עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlyaviv,

אני עולה ליא', אני רוצה להתטרף לקובת אימון של כושר קרבי בחולון. בנתיים דיברתי רק עם אחרי 2 מפגשים בשבוע כל מפגש 2 150 שקל לשנה קרוב לבית במקווה ישראל. מישהו היה באחרי? מומלץ? קראתי גם על יובל עילם 3-4 מפגשים בשבוע שעה וחצי כל אימון. עמית לכושר גם נשמע טוב... שעה וחצי שעתיים 2 בשבוע. מישהו מכיר קבוצות טובות בחולון(אם באזור)? תאמת מה שיותר חשוב לי שיעבדו חזק על כושר כי תכסל יש לי די כושר אז לא בא לי סתם לצאת לריצה עם בנות... HELP PLEASE! Tnx Kapara

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by wooper,

היי אני רוצה לטוס לחול לתקופה ארוכה האם זה אפשרי לשהות שם ואיפה יש תנאי מחייה זולים?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by sergames,

במה חברות בMENSA מתבטאת? על מה משלמים דמי חברות?

4. ראיתי את האתר של הבחור הזה http://www.jnjsystems.co.uk/ וראיתי שהוא כביכול מרוויח 260 פאונד ביום על כלום ,אז אני יודע שכל הקטעים האלו שלהרוויח כסף ללא עבודה זה בולשיט טהור ב99% ,אני משער שזה נכון גם לגביי זה ,אבל האם יש דרך דומה להרוויח ,אפילו סכום זעום של כסף דרך האינטרנט בלי להוזיז אצבע ?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ariel-ro,

אהלן! כתוב לי ברשימת ספרים, לתלמידי 5יח"ל במתמטיקה לקנות את הספר הבא: מתמטיקה חלק ג' בני גורן. עכשיו, הרצתי חיפוש וזה מראה שזה ספר ל3 ו4 יח"ל. אז צריך את זה או לא? ומשנה שעברה היה ספר שקוראים לו: אלגברה חלק ג'. אולי זה אותו דבר? אריאל

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

אני רוצה להוציא רישיון לטוסטוס 125 סמק. כבר התחלתי בתהליך, חתימת הרופא, ואופטומטריסט, ושבוע הבא אני יעשה תאוריה. כמה יעלה לי שיעור עם מורה באזור המרכז, וכמה שיעורים אני יצתרך לקחת? דבר נוסף, כמה כסף יעלה ביטוח :s05:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תשמעו אני שואל בשביל חבר שמתכנן לקנות מחשב והוא ממש לא יודע מאיזה חנות לקנות , בגלל הביקורות האחרונות על KSP אני חושב שלא כדאי לו , אשמח אם תתנו חוות דעות על TMSFOX , ואם יש לכם אז עוד חנויות שיש להם סניפים בצפון . תודה מראש

8. Started by raiman1,

כנ"ל..

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. שני חברות ניתחו כלב מת אצלהם בסלון http://englishrussia.com/?p=3374

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by rap_tr,

אהלן, אני רוצה לברר מחירים של מוצרי אלקטרוניקה(לפטופ,PS,פלאפונים) ובגדים בארה"ב אייביי כאמור זה לא מחיר "אמיתי" ואני אשמח לקבל אתרים שיתנו לי פחות או יותר טווח מחירים של מוצרים שונים בארה"ב (נניח כמו זאפ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by composite,

זו הייתה חנות של משחקי וידאו, קונסולות וכל מה שמסביב. כבר הרבה זמן שאין לה אתר אינטרנט. האם היא נסגרה? תודה

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by J0n1,

אני מחפש מכונית קטנה בתקציב של בערך 40K ראיתי יונדאי גטס 2006 ב36K (מליסינג, אבל אין מה לעשות...) הקטע שהמנוע שלה הוא 1300, הבנתי שזה ממש נמוך, במה זה מתבטא? יש לכם הצעות לעוד מכוניות במחיר הזה? משהו חדש יחסית (2006+-)

• 88 תגובות
    • 10.1k צפיות
  13. היה לי היום צו ראשון ובחיים לא חשבתי שיהיה לי פרופיל כלכך נמוך.. כלומר לא ציפיתי ל-97 בגלל המשקל שלי (שוקל כ48) . הגיוני שהורידו לי כלכך הרבה בגלל המשקל? לא היו לי כלל בעיות בכל מה שהרופאה שאלה אותי .. אפילו על אסמה לא נראה לי מורידים ל-45 |: ונגיד וזה הפרופיל ואין לי עוד הרב לעשות בנידון .. יש תפקידים מעניינים הקשורים במחשבים בצבא שדורשים מעט יותר מלשבת כל היום רגל על רגל ולעיין במסך וורד במחשב? תודה ..

• 12 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by שוקו,

משהו בעייתי עם הכתובת (אני לא מוצא באתרי המפות), הבחור שאני איתו בקשר בנושא לא עונה ואני צריך להיות שם מחר. קיים חשד שזה בתחום האונ'. יש למישהו מושג? D: אוקי, זה היה "קלאוזנר"

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  15. הבחור ששלח לי טוען שבזמן הצילום לא ראה כלום, כשהעביר למחשב פתאום שם לב. (בצד שמאל, אחרי הקטע הכחול, לפני כתם האור) מישהו מכיר את זה כבר? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by xTz,

שלום, אני נמצא בדילמה קטנה ואשמח אם תוכלו לעזור.אני עובד כרגע בחברת היי טק גדולה ורוצה לעשות תואר במדעי המחשב. אני מתחבט האם לעזוב את החברה ולנסות באוניברסיטה או ללכת לאיזה מכללה ולשלב את זה עם העבודה. מדובר בחברה עם אפשרויות קידום רבות, כמו כן כשאסיים ללמוד אני כבר אהיה עמוק בהיי טק ויהיה לי יותר קל. מצד שני אני תוהה האם באמת אפשר להצליח לעשות תואר עם ציון טוב במקביל לעבודה וגם לנהל חיי חברה נורמלים. אשמח לשמוע עצות, ועל הדרך - מכללות טובות למדעי המחשב. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Dexdpd,

אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הבא ושמעתי הרבה המלצות חמות מאוד על פוקספיסי, האם כל הסניפים ברשת ברמה אחידה? הרשת מצדיקה את המוניטין שלה? תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

http://www.questfortherest.com/

19. Started by nrg man,

יש לי שלט כזה של אלקו והוא הפסיק לעבוד. רציתי לדעת אם יש דרך לכייל אותו או משהו כזה? יש לי גם מאוחרה איפה שהבטריות כל מיני כפתורים כאלה שאפשר לשחק איתם? יש לזה קשר?

• 6 תגובות
    • 13.8k צפיות
  20. איך היא נקראת? איך נקרא האלגוריתם המיושם שם?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  21. http://globes.co.il/news/article.aspx?did=1000491175&fid=594 נראה לי שראוי שצרכנים פוטנציאלים ידעו על כך. עדכון - Dell פרסמה הודעת התנצלות בעיתון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474205.0

• 45 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. Started by SeaMonster,

מישהו מקיר אתר עם כתוביות לסרטים בשפה הרוסית ? -תודה.

23. עוד מעט יש לחבר הטוב ביותר שלי יום הולדת... אני לפעמים לא מפסיק לחשוב מה אפשר לעשות? איזה מתנה ייחודית אפשר להכין/לקנות ? איזה הפתעה אפשר לעשות? איך נחגוג? יש המלצות ? יום הולדת 19. חשבתי על יום חמישי הוא רוצה לארגן מסיבה בבית שלו... אני חשבתי להכין (לא אני יכין אותה, כן..) לו עוגה ביתית.. השאלה מה אני כותב עליה עדיין לא חשבתי... ואיך אני מביא לו אותה...בתחילת הערב או באמצע "שכחנו להביא דבר שקר כלשהו"... ובשישי לקפוץ לאיזה פאב...

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by iluxa1,

אהבתי את POLARKRIES 18 ואת החדש של CASCADA

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים