כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
בעוד כ3 שבועות יש לי גיבוש לדובדבן.. לאלה מכם שיודעים, כמה שאלות אליכם: מה מחכה לי שם? איזה מבחנים נעבור שם? על מה כדאי לעבוד\להתאמן בזמן שנותר לי? (כמובן שלא ישבתי בידיים שלובות ולא עשיתי כלום!) מה להביא לגיבוש? מה אחוזי ההצלחה לעבור תיומיים האלו? ובמידה ויש ראיון עם אחד המפקדים ששואלים אותך למה דווקא אתה או למה דווקא דובדבן.. מה כדאי לענות? ועל הדרך כמה טיפים מכם.. תודה לכל העוזרים! שבוע טוב!
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
משהו יודע אם אפשר לדחות את הגיבוש בלי סיבה מיוחדת? אם כן והגיבוש יעבור לי ליולי או אוגוסט האם זה ידחה לי את הגיוס שכרגע עומד על סוף יולי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי לגדל עץ / שתיל של תמר מגרעין תמר? (אותו גרעין שזורקים לפח)
-
- 6 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
התאריך גיוס שלי היה אמור להיות ב21 ועכשיו הוא ב28 לפי מה שאני יודע זה נדחה אצל הרבה אנשים שהיו עם תאריך כמו שלי יש למישו מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
התאריך הראשון שלי היה 8/8 שזה משטרה צבאית, שינו לי את הגיוס ל10/10/07, איזה תפקיד זה?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום.. קיבלתי צו גיוס ל1 באפריל לאחר שלא עברתי מיונים ואני לא מיועד לקרבי למרות פרופיל 82. הבנתי שהגיוסים ביום זה הם לקרבי,חיל אוויר וכלל צה"לי... עכשיו אין לי שום מושג בעניין לא בראשי תיבות הצהליים ולא בהליכים וכו'... מה זה טירונות כלל צהלי? כמה זמן זה ..איפה? (אם זה ידוע) אשמח לקבל כל מידע שהוא ממי שעבר את זה כבר וממי שפשוט יודע ,כי אני ממש נוב בעניין. וגם מה הסיכויים לקבל דחיה לצו? וכמה דלקת פרקים יכולה להוריד פרופיל? רק לפי איך שכתבתי אתם יכולים לראות כמה אני מבולבל מהעניין תודה רבה מראש לכל תגובה ועזרה.. לילה טוב.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בן דוד שלי מתגייס עוד חודש וחצי והוא רוצה לדעת לאן הוא יתגייס למרות שאמרתי שרוב הסיכוי שזה חיל חימוש
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן, אני לומד עכשיו ביד' במגמת הנדסת תוכנה. בעוד כחצי שנה אני מתגייס. השאלה שלי היא לאילו מקומות אני יכול להתגייס ? (תאריך גיוס 12/6/14). תודה לעוזרים ! חג שמח אני התמיינתי לבסמ"ח ובסופו של דבר לא התקבלתי (ביג'). לאחר מכן התקבלתי למסלול פרויקטנטים בחיל המודיעין (+סיווג), וברגע האחרון לא היה תקן.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה תפקידים אני יכול לקבל בגיוס כלל צהלי? הפרופיל שלי הוא 64 ואני נשרתי מעתודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע לי מכתב מהצבא ובו כתוב שהינני מוזמן ל"מבחני התאמה לקראת גיוס ליח המודיעין". כמה שאלות: 1. מה זה החיל הזה? השירות שם מעניין? מי מה מו? 2. זה אומר משהו על הקב"א שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני בן יחיד שההורים חתמו לי גולני או גבעתי (פרופיל 97 קב''א 56) ואני אמור להתגייס ביום שני הקרוב (מרץ 09) מהלשכת גיוס אמרו לי שההחלטה על קבלת החתימה של ההורים היא חיובית אבל מסרבים להגיד לי לאן אשתבץ (כשכל מתגייסי מרץ כבר יודעים לאן הם הולכים כבר חודש) ואומרים שאני הולך לראות קצין מיון בבקו''ם מישהו יודע מה הולך לקרות , האם ישלחו אותי לגולני\גבעתי או שישימו אותי להיות ג'ובניק ?? תודה
-
- 23 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום היום כל מי שמתגייס במרץ 07 קיבל תאריכי גיוס מעודכנים לפי השיבוץ שלו (אני קיבלתי ל-15/3) איזה תאריך אתם קיבלתם? תוכלו לבדוק לאן אתם מיועדים בעזרת הרשימה הבאה: 11/2/2007: קצונה ייעודית- שלישות 12/2/2007: מודיעין 16-17/2/2007: סוף שבוע נעים 25/2/2007: פקמ"ציות, סייעות לרופאי שיניים 27/2/2007: מודיעין 2-3/3/2007: סוף שבוע נעים 4/3/2007: חיל הים: סטי"לים, דבורים, סנפיר (?!) 7/3/2007: משרד הביטחון 8/3/2007: מודיעין (אלקטרוניקה), מש"קי ביטחון שדה 9-10/3/2007: סוף שבוע נעים 11/3/2007: מש"קיות ת"ש, מש"קיות עלייה, בקריות שליטה, מד"ניות 12/3/2007: חובשי מרפאה 13/3/2007: תאריך חי"ר כללי צפי גיוסים קרביים (משוער)- 11/3: חטיבת גולני 12/3: חטיבת גב…
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ככה מראשון כבר התחילו להגיע האגרות גיוס אז מי מחברי הפורום פה מתגייס לנ''מ במרץ 09 ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
קיבלתי תאריך גיוס 20.5 (מאי) מישהו יודע לאיזה חיל אני הולך? חשוב לי לדעת
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולכם.... דבר ראשון למה הפורומים שוב לא עובדי...? לשאלה שלי... ליפני כשלושה חודשים הייתי בגיבוש צנחנים/דובדבן!!! לא עברתי אותו!! אבל סיימתי.... התאריך גיוס שלי היה לתאריך 28.7.03 קיבלתי תאריך גיוס חדש 3.8.03!! זה הפתיעה אותי... ואכשיו אני לא יודע לאן אני מיתגייס... למישהו יש מושג לאן אני מיתגייס לפי התאריך... זה יוצא יום ראשון בשבוע!!
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
גם אתם שמתם לב לזה? מלא מטוסים עוברים עכשיו. מי שגר בX בטח הבחין בזה. בינתיים X גיחות רצופות שמעתי. כדי שמספר כזה של מטוסים יעבור ביום כיפור - בטוח משהו קרה. בטח ידווחו בMAKO. (X גיחות). עריכה: אפשר להירגעhttp://news.walla.co.il/?w=/22/1580277
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני גיטריסט מתחיל אבל אני די יודע לנגן ואני רוצה לקנות את הגיטרה החשמלית הראשונה שלי (יש לי כבר אקוסטית) אבל יש כלכך הרבה דגמים ואני לא כלכך מבין בזה אני מחפש צליל כבד אבל חלק טיפה כמו של david gilmour. ממה שהבנתי עד עכשיו אני צריך לקנות גיטרה של fender, אבל אני אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין בזה. תודה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה גיטרה הכי טובה לתקציב הזה בעיקר מוזיקת טראש מטאל
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
עוד חודש וחצי ההורים שלי נוסעים לחו"ל>אירופה>ברצלונה+- אני מתכוון עוד חודש לקנות גיטרה חשמלית 'בעזרת השם', עכשיו חשבתי אולי כדאי שההורים יבאו משהו יותר זול מחול. התקציב דיי נמוך לצערי בסביבות 200$ אם יש למישהו המלצות אז אני מאוד אשמח, גם אתרים לכלי נגינה יעזרו. ד"א עם למישהו יש המלצות לאתרים מענינים בברצלונה אז שתפו(בעיקר טבע)
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
למה יותר קשה לנגן בגיטרה חשמלית מאשר לנגן בגיטרה קלאסית? או שלא נסיכתי טוב : כי אני יודע שבגיטרה קלאסית צריך ללחוץ מאוד חזק על המיטרים ובחמלית לא מה קשה בגיטרה חשמלית? האצבעות צריכות לזזות מאוד מהר? / קשה יותר לפרוט על המיטרים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי גיטרה רגילה בבית אז אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן עליה ואחר כך אני רוצה גם לקנות גיטרה חשמלית... אז תוכלו להביא לי הוראות איך לנגן וכאלה? אני מעדיף שזה יהיה בעברית.. תודה לעוזרים..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך אתרים עם לימוד עצמי של גיטרה איך לנגן וגם אתרים עם תווים לשירים תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תגידו מישהו פה היה בכלי זמר בזמן האחרון? אתם זוכרים איזה חשמליות היו שם? אם כן תגידו איזה מחירים גם... תודה
-
לכתבה בYנט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3016062,00.html
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-