כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מישהו כאן מכיר את האתר ballistic products? הם מוכרים ספרים באנטרנט ורציתי לדעת אם מישהו הזמין דרכו או אם למישהו יש ביקורת עליו בכללי זה טוב להזמין ספרים באנטרנט? מישהו ניסה ממקום אחר?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
קראתי היום את הכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3777366,00.html זה נשמע כמו חוויה מאוד מעניינת, מישהו מכיר / היה / שמע ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקרוב יתקיים טקס סיום קורס מפקדים בבסיס ביסנ''מ 883, ולהורים שלי אין שמץ של מושג איך להגיע לשם... אשמח אם מישהו יוכל לתאר כאן דרכי הגעה או כתובת. תודה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן לכולם. מעניין אותי לדעת איזה יצרני רכב כדאיים יותר מבחינת טיפולים (עלות טיפול, עלות חלקי חילוף וכמות טיפולים), זמינות מוסכים מורשים וביטוח, ברכבים מלפני 7~10 שנים מהחברות (ודגם לדוגמא): סיאט (איביזה...), סקודה (פאביה...), פולסוואגן (פולו...), או של חברה אחרת באיכות דומה...
-
- 22 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לאחרונה יש הרבה סרטי תלת-מימד בקולנוע שצריך לצפות בהם בעזרת משקפיים.. רציתי לשאול אם נניח יש לי סרט על המחשב שהוא בטכנולוגיית תלת-מימד כמו בקולנוע,אפשר לראות אותו עם משקפי תלת מימד?,או שלכל סוג של תלת מימד יש סוג מתאים של משקפיים וצריך לדעת איזה משקפיים לקנות לכל סוג כו'? הטכנולוגיה הזאת עובדת גם על מסכי lcd? נ.ב. לא ידעתי אם זה מתאים לפורום קולנוע ביתית או לא אז החלטתי לפתוח את הנושא בכללי מצטער מראש אם יש צורך להעביר
-
- 46 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה, יש לי דחף להביא כלב. אצלי זה בא בתקופות. הרבה זמן אני מת להביא כלב מגזע שאני הכי רוצה. אין לי בית עם גינה\חצר. בגדול אני מאוד רוצה להביא בולדוג אנגלי\צרפתי, פאג, בוסטון טרייר. אלו הם הסוגים. העסק לא זול בכלל. מחירים מרקיעי שמיים! כמובן לכלבים עם תעודות,חיסונים ושבבים וכו'. מכל הסוגים הבוסטון טרייר הוא מאוד נדיר פה בארץ. הוא דיי דומה לבולדוג הצרפתי אבל יותר אתלטי ומעוצב. אתם יכולים בדיון הזה לכתוב איזה כלבים יש לכם ולהעלות תמונות.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני לא מבין למה לא? יש המון סיבות טובות לפתוח אחד כזה : - זה יביא המון אנשים לפורום - אני די בטוח שיותר מחצי מחברי הפורום לא קונים את המשחקים שלהם בדרך חוקית. אני רק מציע לשקול את הרעיון לשנות את החוקים בפורום
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. אם מישהו יוכל לענות על השאלה בכותרת, תודה.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ה19 בספטמבר, אני לא מאמין שכחתי את זה ARRRRRRRRRRR!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לשרשר המלצות , שעוד יהיה מספיק זמן לקחת אותם מהוידאומט האוניברסלי
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הייתי לא ממזמן בגרמניה וכל התקופה נהגתי והקשבתי לתחנות מוזיקה גרמניות היה שם שיר שנחרט לי בראש http://www.youtube.com/watch?v=jG1lujlMMsg&feature=related אמנם בגרמנית אבל המוזיקה והלחן זה שילוב מדהים אז סתם בשביל לשתף גם אותכם
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. האם היחס כלפי בנים-יחידים, מצד המפקדים, בקרבי שונה? 2. כמו כן, באם אתה חייל עם פז"ם של כשנה שמבקש להשתבץ מחדש כלוחם, מתחיל טירונות מחדש... שוב, איך היחס מצד המפקדים וכמובן משאר הטירונים? תודה מראש ושנה טובה לכולנו! מי יתן וגלעד שליט יחגוג את ראש השנה הבא בביתו עם משפחתו, ושחיילי צה"ל יחזרו הביתה בשלום.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפלפי הפורום הלבנבנים - יש לכם תקווה וישועה, הנה לכם סיפור מוטיבצייה לשנה החדשה איזה לפלפון אכל הרבה עופות ניפח שרירים התאמן והשקיע השתזף בשמש תפס צבע ובחורות קחו דוגמא, תעזבו אותכם מאוברקלוקינג ו FPS , תשקיעו ... תזיעו ... תאכלו שווארמה עם חריף, תתפסו קצת צבע על הגוף ולא 16.7 מיליון צבעים במסך, לכו לחדר כושר ותרביצו אימוני כוח באושר. לפלפים ... צאו לדרך.
-
- 59 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
גם לי יש מערכת כמו שלכם- smf שהתקנתי אותה בפעם הראשונה כל כך הזדעזעתי מהאייקונים (סמיילים) המכוערים של המערכת שדבר ראשון שעשיתי זה להחליף אותם .
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
היי אנשים אז ככה אני מתכנן טיול לדרום אמריקה בחודש וחצי - חודשיים הקרובים איך שהזכרתי זאת בפני הורי האשכנזים כל התכונות האשכנזיות יצאו להן החוצה רק חלק מהתגובות ששמעתי הן "זה מסוכן\הורגים שם אנשים\אתה לא קורא חדשות?" וכו' איך להניע אותם מזה? מדובר בשתי הורים שגם לחץ הדם שלהם הוא לא הכי טוב שיש יש למישהו רעיון?
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מצלמות שאני לא יודע לאיזה חברה הוא שייך אני מחפש לדעת כל מידע שיש עליו על מנת שאני אוכל להוריד לו תוכנה מתאימה,על הצ'יפ כתוב PLX וזה הכרטיס: http://img170.imageshack.us/img170/4573/17092009173.jpg תודה רבה לכל מי שיעזור,שנה טובה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
אני רוצה להבין משהו בנוגע לתכשיטים מכסף. היה לי בעבר שרשת מכסף היה כתוב על זה 925, אבל השרשרת לא השחירה בכלל. כעבור כמה זמן החלפתי אותה בתוספת תשלום לשרשרת יותר יפה, גם שם היה כתוב 925, והיא כן השחירה, ומשחירה. משהו יכול להסביר לי למה שרשרת אחת כן השחירה ושרשרת שנייה לא השחירה? - אני פשוט רוצה לקנות טליון של סמל השלום http://cgi.ebay.com/Peace-Sign-925-Sterling-Silver-Pendant-15-16_W0QQitemZ380158840294QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item58833b8de6&_trksid=p3286.c0.m14 והייתי רוצה לדעת אם זה ישחיר כן או לא. ואם זה בטוח בכלל לרכוש דברים כאלה באייבי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה לומדים בתואר הנדסת מחשבים? באיזה תחום זה? כמה שנים התואר לוקח? ומה הקשר בין התואר להנדסת וניהול רשתות? נתקלתי בו לא מזמן והופתעתי לגלות שאין לי מידע ממשי עליו(יחסית לתוארים האחרים בנושא הקרוב שעליהם אני יודע הרבה יותר) תודה.
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מעמד\רגל לטלויזיה של LG מדגם 32LC51 בגודל 32 אינצ. אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות רגל מתאימה, או אם מישהו רוצה למכור אחת, או אולי לתת לי מתנה אם שלכם תלויה על הקיר... : אנא הגיבו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
הורדתי טורנט (חוקי) השוקל לא מעט, אך כשהוא הגיע ל-99.9%, הוא שווק חיים למרות שיש לו אלפי משתפים. מה יכולה להיות הסיבה לכך, והאם עדיף למצוא טורנט אחר (חוקי כמובן) במקומו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-