כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אמנם קשור לאוברקלוקינג, אך המגזין מיועד לקהל הרחב. תהנו http://sproogmedia.cmail2.com/t/y/l/kieiy/tjidvmd/r
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, אז ככה,אפשר להגיד שאני דיי מבין בחומרה,אך למרות הכול,אני מעוניין להרחיב את הידע עוד ועוד,ועוד. רציתי לדעת אם זה הספר המתאים?מישהו פה התנסה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שני חברות ניתחו כלב מת אצלהם בסלון http://englishrussia.com/?p=3374
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש מכונת גילוח טובה שנטענת לסבא שלי. אין לי מושג מה מציע השוק היום, כי המכונה האחרונה שסבא שלי בת לפחות 7 שנים... המחיר שהוא מוכן להוציא הוא בסביבות 250-400 (למרות שניתנת חריגה אם היא הכרחית). אין בעיה להזמין דרך האינטרנט ואפילו מומלץ. אז משהו יכול בבקשה להמליץ על משהו ? תודה רבה חבר'ה !!
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד קורס מחשבים ולמצוא בו עבודה סבירה. בגדול עניין אותי קורס MASTER DBA אבל הבנתי שחייב ניסיון נרחב לקורס. יש לי ניסיון בסיסי בחומרה (החלפת חלקי מחשב). למדתי MTLAB (שפת תכנות) וVB. עכשיו אני חושש שזה לא מספיק ל DBA כי זה קורס רציני ואומרים שקשה. אז אני רוצה לעשות קורס MCDST. הבעיה שממה שקראתי בפורום מאנשים שזו תעודה שלא שווה את הכסף שמוציאים על הקורס. אני גר בצפון הארץ, והבנתי שהמכללות המובילת זה ג'ון באייס ומדיאטק היטק כאשר שניהן בגדול אותו דבר כי הן בבעלות מטריקס. רציתי ממכם המלצה, אני רוצה ללמוד מקצוע שיתן לי אפשרות לעבוד בתחום בשכר נורמלי (כאשר אני אומר נורמלי אני אומר מעל מינימום בלפחות 5-10 שקל). תודה לכול מי שעוזר.
-
- 32 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com אמין? רציתי פשוט להזמין משם מכשיר סלולרי ..
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לייבא מחשב נייד, השאלה שלי מי יותר אמינה לצורך השילוח? וד"א, איך החנות JR.com מישהו התנסה איתם?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי משרה X. הבן אדם היחיד שעבר את כל הראיונות כבר עם כח אדם, שנייה לפני חתימת חוזה הוא נשאל: "מה היית מעדיף Y או את התפקיד X (אליו הוא התמיין) ? הוא ענה "Y". אני כששמעתי פשוט כזה . מיותר לציין שאמרו לו "טוב אנחנו נהיה בקשר" שזה "לא התקבלת !". רציתי לשתף שבמקרה ויש פה עוד מישהו שהוא שוקיסט טוטאל לוסט וישאלו אותו כזה דבר שיגיד שהוא רוצה רק את התפקיד אליו הוא ניגש ולא שום דבר אחר.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
As a parent, I often wonder if I taught my sons and daughters everything they needed to know to lead a safe and sane life. You know what I mean . . .. Don't run with a knife, don't stick beans in your nose, don't lick a frosted piece of metal, etc. But, you know, I think I might have missed this particular piece of advice. However, let's face it, if any of my sons or daughters ever tried this totally idiotic stunt, I figure they are way too stupid to survive in this world anyway! Never . . .. Ever . . . ! Ever . . . !! Ever . . . !!! Ever . . . !!!! Ever . . . !!!!! Put a FIRECRACKER In your ass and light it !!!!!!!! I REPEAT. . . Never...... ! Ever…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לידיעת הדיבור או החברים נישמע כמו יחצן חח
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי על איזה ממיר שיגיע לארץ שמשדר ערוצים בחינם באיכות דיגיטלית....מישהו יודע מתי זה נכנס לתוקף? אני חושב שקוראים לזה DVB-S
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולכם בטח יודעים איפה להוריד.. מי שלא ראה את העונות הקודמות, עדיף שיראה אותם קודם.. תהנו..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות שיש בה כבלים של RG6 לפי מטרים במרכז? 1. Cable.co.il מוכרים רק גלילים של 100 מטר 2. Home Center - שלחתי להם מייל 3. Office Depot - שלחתי להם מייל ~ מישהו מכיר חנות חוץ מה3 האלה שמוכרת כבלי RG6 לפי מטרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני צריך להגיע מחר לטכני חיל האוויר איך אני מגיע לשם מלב המפרץ?
-
- 2 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
חברים. אני זקוק לעזרה(במשהו ספציפי, לא באופן כללי, למרות שאולי גם זה). היום נזכרתי, במעין פלשבק לא ברור באיזה סגמנט שהיה בתוכנית מסויימת שאני פשוט לא מצליח להיזכר במה היא. חיפוש בגוגל העלה חרס. אני כמעט בטוח שמדובר בCartoon כלשהו. הסגמנט עצמו: פתאום עוצרים את רצף העלילה ואז יש קריין שאומר בקול סמכותי And now - Something totally UNRELATED! בבקשה עיזרו לי, מאיזו תוכנית זה לעזאזל?! :'(
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו ממערב ראשון שיכול לתרום לי כמה טיפות בבקשה? הוצאתי את ההיטסינק כדי לנקות אותו וגיליתי שאזל לי החומר..\יש לי ממ"ן להגיש למחר הצילו!!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
איזה תחלופה טובה ואמינה יש ל google adsense?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אין תראד המלצת סרטים מהזמן האחרון ולא בא לי להקפיץ משהו ממש ישן. למי שלא מחפש עלילה מתוחכמת, משחק מוצלח, ריאליסטיות, טוויסטים מפתיעים או איכויות אחרות, אבל אוהב את הסוג הזה של הקומדיות, סרט מומלץ בחום (:
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להזמין לאישתי מוצרי טיפוח של חברה הנקראת "develop 10", לא ניתן להשיג את המוצרים האלה בארץ, מצאתי אתר בחו"ל שמוכר אותם אבל האתר לא עושה משלוחים לישראל, מישהו יכול לעזור לי למצוא דרך להזמין את המוצרים שלהם לארץ? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס לפייסבוק זה מעביר אותי למייספיס. כנירא מישהו פרץ אותו
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות איזה 4-5 מטר של צנרת נחושת כמו הצינורות הדקים של הגז, איפה אפשר לקנות את זה ? קיים בטמבוריות? ומה המחיר בערך? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחר בצהוריי היום אני רוצה להגיע לשם. אני מקרית גת אפשרות אחת זה לקחת רכבת וללכת מהשלום ברגל, מה שלא נראה לי מהנה בחום (חצי שעה משו כזה?) או שאפשר לקחת אוטובוס, אני מניח מתחנה מרכזית. קצת הסתבכתי עם האתר של דן, אילו אפשרויות יש לי להגיע?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניתן לצרף ת'ראד זה לרשימת הדיונים הביזאריים יותר, אך תהיתי בשאלה זו לאחרונה. לא אחת יוצא לראות ערסים למינהם עם הונדה סיביק/אוטו אחר עם ניאונים ומערכת יקרה ורועשת, ונשאלת השאלה באילו סוגי עבודה, אנשים מסוג זה עובדים, על מנת לממן דברים כאלו?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום אבל אני צריך המלצה כי לא הצלחתי למצוא טלפון כזה! תודה. ;D
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-