כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין מהחנות www.lsdiodes.com לדים ומגדים, דיברתי איתם ואמרו לי שאני יכול לשלוח להם מזומן, ואז הם ישלחו לי את המוצרים שעליהם שילמתי. אז אני עכשיו ממלא פרטים עליי כדי שהם יוכלו לשלוח לי את הפריטים שהזמנתי אחרי שהם יקבלו את הכסף אבל אני לא ממש יודע מה לכתוב (לא מאמין עד כמה שאני דפוק באנגלית :-[). הנה הפרטים שאני צריך למלא: מדינה: ישראל עיר: לוד שכונה: רמת אשכול רחוב: אקסודוס בניין: 87 דירה: 114 ת.ד: 64 מיקוד: אין לי מושג, המיקוד הוא בכלל אמור להיות של העיר לוד? אם כן אז מישהו יודע מה המיקוד? בבקשה תגידו לי איפה למקם את כל הפרטים האלה כשהם כתובים באנגלית (ואל תתחילו לצחוק בבקשה).
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מה הגבוה של גימס בונד (של אחד השחקנים או של Daniel Craig או של Pierce Brosnan)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מכיר אתר שיש בו חומר בתנך? סיכומים והכל? לבגרות בעוד שבועים בערך ולמשהוא יש סיכוים פרטיים שלו ומוכן לשלוח לי? תודה לכל העונים (ותודה לבננה שהביאה אותי עד הלום)
-
- 13 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
לכל חובבי ואוהדי ה NBA פה נוכל לדבר על מה שהולך בליגה, תוצאות, משחקים, פלייאוף, שחקנים ונשתף סרטונים. האתר הרשמי - http://www.nba.com/ הערוץ הרשמי של NBA ביוטוב - http://www.youtube.com/user/NBA אל תשכחו להצביע בסקר
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום בלתי אפשר לגלוש פה . לוקח לי 5 דקות להיכנס לאתר וכשאני לוחץ על נושא מסויים לוקח מלא זמן לפתוח את זה . אחרי זה הופיע לי הודעה מהאתר שיש אצלי במחשב חוסם פרסומות או משהו כזה . ובשביל להמשיך לגלוש אני צריך לבטל אותו . אין לי שום חוסם פרסומות ולא התקנתי שום דבר . מותקן אצלי אנטי וירוס קספרסקי כבר מלא זמן . אולי איפשהו בהגדקות של הדפדפן צריך לבטל חסימה ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לגוון את הרשימה שלי. אני מחפש שירים שקטים בסגנון WONDERFUL WORLD (ד"א, של מי זה?) שירי רוק רק להיטים שהיו בשנות ה90 ושאני בטוח מכיר (guns and roses nirvana ועוד אומנים שהיו להם להיטים ענקיים- הידע שלי ברוק לא רחב כול כך) אפשר שירים בסגנון של sonata arctica ובנוסף אני מחפש שירי ראפ טובים. אל תתחילו עם כול העד "עד סוף שנות ה90" תהיו ספציפיים. לא AKON, SEAN PAUL או כול דבר מטומטם אחר. בינתיים האייטיונס לא מזהה לי את השירים שלי (מוכרים- אבל משום מה הם לא מזוהים על ידו), אז אני אתן חלק מהאומנים שיש לי.(למי שיגיד לי שאני שומע חרא ראפ- אני לא אוהב מלא אומנים מהרשימה שלי אבל חייבים לנסות ולטעות לא?) Tupac Bun B Akala Dead prez Dr.dre Frayser Boy Eminem The Game …
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לומדים את זה איפה שהוא? איך אני יודע שאני פונה לחוקר פרטי שהוא מבין בכלל בנושא ולא צריך להיות אינסטלטור למשל או מוכר בשוק במקום. איפה לומדים את סודות המקצוע? אם יש סימוכין ממקור אמין או מילות מפתח שאני יוכל למצוא מידע על זה בגוגל זה יהיה מצויין. כי אחרי שקצת חרשתי, מצאתי שמספיק להיות במשטרה צבאית או התמחות 3 שנים במשרד חקירות. השאלה אם כל תפקיד זוטר במשטרה צבאית (או משרד חקירות בהדרכתו של המנהל שם), נותן לי את הידע הדרוש למקצוע? מי מפקח על זה?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחר אני טס לקפריסין ורציתי לדעת איזה דברים מותר לי לקחת איתי ומה לא. יש לנו ארגז של xl-ים שאנחנו רוצים לקחת איתנו, ובנוסף לקנות שתייה חריפה בדיוטי פרי. צריך להכניס את הכל למזוודות? מה עם דברים שעולים איתנו למטוס? נ.ב מישהו יודע כמה אלכוהול מותר לי לקחת איתי לשם? תודה, דוד.
-
- 13 תגובות
- 26.5k צפיות
-
-
יש לי טענות כלליות עליו כמו שהוא מעדיף את חברה שלו על הילדים שלו ויש לי טענות ספציפיות שם עיקר הדיון: 1) יש לי חשדות שהוא ביצע כנגדי דברים בתקופה שהייתי מסוכסך איתו. החשדות מבוססות אך לא מעבר לספק סביר לכן לא התייחס להן אבל הם ברקע. 2) בעיות מבוססות: ניתקתי את הקשר איתו פעמיים: פעם אחת: זה היהי ממזמן אז אני לא זוכר הכל אבל חברה שלו התעללה בלי כל הזמן שוב ושוב שנים ואני כל דבר קטן שעשיתי הוא היה ישר נגדי. בקיצור הוא היה מגן עלייה גם שהיא הייתה נגדי. הוא היה מעדיף אותה עליי ונתן לה כוח ומגן לעשות לי צרות. פעם שנייה: גילו שאני חולה באיזה שהיא מחלה. לא הסכמתי לטפל במחלה אז הוא החליט לזרוק אותי לרחוב. הבעיה שגם שהסכמתי לטפל במחלה הוא לא הסכים שאני יחזור הביתה כי הטיפול לא היה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך בדיוק הם בוררים את השמות שענו נכונה ומגרילים ביניהם? דבר שני, אני רואה שכל פעם מציינים את השם הפרטי ושם המשפחה של מי שזכה בעברית. איך הם יודעים מה שמו?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ל אבא שלי מאזדה לאנטיס ,ביום אחד אני ואבא שלי הלכנו לראות משחק כדורסל ושחזרנו ראינו שהעלימו לנו את כל הארבע.(גם כי זה לא מחובר בברגים). אני ואבא שלי הלכנו למאזדה והם אמרו לנו שכעלה חדשים עולים 300 שקל, אז אבא שלי אמר ש זה לא שווה את זה.! וגם האוטו נראה מגעיל ככה בלי זה. בקיצור רעינו בACE יש סט חלופי לכול סוגי הרכבים ב 120 שקל, האם שווה לקנות את זה או שזה מתפרק מהר ונשבר ???. תודה. :auto: מי שלא יודע מזה חישוקים ישתמונה למטה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמה מוצרים חשמליים שקניתי בהנחה משמעותית לעתיד, ביניהם רמקולים ומגבר, שמרתי אותם בתוך האריזה המקורית + ניילון וקופסא נוספת שסגורה עם דאקטייפ (נייר הדבק הכי חזק שקיים). השאלה שלי היא האם הם יכולים לההרס עם הזמן, בתנאי שהם שמורים במחסן תת-קרקעי חשוך וקריר? אני מאמין שהקבלים יכולים להתייבש עם הזמן, אבל מעבר לזה, יש עוד איזשהו נזק שעלול לקרות? אני בטוח שהגנתי מהם מפני הלחות (כל הניילונים והקופסאות).
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.planethalflife.com/features/articles/sigg04/index.shtm
-
- 13 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היום (כבר עברנו את רף החודשיים מהיום בו המחשב הובא למעבדה) התקשר אליי נציג TMS בקשר ללוח האם שנמצא תקול ונשלח ליבואן. ציפיתי לשמוע בשורות טובות כמו-המחשב שלך מוכן או -היבואן החליף לך את לוח האם, אבל הנציג טען כי קיימת בעיה: לפיו, ליבואן אין כרגע את הלוח שרכשתי (P5N-D) במלאי והוא לא יודע מתי יהיה לו אם יהיה לו. לכן הוא מציע 2 פתרונות: א. לקבל זיכוי כספי בסך 410 ש"ח כולל מע"מ (רכשתי את לוח האם בסביבות ה800 ש"ח) ב. לשדרג את לוח האם לAsus P5N-T בתוספת 200 ש"ח אני לא מוצא אף אחד מהפתרונות כמתאימים א. לא ניתן למצוא לוח SLI 750I בארץ בחנויות יותר, למעט P5N-T משומש שעולה 800 ש"ח, או 980 ש"ח לחדש, לכן הזיכוי הנ"ל לא יועיל לי כל, כי אצטרך להוסיף עוד 400 ש"ח כדי לקנות אחד משו…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב,לאור בקשות-עשיתי פרק נוסף ב"סדרת הקומיקסים" שלי הפעם עשיתי את הקומיקס בפוטושופ ובצורה מקצועית בהרבה,ולכן גם התוצאה נראית הרבה הרבה הרבה יותר טוב. מה גם שהפעם אני לא צריך לתת לאף אחד קרדיט-כל האיורים,הציורים והעריכה הם שלי הפרק השלישי נקרא "chicks בתרתי משמע",וחייבים לקרוא את פרק 1 ופרק 2 כדי להבין מה קורה בפרק 3. בכל מקרה,אם הפידבק יהיה חיובי אני כנראה אתחיל לעשות קומיקסים על בסיס קבוע,אולי אפילו אפתח בלוג לקומיקסים [משהו בסגנון של penny arcade] תהנו,והכי חשוב-תגיבו ותחוו את דעתכם תגובות ממש חשובות לי-מה לשפר,מה אהבתם,ומה לא אהבתם *הערה-בפריים 5,כתוב "יש לי פיתרון"...משום מה זה התחרבש ולא שמתי לב...תיקון של זה ייקח לי בערך 20 דקות כי זה בועות דיבור שקופות :s05: http:/…
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ובכן הנה עוד דוגמה: שלשום היתקשרתי לסטימצקי לברר מתי הם מקבלים ב dvd את שליחות קטלנית 3,הם אמרו לי ב18,מגניב בכל הארץ יוצא ב18,ובכן היום זה ה18 ירדתי לסטימצקי וזה מה שהיא אמרה: "לא הם מפיצים את הסרט ב18 אבל אנחנו נקבל בטח ב20 או 21". תמשיכו לזלזל ככה באנשים ואר כך תתפלאו למה כולם מעדיפים להוריד.
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום! מחר 24.03.03 אני הולך להיבחן למדעי מחשב האם למישהו יש מושג איזה מבחן עושים??? מה צריך לעשות ? אמרו לי שצריך לעשות "מחבן בחשיבה לוגית". מה בדיוק עושים שם?? :hi: תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי מדובר בתחרות איפור וקרובים של חבר שלי משתתפים בה אז אני צריך שתצביעו למתחרה מספר !28 http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=182152&sid=16 בבקשה אתם חייבים להצביע לה תודה רבה רבה רבה למי שעוזר!
-
- 13 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שני חברים שלי חזרו היום מיום סיירות, חבר אחד שמבחינה פיזית יותר טוב לא קיבל כלום והשני שייטת, אז על פי מה מסננים שם?
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//848791
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים (: ב3 לדצמבר עולים על מדים (סוףסוף!) אוקיי, בנתיים קניתי: תרמיל 80 ליטר של חברת Outdoor. גופיות קצרות/ארוכות בצבעי לבן וירוק זית. גרביים, תחתונים. כלי רחצה ותכשירים הגיינים למיניהם. שעון יד של קאסיו. אולר רב שימושי. אשמח אם תאמרו לי מה עוד עליי לקנות, ומה עוד עליי להביא ליום הגיוס(כמו שהבנתי מסמכים מן הסתם, סדין מגבות וכו'...) תודה רבה :smile1: נ.ב.: אם יש פה עוד חבר'ה שמתגייסים ב3 לדצמבר, השמיעו קול
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום מצאתי בכניסה לבית ציפור פצועה. אין לי מושג איך בידיוק היא נפצעה, אבל היא בקושי מזיזה רגל אחת,עושה רושם שכנף אחת שבורה והראש שלה כל הזמן הפוך ביחס לבסיס(בטן). ניסיתי ממש בעדינות לתת לראש תנוחה נכונה,זה מה שמצאתי נורמלי-מקביל לבטן(אני מקווה שתבינו למה אני מתכוון). מתוך חשש לשבר\שברים עטפתי אותה בתנוחה "עוברית" רגליים מקופלות וצמודות לבטן כנפיים צמודות לצדדים כך שלא תוכל לזוז, ובצורה הזאת הנחתי אותה בקופסא מרופדת בצמר גפן. נתתי לה בהתחלה הרבה נוזלים(אני לא יודע איזו כמות צריך,אני אלך לקופת מרקחת ואקנה את המזרק הכי קטן או טפטפה ואז אוכל לתת כמויות מדוייקות),עכשיו אני נותן כמות קצת יותר מתונה כל 35-45 דקות, ואני נותן לה קצת אוכל(חרקים קטנטנים וסומסום). האם אני עושה משהו ל…
-
- 13 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
Ok... its not hard but i still dont get the idea. I need help in geometrical series, it says like this : A5=48 A7=192 1. find the first limb. 2. the sum of 7 first limbs. Again, we talk about geometrical series ! Thaks a lot !
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך מבדילים בין חיקוי לאמיתי? (אני רוצה בגדים נעליים, MP3 וכו.. ) ואם יש משהו שאני יודע בוודאות שהוא חיקוי (איך קוראים לזיוף של של הנוקיה 5MP?) אתם יודעים על זיוף ששווה לקנות שם? וחשבתי להביא PS3 כי אני מת לאחד ואין לי כסף למחירים של הארץ נ.ב מרצה של אחי בטכניון אמרה שהיא הביא משם דיסק און קי 200GB בכלום כסף קיים דבר כזה? יודעים איך אני יכול להשיג את זה שם? (היא אמרה שהיא הביא את זה ליד סין לא זוכר תשם של המדינה.. ) ובאופן כללי חומרה למחשב שיש שם בזול ואני יכול לדעת שזה אמין תירשמו
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-