה בעצם מדעי המחשב, פרוי…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. מה מצב החופים? ובעיקר מצב הילדודס?

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by Maya1515,

שלום, לי ולאח שלי יש שני מחשבים ואנחנו מחוברים עם כבל אפור כזה, אז היום אני מעבירה סרט מהמחשב שלו למחשב שלי ופתאום נכבה החשמל בבית חיפשתי אצלו במחשב ולא מצאתי את הסרט שהעברתי ואז הסתכלתי אצלי וגם לא מצאתי אותו, אז כבר באתי לוותר אבל הוא אמר שיש מצב שאפשר "להציל" את הסרט כי הוא עוד לא אבוד ויש מצב שהוא עדיין נמצא בתוך הכבל שבין המחשבים שלנו, אבל זה ממש לא נראה לי הגיוני כי הכבל דיי קצר ולא נראה לי שהוא יכול להכיל את כל הסרט, אבל מצד שני יש מצב כי יש כל מיני דיסק און קיי קטנים שיכולים להכיל המון, אז בטוח כבל שעובר בין שני חדרים מספיק גדול כדי להכיל סרט. אז יש לי שני שאלות, האם באמת הסרט יכול להיות "תקוע" בתוך הכבל ושתיים אם כן אז איך אפשר להציל אותו. תודה רבה!!!

11. Started by zezz,

אני מתלבט בין שני מקצועות לימוד : 1. טכנאי PC 2. הנדסאי תעשייה וניהול- מערכות מידע קצת רקע כללי- אני לא נחשב לגאון מחשבים, אין לי ידע וניסיון קודם במחשבים, רוב השימוש שלי כרגע במחשבים מסתכם בגלישה באינטרנט. אין לי ראש ללימודים "כבדים" , קשה לי מאוד לשבת ולחרוש. מצד אחד טכנאי PC מעניין אותי כי זה נשמע לי מגניב לפתור תקלות ולתקן דברים, מתאים לי למשל לעבוד באיזה חברה גדולה ולהיות המתקין/טכנאי שלה. לעבור בין העובדים או הלקוחות , לתקן ולהתקין להם דברים. הקורס עולה בסביבות ה 10,000 שקל ונמשך 10 חודשים פעם בשבוע, מבחינת לשבת וללמוד לא תהיה לי בעיה בקורס כזה. מצד שני שני אמרו לי שתחום מערכות המידע מאוד מבוקש ויש בו עתיד, הבעיה היא שללמוד הנדסאי לוקח שנתיים,5 ימים בשבוע ועולה בסב…

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by redti,

יש דבר מה שמעניין אותי בנוגע למקצוע אשר יהיה רשום לי בתעודת שחרור.. אני כרגע שנה בצבא ואני עובד כללי וטוב לי ככה..הציעו לי לעשות איזה קורס סירבתי וכו' אני בכל אופן מעוניין שיהיה רשום לי מקצוע מסויים בתעודת שחרור , שאלתי היא כזאת..אם אני אהיה עובד כללי במשך שנתיים ואז יחליט לעשות איזה קורס ויתנו לי לצאת לקורס בתעודת שחרור יהיה רשום לי שהייתי למשל משק שלישות אפילו שעשיתי את זה רק שנה או אפילו פחות מתוך השלוש שנים?

• 50 תגובות
    • 7.1k צפיות
  13. Started by J0n1,

היום נגמר לי המנוי למכון כושר והחלטתי לא להמשיך אותו. האימונים שעשיתי היו בעיקר: חזה, בטן, ידיים, גב, ואירובי. בטן ואירובי אפשר לעשות בלי בעיה גם בבית. אבל אני לא בטוח לגבי כל השאר. לחזה עשיתי 3 תרגילים: הרמת מוט בשכיבה, בשיפוע קל, ופרפר. בידיים אני לא ממש מכיר את השמות של השרירים אבל אני יודע שאני אצטרך משקולות בשביל זה. גב אני בכלל לא יודע איך אני אעשה בבית. השאלה שלי היא האם יש תרגילים שאפשר לעשות אותם בבית שיעזרו לי להמשיך לפתח את האזורים האלו, ומאיפה הכי זול וכדאי לקנות משקולות יד באזור המרכז.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by raiman1,

??

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by Sargon,

לא ידעתי איפה לשאול את זה, אז אני שואל את זה כאן. שמתי לב שאף אתר(שראיתי) של חנות מחשבים בישראל לא מאובטח בתהליך הרישום(REGISTER?) של לקוח חדש. כלומר, הם מבקשים שם פרטי, כתובת, מספר טלפון ולפעמים תעודת זהות ואין דרך לדעת אם זה באמת האתר או אתר קיקיוני או שהמידע שלך בטוח. דף מאובטח הוא כזה שיש לו כתובת https:// במקום http:// וגם צריך להופיע בדפדפן סמל של מנעול. מה שיש באתרים האלה, זה שכתוב באתר עצמו שזה מאובטח בשיטת SSL והם שמים צייור של מנעול בתוך הדף של האתר. הבעייה שככה אי אפשר לקנות מאף חנות אינטרנט ישראלית, כי כל חנות שראיתי היא ככה. מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. שלום אח שלי טס מחרתיים לצ'כיה אני מאוד (מאוד!!!) רוצה את האיפון החדש 16 גיגה.. רציתי לדעת כמה יעלה שם האיפון הזה (כמובן פרוץ) ואיך אני בידיוק יכול הכי קל להסביר לו איפה מה מי ומו?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתכנן חופשה בת כארבעה לילות בעיר בורגס שבבולגריה (אם לדייק - סאני ביץ') ומצאתי מספר דילים באינטרנט אך אני שמעתי על אופציה של הזמנת חופשה ברגע האחרון וע"י כך לחסוך לא מעט כסף . חיפשתי באתר של ה-"דקה ה-90" והמחירים שם לא היו אטרקטיבים במיוחד,האם אני מחפש במקום הלא נכון? אני מתכנן לצאת לבורגס ביום ראשון/שני הקרוב(16-17 לאוגוסט) האם זה מאוחר מדי לקביעת דיל? אשמח אם תוכלו לשפוך לי קצת אור על נושא ה"רגע האחרון" הזה בכל הנוגע לחופשות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by amir85,

לאחרונה נתקלתי בשומר מסך ענק, הנה סרטון שלו: אני פשוט לא יכול שלעמוד כנגד מנת החומד הזאת, יש לי את השומר מסך המקורי הבעיה שהוא מאוד קצר ובאיכות לא משהו וגם 4:3 מישהו יודע איפה אני מוצא את הסרטון הזה (ספציפית הכלבלב הזה עם העינים הללו, כי יש אחרים) רק באיכות יותר טובה ??

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by Legendary_Undertaker,

שלום חברה יש למישהו מושג מה עכשיו מצב הים? אפשר להתרחץ?

20. Started by dolev16,

שלום, הקיץ הגיע ומשפחתי החליטה לקנות 4 מזגנים קטנים לחדרים.. 3 אנשי מקצוע המליצו אך ורק על אלקטרה, אבל אני עשיתי בדיקות משלי והבנתי שיש עוד אופציות בשוק ואולי אף יותר טובות.. מזגן מיטצובישי-לא נפוץ ויקר מאוד אבל הבנתי שזה המזגן הכי טוב שקיים היום. אלקטרה-המזגן הכי נמכר בישראל בהפרש גדול על כל השאר ומומלץ על ידי כולם+שירות שטוענים שהוא טוב.. LG-מזגן שככל הנראה המזגן האידאלי אבל הבנתי שהשירות של החברה בארץ+חלפים הם גרועים ביותר והמליצו לנו לא להתקרב אליהם.. מצד שני זה מזגן מאוד מתקדם, בעל עיצוב מדהים(גם חשוב) חוסך חשמל ויש לו מנגנון נגד שריפות,הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה.. הוריי החליטו ללכת ככל הנראה על האלקטרה בגלל ההמלצות הגור…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רציתי לדעת אם למישהו יש אתר שממנו ניתן להדפיס מבחני IQ או כל מיני דברים כאלה בסגנון, הסיבה לכך זה שאני בעבודה ומדי פעם פה ושם יש לי זמן ליצירתיות כזאתי, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by A-L-o-n,

בזמן האחרון נותנים הרבה אזהרות, הייתי רוצה שכמה יסכימו איתי שהם יפוגו אחריי זמן מה. כ-4 חודש או יותר לאזהרה אחת. ככה שהעונש יעבור אחריי זמן כלשהו, במקרה והמשתמש צבר יותר מ-3 ב-4 החודשים שקיבל את האזהרה השנייה יקבל באן. מישהו רוצה להסכים איתי?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  23. שלום לכולם, הופתעתי לגלות ש YouTube יצאו עם ממשק חדש ויפה המותאם במיוחד למחשב סלוני או סתם למי שאוהב ממשק מינימליסטי ומגניב : YouTube XL בעקרון זה אותה הגברת בשינוי אדרת (אבל אני אהבתי את האדרת הזו..) תהנו ותגיבו : http://www.youtube.com/xl

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  24. אם אדם מסויים הוא אנליסט שמתמחה בשוק ההון וכל השטויות שכתבתי בכותרת, אז הוא יכול לנצל את הידע הזה כדי להכניס כסף מבלי לעבוד בחברה כלשהי? כלומר, אם יש לו חיסכון של 50,000 ש''ח, הוא יודע להשקיע אותו בצורה כזו שתניב לו רווחים, שאותם הוא ישקיע וכך הוא לאט לאט צובר כסף? אני לא ממש יודע מה הכוונה ''להשקיע'', זה יכול להיות סחר במניות, מט''ח, ניירות ערך וכל הדברים האלה. זה נושא ממש מסובך בשבילי.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים