כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אז רציתי לעבור לבנק לאומי. הלכתי לאתר, ראיתי מבצעים וזה, חשבתי, למה לא? נשאיר פרטים. ויחזרו אלי מחר. מילאתי את כל הפרטים שלי, חיכיתי מעט זמן (5 דקות עד שהדף נטען), ואני רואה: "בחר את מועד השיחה הטלפונית:" אופציה ראשונה: 24 רביעי לאוקטובר 2012 אופציה שניה: 25 חמישי לאוקטובר 2012 אופציה שלישית: 26 שישי לאוקטובר 2012 אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החברה הבזיונית כל פעם מוצאת תירוץ למה לא לעבוד או לסגור מוקדם, יש לי חבילה מחו״ל שהגיעה בזמן שהייתי בבסיס ויצאתי רק היום אחרי שבועיים. עברו בערך 7 ימי עבודה, ועם המצב הזה אין לי מושג מתי אאסוף את החבילה (דואר סגור עד הודעה חדשה) מה יעלה בגורל החבילות שלי? החשש הוא שברגע שהם יחזרו לעבוד, הם יפעלו מאוד ביעילות ויחזירו חבילות שהיו בטווח ה14 יום בזמן שהם היו סגורים (זה בערך למה שאפשר לצפות מחברה מזעזעת שכזאת).
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. זכיתי במכרז במחיר חסר תקדים ורכשתי בebay כרטיס זיכרון למצלמה מדגם Kingston 8GB SDHC SD Class 4 . http://www.ebay.com/itm/190588566267?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 הרצתי בדיקות על הכרטיס בתוכנה H2testw v1.4 והתוצאות היו מזוויעות. The media is likely to be defective. 981.0 MByte OK (2009152 sectors) 6.8 GByte DATA LOST (14342080 sectors) Details:0 KByte overwritten (0 sectors) 0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors) 6.8 GByte corrupted (14342080 sectors) 0 KByte aliased memory (0 sectors) First error at offset: 0x0000000000000008 Expected: 0x0000000000000011 Found: 0x0000000000000000 H2testw version 1.3 Writing speed: 4.59 M…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רוצה לסוע ברביעי-חמישי לטייל בירושליים עם החברה המלצות למסלול כללי איפה כדאי להיות יתקבלו בברכה, וגם דברים ספצפיים כמו איפה לאכול וכו'
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.free-web-polls.com/cgi-bin/poll.pl?pollid=10308&&subp=11&which=8&action=vote הנה לינק לבחירת מורה השנה..................................................
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חברה טובה שמתעסקת עם חיוב הפוך באסמס או בשיחת טלפון. מומלץ שתוכל לעבוד גם עם מפעילות סלולריות מחו"ל. אודה לעזרתכם. בברכה,
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו יש מושג בעניין החזרת מוצר תוך 14 יום באריזתו המקורית האם החוק אומר שיש לי זכות לקבל את כספי בחזרה או רק זיכוי עליו?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב מכיוון שאני מניח שסוף העולם קרב,אני מתכוון להוציא את ה20K דולר שנותרו לי בחשבון בנק ולארגן לעצמי איזה פגישה חלומית לפני הסוף הנורא. מכיוון שאני חיי על חשבון ההורים,ואנחנו די עמידים.אז אני מתכנן את חלום חיי,לשכב עם כוכבת פורנו,מה דעתכם הייתם הולכים על זה? 10 דברים שדרושים ליום האחרון בחיי: 1)כוכבת פורנו סקסית-בתהליכים. 2)דירת זיונים-בתהליכים. 3)ספר טוב-המלצות? 4)סיגריה-המלצה? אשמח אם תוסיפו לי עוד 6 דברים,אני רציני ובמהלך השבוע הזה והבאה אני יעדכן את הפוסט הזה. המלצות חברים ל10 דברים שגבר צריך לידו ביום האחרון בחייו!! קדימה Shot!
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין ספק שהפינלדנדיה נשפכה כמו מים בבחירת השיר הפיני לאירווזיון. שר אותו קלינגון (!?!) ועוד כמה מפלצות. מילות השיר (הקליטות דווקא): "הרד רוק, הללויה".
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שקראתי קצת פוסטים קודמים של אנשים בפורום הזה החלטתי לפתוח פוסט עדכני יותר. קצת רקע -אני עובד בחברת הייטק שנותנת שירותי מחשוב לעסקים. כרגע אני בשירות אאוט סורסינג אצל לקוח בתפתקיד תמיכה ומנהל רשת (חברה המונה 1000 עובדים +) מאוד מעניין אותי תחום אבטחת המידע ואני רוצה לעשות קורסים ולהתמקצע אט אט בתחום. חשבתי לעשות את המסלול הזה של הטכניון אך מכיוון שראיתי פה בפורום מספר חוות דעת לא טובות קצת ירד לי מהם. בנוסף ולאחר בירור קצר ראיתי את המסלול הזה במכללת סי סקיוריטי שמשום מה יותר קורץ לי מבחינת הסילבוס נקודה שחשוב לי לציין , הרי ברור לי שלאחר קורס אחד קצר אני לא באמת יתמקצע בתחום ורק הזמן והניסיון יד…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמונות שאני צילמתי : http://picasaweb.google.ru/scoo007/MifgashHwzone התמונות צולמו במצלמת SONY DSC-V3 7.2 MP נ.ב ---- תמונתו של "שומר החוק": http://lh4.google.ru/image/scoo007/RhPKCnjm65I/AAAAAAAAAFA/hxCcRYJmugo/DSC07976.JPG?imgmax=512
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעבור מבזק ל 012 בשירות הטלפון הקווי בביתי. האם מישהו יכול להביע את דעתו (מנסיון, כמובן) על 012? הכוונה היא בשירות, באיכות הדיבר בטלפון הקווי, תקלות ידועות, חסרונות.... כל דבר על השירות הזה, בכל מקרה. מבחינה כלכלית החלטתי שזה משתלם, אז אין ממש טעם לדון על כך (אם יש לכם משהו מיוחד להגיד, לא יזיק). תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, בשנה האחרונה סבלתי מקשקשת של כל מיני סוכני ביטוח למיניהם, בסופו של דבר שילמתי כפל ביטוחי עקב כל השינויים + תוספות + חירטוטים שאין לי בהם אפילו חצי מושג. הם יודעים ללחוץ על הנקודות הרגישות ומסובבים אותי על האצבע הקטנה, אני מרגיש שעשו ממני פורפרה. כרגע אני עושה סדר, אבל רציתי לדעת, במידה ואני רוצה להבין את עניין הביטוחים - האם יש מוסד או אתר כלשהו שבו אפשר ללמוד את עולם הביטוח?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה יום יפה! (או לילה...) אני הולך לי לתומי ברחוב. ופתאום על הריצפה, מחשב! מסתכל סביב ואין איש. אני, מטבעי העושה צרות, ישר הבנתי מה ליי לעשות. בחנתי את המחשב, לא חדש מי יודע מה אבל תמיד אפשר להשתמש במחשב ישן.... (מודינג....). הרמתי, וזזתי. שעת לילה כזו מי ישאיר מחשב? (4....+). המחשב, בעל CD X 16, HD ישן קמעה... ו FLOPPY סטנדרטי. תצוגה אדומה ישנה של משהו. (שימושי.....) וכמובן ספק כח!! נוסיף אותו למחשב. ולוח אם שתמיד שימושי. אך מה, מוזר. הלוח אם - מפורק מהמחשב. וכאן מתחילה הדרמה!! כל החוטים - חתוכים.... חתך נקי וישר של מספריים. ועל כל הלוח אם אבקה לבנה, מפחידה קצת. נראה במבט ראשוני כמו שהיה בתוך פריזר. לא מלח, לפחות לא נראה לי אני לא הולך לטעום. לא סמים.... יש תמונות.…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי לעשות סקר, אבל עם אפשרות אחת זה לא בדיוק סקר. אז דיבורים לגבי הגיוס הקרוב לפה. איזה פרופיל יש לכם? מה סימנתם בשאלון העדפות? לאן אתם רוצים ללכת? גם לכם כיף שלא תראו את הלשכת גיוס יותר (לפחות עד לחודשיים הבאים) אחרי הפעם החמישית שאתם שם? מתגייסי מרץ גם מוזמנים. נ.ב: אם מישהו מעצבן אתכם בלשכת גיוס ירושלים, תכנסו באמא שלו (יש שם איזה חתיכת טמבל מטומטם, שחושב שהוא מפקד בסיס, צועק על אנשים, ובכללי מתייחס כמו חרא). שלי: פרופיל: 97 הצעות בשאלון העדפות: גולני, גבעתי, כפיר, דודבן, צנחנים, סטיל"'ים, נ"מ, שיריון, נהג, מג"ב, נח"ל...זה מה שזכור לי. יאללה, תהנו (אני מקווה)
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp אני יצאתי ENTP http://www.typelogic.com/entp.html תוכלו לקרוא שם גם הסברים על כל אישיות.. ממש קרוב למציאות אצלי
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
השבוע חברה שלי באה אלי הביתה ואני רוצה לפנק אותה באיזה דרך מעניינת ומקורית (לכול אלא שיגידו תן לה בראש וכאלה אז פשוט אל תגיבו ) תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש מקומות כאלו לחופשה? שהבית בצד הוא מקום להתאכסן, אפשר לקחת סירה.... שמעו, זה נראה פשוט חלום, לעזוב את כל הבאלגן בחיים, ולקחת קצת זמן לעצמך. אני יודע שהתמונה צולמה נורבגיה , השאלה אם אפשר לנפוש בכזה מקום.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ושמעתי גם על עוד איזה הגרלה או שמהו, שאמור "לפצות" אותנו התלמידי עם הורדת המיקוד.. אני לא זוכר על מה בדיוק הם דיברו, יכול להיות הגרלה של מקצועות שלא נעשה כמו פעם והמגן יהיה הסופי.. אם משהו יודע מה נסגר עם זה... צחי
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני לגשת לבגרות במועד חורף 2009 (בערך בעוד חודשיים) בהיסטוריה א'. מעולם לא למדתי את הנושא לפני כן. האם למידה עצמית בחודשיים תספיק? באילו ספרים מומלץ להשתמש? יש סיכומים מומלצים מהאינטרנט?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, אני ואמא של חברה שלי מסתדרים מצויין, היחסים שלנו מעולים ואנחנו תמיד מדברים עד עכשיו, היא ראתה אותי ואת חברה שלי מתנשקים אנחנו בגיל 17,16 עכשיו היא לא מוכנה שאני אבוא אליהם יותר, היא רבה עם הבת שלה על זה ואמרה שהיא לא רוצה לשמוע יותר את השם שלי, חברה שלי שאלה אותה מה הביג דיל ואמא שלה אומרת שהיא רוצה לשמור עליה . עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לתקן את המצב הזה ולחזור לקדמותו ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שהדיון הקודם שלי עדיין באוויר, אבל חשבתי אולי להתייעץ בעוד שאלה קטנה ולקבל סיוע מאנשים בעלי קצת יותר ניסיון - לאן כדאי, מנסיון אישי או ממצאים, להרשם ללימודי הפסיכומטרי? בלי להתייחס לתשלום אלא מה המקום בו המרצים הטובים ביותר והממוצע הטוב ביותר? בינתיים על הפרק עומד היי קיו - קראתי שב2005 הממוצע של התלמידים שעברו קורס זה עמד על 646 בזמן שיואל גבע היה 623 וקידום אי שם מתחת ל600 יואל גבע - המלצות + קראתי שהמרצים שם הם הכי טובים ולכל אחד יש בממוצע 8 שנות נסיון בדבר. אשמח אם תשתפו אותי במקום בו למדתם - איך הוא היה ומה התוצאות. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מזמין את ה xiaomi mi3 wcdma מאתר מסויים שעושים משלוחים לישראל (החברה נמצאת בסין) ואני מזמין גם אוזניות עם המכשיר, סה"כ עולה לי איזה 2,100 ש"ח לא כולל משלוח, יש אפשרות למשלוח דרך DHL שעולה עוד איזה 130 ש"ח, החברה שממנה אני מזמין את המכשיר אמרו שאם יש בקשות לגבי מה לרשום על הקבלה ניתן לבקש, והם ירשמו על המוצר שהוא בין 35-50 דולר בשביל שיעבור במכס בלי לשלם. אני עובד בחברה שעושה הרבה משלוחים מסין ודיברתי עם המנכ"ל של העסק הוא אמר שהמכס זה 37% או 38%, ואז דיברתי עם 2 אנשי מכירות שלנו שעושות את ההזמנות מסין והם אמרו שזה 15%, שאלתי עוד חבר שהזמין נקסוס 5 מאוסטרליה והוא אמר שהוא שילם 35% מכס, לאחר מכן עוד מישהו הסביר את זה בצורה כזאת, שיכול להיות שה15% זה המכס עצמו ו20%…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות מחשב שבוע הבא, אבל יש בערך מיליון חנויות מחשבים במרכז, קטנות כגדולות. איזה חנויות באזור ת"א, גבעתיים ובשרון אתם ממליצים לקניית מפרט?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-